2015 Şubat Anneleri

Sağol canım benim ama bir an önce çıksın istiyorum 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Ne güzel yakınında da hamile var anlarsınız birbirinizi. Ben nerdeyse sokaktaki hamileleri bile çevirip dertleşicem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla yakinda oturuyor ama daha oyle yanyana gelemedik o zaten 15 gun once ogrendi bide oruc tutuyor, cok kotu olmus yani oyle diyorlar beni ondan daha kotu goruyorlar :) yorgunlugum olmasa iyi olacam ama nerde, oruc bitsin gorusuruz..

İç karın genişse çıkmıyor öyle mi ☺️

Yok anacim yok oglumda 8-9 aya anca hamilw gibi oldum arkadan normal insan gibiydim. Eltimde oyletmis sabah validem diyor bizim gelinde senin gibi hic.karni yok diyor :)

Selammm yol bitti ama yolun enkazi bitmedi bulanti uykusuzluk yorgunluk bas dönmesi gel abla ne ararsan var:) surunuyorum resmen ni sevinçle progestani vajinal alip rahat edecem dedim nerdeee koydugumun onbesinci dakkasinda birden yer cekildi altimdan nasil dönüyor basim bi sersemlik bulanti artisi oy oy..asagi biyik yukari sakal hesabi nerden versek bünyeye carpiliyoz

Canım sen bu kilo işini kafana takma. Vücudun su topluyor da olabilir. Canın ne istiyorsa onu ye hiçbirşeyden kısma sadece hamur işi ve şekerli gıdaları az tüket. Mutlu olduğunu hissettiğin herşeyi yap. Bebişin kadar mutluluk verici bişey yok. Ama en önemlisi bol bol da su iç bence 3 litreden fazla belki 4 litre suyu gunluk icersen ödem varsa ödemin de gider. Amac sen mutlu ol bebişin mutlu olsun gerisi önemli değil.

Ilkinde benm de hic gobusum yoktu pskoljimi bozuyordu cok bilmis kadinlar böyle hamile gormedik ne acayip diye bizim canak genis galiba ben de dahil te doguma yirmi gun kala cikti az biraz o da sorsan 5 6 aylik derlerdi o kadar insan heves ediyo ama rahatligi da vardi smdi inkar edemem son ana dek normal rahat yasantima devam edebilmistim.bunda biraz daha erken çıkacak sanki hafif bir sivrilme durumu seziyorum hayirlisi

Canım bu progestan sana gerçekten çok fazla yan etki yapıyor. Bir çaresi yokmudur ki. Belki gündüz dozajı daha az alıp mesela 100 mg alıp gece 300 mg mı alsan? Belki doktora telefon edip sorulabilir.

Ben çok.su içiyorum 4-5 lt su içiyorum günde herzaman öyleydi.yaa çok çilelerle 23 kilo vermiştim şimdi alınca üzülüyorum.kıyafet olmuyor birde her gören aaaa sana ne olmuş diyo.

Canım bu progestan sana gerçekten çok fazla yan etki yapıyor. Bir çaresi yokmudur ki. Belki gündüz dozajı daha az alıp mesela 100 mg alıp gece 300 mg mı alsan? Belki doktora telefon edip sorulabilir.

Ah o doktoru ben numarasi bile vermedi ki anca acile gidersen ebeler araciligiyla ulasiyorsun annemlerin yanina geldim burda bi dr randevusu ayarladim agustosun birinde ona danisip bi care bulmayi deniycem bu sekilde arac da suremiyorum korkudan ee çocukla çıkmam gerekiyor olmuyor yani ins bi yolu vardir ne diyim cidden sarsildim artik

Nerden alırsan al aynı etkiyi yapıyo.ben bıraktım kendime geldim her şeyin nedeni o valla.
Sen neden bırakmadın sıkıntın mı var hala.3. Ayda bıraktırıyor genelde doktor.

Esoba bosver milleti senin sagligin pskoljin önemli olan kan ve hormon tetkiklerini tekrarla bi sorun olmadgna emin ol sonra da takma olcaktan kacis yok hormonal takviyeler etkiliyor olablir progestan seviyeni de olctur belki keserler onu dogum kontrol hapi kullanmistm bi dönem yemedigim halde inanilmaz bir hızla altı ay icinde 20kg almistim bizim bunyeler gicik olunca kacinilmaz son bu tarz seyler. Bir de ferritin iled vitamini baktr onlar dusukse de kg sikintisi oluyormuş diye duymustum. Sende de pkos var miydi ona bagli insulin direnci de cok kg aldırıyor gunde bi kg aldigim donemlerim oldu benim de illet bisey

Aynen oyke valla benim yakin zaman içinde kanma lekelnme oldugu icin bi on gundur falan kullanıyorum zaten tedbir amaçlı kutuyu bitir öyle gel dedi duruma göre bakarz demsti ins biraktirir da

Aynen oyke valla benim yakin zaman içinde kanma lekelnme oldugu icin bi on gundur falan kullanıyorum zaten tedbir amaçlı kutuyu bitir öyle gel dedi duruma göre bakarz demsti ins biraktirir da

Ohoo kutuda 3 tablet falan var biter mi hiç.gece içincede bende huzursuzluk yapıyordu.kimini çok etkiliyo.ben gündüz içmiyordum Son zamanlarda akşamkinide dokuzda içip sızıyordum.2,5 ay içtim bende.

Gece aldigim da carpiyor zaten yastigin bir tarafindan diger tarafa dönmeye kafam kalkmiyo uyurken bulanti da cabası bebislerin yuzu suyu hurmetine dayancaz artik kacari yok

Ne güzel yakınında da hamile var anlarsınız birbirinizi. Ben nerdeyse sokaktaki hamileleri bile çevirip dertleşicem.

Ayyy valla aynen bende insan hamile birileryle konşmak istyo dimi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

biz bugun yine sersem gibiyiz teyzoslari.. Sabahtan beri yattigimiz yerden kalkamadik.bitsin artik cidden bu hal valla tukeniyorum her gecen gun bayramin son gunu tatile cikicaz insallah o zamana kdr toparlarim

Sağol canım seninde 😄 bebek iyiymişte hiç çıkmadığı için üzülüyorum ya hamile gibi hissetmiyorum 😞

Bende hissedemiyorum daha henüz ama hergün kusuyorum ya o hep hatırlatıyor zaten :)

Ayyy valla aynen bende insan hamile birileryle konşmak istyo dimi

Valla burda 70 kişi ile konuşmaya duymadık dışarda arıyorum birde.yüzyüze başka oluyor.
ben birde Benden önde olanları kıskanıyorum,geri de olanlarada çok deneyimliymişim gibi bir hava bir hava.

Ayy Allah seni ne etmesin
Ben geçen ggün arkadaşlarla yemeğe gittim onlarda var çoluk çocuk diyorum kötü geçiyor diye gülüyorlar ay biz böyle naz yapmadık diye ne nazı kızım ya diyorum zerre anlamadılar ikisinin de hamileliği çok iyi geçmiş hiç kötü olmadık midemiz bile bulanmadı diyorlar Allahım ben küplere bindim görseniz dedim yok siz halden anlamıyorsunuz :)

Essekten duseni yine dusen anlarmis halt etmis onlar sana da hep hodukler mi denk geliyor kuzum aaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…