2015 Şubat Anneleri

yok benım pek gecmıyor yedı yıllık evlıyım ama çocuk olunca degısır her sey daha gormezsın eşini dıyorlar. varsa yoksa çocuk.

Maşallah Allah daha nice seneler nasip etsin evet çocuk olunca eşlerin pabucu dama atılır diyorlar da ben atılsın istemiyorum hiç eşime kızsam da çok seviyorum onu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cidden böyle bi sansım varmııııı ????bunu biliosa cok para göz müdürümüz hayattaa kovamaz :):)

arkadasım rapor aldı diye mırın kırın ettiler
yedi yıldır çalıştıgı firmaydı
işten çık geri gel dogum sonrası dediler
oda bastı notere ihbarnameyi
bi hafta içinde yatırdılar mecburen
tabi artık buranın kapısından giremiyo o ayrı..

neşem kaçık içim yanıyo buz gibi üzüm yiyesım gelıyo soguk seyler içesım gelıyo

e ne güzel işte canının çektiğini git al ye :))) benim hiç canım bişey istemedi halada istemiyo 5 kilo vermişim toparlamam lazım

özel sektor maalesef boyle. haklarımızı kullandıgımız zaman işimizden oluyoruz. ama hakkımıda kımseye bırakmak ıstemem. Allah oyle durumda bırakmasın

e ne güzel işte canının çektiğini git al ye :))) benim hiç canım bişey istemedi halada istemiyo 5 kilo vermişim toparlamam lazım

içim yanıyo buz sokasım varr

beş kilo muu çok fazla kayıp bence

bende 1 ay rapor aldım ramazanda evdeydim.özel sektördeyim bende ama raporum var mecbur susacaklar..sonra işe döndüm ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum

Genel olarak herkes evhamlı herkes eşinin derdinde
Biraz sakin olun yahu
Allah size böyle bir lütuf bahşetmişken eş, kayınvalide veya vesvese teferruat kalmalı

Bende arada endişe ediyorum ama dua ediyorum
Veren de o koruyacak olan da
Çok sağlıklı beslendiğimi de söyleyemem, tuzlu çubuk ve zeytin favorim
Ama değmeyecek şeyleri düşünmüyorum stres yapmıyorum
Kaldı ki bende tiroid sorunu da var, nasip bazı şeyler

Hepinize mutlu hamilelikler dilerim

Son düzenleme:

benimde kapısından içeri giresim yok yaa valla :) buna cook sevindim yaa cok saol cnm ben o zaman 9unda rapor isteyim.. bide müdürün yandaşı var onun yanında da bahsedeyimde bilsinler hayata düşmesinler ahahah cok sevindimm

bende 1 ay rapor aldım ramazanda evdeydim.özel sektördeyim bende ama raporum var mecbur susacaklar..sonra işe döndüm ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum

ben dayanabılırsem kurban bayramı çıkacagım

ya hiç sorma evdeydim güya yemem lazımdı ama herşeyden tiksindim tavuk balık et süt yoğurt sıfır bunlar sadece meyve

baya yemışşın bee :))
ben et değilde sebze yemekleri meyve felan
ama çok meyve tüketiyorum

sakın böyle bişeyi çaktırma sakın kendılerını sağlama alırlar karşıt tepki olmasın sakın çaktırma
gerekırse yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…