2015 Şubat Anneleri

ankarada hangi doktora gidiosun?? özeller cok pahalı diye duymuştum... allah saglıgıyla kucagına almayı nasip etsin inşş benimde bulantılarım herseyim gecti sanki korkmaya basladım cok normalim cünkü hamile değilim sanki ( inş öğrenirsin cinsiyetini bende heyecanla bekliorum 9 agustosu inşşşşşşş

ne güzel, Allah herkesin gönlüne göre versin

Bebislerinin cinsiyetini ogrenen anneler, otomatik cin takvimi hesaplayicisindan faydalanarak cinsiyete bakmislar miydi daha once?merak ediyorum, tutuyor mu diye :26:

ayyyyyyyyy çok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benım tahmın tuttu kızz

Bebislerinin cinsiyetini ogrenen anneler, otomatik cin takvimi hesaplayicisindan faydalanarak cinsiyete bakmislar miydi daha once?merak ediyorum, tutuyor mu diye :26:

benım çin takviminde kız çıkmıştı sankı diğerinde erkek. kızmış.

black ne yiyiyodun en çok tatlı ekşi ???? ben zeytin delisi oldum çıktım :)

Özel bir doktora gidiyorum maalesef çok pahalı ama benim en yakın arkadaşımın başından yakın zamanda sıkıntı geçti doğum ve doktorla ilgili birebir tanık oldum ve yanındaydım o süreçte o yüzden biraz korktum ve özele gitmek istedim. Ama herşeyin hayırlısı benimki biraz iç rahatlatmak.
12 13 haftadan sonra bulantıların geçmesi normalmiş bence korkma bende çok halsizdim ve sürekli kusyordum ama geçti çok şükür gözüm açıldı eski enerjim yerine geldi dediğin gibi hamile değilmişim gibi :) senin kaçıncı hafta? bende biraz göbek çıktı kilo bile aldım

black ne yiyiyodun en çok tatlı ekşi ???? ben zeytin delisi oldum çıktım :)

Ben kızımda aşırı zeytin yedim. Hatta eşim dalga geçiyodu " bu çocuk zeytin gibi bişey çıkacak" diye:) hamilelikte ne kadar yediysem, kızım zeytini ağzına sürmüyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam, oglumu gorduk geldik pipisini gosterdi bizede :) fikir fikirdi :) ama hic keyfim yok. Down sendromu anlatti, riskleri anlatti, ikili test icin verilen kanin aslinda onda kromozon bozukkugu bilinmiyirmus. Cart curt iste. O zmn niye verdik kani? aminosentez yaparlarsa kesinlikle yapmayin cok riskki bebegi oldurur. Su an hersey yolunda sukur ama isteee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben aşırı ekşi ve tuzlu yiyorum kızım olacak ama sanırım hava sıcak diye burada tatlı yiyorum diyen hiç duymadım. ona bakarsak hepimizin kızı olması gerekiyor.

Canım gözün Aydın oğluşun sağlıklı olur inşallah

en iisi de benim arkadasım var ankarada oda hamile oda basta özele gidiodu cok pahalı demişti. sonra tiroidlerinden dolayı ünv hastanesine yolladılar ordan devam etcek ama dogumunu özelde yapacak 4 bin falan diolarmış yuhh dedim :S yaa valla eşime dedim bugun bana noldu ben normal hissediorum alısmısım bulantılara agrılara bas dönmelerinee bi anormallik var die ama böyle olması normal diyolar nettende baktım biraz.. ben 11. haftamdayım cumartei 12e gircem Allahın izniyle ben hiç kilo almadım 4-5 kiloda verdim ama karnım toparlandı semsert ortada küçücük bi kavun varmıs gibi duruyor.. bebek yukarı cıkıyor ya sanırım vucudumda hazırlık yapıyor :)

:))) yerim ben onu ben kızımda hiç zeytin nedir bilmezdim çünkü adam gibi bişey yemiyordum :) belki bi öğün yiyiyordum ama ekşiyi çok seviyordum oğlumda hep tatlı yedim ama bir kere sadece bir kavanoz turşu yedim onu hatırlıyorum şimdi tatlı çoğunlukta ama zeytini bi başka yiyiyorum sölemesi ayıptır bi kaseyi götürüyorum :))

Canım gözün Aydın oğluşun sağlıklı olur inşallah

Tsk ederim canim, gecen ogrendik ama ne.bilim belki yanilma olur dedik ama bacagini ayirdi doktoe tekrar erkek oldugunu soyledi.. :) rabbim saglikli sihhatli evlatlar versin..

Kizlar hamilelikte anne ne yerse bebek de ilerde yermis, hamileligimde hic muz yemedim nede tatli ogluma ne muz nede bebe biskuvisi yedirebildim :) allahim neler yaptim ve hala muzu yemez :)

canım herşey yolundaysa niye canını sıkıyosun o dr ada yuhh diyorum hadi kan tamamda ense pilisi ölçümü ne oluyor down sendromunda en önemli şey ense kalınlığıdır onu ölçüyolar sonra kanını alıp o değerle beraber ortalama bi sonuç çıkıyor ense kalınlığın yoksa korkma sakın o testler olasılıktır ense kalınlığı olduğunda korkmalı insan aslında amniyosenteze gelince emin ellerde yapılırsa hiçte korkulacak bişey değil ben bizzat oldum hissetmiyosun bile ama risk vardır çok çok az şimdi bende amniyosentez olmıycam nifty testi yaptırıcam inşş artık şükürler olsun ki o test onaylandı ve %99.9 doğruymuş hiç canını sıkma rahat ol biraz pahalı ama dr umuz sağolsun sağlıkçı indirmiyle beraber 1500 liraya yaptırıcaz rabbim sağlıklı bebişler versin hepimize inşşş

bende çok yiyorum yaa gecen özellikle gittik markette delirmiş gibi hepsini yedim tadına baktım bi daha bakim dedim tattıran kız bana neler neler saymıstır içinden kimbilir:) hamile deilken pek yemezdım bide iki seyi cok yiyorum ama onları normalde de yerim de simdi demiyim hamile hatuncukların canı ceker falan allah korusun bulunmucak bişi deil herkesin evinde vardırda calısanlar var zor olur biraz:26:

Sorma canim sorma esimde.tutturdu, sen bisey bilmiyon arabada gelirken senin dediklerini anlattim, daha doktor diyor trismester kagidinda kromozon riskleri yaziyor yuksek veya dusuk riskler, diye kadin anlatiyor esim uzuldumu desem sinirlendimi bi tuaf oldu yav ben rahatim ben bunlarin hepsini.biliyorum cikacak kan sonucu onemli diyorum. Doktorda onemli degil diyor. Yalniz ben oglumda ikili test icin kan vermedim baska hastaneye gidiyordum. Dogal olarak burun ve ensesine bakmislardi. 14 Haftalik nt 2'di buda 1.8 sanirim. Icim rahat sukur ama boyle biseyi yeni duydum.

ohhh afiyet olsun bebişine karşı komşum var çok gülerdim ona kızz 2 tabak zeytin yerdi çok şaşırırdım görsen şipşirin bi oğluşu var allah bağışlasın bakalım az kaldı bizim kuzuların cinsiyeti ne :) benim kıza dün söyledik delirdi sevinçten hemen erkek olacak dedi :)) sağlıklı olsunda farketmez

Bebek daha da büyümeden ben ehliyet almak istiyorum
Sakıncası var mıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…