2015 Şubat Anneleri

Benim durum stabil canim sen naptin nsl gecti bayram bi sikinti veren olmadi inşallah

Çok şükür iyi geçti bayramım ilk günü zor toparlandım ama sonra ki günlere çok şükrediyorum bulantılara hâlâ devam durmak yok oda geçecek inşallah bir iki haftaya kalmaz diyorlar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

senin çokmuş daha o zaman kesin öğrenirsin.ben haftaya sonuçları göstermeye gideceğim o zamanda kız derse ben de duramam heralde alışveriş yaparım.
eşime daha söylemedim akşam kavga etmiştik konuşmuyoruz. hala hassaslık geçmedi sanırım. bir de gittim hastaneye yine herkes eşiyle beraber. kendimi zor tuttum doktorun yanında ağlamamak için.

canım progestanı vajinal kullanman konusunda dr'una bir danışsan... ilaç insanı mahvediyor beynen, vajinal kullanırsan etkisi yok. bence bi öğren. ben öyle kullanmıştım.

canım progestanı vajinal kullanman konusunda dr'una bir danışsan... ilaç insanı mahvediyor beynen, vajinal kullanırsan etkisi yok. bence bi öğren. ben öyle kullanmıştım.

Öyle alıyorum artik zaten ama yine de cok carpiyor beni alt üst fark etmedi aldigimin ustune iki ic saat iptal durumda oluyorum bünye almiyor demek ki

Adamlari parcalamadan dogurabilcez mi acep )

sen pek bunalımsın bu günlerde. daha sık git doktora iyi geliyor o zaman. gerçi ben de bir hafta geçse sanki altı aydır görmüyormuşum bebek unutulmuş gibi geliyor orda mı acaba dıyorum.
geçen sana dedim, ben iyiyim diye ama iki gündür yine derin bunalımdayım ağlamaktan şişti gözlerim. gelip gidiyorlar yani . böyle böyle azalacak sanırım.

Canım bende yeni yeni başladım kahvaltılara nasıl seviniyorum ama yiyorum diye maşallah diyorum kendime hep üç gündür hep insan içindeyim diye de avutuyorum herhalde kendimi iyi geldi insan içinde olmak hatta dün 2saat yol gittim sadece bulantım oldu çok şükür ama sonunda deniz dibinde yemek yedik ailecek şimdi evde çok sıkıldım eşimde evde izinde diyorum hadi tatile gidelim diye ama ben işten çıkınca haliyle tatile gidecek paramız kalmadı :)

inşallah canım o iyi olsun tek dileğim bu

Gunaydin canimmm. Yavas yavaş duzeliyorsun inşallah. Ruyayi unut omru uzamistir kuzunun

evet işyerindekilerde yüzüne renk geldi eskisi gibi değilsin diyolar
kuzumun ömrü uzun olsun rabbim benden alıp ona versin

Benim de cok kaniyor cekilme de var olmayan yok mubarek ilki sultanlikmis valla bu defa fena cuvalladik

ilk gebeliğim olduğundan neyin ne olduğunuda anlamıyorum benim bu acemilik eseri oldu ikincisi ustalık olcak heralde

Ayy artık eşimi zerre takmıyorum sabah karnım acıktı kahvaltı sofrasını haızrlayacğım ekmeği alda gel çok acıktım dedim inat sen hazırla öyle gidip alırım dedi bende sinir oldum ama umrumda değil bugün de kesin arkadaşlarıyla gider takılır bende en son muayeneye görümcemle gittim kocam unutmuş bile muayeneyi

tansiyonumu bilmiyorum ama. kilo alıyorum.. şuan 59*-60 arasıyım. ilk test yaptığımda 57 kiloydum.. 12 . haftamdayım şuan.

Tansiyonunu mutlaka ölçtür canım.Yüzünde de ödem var mı?Bir de kontrole gittiğin zaman doktoruna bunları söyle muhtemelen idrar tahlili isteyecek protein kaçağı var mı diye preeklamsi diye bir hastalık var Allah korusun ben oğlumda yaşadım çok şükür zararsız atlattık ama hamilelikte oluşabilecek en riskli,en tehlikeli şeylerden birisidir o yüzden belirtilere dikkat et.Geçmiş olsun.

iyi geçmiş bulantıların yiyebiliyorsun . ben de çok yıyorum dıye dert edıyorum. sabah kahvaltılarını çok abartıyorum bende. yıyorum yıyorum sigarayı bıraktığımdan onun yokluğunu hıssedınce yemeye devam edıyorum.
ben de tekırdağa gıttım geldım bir saat suruyor hıc mıdesı bulanmayan benım bıle yolda bulandı.
off ev hiç çekilmiyor bu havada bızım evımız cok sıcak ama bende eskıden senın oturduğun yerde oturuyordum orası daha tepe olduğundan serin oluyor.
bende açtım işyerınde klımayı oturuyorum sıcağa hıc dayanamıyorum.

yok ben çok mızmız ağlak biriyım. hiç yanımdan ayrılmayacak hep dibimde duracak. yaptığımın yanlış olduğunu bılıyorum ama duramıyorum çok yapışkanım. hadı eskıden bır derece ıdare edıyordum ama hamılelıkte daha hassas oldum ıyıce sıkıntıya soktum adım attırmıyorum.

Bugün benim de 13:30 da randevum var belki söyler cinsiyetlerini heyecanlıyım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

herkes cinsiyet ogrenıyor ya maşallah ne güzel bu günlere geldik senınde haberlerını beklıyoruz canım

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. tecrübeliyim diyorsun:) benm ilk hamileliğim canım.. inşalalh bende hissederim minik meleğimi:)

amin canım hepimizin,aslında nekadar tecrübeliyim desekte herşeyi unutmuşuz sanki ilk kez yaşıyor gibiyim bu duyguları.ama tabi ille fark ediyor 2. olması yaşarken hatırlıyorsun ilkinde yaşadıklarını iyi oluyor.inşallah sende hissedersin canım müthiş duygular rabbime şükürler olsun

güzel haberlerini bekliyoruz canım sakın korkma benimde öyle birden geçmişti bulantılarım geneldede oyle oluyormuş zaten arkadaşlarda yazmışlardı birden giderse bulantılar korkmayın diye.güzel şeyler düşün güzel olsun inşallah

canım ordaki 2 doktorun adıda elif hangisi:)) 12 hafta muaynende sadece ultrasonla mı bakıldı ,ense kalınlığına falan bakılıyormuş 2 li test yaptırmasanda öyle diyorlar senin nasıl oldu

Benim sonuclar yarin.cikacak cok.merak ediyorun. Allahim yuzumuze baksin.

yüüzümde şuan yok ama birkaç hafta önce olmuştu. şuan yüzümde yoookk .. idrar tahlilini yaptırmıştık. normal çıkmıştı herşey. sonrasında böyle bişi çıkması mümkünmü. yarın gittiğimde söylicem inşallah öyle bişi değildir :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…