Benim durum stabil canim sen naptin nsl gecti bayram bi sikinti veren olmadi inşallah
Benim muayene 23 ağustosta o zaman 14. Haftaya girmiş olacağız valla cinsiyeti söylerse çok sevinirim benim de eşimin de içine erkek doğuyor ama hayrlısını istiyoruz biz cinsiyeti hiç önemli değil sağlıklı hayrlı olsun da ama öğrenir öğrenmez de alışverişe vururum kendimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cumartesiye kadar elimde olur sanırım hemen yorumlarım tabiki inşallah işe yarar yoksa hergü doktora gidip bebeğim yaşıyomu demekten bıktım
Oku alıntıla yoruldum amma yazilmis iki gunde maşallah. Genel gidisatimiz olumlu gibi inşallah daha iyi oluruz cumleten. Bendeki tek olumlu gelisme sabah kahvaltı yapablir gibiyim bikac gündür ortam degsikliginden mi artik blmiyorum az da olsa keyifle cayin yanina bişeyler yutabliyorum sanki. Amma velakin yedikten sonra fena oluyorum bulanti ve geçmek bilmeyen mide yanmasi. Su progestan illeti de ayni canhiras etkisini sürdürüyor uzerimde en cok ondan usandim. Ruhsal enerjimi istiyorum geri bi bunalim modunda kaldim. Bir de bu benim ikinci bebegim ama cok bekledigim ilgiyi sevinci goremedim buyuklerde sanki ota moka alinir oldum hala sinirlenebilme potansiyelim cok yuksek. Yarin burda bir doktora gideceğim hicbir fikrim yok hakkinda ins ultrasonu iyidir diye dua ediyorum; )
canım progestanı vajinal kullanman konusunda dr'una bir danışsan... ilaç insanı mahvediyor beynen, vajinal kullanırsan etkisi yok. bence bi öğren. ben öyle kullanmıştım.
senin çokmuş daha o zaman kesin öğrenirsin.ben haftaya sonuçları göstermeye gideceğim o zamanda kız derse ben de duramam heralde alışveriş yaparım.
eşime daha söylemedim akşam kavga etmiştik konuşmuyoruz. hala hassaslık geçmedi sanırım. bir de gittim hastaneye yine herkes eşiyle beraber. kendimi zor tuttum doktorun yanında ağlamamak için.
Biz bu evhamlardan ne zaman kurtulcaz ya; (
Benim de icim hep tedrgin herkese diyemedim bile bebek bekliyorum diye hep bi acaba bi korku. Bugunlerde niye yerini hissedemiyorum diye taktim bebek icin erken de iste sertlik kese vb öyle bir şey hissedemiyorum bazen diyorum gebe degil miyim manyak bir pskolji geliştiriyom kendime habire
Oku alıntıla yoruldum amma yazilmis iki gunde maşallah. Genel gidisatimiz olumlu gibi inşallah daha iyi oluruz cumleten. Bendeki tek olumlu gelisme sabah kahvaltı yapablir gibiyim bikac gündür ortam degsikliginden mi artik blmiyorum az da olsa keyifle cayin yanina bişeyler yutabliyorum sanki. Amma velakin yedikten sonra fena oluyorum bulanti ve geçmek bilmeyen mide yanmasi. Su progestan illeti de ayni canhiras etkisini sürdürüyor uzerimde en cok ondan usandim. Ruhsal enerjimi istiyorum geri bi bunalim modunda kaldim. Bir de bu benim ikinci bebegim ama cok bekledigim ilgiyi sevinci goremedim buyuklerde sanki ota moka alinir oldum hala sinirlenebilme potansiyelim cok yuksek. Yarin burda bir doktora gideceğim hicbir fikrim yok hakkinda ins ultrasonu iyidir diye dua ediyorum; )
Cimcime aynısını bende gördüm çok korktum ama rüyalar tersine çıkar diye yorumlayalım demek ki bebişlerimiz çok sağlıklı olacak :)
Gunaydin canimmm. Yavas yavaş duzeliyorsun inşallah. Ruyayi unut omru uzamistir kuzunun
Benim de cok kaniyor cekilme de var olmayan yok mubarek ilki sultanlikmis valla bu defa fena cuvalladik
senin çokmuş daha o zaman kesin öğrenirsin.ben haftaya sonuçları göstermeye gideceğim o zamanda kız derse ben de duramam heralde alışveriş yaparım.
eşime daha söylemedim akşam kavga etmiştik konuşmuyoruz. hala hassaslık geçmedi sanırım. bir de gittim hastaneye yine herkes eşiyle beraber. kendimi zor tuttum doktorun yanında ağlamamak için.
tansiyonumu bilmiyorum ama. kilo alıyorum.. şuan 59*-60 arasıyım. ilk test yaptığımda 57 kiloydum.. 12 . haftamdayım şuan.
Canım bende yeni yeni başladım kahvaltılara nasıl seviniyorum ama yiyorum diye maşallah diyorum kendime hep üç gündür hep insan içindeyim diye de avutuyorum herhalde kendimi iyi geldi insan içinde olmak hatta dün 2saat yol gittim sadece bulantım oldu çok şükür ama sonunda deniz dibinde yemek yedik ailecek şimdi evde çok sıkıldım eşimde evde izinde diyorum hadi tatile gidelim diye ama ben işten çıkınca haliyle tatile gidecek paramız kalmadı :)
Ayy artık eşimi zerre takmıyorum sabah karnım acıktı kahvaltı sofrasını haızrlayacğım ekmeği alda gel çok acıktım dedim inat sen hazırla öyle gidip alırım dedi bende sinir oldum ama umrumda değil bugün de kesin arkadaşlarıyla gider takılır bende en son muayeneye görümcemle gittim kocam unutmuş bile muayeneyi
Bugün benim de 13:30 da randevum var belki söyler cinsiyetlerini heyecanlıyım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. tecrübeliyim diyorsun:) benm ilk hamileliğim canım.. inşalalh bende hissederim minik meleğimi:)
Kızlar 2 haftadır mide bulantilarim bitti basımı kaldirAmiyordum kusmaktan gecti yarın randevum var 10 haftaligiz ne olur dua edin bebegim iyi olsun guzel haberler alayım cunku bur ara cok huzursuzum mide bulantim geçince korktum birde daha iyi hissediyorum bu aralar kendimi. Dualarınızı bekliyorum annisler😊😘
ayy insanda o psikoloji oluyo gercekten
Günaydınlar herkeseBayramda gelemedim hiç herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun..
ben ikili testi yaptırmayı düşünmeyenlerdenim.
ümraniyede fatih üniv. polikliniğinde elif hanım için güzel şeyler duydum ama hiç gitmedim. muayene fiyatları da çok uygun diye biliyorum. deneyebilirsin bence.
aynen kaç haftalık oldun sen takvim neden yapmıyon kız
nasıl yapacagımı bilmiyorum
yüüzümde şuan yok ama birkaç hafta önce olmuştu. şuan yüzümde yoookk .. idrar tahlilini yaptırmıştık. normal çıkmıştı herşey. sonrasında böyle bişi çıkması mümkünmü.Tansiyonunu mutlaka ölçtür canım.Yüzünde de ödem var mı?Bir de kontrole gittiğin zaman doktoruna bunları söyle muhtemelen idrar tahlili isteyecek protein kaçağı var mı diye preeklamsi diye bir hastalık var Allah korusun ben oğlumda yaşadım çok şükür zararsız atlattık ama hamilelikte oluşabilecek en riskli,en tehlikeli şeylerden birisidir o yüzden belirtilere dikkat et.Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?