2015 Şubat Anneleri

canım ya ilişki durmun nasıl bizde tık yok
ikimizde yanaşmıyoz
bu durum bizi sogutur diye korkuyom aslında
10 haftadır toplam 3 kez ancak oldu :26:

doktor sıkıntı yok yapın dedi ama bizde 14 haftada sadece 1 kez ben düşünmüyorum açıkçası tiksiniyorum eşimden desem yeridir bu zamanlar

doktor sıkıntı yok yapın dedi ama bizde 14 haftada sadece 1 kez ben düşünmüyorum açıkçası tiksiniyorum eşimden desem yeridir bu zamanlar

ya gözleri kayarsa korkusu var bende :2: zaten hiç süslenesim kendıme bakasım gelmiyo

bu arada yarın akşam doktor randevumuz var, ikili test yaptırmadık da, doktor ensesine, burnuna bakacakmış. geçen tahmin erkekti, bakalım duruyor mu pipi yerinde :)

ya gözleri kayarsa korkusu var bende :2: zaten hiç süslenesim kendıme bakasım gelmiyo

benim eşm normaldede zaten o ilişkiye çok yanaşmayan biri yani gel demesen hiç aramaz o yüzden rahatım yoksa sen gibi düşünsem elbette yapmak zorundaydım...benimki biraz şeysiz bende hiç kendime bakmıyorum oda artık hiç umursamıyo :)))

Kızlar aynı durum bizde de oldu ilk başlarda. 1 ay yanasmadık bırbırmıze. bizim canım ıstemıyor erkelerdede korku ve ayrı bır endıse oluyor. bebek varken nasıl yaparım dıye dusunuyorlar. ama ben en sonunda bı tenhada kıstırdım eşimi :) sonra hersey normale dondu. azıcık cilve yapın :) hersey normale doner merak etmeyın

saldım çayıra mevlam kayıra diyosun

tenhada kıstırdın mıııı
ay ne güzelmiş yaa

Ya gözleri kayarsa :) çok güldüm vallaha :) ben öle bi şey söyledim ki eşime değil başkasına bakmak kafasını çeviremiyo hep te sölüyo senin yaptığını düşman yapmaz diye :) ki bize doktorumuz yasakladı ilişkiyi daha önce düşük olduğu için sölerim sende söle eşine 😀😀😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne söyledinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ??????????????

Ya bugün farkina vardim çok degisigim bir oğlum var ve kizin olmasini çok istiyordum. Cumartesi Dr kiz dedi ve ben bugün sevinebildigimi farkettim. Bayram telasi gidip Girmeler bitti. Oyy saglikla kucagimiza alalim inşallah çok mutluyum ben coookkk...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1406811345324.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 24
Burayı yeni keşfetmiş birisi olarak umarım beni de aranıza alırsınız :) ve bende listeye dahil olurum umarım Ankara'dan yazıyorum son adet tarihim 4 mayıs ilk kontrolümde doktor 11 şubat gözüküyor demişti doğum için şu an 12 +4 'üz miniğimle. Allahıma şükürler olsun şu ana kadar herşey yolunda ben sıkıntı çektim ama meleğimin durumu iyi bulantılarım çok kötüydü serum falan aldım ama 12. haftaya girer girmez azaldı şükürler olsun. 15 ağustosta kontrolüm var cinsiyetini öğreneceğiz inşallah çok heyecanlıyım :) Allah hepimizi sağlıkla meleklerine kavuştursun inşallah...

Canım benim gözün Aydın istediğin olmuş Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah banada kız der :)

ne söyledinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ??????????????

Burda söleyemem 😄😄😄 atarlar beni valla en kötü aklına ne gelirse erkeklerin en hassas olduğu şeyle ilgili bişi dersen kıpırdayamaz merak etme

maşallaaaaaaaaaaaaahhh kızınaaa Allah saglıgıyla kucagına almayı nasip etsin inş canım :) bende 13.haftamda gitcem inş banada söyler kız hissediorum ama erkek de olabilir sağlıklı olsunda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…