canım ya ilişki durmun nasıl bizde tık yok
ikimizde yanaşmıyoz
bu durum bizi sogutur diye korkuyom aslında
10 haftadır toplam 3 kez ancak oldu :26:
doktor sıkıntı yok yapın dedi ama bizde 14 haftada sadece 1 kezben düşünmüyorum açıkçası tiksiniyorum eşimden desem yeridir bu zamanlar
ya gözleri kayarsa korkusu var bende :2: zaten hiç süslenesim kendıme bakasım gelmiyo
ya gözleri kayarsa korkusu var bende :2: zaten hiç süslenesim kendıme bakasım gelmiyo
Alemsiniz :) ama çoğumuz benzer durumlardayız galiba, bir de benim gibi küçük çocuğu olanların kendine hayrı yoktur, nerdeee adamı görecek gözümüz :))
ne kadar yesem de doymuyorum, doymuyorum, doymuyoruuuuummmm
benim eşm normaldede zaten o ilişkiye çok yanaşmayan biri yani gel demesen hiç aramaz o yüzden rahatım yoksa sen gibi düşünsem elbette yapmak zorundaydım...benimki biraz şeysizBende hiç kendime bakmıyorum oda artık hiç umursamıyo :)))
Kızlar aynı durum bizde de oldu ilk başlarda. 1 ay yanasmadık bırbırmıze. bizim canım ıstemıyor erkelerdede korku ve ayrı bır endıse oluyor. bebek varken nasıl yaparım dıye dusunuyorlar. ama ben en sonunda bı tenhada kıstırdım eşimi :) sonra hersey normale dondu. azıcık cilve yapın :) hersey normale doner merak etmeyın
saldım çayıra mevlam kayıra diyosun
Ya gözleri kayarsa :) çok güldüm vallaha :) ben öle bi şey söyledim ki eşime değil başkasına bakmak kafasını çeviremiyo hep te sölüyo senin yaptığını düşman yapmaz diye :) ki bize doktorumuz yasakladı ilişkiyi daha önce düşük olduğu için sölerim sende söle eşine 😀😀😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya bugün farkina vardim çok degisigim bir oğlum var ve kizin olmasini çok istiyordum. Cumartesi Dr kiz dedi ve ben bugün sevinebildigimi farkettim. Bayram telasi gidip Girmeler bitti. Oyy saglikla kucagimiza alalim inşallah çok mutluyum ben coookkk...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne söyledinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ??????????????
Ya bugün farkina vardim çok degisigim bir oğlum var ve kizin olmasini çok istiyordum. Cumartesi Dr kiz dedi ve ben bugün sevinebildigimi farkettim. Bayram telasi gidip Girmeler bitti. Oyy saglikla kucagimiza alalim inşallah çok mutluyum ben coookkk...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tenhada kıstırdın mıııı
ay ne güzelmiş yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?