- 15 Şubat 2008
- 915
- 379
- 158
ohhh afiyet olsun bebişine karşı komşum var çok gülerdim ona kızz 2 tabak zeytin yerdi çok şaşırırdım görsen şipşirin bi oğluşu var allah bağışlasın bakalım az kaldı bizim kuzuların cinsiyeti ne :) benim kıza dün söyledik delirdi sevinçten hemen erkek olacak dedi :)) sağlıklı olsunda farketmez
Bebek daha da büyümeden ben ehliyet almak istiyorum
Sakıncası var mıdır ?
Sorma canim sorma esimde.tutturdu, sen bisey bilmiyon arabada gelirken senin dediklerini anlattim, daha doktor diyortrismester kagidinda kromozon riskleri yaziyor yuksek veya dusuk riskler, diye kadin anlatiyor esim uzuldumu desem sinirlendimi bi tuaf oldu yav ben rahatim ben bunlarin hepsini.biliyorum cikacak kan sonucu onemli diyorum. Doktorda onemli degil diyor. Yalniz ben oglumda ikili test icin kan vermedim baska hastaneye gidiyordum. Dogal olarak burun ve ensesine bakmislardi. 14 Haftalik nt 2'di buda 1.8 sanirim. Icim rahat sukur ama boyle biseyi yeni duydum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bi sakıncası oldugunu sanmıyorum yaa benim bi arkadasım son günlerine kadar araba kullandı bizde yeni aldık ehliyetim var ama pratiğim yok biraz eşimin desteği birazda hoca desteğiyle inşallah kullanmaya baslıcam..
Bebek olunca herşey daha zorlaşacak
O yüzden şimdi almak istiyorum
İlerde arabada alırsak rahat gezeriz inşallah
kesinlikle önce saglık ama ben hamile oldugumuda hissetmiştim hamileyim ben diodum herkes bu kadar cabuk anlasılmaz diodu.. ya belirti yoktu ama hissetmiştim hamile oldugumu :) şimdide kız hissediorum bakalım annesini yanıltcakmış bebişim :) haftaya öğrrenebilirim bakalım naz yapmaz gösterirsee:) yaa zeytinde zararlıdır bence fazlası tuzlu sonucta ben tuzu cok severim cokta kullanırım yak bileklerimde kalınlasma ayaklarımda sisme oldu herkes tuzdandır dedi elimden geldiğince azaltıyorum ama yediğim hiç bişiden tad almıyorum yiyemiorum da zaten
kesinliklee hele bide hamileliğin balayına girmişken ii değerlendirmek lazım bence :)
inş allah gönlündekini nasip eder canım evet zeytinin tuzlusu zarardır maalesef ben yaptırıyorum kuzum burda gacılarrr var :)) sağolsunlar çok güzel yapıyolar :)
Ben bir de sağlık sorunum olmaz ise çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum
Her gün anneme bırak-al zor olur toplu taşıma ile
Araba şart o yüzden bi nevi..
Bende tuzlu çubuk kraker ve zeytin çok seviyorum
Bi de patates kızartması
Ama hepsi faydasız sanırım
hemde yavrucak yollarda hastalanırr oyy kıyamam ben onaa :) cok doğru düşünmüşsün valla yaaa.. ben calısmayı düşünmüorum 2 bucuk yasına kadar falan.. olursada kpssye asılırım memuriyet falan özel sektörde calısmak konyada cidden cok zor..
ya ben kızartmayı yanındaa cook zararlı seylerle yemeyi cok seviorum kuru kuru gitmioo ahaha
takma bunları rahat ol hamilelğinin tadını çıkar bebişinde gayet sağlıklıdır canım allah hiç kimseyi böle zor bi durumla sınamasın inşşş
bugün bi iki yerle görüştüm nifty için hani daha uygun yer var mı diye yok maalesef kadın dr un biri çok konuştu bana yapma dedi ikinci çocuğunda olmuş diye bundada olacak diye bişey yok dedi eşim hayır yapıcaz dedi down sendromlu çocuklar eğer ağır değilse çok şirinler allah hangisi hayırlıysa hakkımızda onu nasip etsin
Ben işimden memnunum
O yüzden yasal izni aksatmak istemiyorum
Raporla uzatabilirim sadece
Yoksa en güzeli 1-2 yıl kendin büyütmek ama o zamanda burayı bulamam ki
Ah ah burnumda tütüyolarama sade yemeye çalışıyorum artık
Sanırım patates kızartması hiç yemesek daha bile iyiymiş ama onu bırakamıyorum
Madem yaziyorsunuz bende iki gundur acili menemen yapiyorum zehir zemberek yiyorum bi zarsri yoktur herhalde.
Madem yaziyorsunuz bende iki gundur acili menemen yapiyorum zehir zemberek yiyorum bi zarsri yoktur herhalde.
cok istiosan dogra patatesleri azcık baharatla elimünyum folyaya sar fırına at hem daha saglıklı hemde lezzetli oluyor. ya bende sadece maddi anlamda sabrediyorum cünkü cidden ii kazanıorum piyasanın bayya üstündee.. Ama cok stresli cok bunaltıcı bi iş geri dönmeyi kesinlikle düşünmüorum hatta dogum iznimden önce heyet raporu alıp işede gelmemek istiorum ama emin olamadım elimde patlamasın(
bende cok acı yerim hatta korkuyordum dün halam ee antepteki cocukların hepsi hasta olurdu o zaman kadın hamileyken avuc avuc acı yiyo hem emririrkende yiyo hiçte bişi olmuyor yemek istiosan ye sıkma kendini dedi mantıklı geldi valla
Yumurta iyi diyolar, o da iyidir herhalde
Folyo zararlı diyolar
Yağlı kağıt serip veriyorum fırına ben
Benim işim rahat biraz
Diğer işlerime göre
O yüzden dönmek istiyorum ama nasip tabi
O günler bi gelsin de bakalım nasıl olacaz biz ve bebeklerimiz
Yaprakgul seninkiler bi kiz bi erkek gibi doğuyor içime hakkinda hayırlısı tabi de bu aralar seni de daha iyi olumlu görüyorum ve seviniyorum adina maşallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?