2015 Şubat Anneleri

işin iyiyse hiç bırakma sen devam et bencede dogumdan sonra bende memnun olsam devam ederdim diorum madem yeni iş baksam askıya alıyım azcık bari bebişimi büyüteyim...

Biz anneme yakına taşındık bugünleri düşünüp
Ama yine de bebek için araba şart kışı var bu işin
O yüzden hem ev borcu hem araba adına da çalışmam daha iyi olacak

Senin stresli ise iyi düşünmüşsün
Ben eşimle aynı sokakta çalışıyorum, tek gidip gelmiyorum en azından

Kızlaaaaar bebeklerin biri 12+2 diğeri13 haftalıkmş artık düşük iğnesi vurulmuycam her hafta pruloton mu neydi adı o uok artık sonra premesis vardı onu da istysan kullanma dedi . Dedimki ben hiç iui beslenemiyorum dedim hiç önemli değil doy yeter dedi canın ne istyosa onu ye dedi kraker meyve ne istyosa dedi korkma bebeklere yiyemedğin için zarar olmaz dedi doktora büyün sorularımı sordum bi ay sonra ayrıntılı ultrasona çağırdı iklzlerde ikili test çok güvenlir olmuyo dedi ama ölçtü yinede ense kalınlğını falan bişylerş herşey norm
al görünüyo dedi biri kız ama diğeri kesin değil onunda kız olma ihtimali var dedi inşallah yanılıyorumdur biri erkektir dedi :) hiç farketmez dedm bende cidden de öyle ama çok çok çok heycanlandım ellerini ve ayaklarını sallayıp duruyolar deli gbi yaaa çok tatlı ve çok komikler:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dogru dogru :) aman yiyelim valla bir daha can ne zaman aserir :) aserme demisken illa su olsun dedigim asermem olmadi oglandada boyleydim bir erik istemistim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben normal hayatımda da aşeren biriyim ne görsem canım ister su ara bunu kullanıorum dediğin gibi özellikle canımın cektiği bişi olmadı ama ne görsem aa aserdim die hemen aldırtıorum yaptırıorum su ara tamamaen nazlanma modundayım :)
evt yaa tek maaşla cok zor.. hemde rahatsın hiç gerek yok bırakmaya yola devam saatleri falanda düzgünse sıkıntı yok benim saatleri güya düzgünde hafta sonu calısıoruz bayramda cagırdılar gelin die bulursanız calısırım şehir dısındayım dedim bende.. cok gaddarlar işte cok kazanıosun cok çalıscaksın mantıgındalar.. bizim işimiz bankalarla baglantılı. banka tatilse yapacak hiç bişimiz yok ama gelelim bursa saksı gibi oturalım o yetio adama ayy ne sinirlendim yinee ben burda calısmaya devam edersem allah muhafaza sinirden stresten erken dogururum

bu biri diğerini eşim çekememil videoya aldık ama çok kısa videoyu durdurup çektim bunuda birinin boyu6 cm diğeri7 cm miş

Oy oy masallah ya nazar degmesin, durumun nasil duzeldimi? ben kiz cocuklarini cok severim :) hayatta kendi.oglumdan baska cocuk sevmedim :) benim hic kizim olmaz derdim dogru cikti :) rabbim hayirli evlatlar versin.. bir kizim olsun evime barkima.baksin isterdim :)

Kızlar ben Mayıs ayında tüp bebek yöntemiyle hamiş oldum..
Hamileliğimin ilk günlerinden beri hala ama hala sancım var
Şu an 12. haftamın içindeyim..

Adet sancısı gibi ağrılar oluyor
Doktorum normal diyor hep ama gelin bi de bana sorun nası endişelendiğimi...

Sizin de hala devam ediyor mu sancılarınız.

Bir de iştah sıfır...
Normalde dana gibi yiyen bi insanken hamilelikle birlikte iştahım acaip kapandı.. Yemeden kilo alıyorum ama.. Çok acayipp

Amin hepimiznkini Allah nazardan korusn gerçi şu hallerine nazar değmez ztn :) bulantı ve kusmalarım devam ediyo artarak malesef doktor bi iki hftaya tamamen geçer dedi ya benmde içime iki erkek doğuyodu yada bi kız bi erkek hiç böyle düşünmemeiştim ama ne farkeder senin paşa gibi hepsi yavru hepsi kuzu hepsi minnak bebekler:)

Adet sancısı gibi 9. Hafaya kadar odu şimdi olmuyo ama bende de hep bi şişkinlk var doktor normal diyosa telaş etme bişy yoktr inşllh bende hiç bişy yiyemiyrm valla hep aynıyız

Annem de, evli ablam da yakın
Yani emanet edeceğim kişiler sağlam
Yoksa bu kadar ufakken kendini ifade edemiyoken çocuğumu bakıcıya veremezdim
Ben çok kazanmadığım için çok çalışmıyorum sanırım 9-18 çalışma saatlerim eşimle gidip geliyorum araba alsak daha da rahat ederiz şu an iett ye talim

Son düzenleme:
Şişkinlik ve kilo normal bence
Kullandığımız ilaçlar ve bebek dolayısı ile

Ben levotiron ( tiroid için bu ), maltofer ve folic kullanıyorum mesela
Önceden hiç hapla işim olmazdı

tenhada kıstırdın mıııı
ay ne güzelmiş yaa

Valla çok güldüm yaa benim canımistyo valla bizede ysaktı ama artık değil yinede haftada bir belki ili kez oluyo ama sanki eskisinden daha çok istyrm gibi geceleri bişy oluyo bana daha bi dişileşiyorum vede iyi geliyo inanırmısınız yorgunluğumu falan unutyrm:) eşim korkuyodu başlarda bişy olurmu falan die ama bende bigün sıkıştrdm papatis gibi:) iyide oldu

Gecer gecer korkma ilk oglumda anlatiyorsunuz ya 4 ay 4 yil gibi gecti 4 ay sadece hastaneden eve, evdwn hastaneye giderdim disari adim atmadim, 16. Haftada pat diye kesildi. Bunda yine o kadar olmadi 11. haftada bitti. :) Sukur gececegini biliyoruz yinede :)

Oluyor cnm kasiklarimda cok oluyor.

İnşallah süpermiş valla 11. Haftada bitmeside maşallah sıra geldi tekmeleri hissetmeye

yaa aynıymış çalışma saatlerimiz ya bak normalde rahatım ahanda buralarda geziorum falan ama normal iş temposunda hamile deilken katlanamıodum heyet raporu işini iice araştırmam lazım valla yoksa olmucak bende annem var ablam var kayınvalidem var hepside yakın bana ama ay bilemedim aklımı karıstırdım gerimi dönsem acabaa

Maşallah bebişlerine.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. birbirinden tatlı iki kız tadından yenmez inşallah çektiğin tüm sıkıntıları unutturacaklar aşık edecekler seni kendilerine

Şişkinlik ve kilo normal bence
Kullandığımız ilaçlar ve bebek dolayısı ile

Ben levotiron ( tiroid için bu ), maltofer ve folic kullanıyorum mesela
Önceden hiç hapla işim olmazdı

ben de decavit, folik asit ve tiroid için aynı senin ilacın benzeri euthyrox kullanıyorum..

hamilelikten önce tiroidim de normaldi. hamilelikle birlikte fırlamayaa başlayınca bu ilaca başlattı endokrin doktorum...

hiçbişey yiyemeden 3. ayımda 1,5 kilo aldım yahu... bir de yesem nolcaktım acaba..

Hahahahaah bende dw bu duygu bi kere oldu ama korkuyor insan, tovbe est. Netten baktim uygun pozisyonlar var dikkat edin genede.

Hahahahaah bende dw bu duygu bi kere oldu ama korkuyor insan, tovbe est. Netten baktim uygun pozisyonlar var dikkat edin genede.

Biz bi de tüp bebek yöntemiyiz.. Hamileliği bırak taaa embryo toplama aşamasından beri tık yok... Yani 3 ayı geçtiiiii

3 hafta önceki kontrolümde doktorum ilişki yasağı devam ediyor dedi...
Cumartesi gidicem bakalım ne diycek...

Nası yapıldığını unutuyor insan ayol

Maşallah bebişlerine.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. birbirinden tatlı iki kız tadından yenmez inşallah çektiğin tüm sıkıntıları unutturacaklar aşık edecekler seni kendilerine

İnşallah inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…