yaa aynıymış çalışma saatlerimiz ya bak normalde rahatım ahanda buralarda geziorum falan ama normal iş temposunda hamile deilken katlanamıodum heyet raporu işini iice araştırmam lazım valla yoksa olmucakbende annem var ablam var kayınvalidem var hepside yakın bana ama ay bilemedim aklımı karıstırdım gerimi dönsem acabaa
ben de decavit, folik asit ve tiroid için aynı senin ilacın benzeri euthyrox kullanıyorum..
hamilelikten önce tiroidim de normaldi. hamilelikle birlikte fırlamayaa başlayınca bu ilaca başlattı endokrin doktorum...
hiçbişey yiyemeden 3. ayımda 1,5 kilo aldım yahu... bir de yesem nolcaktım acaba..
Kizlar. Doktor karindan ne zaman bakmaya basliyor. En son 8 haftalikken gitmistim doktara alt kisimdan bakti. Simdi haftaya 13. Hafta icinde gidicem yine ayni mi bakar yoksa karindan mi sizinkiler nasil
Kizlar. Doktor karindan ne zaman bakmaya basliyor. En son 8 haftalikken gitmistim doktara alt kisimdan bakti. Simdi haftaya 13. Hafta icinde gidicem yine ayni mi bakar yoksa karindan mi sizinkiler nasil
Karından bakar artık tabi görünüyo çnkü
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sen pek bunalımsın bu günlerde. daha sık git doktora iyi geliyor o zaman. gerçi ben de bir hafta geçse sanki altı aydır görmüyormuşum bebek unutulmuş gibi geliyor orda mı acaba dıyorum.
geçen sana dedim, ben iyiyim diye ama iki gündür yine derin bunalımdayım ağlamaktan şişti gözlerim. gelip gidiyorlar yani . böyle böyle azalacak sanırım.
ya hiç sorma evdeydim güya yemem lazımdı ama herşeyden tiksindim tavuk balık et süt yoğurt sıfır bunlar sadece meyve
Genel olarak herkes evhamlı herkes eşinin derdinde
Biraz sakin olun yahu
Allah size böyle bir lütuf bahşetmişken eş, kayınvalide veya vesvese teferruat kalmalı
Bende arada endişe ediyorum ama dua ediyorum
Veren de o koruyacak olan da
Çok sağlıklı beslendiğimi de söyleyemem, tuzlu çubuk ve zeytin favorim
Ama değmeyecek şeyleri düşünmüyorum stres yapmıyorum
Kaldı ki bende tiroid sorunu da var, nasip bazı şeyler
Hepinize mutlu hamilelikler dilerim
canım ya ilişki durmun nasıl bizde tık yok
ikimizde yanaşmıyoz
bu durum bizi sogutur diye korkuyom aslında
10 haftadır toplam 3 kez ancak oldu :26:
Alemsiniz :) ama çoğumuz benzer durumlardayız galiba, bir de benim gibi küçük çocuğu olanların kendine hayrı yoktur, nerdeee adamı görecek gözümüz :))
Ya bugün farkina vardim çok degisigim bir oğlum var ve kizin olmasini çok istiyordum. Cumartesi Dr kiz dedi ve ben bugün sevinebildigimi farkettim. Bayram telasi gidip Girmeler bitti. Oyy saglikla kucagimiza alalim inşallah çok mutluyum ben coookkk...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Burayı yeni keşfetmiş birisi olarak umarım beni de aranıza alırsınız :) ve bende listeye dahil olurum umarım Ankara'dan yazıyorum son adet tarihim 4 mayıs ilk kontrolümde doktor 11 şubat gözüküyor demişti doğum için şu an 12 +4 'üz miniğimle. Allahıma şükürler olsun şu ana kadar herşey yolunda ben sıkıntı çektim ama meleğimin durumu iyi bulantılarım çok kötüydü serum falan aldım ama 12. haftaya girer girmez azaldı şükürler olsun. 15 ağustosta kontrolüm var cinsiyetini öğreneceğiz inşallah çok heyecanlıyım :) Allah hepimizi sağlıkla meleklerine kavuştursun inşallah...
ben en son 8. haftamda vaginal ultrasoundla baktırmıştım
doktor öyle uygun görmüştü daha doğrusu
bu hafta gidicem 12. haftam bitmek üzereyken...
Demek artık karından bakacak...
Peki karından bakınca yeterince iyi ve ayrıntılı görebiliyor mu??
Yoksa vajinal ultrason daha mı garantili acaba??
yoksa tam tersi riskli mi vajinal:18::18::18:
Selam, oglumu gorduk geldik pipisini gosterdi bizede :) fikir fikirdi :) ama hic keyfim yok. Down sendromu anlatti, riskleri anlatti, ikili test icin verilen kanin aslinda onda kromozon bozukkugu bilinmiyirmus. Cart curt iste. O zmn niye verdik kani? aminosentez yaparlarsa kesinlikle yapmayin cok riskki bebegi oldurur. Su an hersey yolunda sukur ama isteee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bebek daha da büyümeden ben ehliyet almak istiyorum
Sakıncası var mıdır ?
Teşekkrederm şerefnaz artık seviyorum onları :) ve çok heycanlanıyorum bu arada dokor ikisdr kı olabilit dedi:))
Kızlar ben Mayıs ayında tüp bebek yöntemiyle hamiş oldum..
Hamileliğimin ilk günlerinden beri hala ama hala sancım var
Şu an 12. haftamın içindeyim..
Adet sancısı gibi ağrılar oluyor
Doktorum normal diyor hep ama gelin bi de bana sorun nası endişelendiğimi...
Sizin de hala devam ediyor mu sancılarınız.
Bir de iştah sıfır...
Normalde dana gibi yiyen bi insanken hamilelikle birlikte iştahım acaip kapandı.. Yemeden kilo alıyorum ama.. Çok acayipp
Ben bi an boş bulundum
Ama patates kızartmasına herkes ulaşabilir sanırım
Yine de özür dilerim
Daha dikkat ederim canınız çekmesin diye
Mesaim bitti, iyi akşamlar herkese
benım çin takviminde kız çıkmıştı sankı diğerinde erkek. kızmış.
Karından bakar artık tabi görünüyo çnkü
Yok yaa riskli değil de ama karnın büyüyünce alttan bakmak o zaman riskli diye bilyrm benben en son 8. haftamda vaginal ultrasoundla baktırmıştım
ayy hadi gözün aydın olsun bak ne buldum heheeee okuu:)))
iki kızın varsa sigortalısın...Hayatta ortada kalmazsın
bir kız bir oğlansa bağkurlusun..Döner dolaşır kızın bakar.Yine ortada kalmazsın
iki oğlun varsa yeşil kartlısın..Devlet bakarsa bakar.Yoksa geçmiş olsun :)))
kızında erkeğinde allah hayırlısını versin inşşş
Kesinlesti pipili demek maşallah; ) drlar ihtimallerden bahsediyor hep sıkıntı yapma boşa
En iyisini yaparsın arac sart cocuktan once hazrlanmkta yarar var ben son zamanlara dek calismayi planlıyorum ise kendim gidip geliyorum aracimla bisekilde kullanirim diyorum
Hep seviyordun annesi alisma süreci biraz sancili oldu o kadar maşallah ucunuze
Ara ara olmasi normal devamli ise sormakta yarar var
Iyi istirahatler canimm
Burayı yeni keşfetmiş birisi olarak umarım beni de aranıza alırsınız :) ve bende listeye dahil olurum umarım Ankara'dan yazıyorum son adet tarihim 4 mayıs ilk kontrolümde doktor 11 şubat gözüküyor demişti doğum için şu an 12 +4 'üz miniğimle. Allahıma şükürler olsun şu ana kadar herşey yolunda ben sıkıntı çektim ama meleğimin durumu iyi bulantılarım çok kötüydü serum falan aldım ama 12. haftaya girer girmez azaldı şükürler olsun. 15 ağustosta kontrolüm var cinsiyetini öğreneceğiz inşallah çok heyecanlıyım :) Allah hepimizi sağlıkla meleklerine kavuştursun inşallah...
Evet ya elimde degil böyle tuhaf bi hal geldi oturdu üstüme bisuru seye ayni zamanda takilinca bunye de sasrmis durumda zaten süper kombine oluyor. Doktor konusunda evet ara acildikca evham artiyo neyseki yarin gidip gorecegim kuzumu babasi da gorcek bu sefer inşallah
degiskenlik sende de var demek balayi kısmına dibe vurup mu geccez ne
ben en son 8. haftamda vaginal ultrasoundla baktırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?