[ı]bizde bugün ikili teste gideceğiz. Bakalım bizde öğrenebilecekmiyiz cinsiyeti[/ı]
o konuda druma güveniyorum.. işini biliyor yanii:) benim tüp bebek olduğu için bir süre aynı dra devam ediyorum. sonrası Allah kerim.. ben çok bekledim sağlıklı olsunda kız-erkek farketmez. ama yinede merak ediyor insancanım işi bilen doktor söylüyor kuzeniminkini 10 haftalıkken öğrendik kız dediler benimkine bakmadı bile doktor daha var diye:)))
Ankarada hangi hastaneye gidiyosun canım bende ankaradayım hacettepenin özeline gidyrm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Madem yaziyorsunuz bende iki gundur acili menemen yapiyorum zehir zemberek yiyorum bi zarsri yoktur herhalde.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet gerçekten dayandım çünkü zaman hiç geçmiyor .meslektaş olmamıza sevindim :) ben bebeğim olunca yapmayabilirim mesleğimi sen kaçıncı sınıfsın
Bebegimin kalbi durmus kurtaj oldum
Bizde bugün ikili teste gideceğiz. bakalım bizde öğrenebilecekmiyiz cinsiyeti
ay sormaaa... 1-2 hafta önce ben de yarı menemen yaptım (yumurtasız domates+biber). allahım o biberler de nasıl acı nasıl acı! kavruldum yerken, dudaklarım ters döndü acıdan içim yandı ama durduramadım kendimi. yedim de yedim.
bizim veletler yanık sesli olacak...
dün burda konustuk eve gitmeden (ablamlara gidecektim) aradım sipariş verdim saolsun oda yapmış aşermişim resmen parmaklarımı falan yedim yane :)
Eki Görüntüle 1205016
Ekledim mi bilmiyorum böyle görünüyor. Maşallah diyim kızanıma
Günaydın kızlar.Bende yarın kontrole gideceğim inşallah.Cinsiyet belli olmaz mı henüz.Çok merak ediyorum artık
Erkek mi senin ki :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yüksek ihtimalle kız dedi. ben hep erkek hissediyordum ama.
günaydın. senin belli olmayabilir sanırım senin 11+ larda. iki hafta sonra belli olabilir. ama şanslı isen tahmınde bulunur belki.doktorlar şeklinden anlıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?