2015 Şubat Anneleri

canım işi bilen doktor söylüyor kuzeniminkini 10 haftalıkken öğrendik kız dediler benimkine bakmadı bile doktor daha var diye:)))
o konuda druma güveniyorum.. işini biliyor yanii:) benim tüp bebek olduğu için bir süre aynı dra devam ediyorum. sonrası Allah kerim.. ben çok bekledim sağlıklı olsunda kız-erkek farketmez. ama yinede merak ediyor insan

Ankarada hangi hastaneye gidiyosun canım bende ankaradayım hacettepenin özeline gidyrm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım dışarda muayenehanesi olan bir doktora gidiyorum bir çok hastaneyle anlaşması var daha hastane seçmek için erken dedi o yüzden kararsızım daha bakalım hayırlısı :) senin ne kadarlık bebişin?

Madem yaziyorsunuz bende iki gundur acili menemen yapiyorum zehir zemberek yiyorum bi zarsri yoktur herhalde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay sormaaa... 1-2 hafta önce ben de yarı menemen yaptım (yumurtasız domates+biber). allahım o biberler de nasıl acı nasıl acı! kavruldum yerken, dudaklarım ters döndü acıdan içim yandı ama durduramadım kendimi. yedim de yedim.

bizim veletler yanık sesli olacak...

dün burda konustuk eve gitmeden (ablamlara gidecektim) aradım sipariş verdim saolsun oda yapmış aşermişim resmen parmaklarımı falan yedim yane :)

Bebegimin kalbi durmus kurtaj oldum

benim düşük tehlikem varken arastırma hastanesine gittim ordaki doktor beni baya sakinleştirmişti eger düşersede cok üzülme demekki cocugunda normal gitmeyen bişiler vermışki vucudun kabul etmemiş cocugu inş yeni bebişlerin olur sağlıklı sağlıklı demişti.. çook gecmiş olsun cnm Allah sabrını verir inş sağlıklı sağlıklı bebişlerin olur üzmemeye çalış kendini..

Bebegimin kalbi durmus kurtaj oldum

allah birdahakine sağlıklı bir evlat nasip etsin sana elden bir şey gelmiyor canım. inşallah çabucak yeni bebişine kavuşursun

günaydın.
ya ben geceleri hiç uyumuyorum. sabah kalkıyorum perişanım uykusuzluktan. dün doktor birine söylerken duydum pasiflora iç diye. hamileler içebiliyor mu bileniniz var mı?
onun bitkisel olduğunu biliyorum ama doktora da arayıp sormak ıstemıyorum. haftaya kadar bu uykusulukla ne olurum bılmıyorum. uyumayınca sinirli ve kırılgan uyanıyorum akşama kadar ağlıyorum. gerçi sabah kadar da ağlıyorum. benımkı depresyon sanırım hamılelıkle mı ilgili ki?

Günaydın kızlar.Bende yarın kontrole gideceğim inşallah.Cinsiyet belli olmaz mı henüz.Çok merak ediyorum artık

Günaydın kızlar.Bende yarın kontrole gideceğim inşallah.Cinsiyet belli olmaz mı henüz.Çok merak ediyorum artık

günaydın. senin belli olmayabilir sanırım senin 11+ larda. iki hafta sonra belli olabilir. ama şanslı isen tahmınde bulunur belki.doktorlar şeklinden anlıyormuş.

Günaydın annecikler :) sizin bu cinsiyet haberlerini okudukça heycanlanıyorum :) yarın gidicem bende doktora 2li test yapacak 12+4 olduk inşallah bende görürürm cinsiyetini sağlıklı olsunda farketmez sağlıkla kavuşalım onlara :)

yüksek ihtimalle kız dedi. ben hep erkek hissediyordum ama.

Bende erkek diye hissettim herhalde sordum direk erkek mi diye :) sağlıklı olsun canım inşallah bende yarın koycam foto inşallah banada ihtimalde olsa bişi söylr :)

günaydın. senin belli olmayabilir sanırım senin 11+ larda. iki hafta sonra belli olabilir. ama şanslı isen tahmınde bulunur belki.doktorlar şeklinden anlıyormuş.

Neyse sağlıklı olsunda bekleriz biraz daha ne yapalım :) Benim ablam 12.haftada erkek olacağını öğrenmişti.Aynı doktora gidiyoruz.Zaten erkekse erkenden belli edebiliyormuş.Hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…