2015 Şubat Anneleri

söyler sanırım ben de senden 3 gün öndeyim. ve dün gittim . seninde tam aynı zamana gelecek. gitmeden önce şeker yedım durmuyordu gerçekten yerınde. bır de pozisyonu şansıma cok guzeldı ense kalınlığını bıle cok kolay ölçtü.

Ay inşallah canım ya bende yiyim bari şeker :) göstersin yoksa çatlıcam meraktan çünkü eşim erkek ben kız hissediyoz herkes erkek diyo kız diyen yok yani bi ben hissediyorum hayırlısı olsun artık 12+4 temi gittin sende

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar benim kusmalar geri döndü ya sabah sabah perişan oldum yine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın herkese
ne güzel herkeste bir cinsiyet telaşı başlamış.. çok heyecanlı
bizimde yarın kontrolümüz var ama daha erken maalesef. kızımda 16. haftada söylemişti dr um. inşallah bu defa o kadar beklemez yoksa çatlarım:26:

bana bütün teyzeler sen genişlemişsin mutlaka kızın olacak demişlerdi cidden de öyle oldu.

Bebegimin kalbi durmus kurtaj oldum

Canim geçmiş olsun kaç haftalikti bebegin

Gunaydin :) doktorum kasinti mantar icin 6 gunluk fitil vermisti gwce koydum sabah bir akintim oldu ustum basim batti. Bu gecirir bir daha olmaz dedi bakalim. Kiz veya erkek ogrenmek cok guzel :) oglumda bizle geldi kardesine bakti, doktor kardesin cok hareketli hic durmyyor dedi :)

yüksek ihtimalle kız dedi. ben hep erkek hissediyordum ama.

Ay masallah :)) kacirmisim msj hayirlu ugurlu olsun rabbin hayirli dogmasini nasip etsin. Ayrintili usg'de mi.kiz dedi. Yoksa yuzeysel olarak mi?

bana bütün teyzeler sen genişlemişsin mutlaka kızın olacak demişlerdi cidden de öyle oldu.

Bende sıfır genişleme ortada top gibi bi göbek var başkada bişi yok hatta hiç kilo almadım bile 300 gr almışım yarısı bebekte yani suyu plesenta vs düşün artık

Ah nolacak bu bizim uyuyamamız başka böyle şikayeti olan yok galiba bana gece uyku yok ancak sabah uyuyorum sabahta acıktığım için uykumu kesip kalkıp kahvaltı yapıyorum 🐣

cinsiyeti öğrenenlere hayırlı olsun benimde 18 ağustosta kontrolüm var acaba belli olur mu? ikinci çocuk olmasına rağmen heyecanlıyım

Canım dışarda muayenehanesi olan bir doktora gidiyorum bir çok hastaneyle anlaşması var daha hastane seçmek için erken dedi o yüzden kararsızım daha bakalım hayırlısı :) senin ne kadarlık bebişin?

Benim ikizlerim olcak inşallah 12+3 diğeride 13 haftalık evt çok haklısın daha çok var doğuma karar değiştrrz daha ama bnmki kesin gibi çnkü riskli doğum uzmanı hacettepede ve bana güven verdi her türlğ sorumu da cevaplıyo sagolsun ayrntılı bi şekilde

Çekirgecim senin TSH ne düzeyde?
Benim gebelikle birlikte 6 lara çıkmıştı daha önce normal olan TSH ım..
her gün 50lik ilaç kullanıyorum bugün ölçtürdüm 2,66

Doktorum daha da düşürmek gerektiğini söyledi haftanın bi günü dozajı 75 e çıkardı ilacın..

Sende nası durum

Son düzenleme:
Ay masallah :)) kacirmisim msj hayirlu ugurlu olsun rabbin hayirli dogmasini nasip etsin. Ayrintili usg'de mi.kiz dedi. Yoksa yuzeysel olarak mi?

ayrıntılı usg ne demek bılmıyorum normal bir şeydı sanırım. ama hastane yeni açıldı cihazları yeni ondan seçtım orayı belki ondan güzel çıkmıştır. bende tele çektim ordan büyütüp bakıyorum nerdeyse her yeri görünecek. anlı bana benziyor diyorum. seviyorum seviyorum. daha doğmadan bu kadar seviyoruz .anne olanlar biliyorlar tabii bu duyguyu da ben şimdi sadece tahmin ediyorum.
şimdi kız dediya doktor anında hemen kız çocuklarına ilgim arttı yolda hepsini çevirip öpesim geliyor. biraz da bu aralar duygusallığım son noktada zaten.

Ah nolacak bu bizim uyuyamamız başka böyle şikayeti olan yok galiba bana gece uyku yok ancak sabah uyuyorum sabahta acıktığım için uykumu kesip kalkıp kahvaltı yapıyorum 🐣

aynen valla. ben çalışıyorum bir de ama kendi işim uyuyabilsem gelmıycem işe de ama maalesf. gece baktım saat 4:30 ve ben hala bakıyorum.
bir sürahi ayran içtim .eskiden moralim bozuk olunca uyurdum.
bir şey etki etmiyor. işte zor bela uyumuşum yine tepine tepine sonra uyandım saat sekiz. 2-3 saat toplasan. gündüz de uyuyamıyorum.böyle 4-5 gün gidiyor ve sonrasında bir gün vücut yorgun düşüyor uyuyorum.
bilen var mı bu rezene yasemin çaylarından içileni var mı acaba. dayanılır gibi değil uykusuzluk

genelde kimse kilo almadı ben 12 kilo aldım. ama göbekten almıyorum pek kilo. bütün olarak genişledim. o yönden şanslıyım verince de ilk göbekten veriyorum.
doktor abur cubur yeme dedi ama 3 aydır ağzıma sürmedim daha ilk kez bugun enerjım çok düşük belki iyi gelir diye çikolata aldım zevkle falan da yemedim.
ama illede abur cubur yeme dıyorlar hepsine ayrı yemıyorum dıye anlatmaktan sıkıldım ondan sesımı çıkarmadım tamam dedim.
doktorlara sorsan ilaçlar kilo yapmaz-yaptırmaz derler. dun decaviti kesti mesela, zaten çok kilo almışsın onu kes dedi.

evet 12+1 idi ama orda nasıl olduysa 13+1 çıktı bir de ben önceden 1 hafta geriden gıdıyordum ama benım eşimin boyu 1,90 uzun boylu olabılır :)
ya diyorumya cihazla çok alakalı kimisi bulanık oluyor bir şey belli olmuyor.

Günaydın canım ben melisa çayı içiyorum o çok rahatlatıyor tavsiye ederim pasiflora en son alacağın şey olsun bence ama yinede doktoruna danış derim

Hadi bakalım ya inşallah benim eşiğinde boyu uzun normalde biz 6+5 diye gittik en son çıktı ki 7+5 gelişimi hızlı dedi inşallah görürüm valla umutlandım bak şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…