Bende erkek diye hissettim herhalde sordum direk erkek mi diye :) sağlıklı olsun canım inşallah bende yarın koycam foto inşallah banada ihtimalde olsa bişi söylr :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
söyler sanırım ben de senden 3 gün öndeyim. ve dün gittim . seninde tam aynı zamana gelecek. gitmeden önce şeker yedım durmuyordu gerçekten yerınde. bır de pozisyonu şansıma cok guzeldı ense kalınlığını bıle cok kolay ölçtü.
Ay inşallah canım ya bende yiyim bari şeker :) göstersin yoksa çatlıcam meraktan çünkü eşim erkek ben kız hissediyoz herkes erkek diyo kız diyen yok yani bi ben hissediyorum hayırlısı olsun artık 12+4 temi gittin sende
Bebegimin kalbi durmus kurtaj oldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1205016
Ekledim mi bilmiyorum böyle görünüyor. Maşallah diyim kızanıma
yüksek ihtimalle kız dedi. ben hep erkek hissediyordum ama.
bana bütün teyzeler sen genişlemişsin mutlaka kızın olacak demişlerdi cidden de öyle oldu.
günaydın.
ya ben geceleri hiç uyumuyorum. sabah kalkıyorum perişanım uykusuzluktan. dün doktor birine söylerken duydum pasiflora iç diye. hamileler içebiliyor mu bileniniz var mı?
onun bitkisel olduğunu biliyorum ama doktora da arayıp sormak ıstemıyorum. haftaya kadar bu uykusulukla ne olurum bılmıyorum. uyumayınca sinirli ve kırılgan uyanıyorum akşama kadar ağlıyorum. gerçi sabah kadar da ağlıyorum. benımkı depresyon sanırım hamılelıkle mı ilgili ki?
Canım dışarda muayenehanesi olan bir doktora gidiyorum bir çok hastaneyle anlaşması var daha hastane seçmek için erken dedi o yüzden kararsızım daha bakalım hayırlısı :) senin ne kadarlık bebişin?
Bilmem, benden söylemesiçocuğun geleceği içinde önemli çalışmamız ama orda memnun değilsen başka yere bakarsın sonra
Dimi
Maalesef doğru tahmin etmişim
İlaçlar kilo yapıyor demek
Ben henüz tartılmadım ama şişkinliğin bundan olduğunu düşünüyorum
Maltofer'in yan etkisinde kabızlık var mesela...
Ben bilmiyordum hamilelik testlerim sırasında tiroidimi öğrendim
Ay masallah :)) kacirmisim msj hayirlu ugurlu olsun rabbin hayirli dogmasini nasip etsin. Ayrintili usg'de mi.kiz dedi. Yoksa yuzeysel olarak mi?
Ah nolacak bu bizim uyuyamamız başka böyle şikayeti olan yok galiba bana gece uyku yok ancak sabah uyuyorum sabahta acıktığım için uykumu kesip kalkıp kahvaltı yapıyorum 🐣
Bende sıfır genişleme ortada top gibi bi göbek var başkada bişi yok hatta hiç kilo almadım bile 300 gr almışım yarısı bebekte yani suyu plesenta vs düşün artık
Ay inşallah canım ya bende yiyim bari şeker :) göstersin yoksa çatlıcam meraktan çünkü eşim erkek ben kız hissediyoz herkes erkek diyo kız diyen yok yani bi ben hissediyorum hayırlısı olsun artık 12+4 temi gittin sende
günaydın.
ya ben geceleri hiç uyumuyorum. sabah kalkıyorum perişanım uykusuzluktan. dün doktor birine söylerken duydum pasiflora iç diye. hamileler içebiliyor mu bileniniz var mı?
onun bitkisel olduğunu biliyorum ama doktora da arayıp sormak ıstemıyorum. haftaya kadar bu uykusulukla ne olurum bılmıyorum. uyumayınca sinirli ve kırılgan uyanıyorum akşama kadar ağlıyorum. gerçi sabah kadar da ağlıyorum. benımkı depresyon sanırım hamılelıkle mı ilgili ki?
evet 12+1 idi ama orda nasıl olduysa 13+1 çıktı bir de ben önceden 1 hafta geriden gıdıyordum ama benım eşimin boyu 1,90 uzun boylu olabılır :)
ya diyorumya cihazla çok alakalı kimisi bulanık oluyor bir şey belli olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?