Benim ikizlerim olcak inşallah 12+3 diğeride 13 haftalık evt çok haklısın daha çok var doğuma karar değiştrrz daha ama bnmki kesin gibi çnkü riskli doğum uzmanı hacettepede ve bana güven verdi her türlğ sorumu da cevaplıyo sagolsun ayrntılı bi şekilde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen valla. ben çalışıyorum bir de ama kendi işim uyuyabilsem gelmıycem işe de ama maalesf. gece baktım saat 4:30 ve ben hala bakıyorum.
bir sürahi ayran içtim .eskiden moralim bozuk olunca uyurdum.
bir şey etki etmiyor. işte zor bela uyumuşum yine tepine tepine sonra uyandım saat sekiz. 2-3 saat toplasan. gündüz de uyuyamıyorum.böyle 4-5 gün gidiyor ve sonrasında bir gün vücut yorgun düşüyor uyuyorum.
bilen var mı bu rezene yasemin çaylarından içileni var mı acaba. dayanılır gibi değil uykusuzluk
Benim doktorum hiç bir bitki çayını tüketmiyorsun dedi hatta iki doktorum var ikisi de aynı şeyi söyledi ıhlamuru bile çok demlemeden iç dedi yani ben o yüzden içmiyorum ama yinede içen var mıdır bilmiyorum
gitmişsin yaprakgül nasıl bebişlerin . resim yok mu ikizleri çok merak ediyorum orda nasıl duruyorlar diye. birine kız demiş sanırım. 13 haftalık olan mı kız.belli mı hangısı olduğu.
Günaydın canım ben melisa çayı içiyorum o çok rahatlatıyor tavsiye ederim pasiflora en son alacağın şey olsun bence ama yinede doktoruna danış derim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
zaten pek sevmem bitki çayı içsem de beni etkileyeceğini sanmıyorum. bir büyük içmem gerek. (şaka tadını bilem:))) kaya gibi beni dünyanın derdi yıkamadı .nasıl bir hormonmuş maşallah 3 ayda yerle bir etti.
Bebegimin kalbi durmus kurtaj oldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Esobacım eşim birinin resmini çekebilmiş üst üste benm ikizlerim genelde yan yana olurlar dedi doktr hangisi kız bilmyrm heycandan soramadım :) ama cumartesi günü özele gitcem ikisinide net şekilde öğrenirim belki diye ya biz dün konştk diye hatrlyrm sanki Eki Görüntüle 1205292
seninkide güzel çıkmış. dün doktora gidecektin işte sen de öyle hatırlıyorum. aynı kese içinde mi farklı mı yoksa. büyük olan kızdır bence. kızlar daha fena oluyor. hatta kızlar erkeklere göre % 20 daha az düşüyormuş .daha anne karnında bıle hayata daha sıkı tutunuyoruz.
evet ablamda melisa çayı dedi ama bak arkadaşın doktoru bütün bitki çayları yasak demiş.
Ya şu forumda senin yorumların beni kırıyor valla nevi şahsına münhasır bir insansın herhalde çevrendeki arkadaşların seninle birlikte olmaktan keyif alıyorlardır :)) çünkü bende yorumlatına bitiyorum 😊
canım. :)) teşekkür ederim.
evet değişik bir yapım var. cinsin tekiyim. genelde dışardan bakınca pek sevmez insanlar soğuk derler, ama sevende çok sever.
çok fazla dürüstüm bu da pek insanların hoşuna gitmez.
kendimle dalga geçmeyi, makara yapmayı seviyorum.
ya o kadar sert bir ifadem var heyyt dedimi herkes hazırola geçiyor ama bilmiyorlar ki sabahlara kadar manavda niye elma yoktu diye bile mız mız ağladığımı.
canım. :)) teşekkür ederim.
evet değişik bir yapım var. cinsin tekiyim. genelde dışardan bakınca pek sevmez insanlar soğuk derler, ama sevende çok sever.
çok fazla dürüstüm bu da pek insanların hoşuna gitmez.
kendimle dalga geçmeyi, makara yapmayı seviyorum.
ya o kadar sert bir ifadem var heyyt dedimi herkes hazırola geçiyor ama bilmiyorlar ki sabahlara kadar manavda niye elma yoktu diye bile mız mız ağladığımı.
Senin kızla benim kız birbirine çok benziyolar :)))) koca bi kafa minik kol ve bacaklar :)) maşallah hepimiznkine bnmkiler farklı keseler içinde çift yumurta
😄😄😄😄😄😄😄 yok ben ilk günden anladım değişik bi yakınlık duydum yani bende pek normal sayılmam da bu hamilelikte gergin oluyorum ondan içimdeki ışığı dışarı yansıtamıyorum 😝
Bana doktorum ense kalinligi icin bazilarina gore 2 bazilarina gore 3cm normal o yuzden sorun yok demisti allaha emanet :)
selam kızlar herkese hayırlı günler
Allah ım bir günüm bir günümü tutmuyor dün iyiydim bugün çok midem bulanıyor
ne zamana kadar devam edecek bu böyle yaaa
maşallaahhhhhhallahıımm bu resimleri görünce sabırsızlanıorum biran önce 9 agustos olsuuuunnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?