Çekirgecim senin TSH ne düzeyde?
Benim gebelikle birlikte 6 lara çıkmıştı daha önce normal olan TSH ım..
her gün 50lik ilaç kullanıyorum bugün ölçtürdüm 2,66
Doktorum daha da düşürmek gerektiğini söyledi haftanın bi günü dozajı 75 e çıkardı ilacın..
Sende nası durum
canlar benim de tiroidler az çalışıyor. hamilelik öncesi tedavi oluyordum. şimdi ilaca devam ediyorum. günlük 100 pazar günü 150 mg alıyorum. seviyeler 2-3 civarlarında.
Huu huuu doktordan geliyoruz teyzeler kuzucum nasil büyümüş yarabbm maşallah sonunda babamiz da gördü el ayak fikir fikir hoplayip duruyordu kuzucugum. Annemlerdeyiz ya burda ssvd destekleyen bir dr ile gorustuk hos bir dr begendim deneyimli. Kendi doktorumun goremedigi kanamayi kendi sip diye gordu. Bak burda bi kanama olmus gecmis erimeye donmus kuculen bi alan var risk gecmis dedi. Kendi domusuk doktoruma daha bi kil oldum o hic bisey yok rahimde demisti ciddi bir risk atlatmisiz sukur ki gecmis progestan son uc tane dedim devam etmeyebilirsin dedi. Iki hafta daha buralarda olursan gel cinsiyetine bakalım dedi bakalim kismet şimdilik hersey yolunda Hamdolsun rabbim cumlemizinkini korusun tuu tuu maşallah hepsine
bebeğin cinsiyeti öğrenen oldu mu ??
Öylede senin düşmüştü üç kez değil mi? Ondan kullanıyorsundur. Benim de düşük oldu ama rahime sığmadı hormonla alakalı değildi.
Bu kez sıkıntım olmadığı halde ilki düştüğünden 3 ay kullandım. Beni her türlü çok etkiliyordu.şimdi benim anladığım kadarıyla vucutta olan bir hormonu sana bir de ekstradan veriyorlar.benim bebek hormonun eksikliği nedeniyle düşmediki doktorlar ona bakmadan hapı dayadı bence benim zaten yüksekti o hormon bir de ekstradan alınca şaftım kaydı.
Ne salladım yaa.tamamen uydurdum benim teorim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam kızlar herkese hayırlı günler
Allah ım bir günüm bir günümü tutmuyor dün iyiydim bugün çok midem bulanıyor
ne zamana kadar devam edecek bu böyle yaaa
Eki Görüntüle 1205388
buda benim miniğim detaylıdaki doktor kıza benziyor dedi12+3 oldu maşallah yakalamış kızım
Ooo seninki dört boyutlu görüntü önden hali dimi bu ben çok çözemedim sağlkkla inşallah:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kızlarrrr :)) ben geldimm
Uzun zamandır okuyorum ama bi türlü yaşamıyordum :)
Bebişleri saglıklı olanlar hepinizi tebrik ediyorum rabbim sonuna kadar aynı mutluluğu huzuru devam ettiirsin inşalllahhhh :))
Cinsiyetler de öğrenilmeye başlanmış maşallahh darısı geri kalanların başına
Bugun 5 te bizim de randevumuz var cinsiyeti söylemeyecegine eminim ama inşallah bi umut bişeyler duyarım diye heyecanlanıyorumm dua edin saglıklı olsun bebişim kızlar 2 düşükten sonra 3.cü hamileliğim cok stresliyim :)
GÖĞÜS HASSASIYETI AZALAN VAR MI KIZLAR BANA BI YAZIN LÜTFEN CÜNKÜ ESKI AGRIM KALMADI SIZIN NE DURUMDA MERAK EDIYORUM :)
Allah'a emanet olun dualarınızda bugun beni unutmayın lütfen :)) öpüyorum hepinizi
Bnm göğüslerimde eskisi gibi ağrılı değil hassas değil eskisi gibi korkulack bişy değildr inşllh bu yeni baştan bi hamilelik öncekeleri aklına getrme
Bebişleri saglıklı olanlar hepinizi tebrik ediyorum rabbim sonuna kadar aynı mutluluğu huzuru devam ettiirsin inşalllahhhh :))
Bugun 5 te bizim de randevumuz var cinsiyeti söylemeyecegine eminim ama inşallah bi umut bişeyler duyarım diye heyecanlanıyorumm dua edin saglıklı olsun bebişim kızlar 2 düşükten sonra 3.cü hamileliğim cok stresliyim :)
GÖĞÜS HASSASIYETI AZALAN VAR MI KIZLAR BANA BI YAZIN LÜTFEN CÜNKÜ ESKI AGRIM KALMADI SIZIN NE DURUMDA MERAK EDIYORUM :)
Allah'a emanet olun dualarınızda bugun beni unutmayın lütfen :)) öpüyorum hepinizi
bir gün öyle bir gün böyle düzeliyor işte. bir kaç gün sonra daha iyi olursun gör bak. öyle oluyor.
Doktr bna bi ikş haftya tamamen geçer dedi inşllh daha kısa sürede geçer bnide çok yıprattı bu bulantılar kusmalar
Tatlım daha öncede yazmıştım ben bi kez öyle hassasiyet ve şişkinlik geçti diye doktora koştum doktorum güldü zaman zaman geçiyor çünkü bide daha önce hüsranla da olsa hamilelik geçirdiğimiz için sonraki gebeliklerde göğüs eskisi gibi hassas olmuyormuş artık alışıyormuş galiba bünye sen korkma yavrunu göreceğin saate odaklan ☺️☺️
selam kızlar herkese hayırlı günler
Allah ım bir günüm bir günümü tutmuyor dün iyiydim bugün çok midem bulanıyor
ne zamana kadar devam edecek bu böyle yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?