2015 Şubat Anneleri

Huu huuu doktordan geliyoruz teyzeler kuzucum nasil büyümüş yarabbm maşallah sonunda babamiz da gördü el ayak fikir fikir hoplayip duruyordu kuzucugum. Annemlerdeyiz ya burda ssvd destekleyen bir dr ile gorustuk hos bir dr begendim deneyimli. Kendi doktorumun goremedigi kanamayi kendi sip diye gordu. Bak burda bi kanama olmus gecmis erimeye donmus kuculen bi alan var risk gecmis dedi. Kendi domusuk doktoruma daha bi kil oldum o hic bisey yok rahimde demisti ciddi bir risk atlatmisiz sukur ki gecmis progestan son uc tane dedim devam etmeyebilirsin dedi. Iki hafta daha buralarda olursan gel cinsiyetine bakalım dedi bakalim kismet şimdilik hersey yolunda Hamdolsun rabbim cumlemizinkini korusun tuu tuu maşallah hepsine

canlar benim de tiroidler az çalışıyor. hamilelik öncesi tedavi oluyordum. şimdi ilaca devam ediyorum. günlük 100 pazar günü 150 mg alıyorum. seviyeler 2-3 civarlarında.

canlar benim de tiroidler az çalışıyor. hamilelik öncesi tedavi oluyordum. şimdi ilaca devam ediyorum. günlük 100 pazar günü 150 mg alıyorum. seviyeler 2-3 civarlarında.

Aaa senin de mi aynı sorunun var..
Yaa 12. haftasındayım ben gebeliğimin...
Endişe ediyorum.. Normalde ilk 3 ayda 2,5 un altında olması gerekir diyorlar bebeğin beyin gelişimi için

Ama benim ilk 3 ay hep 2,5 un üstünde geçti :/

ayyy hadi inşallah cinsiyetide belli olsunda

bayram seyran derken çok geride kalmış yazdıklarım zor okudum şimdiye kadar

canım benim hiç bir zaman düşük tehlikem ve düşük olmadı her zaman missed abortus teşhisiyle kürtaj oldum ben. yani bozulmuş gebelik. karnımda gelişimi duruyor 1 2 hafta sonra belli oluyordu hiç bir belirti olmadan anca ultrasonda anlaşılıyordu. ben hiç bir şekilde gebeliğimde progestan kullanmadım ama bunda hamile olduğumu anladığım andan doktor bana verdi. hem kan sulandırıcı iğne hemde progestan .folik asit zaten kullanmak zorundaydım eksiklik çıkmıştı. yani aslında progestanı doktorlar düşük ilacı diye veriyorlar ama benim doktorum düşük önleyici değil rahimdeki kan akşını hızlandırıp rahimdeki kasılmaları önlediğini söyleyerek verdi.

bana hiç bir zaman progestan testi yapılmadı. doktorlar gerek görmedi çünkü her türlü kullanıcağımı söylediler bilmiyorum belkide gerçekten azdır ama ağızdan aldığımla vajinal aldığım arasında dünyalar kadar fark var. çünkü gerçekten senin dediğin gibi ağızdan aldığımda şaftım kayıyor. ama vajinal hiç bir sıkıntım yok şükür sadece uykum geliyor belki ondandır :) ama zaten her hap her bünyede farklı etki gösterdiği için şaftınızın kayması doğaldır

buda benim miniğim detaylıdaki doktor kıza benziyor dedi 12+3 oldu maşallah yakalamış kızım

selam kızlar herkese hayırlı günler
Allah ım bir günüm bir günümü tutmuyor dün iyiydim bugün çok midem bulanıyor
ne zamana kadar devam edecek bu böyle yaaa

Doktr bna bi ikş haftya tamamen geçer dedi inşllh daha kısa sürede geçer bnide çok yıprattı bu bulantılar kusmalar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ooo seninki dört boyutlu görüntü önden hali dimi bu ben çok çözemedim sağlkkla inşallah:)

elleri yüzünde teyzesi utangaç biraz normalde var aslında ama yüklemedim henüz

Selam kızlarrrr :)) ben geldimm
Uzun zamandır okuyorum ama bi türlü yaşamıyordum :)
Bebişleri saglıklı olanlar hepinizi tebrik ediyorum rabbim sonuna kadar aynı mutluluğu huzuru devam ettiirsin inşalllahhhh :))

Cinsiyetler de öğrenilmeye başlanmış maşallahh darısı geri kalanların başına
Bugun 5 te bizim de randevumuz var cinsiyeti söylemeyecegine eminim ama inşallah bi umut bişeyler duyarım diye heyecanlanıyorumm dua edin saglıklı olsun bebişim kızlar 2 düşükten sonra 3.cü hamileliğim cok stresliyim :)

GÖĞÜS HASSASIYETI AZALAN VAR MI KIZLAR BANA BI YAZIN LÜTFEN CÜNKÜ ESKI AGRIM KALMADI SIZIN NE DURUMDA MERAK EDIYORUM :)

Allah'a emanet olun dualarınızda bugun beni unutmayın lütfen :)) öpüyorum hepinizi

Bnm göğüslerimde eskisi gibi ağrılı değil hassas değil eskisi gibi korkulack bişy değildr inşllh bu yeni baştan bi hamilelik öncekeleri aklına getrme

Teşekkür ederim cevabin için canım ya :)
Bu arada dün senin profilden cıkmadım ikizlerin için :)) maşallah görünce iyi haberlerini cok sevindim. İkizlerimi kaybettim ben o yüzden sana karşı ilgi besliyorum içten içten :)) rabbim hayırlı bi hamilelik nasip etsin saglıklı doğsunlar inşallah

kızlar benimde yarın randevum var cinsiyet belli olur mu acaba . heyecandan ölcem nerdeyse. :):)
abimin kızı var 3 yasında geçen çorap almış pempe birde kendi küçük terliklerini getirmiş diyorki bunlar bebeğinin olsun dopunca giyer :):):)

Tatlım daha öncede yazmıştım ben bi kez öyle hassasiyet ve şişkinlik geçti diye doktora koştum doktorum güldü zaman zaman geçiyor çünkü bide daha önce hüsranla da olsa hamilelik geçirdiğimiz için sonraki gebeliklerde göğüs eskisi gibi hassas olmuyormuş artık alışıyormuş galiba bünye sen korkma yavrunu göreceğin saate odaklan ☺️☺️

bir gün öyle bir gün böyle düzeliyor işte. bir kaç gün sonra daha iyi olursun gör bak. öyle oluyor.

ay inşallah yaaa hala duşa girerken 40 takla atıyorum biran önce geçsede kurtulsak

Doktr bna bi ikş haftya tamamen geçer dedi inşllh daha kısa sürede geçer bnide çok yıprattı bu bulantılar kusmalar

banada geçen hafta 12. haftaya kadar sürer sonra geçer demişti inşallah geçer yaa artık doya doya yemek yemek istiyoırum

bendede öyle eskisi gibi hasasiyet yok. rahat olabilirsin :)

Oh oh valla cok rahatlıyorum ben buraya girince yerim sizi valla kızlar sizde olmasanız herseyi kafaya takmaktan hiç bi seyden zevk alamıcaz :)) saol cevabın için canım benim

selam kızlar herkese hayırlı günler
Allah ım bir günüm bir günümü tutmuyor dün iyiydim bugün çok midem bulanıyor
ne zamana kadar devam edecek bu böyle yaaa

Sorma cimcime ne olacak bu halimiz yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…