2015 Şubat Anneleri

ben aşırı ekşi ve tuzlu yiyorum kızım olacak ama sanırım hava sıcak diye burada tatlı yiyorum diyen hiç duymadım. ona bakarsak hepimizin kızı olması gerekiyor.

ben hep ekşi yiyorum ama dr erkek dedi. annem ekşi tatlı meselesi yalan dedi. hakikaten öylemiş :)

benimkini de muhtemel doğum tarihi 28 şubat görünüo. 1 gün kaysa mart doğumlu olcak. allahtan artık yıla denk gelmiyor yoksa sıkıntı olabilirdi. :))

ben hep ekşi yiyorum ama dr erkek dedi. annem ekşi tatlı meselesi yalan dedi. hakikaten öylemiş :)

yokya o hava ile alakalı bu sıcakta bünye tatlı istemiyor. bir de dikkat ettıysen tatlı isteyen kımse yok. o zaman herkes kız mı yapacak.
kışın vücut enerjı ıstıyor tatlı yıyeceksın ısınasın de mi ama?

hiçbişeyi aşermedim bugüne kadar ben ve sadece ekşi yiyebiliyorum tatlı hiç yiyemedim ekşi ve tuzlu şeyler.acaba benmki nolcak

Yok canım çok şükür düşük tehlikem falan zam ayıydı çıkardılar işten bende geriye dönük dava açmadım zaten hep yatıyorum çalışamazdım herhalde gerçi evdede elimi birşeye sürdüğüm yok ya oda ayrı bir mevzu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hiçbişeyi aşermedim bugüne kadar ben ve sadece ekşi yiyebiliyorum tatlı hiç yiyemedim ekşi ve tuzlu şeyler.acaba benmki nolcak
bende ayne öyleyim hamile kalmadan en çok sevdiğim şey çikolataydi şimdi yüzüne bakamiyorum ilk aşerdigim şeyde turşu =)

Ayy Yeğenin çok düşünceli yaa

benimkini de muhtemel doğum tarihi 28 şubat görünüo. 1 gün kaysa mart doğumlu olcak. allahtan artık yıla denk gelmiyor yoksa sıkıntı olabilirdi. :))

aman aman balık olmasın başımda bir tane var .naz naz dersin 5 yaşında. benden daha çok hamile. 3 aydır nazlanacağıma naz çekiyorum. evlerden ırak. eşimden bahsediyorum.

iyi olmuş. bakarsın çocuğuna güzel güzel. sonra çalışırsın.

aman aman balık olmasın başımda bir tane var .naz naz dersin 5 yaşında. benden daha çok hamile. 3 aydır nazlanacağıma naz çekiyorum. evlerden ırak. eşimden bahsediyorum.

aman nazlı olmasın benim de eşim başak. çok nazlı kendisi. bi tane daha fazla gelir valla

Benim bir kızım var şu an 3 yaşında. İlk olan herşeyi bir kutuda duruyor. Onun gebelik sonucu bile:) bende yaklaşık 5 aylık hamikeyken günlük yazmaya başlamıştım. Tekmelerini falan, onu ne kadar özlediğimizi herşeyi yazıyordum. Ve hala yazmaya devam ediyorum:) ilerde eğer ömrüm yeterse vericem. İçinde bizim ve ailemizle ilgili şeylerde yazıyor. Doğum yapıp eve geldiğim gün bike yazmıştım:) güzel hatıralar bunlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hamile kalmadan önce eşime seni çok yoracağım gece kaldırp göndereceğim dedim korkuttum zavallı hazırlıklıydı ama benim canım hiç bişey çekmiyor.

Hava öyle bunalttı ki kafama buz torbası koydum :)

evet çok güzel bir şey günlük. biz 5 kardeştik. babam hepimize günlük tutmuş . düşünün ablam 42 yaşında ama onun bile küçükken neler yaptığı nasıl bir çocuk olduğu yazıyor.

bende tutuyorum öle bi günlük eşimle sevgiliyken başlamıştım. onun askerliği evliliğimiz derken bugünlere kadar geldik. o şekilde devam edip ben de sonunda eşime veya çocuğuma vermeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…