Kızanlar bugün pek enerjik gördüm kendimi heryeri silip duruyorum.sevinmeyede korkuyorum halsizlik geri gelir diye..14 haftalıkların durumu nasıl var mı gelişme acep
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızanlar bugün pek enerjik gördüm kendimi heryeri silip duruyorum.sevinmeyede korkuyorum halsizlik geri gelir diye..14 haftalıkların durumu nasıl var mı gelişme acep
sanki doğan bebekler olur ya ben aynı öyle görüyorum şu an rabbim kucağımıza almayı nasip etsin ya
Bende halsizlik aynn devam ediyo ama akşamları iyi oluyorum bulantılarımda devam14. Haftanın içindeyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ah ah ben kaç gündür o resimle yaşıyorum.bakmaktan helak oldum.
kızanlar diyorsun sende bi trakyalılık mı var yoksa :) ben anne tarafından oralıyım :) soruna gelecek olursak mide bulantılarım ara ara gelip gidiyor ama hiç bir şeye halim yok canım malesef. ne iştahım var ne kolumu kaldıracak halim dün nefes alamadım ben sanki iş yapmışım gibi. yatağımı toplamak bile çok yoruyor beni. ayrıca kramplar başımın belası olmaya başladı yataktan kalkarken bacaklarım kasılıyor. bir iş yaparken ter sucuk içinde kalıyorum. ki ben terlemeyen biriydim hamile kalmadan önce. yani dengem çok değişken bir iyiyim bir şeyim yok. bazende öyle kötüyüm ki mecalim yok hiç bir şeye :)
ben bayya arastırdım eger işe geri dönmeyi düşünmüosan kötü ayrıl nolcak hamileyken eger cıkartılırsan kötü niyet tazmınatıda alabiliosun:) yok ben direek ultrason cihazı istiyorum yaa olurya BİM'de her cihazın abudik gubudiği :):)
çok güzel bişey ya..
ben hep karantılı bi top şeklınde gördüm hiç böyle görmedim
bebege benzer şekilde görmedim yani
ayy çok heycanlıııııııı
Canım yemekle alakalı değildir o. Farklı cihazlarda bile değişik çıkıyor.yakalar merak etme.benim midem bulanmadı hiç 12 kilo aldım.birde süt peynir yoğurt çok fazla yiyorum.eskidende yerdim. Et sayesinde kanım 14.9 ki hamilelikte genelde düşer herkesin.benim şahsi fikrim et her derde deva.
ben bayya arastırdım eger işe geri dönmeyi düşünmüosan kötü ayrıl nolcak hamileyken eger cıkartılırsan kötü niyet tazmınatıda alabiliosun:) yok ben direek ultrason cihazı istiyorum yaa olurya BİM'de her cihazın abudik gubudiği :):)
dimi ama ne ararsan var adamın sarmadıgı bi tıp sektörü kaldı kampanyada yapar sınırlı adette die
kesinlikle yaa cok uzun bu ara benimde 1 haftam kaldı nası gececek bilmiorum vallaama su var her doktor muayenende bebişin bir ay daha büyümüş oluyor.. ilk zamanlar cok sık gidiodum düşük tehlikemde var iş yerimde cok sorun etmişlerdi bende artık hep cumartesileri gidiorum
Yok ben karadenizliyim ama Edirne'de okudum eşimin annesi Tekirdağlı kendisi göçmen onlarla çok takılmaktan oldu. H harfini bile söylemiycem nerdeyse.
Benim de halsizlik gidip geliyor ama ben bugün 14 haftaya girdim belki düzeliyordur.
bundan sonraki gidişinde videoya çekin bak sana tavsiyem bebeğin elleri kolları oynayınca falan ağlayacaksın :) ben ilk defa o zaman ağlamıştım :)
iikili tessti yaptırıdk. çok şükür iyimiş herşey..
cinsiyetinede erkek dedi. bir sonraki gelişinizde kesin söylerim dedii.. yanılma payı bırakıyorum biraz ama %90 erkek dedi
Gunaydin kizlar
Cok sukur ikili testimiz iyi cikti
Ama bir hafta once yaptirdm demire baslatmadisehir disindayim dru da ariycam ama siz ne kullaniyosunuz demir hapi olarak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar dün bebek kalp atış cihazının yüzünden uyuyamadım sabah soluğu hastanede aldım bebeğim gayet iyiymiş hamdolsun ama cinsiyetini göstermedi yüzüstü yatmış popişini dönmüş bize bakın
Eki Görüntüle 1206174
Gunaydin anne adaylari, bende cinsiyet icin 15 agustos u bekliyorum. Gostermedi kendini hep poposu donuktu. Bugun doktora gidecegim basimin belasi sistitten kurtulamiyorum, kultur yapacaklar. papayis dunurum nerelerdesin? ben isten ayrildim telefondan pek girmiyorum nete, cinsiyetini ogrendin mi?
Kızlar cok sukur dün Dr gittik bebis iyi gördük kalbini dinledik 😊 27 Ağustos'ta ikili test var cinsiyetinde ogrenicez kızlar sata gore 10 haftalik Dr 9 hafta 1 günlük dedi arayı kapatirmiyizki. Birde 2 buçuk santim kist cikti bende hic yoktu Dr takip edicez dedi kötü birsey değil dedi ins öyledir. Allahım bebislerimizi korusun ins
valla sözde 2.trimesterdeyiz hamileliğin bal ayı diyorlar ama nerdeeeeşimdi iğneyi vurdum kahvaltı etmeye çalışıyorum
video çekmeni tavsiye ederim o daha bi tatlı oluyo :))) bu arada bulantılar baş dönmeleri halsizlikler gitti en güzel dönemler geldi sanırım aynen bende sen gibiyim sadece sıcak biraz bitiriyo beni oda dışarı çıkmayınca geçyo :))
Bende tam tersi canım hamileliğimi mide bulantı istifra hastanede serum yerken ogrendim😊haftalardır istifra mide bulantisi mahvetti cok sukur 1 haftadır yiyorum iyiyim ins boyle devam eder et yiyorum hatta en cok yediğim sey😊peynir yogurt yiyorum süte de başladım artık sukur
Ben hep yalnız gidiyorum Video çekecek kimse olmuyor.doktora dur iki dakika çekeyim desem küfür eder zaten kapısında sıra var.cümle alem eşiyle ben mi garibim onlar mı anlamadım.
Ben hep yalnız gidiyorum Video çekecek kimse olmuyor.doktora dur iki dakika çekeyim desem küfür eder zaten kapısında sıra var.cümle alem eşiyle ben mi garibim onlar mı anlamadım.
Tunaydin canlar keyifler bol olsun. Dun gece disari cikip dolasalim dedik esimle insanin keyfi olmayınca gezme aski da ölüyor uyukladim durdum guya kızı birakmistik gec doncektik. Habire tuvalet aramaktan gezemedik kiprogestan son iki tane kaldi dun gece cok yorgun ve bitkin olunca bilerek almadım uyuyamam diye smdi de seytan durtuyor zaten iki tane almasan nolcak diye o kadar nefret etmisim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?