Soru sormayı unutmusum mesajima sizde durumlar nasil artik bebeler bizden beslnmeye basladi ya dikkat edebiliyor musunuz yediginize ictiginize. Mideniz aliyor mu ya da
slm kizlar dün düğüne gitmiştik en son dayanamadim bende kalktim azicik ağar ağar oynadim umarim birşey olmaz
Soru sormayı unutmusum mesajima sizde durumlar nasil artik bebeler bizden beslnmeye basladi ya dikkat edebiliyor musunuz yediginize ictiginize. Mideniz aliyor mu ya da
aynen bende halay de oynadim çok değişik olduBende dün kınadaydım ıynadım valla ama belimi kıvırtmadım omuzlarımı oynattım ellerimi falan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende dün kınadaydım ıynadım valla ama belimi kıvırtmadım omuzlarımı oynattım ellerimi falan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay ne bilimki hiç el kol görmedim ben yaa çok heycanlı :2:
cinsiyetle ilgili konuştunuz u doktorla
bovling ağar ya sonuç olarak topu kaldiriyorsunHaha komiksiniz.insanın yapamadığı şeyler nasılda kıymetli oluyor.bende deli gibi bovling oynamak istiyorum. Ama olmaz heralde.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben hep yalnız gidiyorum Video çekecek kimse olmuyor.doktora dur iki dakika çekeyim desem küfür eder zaten kapısında sıra var.cümle alem eşiyle ben mi garibim onlar mı anlamadım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kesinlikle burdan bim e sesleniyoruz lütfen bu cihazı bul ve getir
tehlikem 3 devam edecek demişti haftaya öğrencem insallah progestanı iğneyi keser1 hafta kalmış ins guzel haberlerle gel canım. Su isyerindeki çalışanları anliyamadim gitti bir can taşıyoruz ne var anlayisli olsalar kendi esleri aynı durumda olsa ne yaparlardı acaba... Gecmis olsun canım artık tehliken geçmiştir inşallah
devlet hastanesi öyle oluyor haklısın ben özele gidiyorum eşimlede hiç gitmiyorum hemşire çekti valla hatta dktor dedi videoya çekelim diye.inşallah sanada nasip olur
bende istiorum ama teklif etmeye utanıorum doktor bişi derse die yaa
hemde ne heyecanlı :))) cinsiyeti öğrenmeye çalıştık ama poposunu döndü bize hiçbişey göremedik
homeland markasıyla cok yakında cıkaracak
tehlikem 3 devam edecek demişti haftaya öğrencem insallah progestanı iğneyi keserya sorma az önce müdür cagırdı ve bana sanki ayagını denk al dercesine konustu:s hamilesin alt tarafı büyütme bu kadar dedi işleri elinin ucuyla tutmaya basladın buda hosuma gitmio dedi cok canım sıkıldı yaa
ay yerşm ben onuu utangaç kız mı o yoksaa yaa
ayyy benımkı 10 haftalık anlaşılır mı acaba böyle eli kolu felan görür müyümki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?