Kızlar cok sukur dün Dr gittik bebis iyi gördük kalbini dinledik 😊 27 Ağustos'ta ikili test var cinsiyetinde ogrenicez kızlar sata gore 10 haftalik Dr 9 hafta 1 günlük dedi arayı kapatirmiyizki. Birde 2 buçuk santim kist cikti bende hic yoktu Dr takip edicez dedi kötü birsey değil dedi ins öyledir. Allahım bebislerimizi korusun ins
nası güzel dönmüş sırtını öylee küsmüşmü size ne
Seninki uzun boylu olacak sanki.tatlı yemedin mi giderken
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynı bende böyle yatarım biliyomusunannesine çekmiş valla kuzum
yaa bu resimleri gördükce sabırsızlanıyorum 1 ay cok uzun yaahaftaya görcem bende bebişimi günler gecmio anneye ceksinler zaten tüm zahmeti anne cekio dimii amaa
Kızlar cok sukur dün Dr gittik bebis iyi gördük kalbini dinledik 😊 27 Ağustos'ta ikili test var cinsiyetinde ogrenicez kızlar sata gore 10 haftalik Dr 9 hafta 1 günlük dedi arayı kapatirmiyizki. Birde 2 buçuk santim kist cikti bende hic yoktu Dr takip edicez dedi kötü birsey değil dedi ins öyledir. Allahım bebislerimizi korusun ins
aynen öyle ya1 ay gerçekten çok uzun geliyor bize ya bende en son 10.haftada gitmiştim küçücüktü bugün baktım büyümüş.kendi doktorum 16.haftada gel dedi ama dayanamadım iyikide gitmişim rahimde kasılma var kesinlikle istirahat et dedi doktor.işten pazartesi çıkcam valla bebek herşeyden önemli..
Dokuz ay mı değişik.bizimkilerde 3 aydan sonra faydası yok diyo. Ne demiş Atam beni türk hekimlerine emanet edin.sizinkiler bilmiyoo
işten cıkmak yerine heyet raporu alabilirsin hem sigortan yatmaya devam eder hemde maaşının yol parası cıkmıs halini alırsın... bana 1 ay sonraya al dio ama bidahakıne 3 hafta sonrasına almayı planlıyorum.. farkedermi acaba? yada özele gidiorum ben bide arastırma hastanesinemi gitsem 2 haftaya bir görürürüm :):) gerci doktor bilerek aylık cagırıo diolar ultrason belli bi süre ve aralıktan sonra tehlikeli die okumustum nette ama dayanamıorum :) BİM satsada su aletletten alsak
Benimde şimdiye kadar öyleydi iki gün önce gittim öne geçmişiz. Sen sata göre takip et boşver ne çıktığını.
Kist Bir kaç kişide daha vardı bebekle büyüyormuş yok oluyormuş zaten zararsız diyorlardı.
işten cıkmak yerine heyet raporu alabilirsin hem sigortan yatmaya devam eder hemde maaşının yol parası cıkmıs halini alırsın... bana 1 ay sonraya al dio ama bidahakıne 3 hafta sonrasına almayı planlıyorum.. farkedermi acaba? yada özele gidiorum ben bide arastırma hastanesinemi gitsem 2 haftaya bir görürürüm :):) gerci doktor bilerek aylık cagırıo diolar ultrason belli bi süre ve aralıktan sonra tehlikeli die okumustum nette ama dayanamıorum :) BİM satsada su aletletten alsak
arayı kapatıyorlar yaa bende de sata göre farklı cıkıodu ama bebişim arayı kapattı :) sata göre takip et bencede..
Folik asiti bırakıyorsunda decavitte mesela folik asit var zaten ben hiç folik asit almadım direk decavite başladım onunla yola devam doğurana kadar içeceksin dedi doktor :)
kızlar dün bebek kalp atış cihazının yüzünden uyuyamadım sabah soluğu hastanede aldım bebeğim gayet iyiymiş hamdolsun ama cinsiyetini göstermedi yüzüstü yatmış popişini dönmüş bize bakın
Eki Görüntüle 1206174
Cnm eczanelerde solante pregna diye bi güneş koruyucu var sadece hamilelere özel üretilmiş..Ben kullanıyorum ve öneririm😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bana doktorum solante pregna onerdi. Aldim kullandim cok memnun kaldim. Hem cildimi yumusacik yapti ki ben asiri kuru ciltli biriyim. Bu krem sadece hamilelere ozel ve hic kokusu yok. Kokudan midesi kalkan ben gibiler icin super dusunulmus
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
AYY YERİM BEN BUNUUUUUUUUU
Yaa canım sen nasıl one gectin😊Ne yemek gerekliki acaba sata yetişmek icin😃😃😃doktorda zararsız dedi ama takip edicez dedi genede tedirgin oldum ins hicbiseycik olmaz
sanki doğan bebekler olur ya ben aynı öyle görüyorum şu an rabbim kucağımıza almayı nasip etsin ya
zaten 1 aydır raporluydum hayatım dün başladım işe.işyerindekiler çıkmamı bekliyorlar rapor alırsam kötü ayrılırım bunu göze alamıyorum.o yüzden ayrılcam tazminatımı vereceklermiş :) ben aldımda noldu kalp atışını duyamadım 20.haftaya kadar bi daha denemeyi düşünmüyorum haha
dimi ama ne ararsan var adamın sarmadıgı bi tıp sektörü kaldı kampanyada yapar sınırlı adette dieHaha Bim mi. Valla duysa satar kesin. Yazı yazalım sarsın diye.
kesinlikle yaa cok uzun bu ara benimde 1 haftam kaldı nası gececek bilmiorum vallaIns benim bebiste seninki gibi arayı kapatır canim😊allahım bebislerimizi korusun. 27 Ağustos'da cok var daha zaman geçmez simdi bana😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?