eşim gelio zaten ona cektireyim yaa kızarsada özlüyorum bebişimi napıyım derimm
inş öyledir... salı günü gidince sorucam
aynen bak eşinde geliyormuş oh misss :))))
devlet hastanesi öyle oluyor haklısın ben özele gidiyorum eşimlede hiç gitmiyorum hemşire çekti valla hatta dktor dedi videoya çekelim diye.inşallah sanada nasip olur
aslında bilmemek daha ii bence varsada Allah vergisi diceksin down sendromlu bi anne down sendromlular derneğine 'Korkuyorum' die mail göndermiş onlarda video cekmişler kadınaa onu izledim ondan sonra fikrim tamamen değişti kesinlikle izlemelisin..
hangi video acaba link atabilir misin?
umarım yasak deildiraslında bilmemek daha ii bence varsada Allah vergisi diceksin down sendromlu bi anne down sendromlular derneğine 'Korkuyorum' die mail göndermiş onlarda video cekmişler kadınaa onu izledim ondan sonra fikrim tamamen değişti kesinlikle izlemelisin..
hangi video acaba link atabilir misin?ama kesinlikle izlenmeli...
http://www.youtube.com/watch?v=dwkRA6hksJ0
Yok kız özel hastane ama ben hemşireye diyemem hayatta. Normal hayatta da kimseden bir şey istemeyi sevmiyorum.ama siz öyle diyince heveslendim haftaya kuzenimi götüreyim çeksin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bebişinin yukarı cıktıgını hissediomusun peki ben artık kasıklarımda deil karnımdaymıs gibi hissediorum da psikolojikmi acaba??
yok kız özel hastane ama ben hemşireye diyemem hayatta. Normal hayatta da kimseden bir şey istemeyi sevmiyorum.ama siz öyle diyince heveslendim haftaya kuzenimi götüreyim çeksin.
ya bi tek benim vitamin farklı herhalde bana previt positive verdi 90 tablet bar içinde ve de 65 tl ye aldım. Yok mu decavit dışında vitamin kullanan? Daha öncede sordum ama cvp veren olmadı?????
bazen hissediyorum ama karnımda değil kasığımda hissediyorum hocada bakarken hala baya aşağıya bakıyordu :)
yalnız dikkatinizi çekerim son iki resim evde ilk resim dışarda onun için de yanlış o resimde evde olsaydı da ozaman da görseydiniz...........
Ya az öncede sordum ama görmedim galiba cnm senin eşin niye gelmiyo ki ? İşi mi yoğun? Hep yalnız gittim demişsin
Eki Görüntüle 1206456
Selam kızlar 11+4 olmuşuuuz😍doktor herşey yolunda dedi ikili testi yaptık bugün. Cinsiyetini görmek için baya bi uğraştı ama bizimki göstermedi sağolsun:) miniğimin eller ayaklar durmuyor ama vücut sabit 😊 nub teorisine göre fikri olan varmı ben işin içinden çıkamadım kız gibi geldi ama bilemedim kii😋?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ikili yaptrcan mi dedi yok dedim yine de ensesine bakti ense kalinligi iyi gözüküyor gayet iyi dedi ordan da bi şükür dedim bugün iyi oldu.
Bir haftada bile büyüyorlar maşallah.bana da nedense erkek gibi geldi.benimki önceki sayfalarda vardı şeklinden belli zaten kız olduğu
Ya bi tek benim vitamin farklı herhalde bana previt positive verdi 90 tablet bar içinde ve de 65 tl ye aldım. Yok mu decavit dışında vitamin kullanan? Daha öncede sordum ama cvp veren olmadı?????
canım ben elevit kullanıyordum ama domuz jelatini dyunca vazgeçtim decavıt e geçtim sende kullan bence hepsi aynı şeyleri içeriyor
Evet canım ilk muayenemde doktor 2 hafta geriden geliyor demişti şimdi yakalamış tam gününde çıktı:) geçmiş sayfalara baktım az önce ama göremedim ne yazıkki sayfalar çok hızlı ilerliyor tatlım yakalayana askolsun :)) bu arada evet nub açısı yukarı doğru ama bebişin poposuda hafif yukarı kalkık olunca o mu yanılttı acaba beni😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?