Günaydın güzel anneler herhalde kusmalar bir bende kaldı hâlâ sabahları lavabodan çıkamıyorum çok korkuyorum doğuma kadar sürerse diye hele ilaç kullanmasam gün içinde daha da beter olacağım ne yapacağım bilmiyorum artık yarın 12. Haftaya gireceğim ama kusmalar bitmedi bir türlü ilaçlarda zararlı zaten oyy oyy dertli başım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın. Ben uyanalı 4-5 saat oldu ama. Ya tatildeyim sudan çıkmıyorum.diyenleri çok kıskandım. Biz istanbulun sıcağında çalışıyoruz h.sonu da sıcaktan çıkamıyoruz. Deniz pek sevmem ama bu yıl nedense çok istedim girmeyi kısmet olmadı.
günaydın kızlar
benim diş etlerim şişti arada kanama yapıyor
birde dün gece bacağıma çok kötü bir kramp girdi yataktan fırlayıp kalktım
yarım saatt kadar ovaladım zor geçti
ya kalsiyum eksikliği için daha erken değilmi:44:
ama süt yoğurt yumurta hiç yiyemiyorum hala
salı günü doktora gittiğimde söyleyeceğim belki kalsiyum ilacı verir
biz de gidicez tatile ama sicaga hic tahammulum yok giremem gibi denize falan. Klimanin yaninda yatmayi planliyorum. Allah yardmcin olsn sicakta hem hamilelik hem calismak zorGünaydın. Ben uyanalı 4-5 saat oldu ama. Ya tatildeyim sudan çıkmıyorum.diyenleri çok kıskandım. Biz istanbulun sıcağında çalışıyoruz h.sonu da sıcaktan çıkamıyoruz. Deniz pek sevmem ama bu yıl nedense çok istedim girmeyi kısmet olmadı.
Neden uyuyamiyorsun canimSen yine uyanalı o kadar olmuş bana yine uykusuz geceler... Herhalde toplamda 45 dakika falan uyumuşumdur!
biz de gidicez tatile ama sicaga hic tahammulum yok giremem gibi denize falan. Klimanin yaninda yatmayi planliyorum. Allah yardmcin olsn sicakta hem hamilelik hem calismak zor
Neden uyuyamiyorsun canim
Ben de cok uyaniyorum tuvalete ya da oglum uyandiriyor ama kafayi koydum mu aninda uyuyorum uykusuz hic kalamiyorum
Kan hapının rahatsız ettiğini duymadım pek.ben uzun yıllar içmiştim şimdide içiyorum kilo dışında pek etkisini görmedim.ama iki gündür içiyorum yarım saat geçmeden karnım gurulduyor. Bu haplardan kurtulamadık. Kanım 14 neden içiyorum onu da anlamadım.
mrb kizlar bugün rüyamda doktora gitmiştimbana kızın olacak diyor açiba gerçekten kızım mi olacak artik çatliçam ya
Sen yine uyanalı o kadar olmuş bana yine uykusuz geceler... Herhalde toplamda 45 dakika falan uyumuşumdur!
Bizim burda ne Nisan da ne de Mayıs'ta yağmur yağdı, allahım Temmuz başından beri yaz yağmuru yağıyor çok sıkıcı
günaydın sevgili anne adayları. umarım bebişlerinizle beraber keyfiniz yerindedir. benim de bulantılar devam. 16. haftayı bekliyorum bakalım inşallah geçer. yalnız benim bir derdim daha var. çok aşırı derecede saçlarım dökülüyor. ilk çocuğumda aksine güçlenmişti gürleşmişti saçlarım bunda dökülüyor ne yaptıysam geçmedi. bütün değerlerim de normal. benim gibi olan var mı yada bir çözümü olan? hepinize mutlu pazarlar...
günaydın sevgili anne adayları. umarım bebişlerinizle beraber keyfiniz yerindedir. benim de bulantılar devam. 16. haftayı bekliyorum bakalım inşallah geçer. yalnız benim bir derdim daha var. çok aşırı derecede saçlarım dökülüyor. ilk çocuğumda aksine güçlenmişti gürleşmişti saçlarım bunda dökülüyor ne yaptıysam geçmedi. bütün değerlerim de normal. benim gibi olan var mı yada bir çözümü olan? hepinize mutlu pazarlar...
Kizlar iyi pazarlaar
Benim de kabizlik sorunum oldu.bu yasima kadar hic sıkıntı yasamadim bu konuda ama gebelikte kabizlik sık rastlaniyomus.sizler neler yapiyosunuz bu durumu atlatmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?