2015 Şubat Anneleri

Kizlar bayadir yoktum.bayramin 2.gunu kanamam oldu.apar topar acile gittik.acil doktoru ultrasonla bskti.kalp atislarini duyduk cok sukur.progestan igne verdi bir de dinle dedi.annemlerfe oldugumdan doktorumu aradim.eger yine kirmizi rdnkte okursa hemen gel dedi.3. Gunu bu sefer kahverengi geldi.doktorum oncekinin devamidir dedi.istirahat et dedi.carsamba kontrolum var.bulantilarim da hafif bir azalma var ama tukurmeye devam daha da arrti.herkesi opiuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın. Ben uyanalı 4-5 saat oldu ama. Ya tatildeyim sudan çıkmıyorum.diyenleri çok kıskandım. Biz istanbulun sıcağında çalışıyoruz h.sonu da sıcaktan çıkamıyoruz. Deniz pek sevmem ama bu yıl nedense çok istedim girmeyi kısmet olmadı.

Daha erken bulanti bitmesi icin. 12 den sonra azaliyor deniyor ama 16 dan once bitmiyor. Cok bulantili tiplerin bile 16 da birden kesiliyor. Daha erken yani

Sen yine uyanalı o kadar olmuş bana yine uykusuz geceler... Herhalde toplamda 45 dakika falan uyumuşumdur!

günaydın kızlar
benim diş etlerim şişti arada kanama yapıyor
birde dün gece bacağıma çok kötü bir kramp girdi yataktan fırlayıp kalktım
yarım saatt kadar ovaladım zor geçti
ya kalsiyum eksikliği için daha erken değilmi:44:
ama süt yoğurt yumurta hiç yiyemiyorum hala
salı günü doktora gittiğimde söyleyeceğim belki kalsiyum ilacı verir

Kalsiyum da verir de magnezyum eksikligi yapiyor kramplari. Duzenli icince olmuyor kramp da. Hamilelikte normalmis magnezyum eksikligi. Cok fena o kramplar bi girdi mi iki gun basamiyorum ben.

biz de gidicez tatile ama sicaga hic tahammulum yok giremem gibi denize falan. Klimanin yaninda yatmayi planliyorum. Allah yardmcin olsn sicakta hem hamilelik hem calismak zor

Sen yine uyanalı o kadar olmuş bana yine uykusuz geceler... Herhalde toplamda 45 dakika falan uyumuşumdur!
Neden uyuyamiyorsun canim
Ben de cok uyaniyorum tuvalete ya da oglum uyandiriyor ama kafayi koydum mu aninda uyuyorum uykusuz hic kalamiyorum

Ya valla bide ben bilsem bu sorunun cevabını? Benim gibi olan var mıdır acaba? artık doktora sorucam niye uyuyamıyorum diye!uykum oluyor ama gerginlik var üzerimde o beni uyutmuyo cnm....

günaydın sevgili anne adayları. umarım bebişlerinizle beraber keyfiniz yerindedir. benim de bulantılar devam. 16. haftayı bekliyorum bakalım inşallah geçer. yalnız benim bir derdim daha var. çok aşırı derecede saçlarım dökülüyor. ilk çocuğumda aksine güçlenmişti gürleşmişti saçlarım bunda dökülüyor ne yaptıysam geçmedi. bütün değerlerim de normal. benim gibi olan var mı yada bir çözümü olan? hepinize mutlu pazarlar...

Bizim burda ne Nisan da ne de Mayıs'ta yağmur yağdı, allahım Temmuz başından beri yaz yağmuru yağıyor çok sıkıcı

benimde kan değerlerimin iyi olduğunu söylemişti doktorum.ama bebek kanımızdan beslenmeye başlayınca kandaki demiri vs çekiyormuş.sanırım ondan :44: yalnız 1 aydır geceleri deliksiz uyku uyuyamıyordum dün gece çok rahat uyudum bakalım bu gecede olacak mı eğer olursa haptan demek sabahta diğer hapı içtim ondada sıkıntı yaşamadım çok şükür.inşallah sorunsuz sıkıntısız kucağımıza alırız bebeklerimizi hepimiz.

mrb kizlar bugün rüyamda doktora gitmiştim bana kızın olacak diyor açiba gerçekten kızım mi olacak artik çatliçam ya

mrb kizlar bugün rüyamda doktora gitmiştim bana kızın olacak diyor açiba gerçekten kızım mi olacak artik çatliçam ya

Bende ruyamda kiz bebek gordum cok tatliydi birde cin takviminde kiz bebek yaziyordu kiza kaptirdim sonra hayirli bir evlat saglikli sihatli olsun dedik sonra 12 haftalikken erkege benziyor dedi sonra 14. haftamda kesin erkek dedi cok sevindim hayirlisi bizim icin bu dedim rabbim hayirlisini nasip etsin...

Tatli annislerim birsey sormak istiyorum ben ahsap boyama yapiyorum su bazli alkilik boya kullaniyorum acaba zarari olurmu hamile kaldigimi ogrendigimden beri biraktim ama cok darlandim birseylerle ugrasmak istiyorum bilgisi olan varmiii kestane kebab acele cevappp :)))

Ooo sen benden kötüsün. Ben uyuyorum ama böyle deli dana gibi verimli değil.seninki kötüymüş. Bir doktora sorsaydın bana da derdin.ya da ben çarşamba gidicem sorayım sana derim.ne yapacaksa doktor

Kizlar iyi pazarlaar
Benim de kabizlik sorunum oldu.bu yasima kadar hic sıkıntı yasamadim bu konuda ama gebelikte kabizlik sık rastlaniyomus.sizler neler yapiyosunuz bu durumu atlatmak icin

Bizim burda ne Nisan da ne de Mayıs'ta yağmur yağdı, allahım Temmuz başından beri yaz yağmuru yağıyor çok sıkıcı

Yaz yagmurunu cok severim ama burda bende sevmiyorum ilkin camur yagiyor camlar arabalar lesss yillardir temizlenmemis gibi:)) sonra o sicagin uzerine yagmur yaginca buharlasma oluyor nefes alamiyoruz abartmiyorum bazen disarida derece 50-52 gosteriyor boguluyoruz deniz yokki denize girelim cossss die sesi duyalim ferahlayalim :)) az kaldi cilemizin bitmesine 2 yil ne ki dimi...

saç dökülmesi bende aşırı derecede var canım
tuttuğum saçım elimde kalıyor duşa girmek istemiyorum bu yüzden
valla saç dökülmesine etkili şampuan kullandığım halde böyle ben bi çözüm olacağını sanmıyorum
inşallah doğumdan sonra geçer

Of off aynı benimde tutam tutam dökülüyor.evde taşlarda beyaz yumak.yumak saç görüyorum sürekli bu neki bu kadar dedim elimi saçıma bir attım saçın yarısı elime geldi.yenisi çıkarmış saç yenileniyormuş öyle diyorlar.bende kendimi öyle avuttum

Kizlar iyi pazarlaar
Benim de kabizlik sorunum oldu.bu yasima kadar hic sıkıntı yasamadim bu konuda ama gebelikte kabizlik sık rastlaniyomus.sizler neler yapiyosunuz bu durumu atlatmak icin

ılik bal serbeti ,kayisi, zeytin yagi tabi ben zeytin yagini icemiyorum diger ikisi ise yariyor birde suyu az tukettigim icin sorun yasiyorum birde onu denemedim herkes cok faydasini gormus kuru inciri zeytin yagina bandira bandira yiyince rahatlatiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…