2015 Şubat Anneleri

O ne ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zehirlenmelere karşı aranacak numara.... büyükler içinde geçerli ama bebişlerimiz büyümeye başlayınca herşeyi ağızlarına sokarak öğrenmeye çalışacaklar o yüzden ne olur ne olmaz bir kenara not edin... mesela kuzenimin kızı naftalin dişlemişti sakın kusturmayın demişler sadece takip edin herhangi bi değişiklikte dr'a götürün demişler ben olsaydım hemen kusturmaya çalışırdım.....

Ya bi tek benim vitamin farklı herhalde bana previt positive verdi 90 tablet bar içinde ve de 65 tl ye aldım. Yok mu decavit dışında vitamin kullanan? Daha öncede sordum ama cvp veren olmadı?????

Bana decavit verdi ben kullanmak istemedim doktorda arada bir kullan iyi olur dedi :)

Nub falan bilmiyorum sadece öyle geldi bana ama pek tutmaz benim tahminlerim

Netleşince yazarım canım Sağol

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Melike sana daha once de sordm gormedin konyadayim demistin hangi doktora gidiyorsun?

Ilac kullanmak zor decavit hem bulanti hem hazimsizlik hem kabizlik yapiyor. Oglumda da kullanamadim cok. Dogumdab sonra dr kizmsti kansizliktan solmussun kan ilacini ic diye dinlemedim emzirme sureci sonunda butun depolarim bombostu. Halsizlik sinir agrilar basladi sonra kullandim ilaclari da duzeldm. Yani bu ilaclar bebek icin degil depolarini bosaltip yine dogar bebek ama senin icin onemli. Sabahlari hic uykumu almis uyanmadim bir sene boyunca bosa cekmisim. Doktoruna guveniyorsan kullan hepsini

nette artık yukarı cıkmaya basladı falan yazıoda bide hafif karnım cıktı bende moda girdim hemen herkes soruo hayırdır hamilemisin die :)

benim zaten tek göbeğim vardı hep.yani göbüşüm var ama bebişten dolayı minnacık bi fark var sadece :)))

bende doktoru hiç aramadım bile kendim decavıt aldım kullancam.aklımda soru işaretiyle asla kullanmam..ilaç konusunda bak ben ne kullanıorum::

aç karnına feramat tok karnına decavıt sonra folık asıt sonra sabah ikindi ve yatsı progestan fitil bide hergün 8 de kan sulandırıcı iğne yeter mi bende cinsiyetini öğrenemedim daha

Bulantisi kusmasi cok olan arkadaslarim bugun bir yazi okudum armurt mevsimi oldugu icin yazdim aserme durumunuzu dusunerek affiniza siginarak soyluyorum cok iyi geliyormus ac karina yedigin zaman daha etkiliymis...

Bulantisi kusmasi cok olan arkadaslarim bugun bir yazi okudum armurt mevsimi oldugu icin yazdim aserme durumunuzu dusunerek affiniza siginarak soyluyorum cok iyi geliyormus ac karina yedigin zaman daha etkiliymis...

havuç ve şimdi mevsimi olduğu için söylüyorum şeftalide bana iyi geliyor. eğer sürekli kusma istifra halindeyseniz hiç birşey yiyemiyorsanız. bu ikisini ve arkadaşın dediği gibi armutu düşünebilirsiniz. hem zararı yok hemde sağlıklı bol bol meyve yemek :) ben,m artık azaldı ama hala devam edenlere tavsiye ederim

benim midem bulantisi geçti şükür ama bende şeftali ve muzu çoooook yedim .

ilk defa kan hapı içtim yarım saat olacak.inşallah yan etki yapmaz.bi yerde okudum kan ilacını içip yatarsak etkisi rahatsız etmiyormuş.hadi inşallah.

ilk defa kan hapı içtim yarım saat olacak.inşallah yan etki yapmaz.bi yerde okudum kan ilacını içip yatarsak etkisi rahatsız etmiyormuş.hadi inşallah.

Kan hapının rahatsız ettiğini duymadım pek.ben uzun yıllar içmiştim şimdide içiyorum kilo dışında pek etkisini görmedim.ama iki gündür içiyorum yarım saat geçmeden karnım gurulduyor. Bu haplardan kurtulamadık. Kanım 14 neden içiyorum onu da anlamadım.

Kızlar günaydınnnn :) bayadır yazamadım tatildeyiz. Sandığımın ötesinde geçiyor harika gercekten. İnanilmaz kafam dagildi cok iyi hissediyorum kendimi. Halsizlik uyku hepsi gecti diyebilirim. Tabi artik bu kdr haftalik olmanin etkiside olabilir ama inanin cok rahatladim sukur. Sudan cikmiyoruz bebisimizle :) otobusle 8 saat yol geldik hic uyuyamadim o biraz zorladi onun disj da omrumun sonuna kdr donmesemde olur yani bebiside burda dogururum oh mis :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gunaydinn kizlar... yarin uzun bir aradan sonra is basii offf... tatil gercektrn iyi gelio doktora gitmiştim tatilden once bol bol yuz demişti. tadini cikar valla....

Günaydın güzel anneler herhalde kusmalar bir bende kaldı hâlâ sabahları lavabodan çıkamıyorum çok korkuyorum doğuma kadar sürerse diye hele ilaç kullanmasam gün içinde daha da beter olacağım ne yapacağım bilmiyorum artık yarın 12. Haftaya gireceğim ama kusmalar bitmedi bir türlü ilaçlarda zararlı zaten oyy oyy dertli başım

Cnm bence sıkıntı yapma bu tamamen kişisel bir şey bnde bugün 13+3 üm ama hala çıkarmaya bulantıya devam rabbim sağlık sıhhat versin geçecek diye düşün geçnese bile en fazla 6 ay daha böyle devam eder sonrasında zaten bebişlerimiz kucağımızda olacak inşallah. Ben bulantıları nispeten azaltmak için naneli sakız filan alıyorum tam geçmesede anlık çözüm için iyi gibi. Rabbim cümlemize şifa versin cnm canını sıkma yavrunuda üzme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…