2015 Şubat Anneleri

Ne güzel. Benimde kız dedi benimde ense kalınlığı 2 dedi.ve bie tehlike yok dedi. Senin adına da sevindim.inşallah sonuçlarda iyi çıkar. Foto yok mu foto?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya ultrason kağıtları evde kaldı :) koycaktım normalde aklımdaydı sabah işe geç kalınca unuttum eli kafasında yatıyor bi görsen :) eşimde bende öle yatarız oda öle yatıyo şok olduk görünce ağladım yani bu kadar olmaz diye allahım korusun ya nazar değdircem kızçeme

Hortlak gibi gezindiğim bir gecenin ardından herkese günaydın artık kendime gülüyorum :) sabah ezanından önce tuvalete gitmek için kalktım vee sonra hep uyanıktım zaten 😜 bugün doktor kontrolümüz var inşAllah herşey yolundadır biraz heyecan var tabi her doktorda olduğu gibi ☺️

valla bızım de aynı oldu. doktor erkek dıyınce emınmısınız dıye bıle sordum. yanı erkek olma ıhtımalı sıfırdı gozumde :) ben bıde gıdıp pembe zıbın falan almıstım artık hedıye olarak gotururum bırılerıne :) hep saglıklı olsun gerısı muhım degıl dıyoruz ama erkek dıyınce bı buruldu ıcım ne yalan soylıyım. sonra cok kızdım kendıme. nankorluk yapıyorum gıbı geldı. erkek kız ne fark eder benım bebegım degıl mı sonucta dedım. şimdi cok mutluyum ınan. kız cıcılerı cok guzel gercekten ınsan bakmaya doyamıyor ama erkeklerdede var cok tatlı seyler. bızde paşalarımızı gıydırecegız. hem herzaan benı koruyacak bı erkegım daha olucak hayatımda. bunları dusununce mutlu oluyorum.

bende sizin tersinize erkek diye hissediyorum. istediğim için değil ama öyle gibi geliyor. kız derse şaşırcaz yani allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yeterki.. kız erkek fark etmeyecek büyük aşkımız o an başlayacak

:) Senin yaptığının aynısını eşim yaptı dr kız yüksek ihtimalle diyince eşim bi tur daha baksanız dedi kadın kaldı öle sağlıklı olsunlarda ne fark eder hem erkek bebeklerin süper şeyleri var o gölek o tulumlar papyonlar :) ben hep erkek eşyalarına bakardım kız bakcaz artık

gunaydın kızlar 12 haftamız bıttı benım hala 2li yapılmadı bu hafta sonu randevu alıp artık yapın dıcem yaaa.. 5. gun bugun bogazlar sıs bugun ıyı gıbı ama ses yok 4 gundur oldum resmen yaa cok zormuss...

evet bende seni hatırlıyorum :))) açıkçası benim doktorum progestana devam et dedi ama ben kullanmıyorum artık nerdeyse 4 aylık olcam çünkü kimse kullanmıyo buralarda...

evet bende seni hatırlıyorum :))) açıkçası benim doktorum progestana devam et dedi ama ben kullanmıyorum artık nerdeyse 4 aylık olcam çünkü kimse kullanmıyo buralarda...

dr bende daha yeni kesti progestanı sen yinede dr a sormadan bırakma bence

aaa sen kesin sor ama hati..
cunku mesela benım doktorum progestanı cok daha erken kesecektı..
sonra bıraz daha devam etmeme karar vermıstı

yanı kısıden kısıye durumdan duruma degısıyo demek kı..

günaydın. ya unutmada şu uyuma işini de sorar mısın? gece bende hiç uyumadım.
ne güzel bebişi görcen . cinsiyeti belli olmuşmuydu senın şimdi mi öğreneceksin? en heyecanlı kısmı da orası.

bugün bir komşu diyor cinsiyeti belli mi ? evet kız dedim, olsun diyor.
kafa 1936 da hala. sanki kendi cinsiyeti ne. kaç nesil geçmesi gerekiyor acaba bu kafaların yenilenmesi için.

Ahahaha bu kafaya nasıl ulaşıyorlar anlamıyorum varsa formülü söylesinler belki benimde uykusuz gecelerime çare olur 😝 uyku olayını mutlska sorucam sanada hbr ederim. Cinsiyeti belli deil ama ondan da önce ense kalınlığını falan merak ediyorum umarım herşey yolundadır ha birde sanırım şu Amerikada yapılan NİFTY testini yaptırıcaz bugün bazı sorular sorucam bu konuyla ilgili sonra eşimle karar vericez.

Kızlar günaydın sağlık ocağından geliyorum şimdi ilacı yazdırayım dedim aile hekimi zofranı önermedi dedim kadın doğum doktoru yazdı bana yoksa hep kusuyorum dedim ben mesuliyet kabul etmem dedi hamileler kullanamaz yazıyor kitapta dedi eşimde duyunca bir daha içmeyeceksin o ilacı dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

olsun bi dahaki erkek olur diyen bile duydum. sanki kız olunca başka bişi dünyaya gelio. tövbe yarabbim. allahın nasibi. hem ne farkeder ikisi de evlat.

senin daha küçükmüş beben. iyi çıkar ensesi merak etme. benimde 2 çıktı .herkesin bir küsürlü olunca biraz kafaya taktım ama sonra 2 olanlarda varmış meğer. doktor 2 normal dedi ama işte evham yapmadan duramam.
bende düşündüm o testi ama çok pahalı geldi bana.

Evet biraz pahalı 2300 tlymiş ama kedin sonuç verecekse yspalım diyoruz ama dediğim gibi bazı sorular sorucam test ile ilgili ona göre karar vericem %99 kesin sonuç verirmiş bu test.

olsun bi dahaki erkek olur diyen bile duydum. sanki kız olunca başka bişi dünyaya gelio. tövbe yarabbim. allahın nasibi. hem ne farkeder ikisi de evlat.

işte vaktinde onlara da öyle öğretilmiş. benim eşimde Yunanistan göçmeni onlarda da tam tersi kız çocukları çok kıymetlı mesela. ikiside anormal işte.
hepsi ne kadar kıymetli oysaki. daha ilk anından başlayarak dünyanın emeğini veriyorsun.
hele de zor sahip olunca gözün bir şeyi görmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…