Kızlar ya
Bazılarınız yazıyor tatilime gittim çok rahatım diye...
Çok imreniyorum ben de..
12. haftam doluyor...
14. haftam dolunca ben de artık bir nefes alıp tatile gitmek istiyorum...
Doktorum havuzu yasakladı, oturduğumuz sitenin havuzu var ayağımı sokamadım korkudan...
Denize girebilirsin diyor dr.
Biz de ona göre bir plan yapmak istiyoruz... İstanbula fazla uzak olmayan bi yere gitmek istiyorum...
Uçağa binmeyi de, uzun yola arabayla olsa bile çıkmayı da göze alamıyorum
Bir de esas beni korkutan şey:
Ben 6 haftalıkken bir kanama yaşadım.. Çok büyük şoktu...
Sıcak bir banyo ardından olmuştu kanamam. O günden beri sıcaktan ödüm kopuyor..
Doktor da kesinlikle çok sıcağa maruz kalmamak gerek diyince.... Acaba dedim güneşte falan kalırsam Allah korusun sorun olur mu yine :26::26:
Sizler ne diyorsunuz...
İstanbula yakın tavsiye edebileceğiniz yerler var mı??
Sizler neler planlıyorsunuz tatil için
Hayır bi de, Şubatta bebek doğsa, seneye de bebek çok ufak olacağı için zor gibi tatil....
Kızlar ya
Bazılarınız yazıyor tatilime gittim çok rahatım diye...
Çok imreniyorum ben de..
12. haftam doluyor...
14. haftam dolunca ben de artık bir nefes alıp tatile gitmek istiyorum...
Doktorum havuzu yasakladı, oturduğumuz sitenin havuzu var ayağımı sokamadım korkudan...
Denize girebilirsin diyor dr.
Biz de ona göre bir plan yapmak istiyoruz... İstanbula fazla uzak olmayan bi yere gitmek istiyorum...
Uçağa binmeyi de, uzun yola arabayla olsa bile çıkmayı da göze alamıyorum
Bir de esas beni korkutan şey:
Ben 6 haftalıkken bir kanama yaşadım.. Çok büyük şoktu...
Sıcak bir banyo ardından olmuştu kanamam. O günden beri sıcaktan ödüm kopuyor..
Doktor da kesinlikle çok sıcağa maruz kalmamak gerek diyince.... Acaba dedim güneşte falan kalırsam Allah korusun sorun olur mu yine :26::26:
Sizler ne diyorsunuz...
İstanbula yakın tavsiye edebileceğiniz yerler var mı??
Sizler neler planlıyorsunuz tatil için
Hayır bi de, Şubatta bebek doğsa, seneye de bebek çok ufak olacağı için zor gibi tatil....
Ben ankarada otryrm yakın olsun diye inkum yada amasrayı düşnyrm çok bunaldım bnde hamile olmadan önce ne planlarım vardı ama olsun:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim önceki bebeğimde çok sıcak banyodan sonra kanamam artmıştı ondan sonra düştü.o nedenle sıcak sudan hep korkuyorum.gerçi benim 3 ay kanamam olmuştu doktora göre doğması mucize olurdu ama ben suya bağladım.
Ama sıcak suyla havanın sıcak olmasının birbiriyle alakası yok bence. doktorda sıcak derken sudan bahsetmiştir.Sıcak kuma yatarım diyorsan onu bilemiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Daha once gittin mi o tarafa? Deniz icin degil de gezmek icin cok guzel yerler.
Bu arada bebekleri kabullenmissn artik kim sevmez kim kabullenmez ki di mi :)
Haftasonu sessizligi gelmis buraya sayfalar ilerlememis. Yarin doktora gidicez iyidir ins bizim ufaklik. Ben cinsiyetten cok kime benzeyecegini merak ediyorum :) oglum bana hiic benzemiyor da :) ama yeter ki saglikli olsun
Arkadaslar ben 9+3 deyim. Doktorum kan ilacı vitamin vermedi. Normal mi
iikili tessti yaptırıdk. çok şükür iyimiş herşey..
cinsiyetinede erkek dedi. bir sonraki gelişinizde kesin söylerim dedii.. yanılma payı bırakıyorum biraz ama %90 erkek dedi
Yine uykusuz bir gecenin sabahından günaydın. Bizim bebek doğmadan alıştırıyor uykusuzluğa. Bir gece az bile uyusam ama verimli olsa bütün halsizliğim geçecek sanki.
canim benim ya su an tam tersi durumdayiz biliyo musun
uyanamiyorum bi turlu. dun esimle balik tutmaya gittik sabah. ikide geldik 5te uyandim. sonra aksam 8 de yattim 1 saat bile olmadi uyanali gunum uyumayla geciyo dinlenemiyorum bi turlu
Melike sana daha once de sordm gormedin konyadayim demistin hangi doktora gidiyorsun?
o bende de vardı ama farkedilio valla iş yerindekilerde öğrendi cnma okuolarbenim zaten tek göbeğim vardı hep.yani göbüşüm var ama bebişten dolayı minnacık bi fark var sadece :)))
Benziyor falan diyince değişebilirde yüksek oran vermiş.bana da kız dedi değişmez bence hemen alıştım değişmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?