2015 Şubat Anneleri

Teyzeler bırakmıyor ki serinleyelim. Klima dediğim anda başlıyorlar, aman yavrum sen hissetmezsin ama Allah muhafaza o gariban orda zatüre olur. Yav o bebek kırk kat içerde çevresinde sıvı var bana niye bir şey olmuyorda ona olsun. Tövbee. Dondurma yiyorum hemen biri atılıyor,zekiyenin kızı yemişte hamileyken çocuk öksürürek doğmuş. Ah ah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım tahta boyamada kullanılan malzemeleri bilemiyorum

ama tablo yapmak için kullanılan yağlı boya, tiner vb. kimyasalların solunması çok çok tehlikeli!

Hatta allah hepimizi korusun da..
Bir tannıdığım, sırf uzun süre boya kokusuna maruz kaldı diye bebeğini düşürdü

Benim evin salonunda şu an boyanması gereken bir alan var... Bekletiyorum sırf bu nedenle...

Daha erken bulanti bitmesi icin. 12 den sonra azaliyor deniyor ama 16 dan once bitmiyor. Cok bulantili tiplerin bile 16 da birden kesiliyor. Daha erken yani

İnşallah geçer ya eski hayatıma dönmek istiyorum artık gerçekten çok bunaldım

Bende boyuyordum halsizlikten bıraktım ama kuzenimin kızı 4 yaşında anaokuluna gidiyor onların boylarıda su bazlı. Okul kolej zararlı olsa vermezler bence.ama vernik kokuyor onu açık havada yapıyorum.

Gecmis olsun canim. Guzel haberler alirsin ins.Bende de balgam oluyor cok fena.

Ya valla bide ben bilsem bu sorunun cevabını? Benim gibi olan var mıdır acaba? artık doktora sorucam niye uyuyamıyorum diye!uykum oluyor ama gerginlik var üzerimde o beni uyutmuyo cnm....
Niye gerginsin bul rahatlat kendini. Uykusuzluktan gergin olabilirsin ben hayattan kopuyorum uykusuzsam. Dus alsan sakinleyip yatsan en guzel sey uyku :)

Ay cok guldum :) cocuk niye öksürük olsun dondurma yiyince. Ilk hamileligimin sonu yaza gelmisti vantilatorun karsisindan kalkmadim. Simdi oglum hasta olur diye acamadim yoksa cok tahammulsuz oluyor insan sicaga dayanilir sey degil.
Sadece ayaklarimi usutmemeye dikkat ediyorum gaz oluyor yoksa.

oyyy sen de çok ilaç kullanıyormuşsun canım ya..
progestanı kesti bende doktor geçen hafta.. vajinal jel kullanıyordum..

Seni Tüp bebek konusundan da hatırlıyorum ben :)
Sancılarımla ilgili orda da rahatlatmıştın beni

Bende de aynı durum arkadaşım ilk hamileliğimde ışık saçan saçlarım ve cildim bu hamileliğimde dökülen ve sönük saçlara döndü. üstelik yüzümde sivilcelerle..
her hamilelik farklı derler ondandır diyorum ama çok işe yarayan bi bakım önerim var çiğ yumurta+ zeytinyağı kürü.(tabii organik olması kaydıyla) fazla bulantın kalmadıysa öneririm bende herzaman çok işe yaradı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sabahları aç karna kuru eriği şiddetle öneririm beni ayakta tutan yegane iksir :) bide gün içinde yiyebiliyorsan acı biber çok işe yarıyor direkt barsakları çalıştırıyor.
Cevap sedenime olacaktı ama yanlış alıntılamışım😋

Son düzenleme:
halsizlik bende de var ama bazen cok enerjik oluyorum darlanma basliyor ya balkonda yapiyorum o isi koku hissetmiyorum boyama isinde vernik isini esime aktaririm sorun olmaz da iste su bazli zaten boyalar doktora sormayi unuttum dun...

Kızlar ya
Bazılarınız yazıyor tatilime gittim çok rahatım diye...

Çok imreniyorum ben de..

12. haftam doluyor...
14. haftam dolunca ben de artık bir nefes alıp tatile gitmek istiyorum...
Doktorum havuzu yasakladı, oturduğumuz sitenin havuzu var ayağımı sokamadım korkudan...

Denize girebilirsin diyor dr.
Biz de ona göre bir plan yapmak istiyoruz... İstanbula fazla uzak olmayan bi yere gitmek istiyorum...
Uçağa binmeyi de, uzun yola arabayla olsa bile çıkmayı da göze alamıyorum

Bir de esas beni korkutan şey:
Ben 6 haftalıkken bir kanama yaşadım.. Çok büyük şoktu...
Sıcak bir banyo ardından olmuştu kanamam. O günden beri sıcaktan ödüm kopuyor..
Doktor da kesinlikle çok sıcağa maruz kalmamak gerek diyince.... Acaba dedim güneşte falan kalırsam Allah korusun sorun olur mu yine :26::26:

Sizler ne diyorsunuz...
İstanbula yakın tavsiye edebileceğiniz yerler var mı??

Sizler neler planlıyorsunuz tatil için

Hayır bi de, Şubatta bebek doğsa, seneye de bebek çok ufak olacağı için zor gibi tatil....

doğuma kadar kel kalırım herhalde. kontrolde doktoruma soracağım bakalım belki bir önerisi olur gerçekten çok sinir bozucu.

evet yenileri çıkıyor fark ediyorum ama bu kadar çok dökülmesi canımı sıkıyor. banyoya girmeye korkuyorum.

teşekkür ederim canım deneyeceğim inşallah işe yarar. yalnız olmadığımı görünce biraz rahatladım açıkçası. psikolojim bozulmaya başlamıştı. bulantıdan çok etkiledi bu durum beni.

Canım geçen sene saroz körfezine gitmiştik Ağustosun sonunda çok güzel ve temizdi denizi. Kumluk, sıcak ve derin değildi. Tekrar o taraflara gidelim dedik ama pek yer yok gibi

Kizlar benim 11+3 bugun.coraspin folik asit benexol bi de omega 3iciyorum.dusuk tehlikesi olmadigi icin progestan vermedi doktorum.takviye muhakkak olmali ilac vermeyen doktora bi daha bi daha sormak gerek bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…