kuzummm
bebeğini kucaklayınca hepsi unutulacak
canımcım denk geldiysen görmüşsündür
ben sürekli bu ağrılardfan yakınıyorum buralarda...
hala rahmimin içi kazınırmışcasına ağrıyor arada..
ve uzun da sürebiliyor...
hele ki normalde adet olmam gereken günlerde iyice artıyor bu
ve benim de vajene kramp gibi ani sancılar batıyor..
bu cumartesi doktoruma anlattım bunları.. olabilir normal dedi...
rahmin kendini hazırladığı için kaslar genişlemeye çalışıyordur dedi
kanama lekelenme olmadığı müddetçe endişe etmeyin dedi.. ve magnezyum&kalsıyum takvıyesı verdı bılhassa kramplar için...
ben çok uzun yıllardır günlük ped kullanırım aslında, ve çokta memnundum, namaz kılarken çok rahat oluyor, herseferinde çamaşır değiştirmem gerekmiyordu. hayatımda ilk defa 3 ay önce mantar geçirdim, ki onda da hamileymişim, bilmiyordum ozaman, bide şimdi geçiriyorumve tavsiyeler üzerine hemen bıraktım günlük pedi ama sanırım benmki hamilelikle alakalı bi durum.
hani cinsiyet 4. ayda belli olurdu ya maşallah herkes 3. ayda öğrendi bizim bu topictebenm içime hep erkek doğuyor, bayramda memlekete annemlerin yanına gittim, iki tane kocakarı testi yaptılar, (makas ve bıçaktan hangisine oturduğum ve ellerini göster denilince nasıl gösterdiğim testleri ) ikisinde de erkek çıktı. o kadar çok erkeğe alıştırdılar ki beni orda doktor kız derse eminmisin fln diycem
Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah, ikiside başımızın tacı, evimizin neşesiiii
OHHH mu diyimm AHH mı diyim bilemedim
Bende normalde bu kadar dayanamaz alırdım erken tarihe randevuyu ama bişey değişmicek az sık dişini diyorum ama işte zormuş
Benim ilkinde kalbi durdu ama ne lekelenme ne kanama olmadı biraz bu yüzden de tereddütlüyüm açıkçası. Yoksa verende alanda Allah. Çok üstüne düşmek istemiyorum. Zaten pekte bişe kalmadı 7 güncükgidince bakıyım bana vericekmi
yok canım ya 34 yaşındayım daha zamanın yok. bir de yaş ilerleyince çok zor oluyor .23 yaşındaki birine göre beş kat daha fazla zorluk çekiyorsun.
Allah olmayanlara versin .ben geç kaldım iş güç derken yapmadım sonrada problem oldu olmadı bu zamana kaldık.
aaa üzüldüm
kaç haftalıktı canım?
ama boş yere evham yapıp sıkmamak lazım canlarımızı...
en ufak bıseye duyarlı oluyoruz
az bı sancı olsa bıle belkı bız onu endıseyle kafamızda buyutuyoruz.. bend e yapıyorum ama işte yapmamak gerek..
bana da bütün teyzişler kız demişti kız çıktı bak. ben erkek hissediyorum diyordum ama içimde bir yerde derinlerde de kız vardı sanki.
ellerini ters ya da düz göstermene göre mi değişiyormuş? ben ters gösterirdim sorsalardı.
kuzummm
bebeğini kucaklayınca hepsi unutulacak
10 diye gittim 8 haftalıktı bir yıl geçti üstünden, arada iki de kimyasal gebelik derken bugünlere geldik
evet burası beni çok korkutuyor bazen tam dedikodunu kazanı , tam korku tüneli .
o yüzden kendimi toparlayana kadar girmemeye karar vermiştim
10 gün sonra da tatile çıkıcaz 8 günlük zaman çabuk geçer orda da , sonrası daha kolay olur gibi geliyor bakalım
Eşim diyor eeee anne olmak kolay değil , sen zaten hamile kalmadan öncede böyleydin . Be mübarek adam 2 yılda kaçıncıya hamile kalıp düşük yapıyorum haberin yok sanki
10 diye gittim 8 haftalıktı bir yıl geçti üstünden, arada iki de kimyasal gebelik derken bugünlere geldik
evet burası beni çok korkutuyor bazen tam dedikodunu kazanı , tam korku tüneli .
o yüzden kendimi toparlayana kadar girmemeye karar vermiştim
10 gün sonra da tatile çıkıcaz 8 günlük zaman çabuk geçer orda da , sonrası daha kolay olur gibi geliyor bakalım
Eşim diyor eeee anne olmak kolay değil , sen zaten hamile kalmadan öncede böyleydin . Be mübarek adam 2 yılda kaçıncıya hamile kalıp düşük yapıyorum haberin yok sanki
ya işte eskiden 9 ay boyunca bilemiyorlarmıs kız mı erkek mi, böyle büssürü test bulmuşlar, ama ben çok eğleniyorum bunlarla
yapmak isteyenler için sonucunu söylemiim, spoiler vermiim, ellerine bakiim diorlar mesela, eğer avuç için yukardaysa bişey diorlar aşağıdaysa bişey diorlar
ben rüyamda bi kez kız gördüm bi kez erkek, o yüzden ne çıkarsa rüyamda görmüştüm diycem
regl gibi karın ağrıları genelde sıvı tüketiminin az olmasından oluyor. bana da kuzenim sölemişti (dr kendisi) sıvı alımını arttırdım azaldı şimdi.
mantar gibi şeyler de günlük ped kullanmak tetikliyor ya da nemli kalması. zıbın giymek. bunları azaltmaya çalışın. az su içmek de vajinal enfeksiyonları tetikliyor. bi de tuvaletinizi tutmayın. idrar renginiz şeffaf olmalı. ordan anlayabilirsiniz sıvı alımınızı.
o hooo
hiç sıkma canını şimdi
riskli günleri atlatmışsın bak 13. mü 14. mü haftan...
ne guzel...
keyfıne bak bebısıne moral ver hiç üzülme bomboş yere
yani çok şükür burda bir çoğumuz atlattık artık
şuan 14+4 üm sen ne kadarlıksın ?
ben bi yerde 11. haftayı atlattıktan sonra kormayın diye okumuştum, düşük riski baya baya düşüyormuş sonrasında. doğruluğu varmı yok mu bilmiyorum, ama baya evhamlı olan ben bile bu fikre sıkı sıkı sarılıp her korkumda rahatlıyorum. gerçi ben en son doktora 10+4ken gitmiştim, 3 günde ya bişey olduysa bile diyorum bazen
aaa bak angelcım.. benım doktor da suyu daha cok iç dedi
doğru diyosun sanırım..
hemen suya sarıldım okuyunca mesajını
ya işte eskiden 9 ay boyunca bilemiyorlarmıs kız mı erkek mi, böyle büssürü test bulmuşlar, ama ben çok eğleniyorum bunlarla
yapmak isteyenler için sonucunu söylemiim, spoiler vermiim, ellerine bakiim diorlar mesela, eğer avuç için yukardaysa bişey diorlar aşağıdaysa bişey diorlar
ben rüyamda bi kez kız gördüm bi kez erkek, o yüzden ne çıkarsa rüyamda görmüştüm diycem
valla aşağıdaki gibi bir sürü var ama seninkini duymamıştım hiç . hangi yöreye aitse .
Yöntem 1. Altın Zincirli cinsiyet tahmini:
Göbeğinizin üzerine sarı bir altın zincir koyun ve bir ucundan tutup yavaşça yukarıya kaldırın. Zincirin ucu göbeğinizden 1-2 parmak yukarıda kalacak şekilde tutun. Zincir yavaşça sallanmaya başlayacak . Yuvarlak dönüşler yaparsa kızınız, iki yöne sallanırsa oğlunuz olacak!
Yöntem 2. Tuz ile cinsiyet tahmini:
Hamile kadının başının üzerine haberi olmadan bir miktar tuz bırakılır. Eğer kadın eli ile ağzına dokunursa kız, burnuna dokunursa erkek çocuğu olacağına inanılır.
Yöntem 3. Atasözleri ve deyimlerden cinsiyet tahmini:
- "Ye tatlıyı doğur atlıyı, ye ekşiyi doğur ayşe'yi".
- "İştahın açıldıysa erkek, kesildiyse kız".
- "Sivri ve yuvarlak karın erkek, yana yatık karın kız".
- "Ayak ve elleriniz soğuksa erkek, sıcaksa kız".
- "Annenin saçları gün ışığında kızıl parlıyorsa kız".
- "Bebek anne karnında yukarıda duruyorsa kız, aşağıdaysa erkek".
- "Kız annenin güzelliğini alır" yani annenin cildi bozulduysa, sivilceler çıktıysa kızdır. Yumuşacık elma yanaklarım oldu bir süredir, demek ki erkek.
- "Anne süt peynir et gibi protein ağırlıklı yiyorsa erkek, meyve yiyorsa kız".
- "Bulantı çoksa kız, yoksa erkek".
- "Anne rüyasında hangi cinsiyette görürse o'dur".
- "Annenin sol göz kapağını hafifçe aşağı çektiğinizde V şeklinde bir damar varsa kızdır".
- "Arkadan bakıldığında hamile olduğu anlaşılmıyorsa erkektir".
Yöntem 4. Çin takvimi ile cinsiyet belirleme.
Yöntem 5. Ultrasonda cinsiyet belirlenmesi: Hamileliğin 16. haftasının sonunda yapılan ultrasonda, kızınız mı oğlunuz mu olacağını öğrenene dek bu yukarıdaki oyunları deneyebilirsiniz.
tutan bir tane dahi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?