2015 Şubat Anneleri

OHHH mu diyimm AHH mı diyim bilemedim
Bende normalde bu kadar dayanamaz alırdım erken tarihe randevuyu ama bişey değişmicek az sık dişini diyorum ama işte zormuş
Benim ilkinde kalbi durdu ama ne lekelenme ne kanama olmadı biraz bu yüzden de tereddütlüyüm açıkçası. Yoksa verende alanda Allah. Çok üstüne düşmek istemiyorum. Zaten pekte bişe kalmadı 7 güncük gidince bakıyım bana vericekmi

Az uyuyanlar öpün başınıza koyun kendinizi
24 saat de uyusam doymuyorum uykuya ve ben 15 haftanın içindeyim artık

bana da bütün teyzişler kız demişti kız çıktı bak. ben erkek hissediyorum diyordum ama içimde bir yerde derinlerde de kız vardı sanki.
ellerini ters ya da düz göstermene göre mi değişiyormuş? ben ters gösterirdim sorsalardı.

aaa üzüldüm

kaç haftalıktı canım?

ama boş yere evham yapıp sıkmamak lazım canlarımızı...
en ufak bıseye duyarlı oluyoruz
az bı sancı olsa bıle belkı bız onu endıseyle kafamızda buyutuyoruz.. bend e yapıyorum ama işte yapmamak gerek..

haklısın cnm kendınde o gucu goremıo bazen ınsan hayırlısı olsun ne dıyelım...

10 diye gittim 8 haftalıktı bir yıl geçti üstünden, arada iki de kimyasal gebelik derken bugünlere geldik
evet burası beni çok korkutuyor bazen tam dedikodunu kazanı , tam korku tüneli .
o yüzden kendimi toparlayana kadar girmemeye karar vermiştim
10 gün sonra da tatile çıkıcaz 8 günlük zaman çabuk geçer orda da , sonrası daha kolay olur gibi geliyor bakalım
Eşim diyor eeee anne olmak kolay değil , sen zaten hamile kalmadan öncede böyleydin . Be mübarek adam 2 yılda kaçıncıya hamile kalıp düşük yapıyorum haberin yok sanki

ya işte eskiden 9 ay boyunca bilemiyorlarmıs kız mı erkek mi, böyle büssürü test bulmuşlar, ama ben çok eğleniyorum bunlarla
yapmak isteyenler için sonucunu söylemiim, spoiler vermiim, ellerine bakiim diorlar mesela, eğer avuç için yukardaysa bişey diorlar aşağıdaysa bişey diorlar
ben rüyamda bi kez kız gördüm bi kez erkek, o yüzden ne çıkarsa rüyamda görmüştüm diycem

o hooo
hiç sıkma canını şimdi
riskli günleri atlatmışsın bak 13. mü 14. mü haftan...
ne guzel...
keyfıne bak bebısıne moral ver hiç üzülme bomboş yere

ben bi yerde 11. haftayı atlattıktan sonra kormayın diye okumuştum, düşük riski baya baya düşüyormuş sonrasında. doğruluğu varmı yok mu bilmiyorum, ama baya evhamlı olan ben bile bu fikre sıkı sıkı sarılıp her korkumda rahatlıyorum. gerçi ben en son doktora 10+4ken gitmiştim, 3 günde ya bişey olduysa bile diyorum bazen

regl gibi karın ağrıları genelde sıvı tüketiminin az olmasından oluyor. bana da kuzenim sölemişti (dr kendisi) sıvı alımını arttırdım azaldı şimdi.
mantar gibi şeyler de günlük ped kullanmak tetikliyor ya da nemli kalması. zıbın giymek. bunları azaltmaya çalışın. az su içmek de vajinal enfeksiyonları tetikliyor. bi de tuvaletinizi tutmayın. idrar renginiz şeffaf olmalı. ordan anlayabilirsiniz sıvı alımınızı.

yaa ben ruyamda erkek gordum
annem ruyasında mavı oda hazırlamıs
esım ruyasında kocaman erkek cocuk gormus : )))
çin takvımı erkek dıyo...
kalbı cok temız bır arkadasımın ıcıne erkek doguyo...

benımkı erkek cıkmazsa cok sasırıcam 1

benim gönlüm kızdan yanaydı ama nankorluk etmem! allah hayırlısını versin inşallaaaaahhh

aaa bak angelcım.. benım doktor da suyu daha cok iç dedi

doğru diyosun sanırım..

hemen suya sarıldım okuyunca mesajını

o hooo
hiç sıkma canını şimdi
riskli günleri atlatmışsın bak 13. mü 14. mü haftan...
ne guzel...
keyfıne bak bebısıne moral ver hiç üzülme bomboş yere

yani çok şükür burda bir çoğumuz atlattık artık
şuan 14+4 üm sen ne kadarlıksın ?

yani çok şükür burda bir çoğumuz atlattık artık
şuan 14+4 üm sen ne kadarlıksın ?

benım de tam bugün 12 bitti 13 e girdik...
daha iki gün önce acaip sancım oldu ama..

11. haftadan sonra sancılarım kalmaz dıyodum... sancı agrı neyse de ınsanın cok moralı bozuluyo... dakka bası tuvalete gıdıp kontrol edıyodum falan

neyse cumartesı dr. bunları soyleyınce bıraz rahatladım..

bir de.. rahım normalde adet olman gereken gunlerde, alışkanlıkla sankı adet olacakmıssın gibi agrı da yapabılıyomus... metabolızmanın alıskanlıgındanmıs..

korkmamak gerekırmıs..

o yüzden içimizi ferah tutcaz.. gerisi Allaha havaleee

Açıkçası şöyle birşey var kalbi durduğunda evet kanamam falan yoktu ama dayanılmaz ağrılarım vardı , şimdi öyle mi ? Kesinlikle HAYIR !
Artık biran önce 2015 gelsiiiinnnn de rahatlayım ya ve artık hepimiz en riskli dönemleri atlattı ve kötü haberler almayız inşallah .

aaa bak angelcım.. benım doktor da suyu daha cok iç dedi

doğru diyosun sanırım..

hemen suya sarıldım okuyunca mesajını

gecer ıns. ben gece bıle su ıcıorum hafif uyandıgımda. gece boyunca wcye gıdıorum o ayrı tabi. su ıcemeyenler ayran ws cok sekerlı olmayan asıtlı olmayan seyler de ıcebılır tabıkı. corba cok onemlı. hem vitamin hem sıvı hem de bagırsaklara ıyı gelio.

valla aşağıdaki gibi bir sürü var ama seninkini duymamıştım hiç . hangi yöreye aitse .

Yöntem 1. Altın Zincirli cinsiyet tahmini:
Göbeğinizin üzerine sarı bir altın zincir koyun ve bir ucundan tutup yavaşça yukarıya kaldırın. Zincirin ucu göbeğinizden 1-2 parmak yukarıda kalacak şekilde tutun. Zincir yavaşça sallanmaya başlayacak . Yuvarlak dönüşler yaparsa kızınız, iki yöne sallanırsa oğlunuz olacak!

Yöntem 2. Tuz ile cinsiyet tahmini:
Hamile kadının başının üzerine haberi olmadan bir miktar tuz bırakılır. Eğer kadın eli ile ağzına dokunursa kız, burnuna dokunursa erkek çocuğu olacağına inanılır.

Yöntem 3. Atasözleri ve deyimlerden cinsiyet tahmini:
- "Ye tatlıyı doğur atlıyı, ye ekşiyi doğur ayşe'yi".
- "İştahın açıldıysa erkek, kesildiyse kız".
- "Sivri ve yuvarlak karın erkek, yana yatık karın kız".
- "Ayak ve elleriniz soğuksa erkek, sıcaksa kız".
- "Annenin saçları gün ışığında kızıl parlıyorsa kız".
- "Bebek anne karnında yukarıda duruyorsa kız, aşağıdaysa erkek".
- "Kız annenin güzelliğini alır" yani annenin cildi bozulduysa, sivilceler çıktıysa kızdır. Yumuşacık elma yanaklarım oldu bir süredir, demek ki erkek.
- "Anne süt peynir et gibi protein ağırlıklı yiyorsa erkek, meyve yiyorsa kız".
- "Bulantı çoksa kız, yoksa erkek".
- "Anne rüyasında hangi cinsiyette görürse o'dur".
- "Annenin sol göz kapağını hafifçe aşağı çektiğinizde V şeklinde bir damar varsa kızdır".
- "Arkadan bakıldığında hamile olduğu anlaşılmıyorsa erkektir".

Yöntem 4. Çin takvimi ile cinsiyet belirleme.

Yöntem 5. Ultrasonda cinsiyet belirlenmesi: Hamileliğin 16. haftasının sonunda yapılan ultrasonda, kızınız mı oğlunuz mu olacağını öğrenene dek bu yukarıdaki oyunları deneyebilirsiniz.

tutan bir tane dahi yok.

ben kayseriliyim, bizim oralarda dediğim el olayını yaparlar hep :) bide sen görmeden makas ve bıçak koyuyorlar ayrı ayrı minderlerin altına, makasa oturursan kız, bıçağa oturursan erkek derler, ablamda ikide iki kız çıktı, kızı oldu, bende iki de iki erkek çıktı bakalım ne olcak

tuz olayınıda yaparlar, o da görümcemde tutmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…