kızlar ya kahverengı karısımı pembe kan geldi sonra o oembe kan devam edıor simdi bacaklarm belim sol kasıkgm velaket agrıor sızce ney
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm doktora sordum uykusuzluğu falan ama olabilir dedi normalmiş hatta şöyle bi espri yaptı kafası çok çalışan kadınlar hamilelik sürecini böyle yaşar :)) hatta 9 ay bile sürebilir dedi istatistikler bunu gösteriyormuş çok zeki olmak başa dert dedi 😁 neyse şikayet etmicem artık sıkıntılar başüstüne yeterki bebeklerimiz iyi ve sağlıklı olsun 🙏🙏yok canım ya 34 yaşındayım daha zamanın yok. bir de yaş ilerleyince çok zor oluyor .23 yaşındaki birine göre beş kat daha fazla zorluk çekiyorsun.
Allah olmayanlara versin .ben geç kaldım iş güç derken yapmadım sonrada problem oldu olmadı bu zamana kaldık.
bende yaptım onu ama pişman oldumçünkü o kadar hareket ediyodu ki ensesini ölçemedi yarım saat :) o yüzden bi daha yemeden gitcem vajinal ultrasonada aldı iyice yoruldum :)
Cnm doktora sordum uykusuzluğu falan ama olabilir dedi normalmiş hatta şöyle bi espri yaptı kafası çok çalışan kadınlar hamilelik sürecini böyle yaşar :)) hatta 9 ay bile sürebilir dedi istatistikler bunu gösteriyormuş çok zeki olmak başa dert dedi 😁 neyse şikayet etmicem artık sıkıntılar başüstüne yeterki bebeklerimiz iyi ve sağlıklı olsun 🙏🙏
Tatlım ikili üçlü yaptırmadım zaten bunu yaptırınca onlara gerek kalmıyormuş bu test daha güvenilirmiş ama süresi uzun 3 hafta zor geçecek biz emin olmak için yaptırmak istedik
kızlar 2li test sırasında bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı?
:)) çok sağol. ben hep diyorum zaten mutlulukla zeka ters orantılı diye. ama bu iyi olmadı bir iki günlüğüne biraz avanak olmaya razıydım ben.
şaka bir tarafa da e peki bebek nasılmış. yeni bir şey öğrendin mi?
evet hemde nasıl. ben sarısınım eşim esmer. acaba sarı mı olucak esmermı en cok merak ettıgım o :) aılede renklı gozlude cok var belkı sans vuru benım oglusumuda :)
ınş adet degldir yaaa bitnm
Bebiş iyi şükürler olsun 🙏🙏 doktor cinsiyet konusunda şöyle dedi erkeklerin testisleri kızların klitorisleri oluşuyormuş ya bu haftalarda bazen testis diye görülen şey kız çocuklarında klitoris kalın ve uzunsa şaşırtıp erkek gibi görünebiliyormuş yani anladığım şu ki ; kuz denildiğinde yanılma payı daha az ama erkek denildiğinde daha çok yanılabiliyorlar vitaminlerin mutlaka kullanılması gerektiğini söyledi çünkü bende bulantı yapmıştıbide testi yaptırdık işte kan verdim sonuçları beklicez 3 hafta 😳
benimde kontrolüm yarın çikolata yer öyle giderim diyodum şimdi yemesem mi diyorum? kararsız kaldım....:26: zaten randevu alırken dr erken çıkacak dediler bide bebiş yerinde durmazsa başka güne sarkıtır mı acaba zaten yapacak mı yapmayacak mı onu bile bilmiyorum....
bana da vitamin kullanma dedi. ferrum verdi.
yani kısaca söylemedi cinsiyetini yanılmamak için..
benim kesin kız o zaman değişmez sanırım.
iyi testi yaptırdıysan kafan da rahat eder.
Kızlar merhaba , son yaşadığım bunalım yüzünden daha fazla sizi sıkmamak adına okusam da yazılarınızı , birşeyler yazmadım. Hepinize bana tek tek yazanlara çok ama çok teşekkür ediyorum. Herşey şuan yolunda. En son nerdeyse bir ay önce doktora gittim. Randevum da pazartesi günü (11/08) . Bu ara karın ağrılarım oluyor ama gaz bağırsak falan değil. Ve çok afedersiniz bazen vajinamın orası içten ağrıyor .Sex sonrası falan değil genel olarak. Hatta ben içimden şunu geçirdim .. Sanki karın ağrısının sebebi : Bebekten kaynaklanıyor ve kendini dışarıya atmaya çalıştığı içinde oralarımda ağrı oluyor. Sizde de oluyor mu ? Benzer bişe yaşadınız mı yada duydunuz mu hiç
Canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin benimde haftaya kontrolüm. Günlük ped kullanıyor musun ben onu bıraktığımda kaşıntı tamamen geçti meğer ondan oluyormuş
benimde ense kalınlığı 2 cm ama testin sonucunu çarşamba alıcam. ben de çok korkuyorum inşallah hepimizin iyi çıkar. yoksa cinsiyeti mühim değil. ilk ve tek çocuk olacak zaten Allah ne verirse ona razıyız. kız dedi benimkine, senin de kesin belli olur. 13+1 de öğrendim.
Demek zeki annelerin uykusuluğu olurmuş hmmmm
Bunu öğrendiğim iyi oldu
ben de geceleri uyanıyorum uzun uzun uykusuz kalıyorum..
hatta hamılelık belırtılerınde hep aşırı uyku hali, uykuya meyil falan yazar ya.. ben de okuyup şaşırırdım...
Demek bir ben değilmişim
kadınlar kulubunun en güzel yanı da bu sanırım kızlar...
insan yalnız olmadığını hissediyor.. bir tek bana olmuyormuş bunlar diyorrr
gaz ağrısından, peklik sancısından ölücem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?