2015 Şubat Anneleri

Peki cinsiyetleri öğrenen anneler en çok ne yediklerini, canlarının ne istediğini yazsınlar. Bizde ipucu alalım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haha bıçağa oturmak biraz komik geldi . kazığa oturmak gibi bir şey. tövvbee. :))

ben ne olcam ya. bugun yine hiç çalışmadım. işi gücü bıraktım sabahtan beri burdayım. ne gündemden haberim var ne mevzuattan.

ben ne olcam ya. bugun yine hiç çalışmadım. işi gücü bıraktım sabahtan beri burdayım. ne gündemden haberim var ne mevzuattan.

meslek ne? ben inşaat mühendisiyim, belediyede çalışıyorum, hamilelikten önce dere tepe arazi koşturur dururdum hergün resmi gazte okur yönetmelikler karıştırırdım, şimdi tam memur oldum bazen akşama kadar Kadınlar Kulübü, hafta hafta gebelik takibi fln

Kızlar ya doktor bana iki krem önerdi çatlak için biri mustellaydı diğerinin adını unuttum ( ama o adını unuttuğum daha organik ve iyiymiş hatta bir arkadaş o kremden almış burdada foto paylaşmıştı bella diyesim geliyor mella da olabilir ay neydi yaaaa böyle yuvarlak kutulu mavi renk galibaaa şimdi doktoru da böle abuk bişey yüzünden aramak istemem bide doğal yağlarda kullanabilirsin ama tüylenmem artar dedi zaten yarı kurt kadın gibi oldum göbeğim falan!!!

Kızlar ya doktor bana iki krem önerdi çatlak için biri mustellaydı diğerinin adını unuttum ( ama o adını unuttuğum daha organik ve iyiymiş hatta bir arkadaş o kremden almış burdada foto paylaşmıştı bella diyesim geliyor mella da olabilir ay neydi yaaaa böyle yuvarlak kutulu mavi renk galibaaa şimdi doktoru da böle abuk bişey yüzünden aramak istemem bide doğal yağlarda kullanabilirsin ama tüylenmem artar dedi zaten yarı kurt kadın gibi oldum göbeğim falan!!!

işte kadın milleti valla. ne okursan oku, istersen prof.ol ama sonra hamile olunca başlıyorsun aman tekmeledi aman cinsiyeti ne falan filan, doğunca ağzının suyu aktı yok gazı vardı. ne değişik varlıklarız. mali müşavirim.

Esobadan çılgın bi yorum daha valla kim yazdığını görmeden kesin odur dedim hahahaha 😄😄

üşüttük iyice. aman problemimiz olmasında herkes gülsün bol bol.
sıkıntısı olanlara da tez zamanda deva inşallah.

üşüttük iyice. aman problemimiz olmasında herkes gülsün bol bol.
sıkıntısı olanlara da tez zamanda deva inşallah.

Amin inşallah her günümüz neşeli geçsin bebişlerimiz iyi oldukça bizi başka bişey üzemez zaten 🙏🙏🙏☺️☺️☺️

Herkeze merhaba bende 2 gun once gida zehirlenmesi yasadim mide bulantisi ishal cok kotuydum hastaneye gittim serum takdilar doktorumu aradim bebege bisey olmaz dedi ama 2 gundur halsizlik var ve hic bisey yiyemiyorum o yuzden yarin bi kontrol amacli gidip bakicam kuzuma ins sorun yoktur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

AAAAAA
siz başladeınız mı çatlak için krem kullanmayaa?

Kremlerin zararı olmıycak mı peki bebişlere

Herbalistler falan hep badem yağı gibi organik ürünleri öneriyolar ama bilemedim:26::26:

AAAAAA
siz başladeınız mı çatlak için krem kullanmayaa?

Kremlerin zararı olmıycak mı peki bebişlere

Herbalistler falan hep badem yağı gibi organik ürünleri öneriyolar ama bilemedim:26::26:

Başlamak laxım cnm işte o hatırlamadığım krem doğalmış ama hatırlamıyorum ( bide kakao yağı demişlerdi ama onunda doğalı yokki ya aktarlarda bide katkılı

Aaa geçmiş olsun.ne zehirlemiş belli mi?

Aaa geçmiş olsun.ne zehirlemiş belli mi?

Evet cnm tavukdan dolayi kizimda yemisti tarihide gecmemisti ama basgisiklik sistemin hamilelikde dustugu icin direk etkiliyimus

Evet cnm tavukdan dolayi kizimda yemisti tarihide gecmemisti ama basgisiklik sistemin hamilelikde dustugu icin direk etkiliyimus

Ben de çok severim ama hiç yemedim daha hava da sıcak tabii. Bende kabardım alerji oldu yumurtadan kremle falan atlattım. Cidden hassas oluyor bünye.

Aynen ole en guzeli bol bol sebze yesillik yemek hem hafif hem saglikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…