2015 Şubat Anneleri

Kız nasıl tam koca dıkdortgen borcam ye ye bıtmezkı:)

Arkadas aradı rahatsızlanmış cocuklarını okuldan alııp evıne bırskdım.gıttı benım yuruyuş bugun havaya:)

Aynen ne vakit var ne hal.. Bizim ailede şeker var zaten benim ki şimdilik normal. Ama dikkat etmezsem artar tabi.

sutu ve keki çok severim ama bu ara keki çiakridm hayatimdan
ben ve esiom yemiyoruz diye garip çocukalrimda yemiyoalr :)
aman neyseee beyaz un ve seker kuçuge de zarrli buyugede zaten :)
Bende çıkarabilsek keşke. Illa sağlığımıza bilet olacak ondan sonra dikkat edicez yani.. Allah korusun yine de yiyoruz içiyoruz şükür

Ya ben 73 değilmişim ya kendime haksızlık ettim :) bende lise kilolarımı beğenmezdim hiç bir zaman o kilolardan aşağı inemedim :) gerçi şu an ne kilo ne tatil hiç bilet umrumda değil, tek istediğim kesintisiz 8 saatlik bi uyku..

Aslında kilon iyice boya göre azcık vermen Lazım heralde ıg de varmıydın sen hala isim karıştırıyom ya :)
Bende 1.68 55 kilo olmuşum dün tartıldım
Vermem lazım evet hedefim 53 ama yemeden duramiyorum burası zaten abur cubur cenneti. Yokum ben bir tek burasıni kullanıyorum ben zaten epey bir tesetturluyum ole bildiğin gibi değil bayag bol bol tesettürlü :))

Valla ben zayıf olsam da hiç bi zaman minik olamadım :) isrerdim şöyle çıtı pıtı olayım. İncecik bi belim olsun. Evlendiğimde bile 56 kiloydum :))
Bende istiyorum çıtı pıtı olayım zaten kilo versem ole olurum annem evlendiginde 45 kiloymus gelin ligin içine pamuk lar sikistirmislar minik aileyiz biz:))

Kızlar nohut yemegının yanına ne gıder pılav harıç.dunde kacamak yaptık rejıme bugun olmasa barı.bu arada dun tantunı yaptım cok kolay ve lezzetlıydı.net olmasa aç kalırdık bız kesın ben yemek bılmıyordum dogru duzgun:)

Vermem lazım evet hedefim 53 ama yemeden duramiyorum burası zaten abur cubur cenneti. Yokum ben bir tek burasıni kullanıyorum ben zaten epey bir tesetturluyum ole bildiğin gibi değil bayag bol bol tesettürlü :))
Nasıl bayagı kız.carsaf mı
Rahat oluyormuş oyle? Dogrımu?

Bende çıkarabilsek keşke. Illa sağlığımıza bilet olacak ondan sonra dikkat edicez yani.. Allah korusun yine de yiyoruz içiyoruz şükür
Esımde kolesterol ve tansıyon cıkdı cnm.bende bı yerden duzeltmeye calısıyom ışte.

nohutun yanina pirinc pilavindan baska hic bisey gitmez bence :) yasasin nohut ♡ pilav

en olmadi bulgur pilavi yap :)

Etkilemez mi canım ya kuvvet gidiyo

gecen esim gidip test yaptirdi troid testi. son bir yilda cok hizli kilo aldi bayagi hemde. kilolu bi insan da degildi.

duzensiz calismaktan vs dedik ama naptiysa veremeyince bi baktiralim dedik. yuksek cikmis bi tanesi doktor bi yakinimiz var o soyledi. endokrinoloji mi ne oraya bi git dedi. nerden cikti simdi bu ya kotu bisey degildir di mi

Yok yapmadım canım karamelli sos mu sevmiyorum çok tatlı şekerli şeyleri
Yok böyle labneliydi sanırım bende pek sevmiyorum o soslari ama havuclu keke bayılırım bayilmadigim sey yok zaten . :))Annem sohbetlere günlere giderdi ben bekarken beni biliyorlardı komşular Bole şeyler sevdiğimi mutlaka bi r tabak banada yollarlardi kek börek kısır falann

Olsun canım verirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…