Kız nasıl tam koca dıkdortgen borcam ye ye bıtmezkı:)yuruyus en guzel spor canim cok iyi yapiyosun.
bu keke ceviz daha cok yakisir evet ama ben hamileligimde cevizden tiksindim kocam yuzunden. ye ye bebek akilli olsun diye diye midem bulana bulana yedirmisti
ben az yapicaksam yarim olcude yapip daha kucuk borcamda yapiyorum canim olur yani. ama kucugu saymazsak 4 kisiye tam olcu yeter bence tam :) bem yarisini bitirdim dunden beri
Aynen ne vakit var ne hal.. Bizim ailede şeker var zaten benim ki şimdilik normal. Ama dikkat etmezsem artar tabi.sagol canim evet sanirim spor lazim cunku gobegim loplop oy cok fena. pilates yapicam guya her seyim hazi halimdan topuma kadar ama be vakit ne hal kaliyo :)
senin metabolizman da hizli calisiyor demekki. ne guzel ye ye alma iste daha ne :) ama ac kalinca sinirleniyorsan ellerin falan da titriyorsa bir doktora gorun bence ya. benim arkadasim oyleydi kizda şeker cikti korkutmak gibi olmasin.
Bende çıkarabilsek keşke. Illa sağlığımıza bilet olacak ondan sonra dikkat edicez yani.. Allah korusun yine de yiyoruz içiyoruz şükürsutu ve keki çok severim ama bu ara keki çiakridm hayatimdan
ben ve esiom yemiyoruz diye garip çocukalrimda yemiyoalr :)
aman neyseee beyaz un ve seker kuçuge de zarrli buyugede zaten :)
Ya ben 73 değilmişim ya kendime haksızlık ettim :) bende lise kilolarımı beğenmezdim hiç bir zaman o kilolardan aşağı inemedim :) gerçi şu an ne kilo ne tatil hiç bilet umrumda değil, tek istediğim kesintisiz 8 saatlik bi uyku..bende 1,63 boy kilo 75 oy ben bu boğazımı alıp nerelere gidemgerçi 72 ile hamile kalmıştım bu evlilik bana yaramadı arkadaş ya... bu lafı çok kullanır oldum kilo alıp veremeyenlerdenim, liseden beri kilomu beğenmeyip sonra eski kilolarıma muhtaç olanlardanım oy bana oylar bana
Vermem lazım evet hedefim 53 ama yemeden duramiyorum burası zaten abur cubur cenneti. Yokum ben bir tek burasıni kullanıyorum ben zaten epey bir tesetturluyum ole bildiğin gibi değil bayag bol bol tesettürlü :))Aslında kilon iyice boya göre azcık vermen Lazım heralde ıg de varmıydın sen hala isim karıştırıyom ya :)
Bende 1.68 55 kilo olmuşum dün tartıldım
Bende istiyorum çıtı pıtı olayım zaten kilo versem ole olurum annem evlendiginde 45 kiloymus gelin ligin içine pamuk lar sikistirmislar minik aileyiz biz:))Valla ben zayıf olsam da hiç bi zaman minik olamadım :) isrerdim şöyle çıtı pıtı olayım. İncecik bi belim olsun. Evlendiğimde bile 56 kiloydum :))
Nasıl bayagı kız.carsaf mıVermem lazım evet hedefim 53 ama yemeden duramiyorum burası zaten abur cubur cenneti. Yokum ben bir tek burasıni kullanıyorum ben zaten epey bir tesetturluyum ole bildiğin gibi değil bayag bol bol tesettürlü :))
Esımde kolesterol ve tansıyon cıkdı cnm.bende bı yerden duzeltmeye calısıyom ışte.Bende çıkarabilsek keşke. Illa sağlığımıza bilet olacak ondan sonra dikkat edicez yani.. Allah korusun yine de yiyoruz içiyoruz şükür
Yok yapmadım canım karamelli sos mu sevmiyorum çok tatlı şekerli şeyleriHavuç lu kekin üstüne bi sos yapıyorlar onu da yapiyomusun
Bakacağım birazdanTest geldi mi
Evet emziriyorumAllah koruusn kizzz
hele senni daha çok korusun
ikimiz hamile olsak sana kendimden çok uzulurum sagligin hepden gider kuçuk çocuklarin var ya$in genç
ama spiral varsa sanmiyorum bisey oldugunu
emziriyon demi ?
Dün bir damla kanamam oldu bugün hiçbirşey yokEvet emziriyorum
nohutun yanina pirinc pilavindan baska hic bisey gitmez bence :) yasasin nohut ♡ pilavKızlar nohut yemegının yanına ne gıder pılav harıç.dunde kacamak yaptık rejıme bugun olmasa barı.bu arada dun tantunı yaptım cok kolay ve lezzetlıydı.net olmasa aç kalırdık bız kesın ben yemek bılmıyordum dogru duzgun:)
Onun daha modernize edilmiş hali diyelim bol ferace ve yakalarimi omuzlarını örten sal başörtü çok rahat ince zaten rahat ediyorumNasıl bayagı kız.carsaf mı
Rahat oluyormuş oyle? Dogrımu?
Etkilemez mi canım ya kuvvet gidiyobende 63le hamile kalmistim :)
sen ama hem sikintidan hem kosturmaktan bu kadar kilo vermis olabilirsin. saglikli bir sekilde vermedigin icin kuvvetten dusmen cok normal. bi doktora gorun bence en azindan vitamin takviyesi al canim.
zayiflik guzel sikinti yok da cok abartmamak lazim bi de sagligi etkiler boyuta gelirse sikinti.
Yok böyle labneliydi sanırım bende pek sevmiyorum o soslari ama havuclu keke bayılırım bayilmadigim sey yok zaten . :))Annem sohbetlere günlere giderdi ben bekarken beni biliyorlardı komşular Bole şeyler sevdiğimi mutlaka bi r tabak banada yollarlardi kek börek kısır falannYok yapmadım canım karamelli sos mu sevmiyorum çok tatlı şekerli şeyleri
Âmin canım inşallah herseye rağmen Gülmek güzelAllah gönlüne göre bir evi de nasip eder inşallah boooolllll kahkahayla dolsun yuvan
Olsun canım verirsin inşallahVermem lazım evet hedefim 53 ama yemeden duramiyorum burası zaten abur cubur cenneti. Yokum ben bir tek burasıni kullanıyorum ben zaten epey bir tesetturluyum ole bildiğin gibi değil bayag bol bol tesettürlü :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?