2015 Şubat Anneleri

hayirli olsun canim gule gule oturun
e tamam iste simdide arayacaksin, o 26 gunde susmayacaksin :)
Hacım her gün dua ediyor nerde benim valizi elbiseleri kim giyiyor :))) gülmemek için kendimi tutuyorum :)) bende şans yok zaten gitti eteklerim sallarim neler almış bizim hacoş anlatıyor bitmiyor küçücük valize dünyayı sigdirmis :) saol canım allah herkese nasip etsin inşallah

kiz sen gittin ya bu sene tr ye ye :)) gitmedinmii
bi tane yetermi diyorsun yani :)
Zaten o yazlık kış için çok güzel bise buldum içi Bole kürklü gibi dışı yağmurluk gibi kapsonlu uzun ustumede sal atarım oldu bitti. Kislik olanı ıstanbul mal tepeden aldım

ay yazik kizzz ben olsam aglarim yaws niye guluyon:)
hatta sen ehr gun ara sor biseyler yap eteklerden sallardan vazgeçilirmiii oyle çabuk :))

Zaten o yazlık kış için çok güzel bise buldum içi Bole kürklü gibi dışı yağmurluk gibi kapsonlu uzun ustumede sal atarım oldu bitti. Kislik olanı ıstanbul mal tepeden aldım
him bide mesimi var demi bununn aman yaaa zor i$ valla
benim burda giyen arkadaslarim var çok guyzekl duruyor çok begeniyorum ozeniyorum ama onu giydinmi hep oyle giyinmek lazim demi
bigun pantamon tunik giy bigun ferace olmaz :)
dur seneye TR ye ALIIM BARI onla geçirym yazi:)
gecen arkadasla bak sunu aldim sefamerveden, gondediigm yol parami hesaba eklemislerdi onla aldim para vermeden yani :)

anam bunun adida feraceymis :)

Eklentiler

• sefamerve-pt-tunik-1733-siyah-01-329x504.webp
    5 KB · Görüntüleme: 67
ay yazik kizzz ben olsam aglarim yaws niye guluyon:)
hatta sen ehr gun ara sor biseyler yap eteklerden sallardan vazgeçilirmiii oyle çabuk :))
Şans olmadığı için gülüyorum :)sen heves et bekle iyiki Ferace aldirmamisim o zaman olurdum kahirdan :) allah büyük hala vakti var bayrama kadar sabr la dua ile bekliyoruz :)

Bunun daha güzelleri var ya, sefamerve daha güzel modanisaya gore

Esımde kolesterol ve tansıyon cıkdı cnm.bende bı yerden duzeltmeye calısıyom ışte.

Çok geçmiş olsun. Haşlama, yeşillik falan yemeli. Yağlı şeyler Kızartma yok. Canan Karatay kolesterol yok diyor ama insan nasıl riske atar ki

Keşkek yaptı geçen gün yengem. Aşurelik yarma buğday bulursan haşla tereyağla servis yap. Sizin diyetinize uygun mu bilmiyorum da

Annem troid hastasıydı. Onun çok çalıştıığı için kilo verdi. Sonra hepsini ameliyatla aldılar. Şu an ilaç kullanıyor. Troid bütün vücudu etkileyen bişey ihmal etmeyin canım

yok valla hiç birini yapamam
nohutdan iki tabak yesin
ezogelin çorbam var
kepekli ekmek
tursu
yogurt

yeter ,kocam hasta olurken banami sordu bananeee yemesin pilavida
o kadar abartma be tatlim tuzu azalt yahi azalt yeterli yazik adama :)
gerxi bizde pilavi makarnayi kestik ama bi kurufasulye nohut varsa pilav olur mutlaka.

Annem troid hastasıydı. Onun çok çalıştıığı için kilo verdi. Sonra hepsini ameliyatla aldılar. Şu an ilaç kullanıyor. Troid bütün vücudu etkileyen bişey ihmal etmeyin canım
gecmis olsun canim annecigine..
serbest T3 yuksek cikmis biraz. gidicez bakalim ya. cok kilo aldi ondan mi degil mi nasil bi tedavi olur vs insalllah ciddi boyutta degildir. ultrasonla boynuna baktilar orda bisey cikmadi zararsiz iki nodül vardi onlar da olurmus dediler.

evet havuçlu-cevizli kek yapıldı yendi benim oturduğum yerde nerdeyse herkes ferace giyiyor ama ara sıra pardesü de giyiyorlar

Kızlar sizi ve bebişlerinizi çok merak ediyorum instagram ya da whatsapp hesabınız varsa görebilir miyim
Siz beni merak etmiyor musunuz
Ben hepinizi Çok merak ediyorum :)

Kızlar sizi ve bebişlerinizi çok merak ediyorum instagram ya da whatsapp hesabınız varsa görebilir miyim
Siz beni merak etmiyor musunuz
Ben hepinizi Çok merak ediyorum :)
canim cogumuz instagramda birbirimizi takip ediyoruz adresin ne? burda paylasamazsan ozel msjla paylasiriz. whatsapp grubu var kizlar takiliyo orda ama ben cikmistim telefonumu cok kasti. su an hala konusuyolar mi bilmiyorum ama.

kizlar burda kullandigimiz kullanici adini nasil degistiriyoruz? degistirmisti bi kac kisi.

en azindan kisaltayim kabak gibi adim orda. iki ismim var bunu pek kullanmiyorum diye uye olurken yazmistim da pisman oldum. yaziyorum surekli ailem hakkinda bigun kocam gorcek rezil olcam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…