Hacım her gün dua ediyor nerde benim valizi elbiseleri kim giyiyor :))) gülmemek için kendimi tutuyorum :)) bende şans yok zaten gitti eteklerim sallarim neler almış bizim hacoş anlatıyor bitmiyor küçücük valize dünyayı sigdirmis :) saol canım allah herkese nasip etsin inşallahhayirli olsun canim gule gule oturun
e tamam iste simdide arayacaksin, o 26 gunde susmayacaksin :)
Zaten o yazlık kış için çok güzel bise buldum içi Bole kürklü gibi dışı yağmurluk gibi kapsonlu uzun ustumede sal atarım oldu bitti. Kislik olanı ıstanbul mal tepeden aldımkiz sen gittin ya bu sene tr ye ye :)) gitmedinmii
bi tane yetermi diyorsun yani :)
ay yazik kizzz ben olsam aglarim yaws niye guluyon:)Hacım her gün dua ediyor nerde benim valizi elbiseleri kim giyiyor :))) gülmemek için kendimi tutuyorum :)) bende şans yok zaten gitti eteklerim sallarim neler almış bizim hacoş anlatıyor bitmiyor küçücük valize dünyayı sigdirmis :) saol canım allah herkese nasip etsin inşallah
him bide mesimi var demi bununn aman yaaa zor i$ vallaZaten o yazlık kış için çok güzel bise buldum içi Bole kürklü gibi dışı yağmurluk gibi kapsonlu uzun ustumede sal atarım oldu bitti. Kislik olanı ıstanbul mal tepeden aldım
Şans olmadığı için gülüyorum :)sen heves et bekle iyiki Ferace aldirmamisim o zaman olurdum kahirdan :) allah büyük hala vakti var bayrama kadar sabr la dua ile bekliyoruz :)ay yazik kizzz ben olsam aglarim yaws niye guluyon:)
hatta sen ehr gun ara sor biseyler yap eteklerden sallardan vazgeçilirmiii oyle çabuk :))
Bunun daha güzelleri var ya, sefamerve daha güzel modanisaya gorehim bide mesimi var demi bununn aman yaaa zor i$ valla
benim burda giyen arkadaslarim var çok guyzekl duruyor çok begeniyorum ozeniyorum ama onu giydinmi hep oyle giyinmek lazim demi
bigun pantamon tunik giy bigun ferace olmaz :)
dur seneye TR ye ALIIM BARI onla geçirym yazi:)
gecen arkadasla bak sunu aldim sefamerveden, gondediigm yol parami hesaba eklemislerdi onla aldim para vermeden yani :)
anam bunun adida feraceymis :)
Esımde kolesterol ve tansıyon cıkdı cnm.bende bı yerden duzeltmeye calısıyom ışte.
Keşkek yaptı geçen gün yengem. Aşurelik yarma buğday bulursan haşla tereyağla servis yap. Sizin diyetinize uygun mu bilmiyorum daKızlar nohut yemegının yanına ne gıder pılav harıç.dunde kacamak yaptık rejıme bugun olmasa barı.bu arada dun tantunı yaptım cok kolay ve lezzetlıydı.net olmasa aç kalırdık bız kesın ben yemek bılmıyordum dogru duzgun:)
gecen esim gidip test yaptirdi troid testi. son bir yilda cok hizli kilo aldi bayagi hemde. kilolu bi insan da degildi.
duzensiz calismaktan vs dedik ama naptiysa veremeyince bi baktiralim dedik. yuksek cikmis bi tanesi doktor bi yakinimiz var o soyledi. endokrinoloji mi ne oraya bi git dedi. nerden cikti simdi bu ya kotu bisey degildir di mi
o kadar abartma be tatlim tuzu azalt yahi azalt yeterli yazik adama :)yok valla hiç birini yapamam
nohutdan iki tabak yesin
ezogelin çorbam var
kepekli ekmek
tursu
yogurt
yeter ,kocam hasta olurken banami sordu bananeee yemesin pilavida
Gözün Aydın canım bu nasıl test artı mı olması Lazım içerde ?Merak eden herkese gelsin
Şükürler olsun
Eki Görüntüle 1628620
Temiz çıktı
Rabbim şu spiral bende olduğu sürece
Bir daha test yaptırtmasın inşallah
Âmin :)
gecmis olsun canim annecigine..Annem troid hastasıydı. Onun çok çalıştıığı için kilo verdi. Sonra hepsini ameliyatla aldılar. Şu an ilaç kullanıyor. Troid bütün vücudu etkileyen bişey ihmal etmeyin canım
ben nedense marali cok merak ediyorum hic gormedik maral bize fotograf gonder kamoanyasi yapalim :))Maral ben seni açık biliyorum ya kapalımıydın sende
Evet ilk kutucuk Artı olması LazımGözün Aydın canım bu nasıl test artı mı olması Lazım içerde ?
canim cogumuz instagramda birbirimizi takip ediyoruz adresin ne? burda paylasamazsan ozel msjla paylasiriz. whatsapp grubu var kizlar takiliyo orda ama ben cikmistim telefonumu cok kasti. su an hala konusuyolar mi bilmiyorum ama.Kızlar sizi ve bebişlerinizi çok merak ediyorum instagram ya da whatsapp hesabınız varsa görebilir miyim
Siz beni merak etmiyor musunuz
Ben hepinizi Çok merak ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?