2015 Şubat Anneleri

Bu saat oldu oglanla eşim mışıl mışıl yatıyorlar onlar uyanmasin diye havada yürüyorum bende sabah kalktık biz kahvaltı ettik oğlanı emzirdim uyudu uayndi oynadı tekrar emdi uyudu şimdi uykusunda gülüyor :))

Onun daha modernize edilmiş hali diyelim bol ferace ve yakalarimi omuzlarını örten sal başörtü çok rahat ince zaten rahat ediyorum
oyy eminim rahattir:)
bende istiyorummmmmm :))
feraceye geçmek istiyorum ama once bi tane satin almakla baslamam lazim
mesela senin simdi kaç tane feracen var ve ne zamandir oyle giyyorsun

nohutun yanina pirinc pilavindan baska hic bisey gitmez bence :) yasasin nohut ♡ pilav

en olmadi bulgur pilavi yap :)
yok valla hiç birini yapamam
nohutdan iki tabak yesin
ezogelin çorbam var
kepekli ekmek
tursu
yogurt

yeter ,kocam hasta olurken banami sordu bananeee yemesin pilavida

ki zben bugun oglani yikadim yatirdim 2.5 saat birden uyudu
ben nasil unutmusum bu methoduuu , onceden hep oyle yapardim yiakr uyuturdum :)

Tr cennet ya bizim burda nerde öyle şeyler modanisa dan elbise aldım oy felaket derecede kötü çıktı ama feracelerde gözüm var inşallah seneye alırım.. hacı Valide den etek istedim valiz kayboldu hahahah şansa bak :)

Geç tavsiye ederim ben yeni bu yaz giymeye başladım onun öncesinde pardesü giyiyordum ama malum kilodan dar gelmeye başladı bide hatlarımin artık belirgin olmasından rahatsız oldum. Bu yaz turkiye ye gidemedigim için kv feracesi vardı hiç giymemiş bana verdi yoksa ara ara buralarda ona benzer bise bulamadım zara ya baktım onlarda boydan kısaydı tr gidim ilk isim birkaç tane almak.Bide avantajı su mesela ütü yapamadım üstündeki kirisik yada uygunsuz giyindim feraceyi giydimmi kimse bise gormuyo bu yaz mesela sadece sıfır kollu tişört giydim çıktım efil efil:)

Bende seviyorum Havuçlu keki ceviz de olunca şahane oluyor ceviz alayım da bende yapayım çocuklara

Sen nerde yaşıyorsun ya kadere bak hepimiz ayniyiz :)

Allah bildigi gibi yapsin o moda nisasini sefasini mervesini
bende aldim çop çikdi bide geri gonderme parasi verdim, kargo geri geldi
bi daha tovbeee almam onlardan
ilgilenince bulunuyirmus valiz, hatta içindekiler için , yeni kiyafet aldigini vs kanitlaesan zarar olarak onlarida karsiliyolarmis
biraz yirtik olup bagirip çagirmak lazim diyolar havayolu sitketine

Bende cok bakıyorum o sitelere ama olmadı geri gönderme şansı yok sanırım yada var mi bilmiuorum bazıları bana çok kro geliyor zaten :)) benimde hacdan gelmiş çok güzel namazlihim vardı balayinda ayıptır söylemesi ismini vermiyim çok ünlü bi otelde unuttuk geri döndüğümde hatırladım demislerdir ki bunların gittiğine bak geldikleri otele bak. Eşim sakal bıraktı ev sahibimiz alman çok pis laf soktu zaten şimdi burda sokağa çıkmak bile tehlikeli beni suriyeli sanıyorlar allaha emanet iz..

kiz sen gittin ya bu sene tr ye ye :)) gitmedinmii
bi tane yetermi diyorsun yani :)

Hacım ortalığı inletti neler yaptı 26 gün mühlet verdiler bakalım nasip işte, bu sene ev aldık gidemedik memlekete seneye inşallah :)

ginderebiliyorsun
ben gonderdim gumrukden geri geldi :)))

İki dakika tv açtım rezalet ya, kaç kişi evladını şehit vermiş bunlarda reddediyor.. iyi ki bakmıyorum şu tv ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…