Kız bak ben bile merak ettim :)Bakacağım birazdan
oyy eminim rahattir:)Onun daha modernize edilmiş hali diyelim bol ferace ve yakalarimi omuzlarını örten sal başörtü çok rahat ince zaten rahat ediyorum
Bende catlicam simdiKız bak ben bile merak ettim :)
yok valla hiç birini yapamamnohutun yanina pirinc pilavindan baska hic bisey gitmez bence :) yasasin nohut ♡ pilav
en olmadi bulgur pilavi yap :)
ki zben bugun oglani yikadim yatirdim 2.5 saat birden uyuduBu saat oldu oglanla eşim mışıl mışıl yatıyorlar onlar uyanmasin diye havada yürüyorum bende sabah kalktık biz kahvaltı ettik oğlanı emzirdim uyudu uayndi oynadı tekrar emdi uyudu şimdi uykusunda gülüyor :))
nasi bakacaksin kizBakacağım birazdan
Tr cennet ya bizim burda nerde öyle şeyler modanisa dan elbise aldım oy felaket derecede kötü çıktı ama feracelerde gözüm var inşallah seneye alırım.. hacı Valide den etek istedim valiz kayboldu hahahah şansa bak :)oyy eminim rahattir:)
bende istiyorummmmmm :))
feraceye geçmek istiyorum ama once bi tane satin almakla baslamam lazim
mesela senin simdi kaç tane feracen var ve ne zamandir oyle giyyorsun
Geç tavsiye ederim ben yeni bu yaz giymeye başladım onun öncesinde pardesü giyiyordum ama malum kilodan dar gelmeye başladı bide hatlarımin artık belirgin olmasından rahatsız oldum. Bu yaz turkiye ye gidemedigim için kv feracesi vardı hiç giymemiş bana verdi yoksa ara ara buralarda ona benzer bise bulamadım zara ya baktım onlarda boydan kısaydı tr gidim ilk isim birkaç tane almak.Bide avantajı su mesela ütü yapamadım üstündeki kirisik yada uygunsuz giyindim feraceyi giydimmi kimse bise gormuyo bu yaz mesela sadece sıfır kollu tişört giydim çıktım efil efil:)oyy eminim rahattir:)
bende istiyorummmmmm :))
feraceye geçmek istiyorum ama once bi tane satin almakla baslamam lazim
mesela senin simdi kaç tane feracen var ve ne zamandir oyle giyyorsun
Bende seviyorum Havuçlu keki ceviz de olunca şahane oluyor ceviz alayım da bende yapayım çocuklaraYok böyle labneliydi sanırım bende pek sevmiyorum o soslari ama havuclu keke bayılırım bayilmadigim sey yok zaten . :))Annem sohbetlere günlere giderdi ben bekarken beni biliyorlardı komşular Bole şeyler sevdiğimi mutlaka bi r tabak banada yollarlardi kek börek kısır falann
Sen nerde yaşıyorsun ya kadere bak hepimiz ayniyiz :)Geç tavsiye ederim ben yeni bu yaz giymeye başladım onun öncesinde pardesü giyiyordum ama malum kilodan dar gelmeye başladı bide hatlarımin artık belirgin olmasından rahatsız oldum. Bu yaz turkiye ye gidemedigim için kv feracesi vardı hiç giymemiş bana verdi yoksa ara ara buralarda ona benzer bise bulamadım zara ya baktım onlarda boydan kısaydı tr gidim ilk isim birkaç tane almak.Bide avantajı su mesela ütü yapamadım üstündeki kirisik yada uygunsuz giyindim feraceyi giydimmi kimse bise gormuyo bu yaz mesela sadece sıfır kollu tişört giydim çıktım efil efil:)
Allah bildigi gibi yapsin o moda nisasini sefasini mervesiniTr cennet ya bizim burda nerde öyle şeyler modanisa dan elbise aldım oy felaket derecede kötü çıktı ama feracelerde gözüm var inşallah seneye alırım.. hacı Valide den etek istedim valiz kayboldu hahahah şansa bak :)
Bende cok bakıyorum o sitelere ama olmadı geri gönderme şansı yok sanırım yada var mi bilmiuorum bazıları bana çok kro geliyor zaten :)) benimde hacdan gelmiş çok güzel namazlihim vardı balayinda ayıptır söylemesi ismini vermiyim çok ünlü bi otelde unuttuk geri döndüğümde hatırladım demislerdir ki bunların gittiğine bak geldikleri otele bak. Eşim sakal bıraktı ev sahibimiz alman çok pis laf soktu zaten şimdi burda sokağa çıkmak bile tehlikeli beni suriyeli sanıyorlar allaha emanet iz..Tr cennet ya bizim burda nerde öyle şeyler modanisa dan elbise aldım oy felaket derecede kötü çıktı ama feracelerde gözüm var inşallah seneye alırım.. hacı Valide den etek istedim valiz kayboldu hahahah şansa bak :)
kiz sen gittin ya bu sene tr ye ye :)) gitmedinmiiGeç tavsiye ederim ben yeni bu yaz giymeye başladım onun öncesinde pardesü giyiyordum ama malum kilodan dar gelmeye başladı bide hatlarımin artık belirgin olmasından rahatsız oldum. Bu yaz turkiye ye gidemedigim için kv feracesi vardı hiç giymemiş bana verdi yoksa ara ara buralarda ona benzer bise bulamadım zara ya baktım onlarda boydan kısaydı tr gidim ilk isim birkaç tane almak.Bide avantajı su mesela ütü yapamadım üstündeki kirisik yada uygunsuz giyindim feraceyi giydimmi kimse bise gormuyo bu yaz mesela sadece sıfır kollu tişört giydim çıktım efil efil:)
beb hiç yapmadim havuçlu kek yaptiysamda unuttum yemedimde galiba :))Bende seviyorum Havuçlu keki ceviz de olunca şahane oluyor ceviz alayım da bende yapayım çocuklara
Hacım ortalığı inletti neler yaptı 26 gün mühlet verdiler bakalım nasip işte, bu sene ev aldık gidemedik memlekete seneye inşallah :)Allah bildigi gibi yapsin o moda nisasini sefasini mervesini
bende aldim çop çikdi bide geri gonderme parasi verdim, kargo geri geldi
bi daha tovbeee almam onlardan
ilgilenince bulunuyirmus valiz, hatta içindekiler için , yeni kiyafet aldigini vs kanitlaesan zarar olarak onlarida karsiliyolarmis
biraz yirtik olup bagirip çagirmak lazim diyolar havayolu sitketine
ginderebiliyorsunBende cok bakıyorum o sitelere ama olmadı geri gönderme şansı yok sanırım yada var mi bilmiuorum bazıları bana çok kro geliyor zaten :)) benimde hacdan gelmiş çok güzel namazlihim vardı balayinda ayıptır söylemesi ismini vermiyim çok ünlü bi otelde unuttuk geri döndüğümde hatırladım demislerdir ki bunların gittiğine bak geldikleri otele bak. Eşim sakal bıraktı ev sahibimiz alman çok pis laf soktu zaten şimdi burda sokağa çıkmak bile tehlikeli beni suriyeli sanıyorlar allaha emanet iz..
hayirli olsun canim gule gule oturunHacım ortalığı inletti neler yaptı 26 gün mühlet verdiler bakalım nasip işte, bu sene ev aldık gidemedik memlekete seneye inşallah :)
Yok gitmedim yaaa gidemedim benim oturmam iznim bitti onu halletmeye çalışıyoruz bide eşim araliga kadar tezini yazıp bitirmek zorundakiz sen gittin ya bu sene tr ye ye :)) gitmedinmii
bi tane yetermi diyorsun yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?