Kozlar daha geç hissediliyor erkekler daha cabuk hissediliyor. Bir de iç karniniz varsa daha geç hissedersiniz yoksa daha erken.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dimi ya şurda ne kaldıki:) şaka maka gecip gidio 3 ayımızı doldurduk bile nerdeyse :) bi bakcaz kucagımızda mıymııy aglıolar
ben haftaya 4 aylıkmı olcam kız ay çok heyecanlı hissediyorum bile bebeğimi
bebek hareketlerinden bahsetmişsiniz ben bu 2 3 gündür kasık tarafımdan 2 santim yukarıda pıt diye bir hareketler hissettim bebekmi değilmi emin değilim ama hiç gaz şikayetine benzemeyen bir hareketti. etrafımdakiler hissedebilirsin dediler ama daha tam değil. belkide hareketti belkide değildi ama güzel birşey :)
bu arada daha öncede sordum ama kimse cevap vermedi. bana doktor 18 haftalık olduğumda detaylı ultrason günü verdi. radyoloji den aldım randevuyu ağustos 19unda randevum var. kağıtta anomali taraması yazıyor. erken değil mi 18 haftalık iken .ama internetten okuduğumda 18. ile 23. hafta olarak geçiyor. zaten yollayan doktorda perinatoloji doktoru idi. yani biliyodur ne yaptığını herhaldeherhalde benden başkada detaylıya randevu alan yok.
Herkese merhaba. Bu cumartesi ikili test sonucunu alicaz. Benim baya gobusum cikti. Minnos 13+3 olduk bugün. Arada karnim tas gibi oluyor kasilmalar basladi. Cumartesi muhtemel magnezyum verecek bana. Sizler nasilsiniz bakalim?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bebek hareketlerinden bahsetmişsiniz ben bu 2 3 gündür kasık tarafımdan 2 santim yukarıda pıt diye bir hareketler hissettim bebekmi değilmi emin değilim ama hiç gaz şikayetine benzemeyen bir hareketti. etrafımdakiler hissedebilirsin dediler ama daha tam değil. belkide hareketti belkide değildi ama güzel birşey :)
bu arada daha öncede sordum ama kimse cevap vermedi. bana doktor 18 haftalık olduğumda detaylı ultrason günü verdi. radyoloji den aldım randevuyu ağustos 19unda randevum var. kağıtta anomali taraması yazıyor. erken değil mi 18 haftalık iken .ama internetten okuduğumda 18. ile 23. hafta olarak geçiyor. zaten yollayan doktorda perinatoloji doktoru idi. yani biliyodur ne yaptığını herhaldeherhalde benden başkada detaylıya randevu alan yok.
bende sezeryan olup erkenden kavusasım var bebişimee
saka maka valla sende haftaya 4 aylık olcan nerdeyse yarısına gelmiş olcan hamileliğin darısı benim basıma inş yaa hemen şubatt olsunnnnnnnnnnnnnnnnn
KIZLAR
doktor progestan ve folik asidi kesti yerine vitamin ve balık yağı verdi bir de ben kan sulandırıcı coraspin kullanıyorum fakat dün ilaçları içtim yattım geçe bi kalktım ki dudaklarım şiş ( survivorda tolga karelin dudağı gibi olmuş) bi anlam veremedim ilaçlar yaparmı bilen varmı yoksa su toplanması gibi bişey mi ? bilen lütfen sölesin hala hafif şiş :2::44::44:
KIZLAR
doktor progestan ve folik asidi kesti yerine vitamin ve balık yağı verdi bir de ben kan sulandırıcı coraspin kullanıyorum fakat dün ilaçları içtim yattım geçe bi kalktım ki dudaklarım şiş ( survivorda tolga karelin dudağı gibi olmuş) bi anlam veremedim ilaçlar yaparmı bilen varmı yoksa su toplanması gibi bişey mi ? bilen lütfen sölesin hala hafif şiş :2::44::44:
Merhaba,
Çok uzun zamandır yazamadım. Bulantılarım dayanılmaz hale geldiği için hayat kalitem düştü diyebilirim.
Bu arada ikili testimi yaptırdım.
Kombine test sonucumda düşük risk çıkmış olmasına karşın, serbest bhcg değerim sınırın üzerinde çıktığı için biyokimyasal risk tespit edildi.
Doktorum şeker ve tansiyon yüksekliğimden dolayı bu sonucu aldığımızı ve bir risk olmadığını söylüyor ama, yine de harmony test yaptırdım dün.
Bilemiyorum harmony hk.bilgisi olan var mı. Amniyosentezden önceki son durak harmony. Kan numunelerim amerikaya gitti, Ağustos 18-21 arasında sonucum gelecek kısmetse. Bu testin sonucu da %100 değil ama %99,5 muş.
Hayırlısı diyorum, bu aralar yerde miyim göktemiyim bilemiyorum....
İnşallah herkesin durumu iyidir.
Ben yaptırdım harmony ikili falan yaptırmadan direk yaptırdım 3 hafta sonra gelecek sonuçlar inşAllah hayırlı haberler alırız 🙏🙏 ben bursada yaptırdım 2300 tl tuttu sen nerde yaptırdın ve ne kadar tuttu tatlım? Birde bence korkma doktorlar riskli durum söz konusu olduğunda söylüyorlar zaten ama en axından harmony den sonra için rahatlar hayırlı haberlerimiz olsun
işyerinde bi kadın var dün soru 4 aylığım dedim bugün diyoki 4,5 aylık olmuşsundur
Canim benim doktorum bana uzakta oturuyo simdiye kadarki testlerimi sisli etfalde yaptirdim test ayni test..gebze uzak bize malesef. başiskelede oturuyoruz gölcüğe yakın. devlet semt polikliniği var ona mı gitsem die düşünüyorum valla
bana da ayrıntılı için 18-20 hafta arasına randevu almamı söyledi. bi arkadaşıma ayrıntılı ultrason sonucu olmadık işkenceler çektirdiler. mr bilmem ne oldu sonrası. sonrası çok şükür mr inceleyen dr hiç bi sorun yok dedi. o yüzden kararsızım yaptırıp yaptırmamak konusunda
4. ay bittikten sonra sonra artık bucuk olmuşsun cnm benim babamın mantıgı 26 yaşındayım diorum yok 26 bucuk dio:) bazı insanlarda var bubanada ne hissediosun kızmı erkekmı dedi biri ofisten kız dedim ikinciside erkek olur üzülme dedi ne alaka yaa dedim ben kız istiorum bide eşine sor dio.. erkek doğurmayınca doğurmamışmı oluyoruz acaba ??
Ben yaptırdım harmony ikili falan yaptırmadan direk yaptırdım 3 hafta sonra gelecek sonuçlar inşAllah hayırlı haberler alırız 🙏🙏 ben bursada yaptırdım 2300 tl tuttu sen nerde yaptırdın ve ne kadar tuttu tatlım? Birde bence korkma doktorlar riskli durum söz konusu olduğunda söylüyorlar zaten ama en axından harmony den sonra için rahatlar hayırlı haberlerimiz olsun
hakkaten bu ay hesaplaması nasıl ya bilen yazsın :)))) ablam diyoki 4 hafta 1 ay olmuyo o ne demek yatabi önce sağlık sıhhat ama içinden ne geçiyo dersen ben kız istiyorum tatlımı tatlı :))) ama içime erkek doğuyor hep ya senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?