2015 Şubat Anneleri

Kozlar daha geç hissediliyor erkekler daha cabuk hissediliyor. Bir de iç karniniz varsa daha geç hissedersiniz yoksa daha erken.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

erkekler mi ? herkes kızlar daha çabuk hissedilir diyor ya :26: ben birkaç gündür artık hissediyorum çok şükür..uzanıyorum göbeğime bakıyorum tekme falan değil ama kalp atışı gibi çok sık attığını görüyorum artık.hatta kalp atışı cihazı almıştım ilk gün duydum bi daha duyamadım alet bozulmuş hemen geri göndercem

ben haftaya 4 aylıkmı olcam kız ay çok heyecanlı hissediyorum bile bebeğimi

bende sezeryan olup erkenden kavusasım var bebişimee

saka maka valla sende haftaya 4 aylık olcan nerdeyse yarısına gelmiş olcan hamileliğin darısı benim basıma inş yaa hemen şubatt olsunnnnnnnnnnnnnnnnn

bana da ayrıntılı için 18-20 hafta arasına randevu almamı söyledi. bi arkadaşıma ayrıntılı ultrason sonucu olmadık işkenceler çektirdiler. mr bilmem ne oldu sonrası. sonrası çok şükür mr inceleyen dr hiç bi sorun yok dedi. o yüzden kararsızım yaptırıp yaptırmamak konusunda

Son düzenleme:

blackberry cim seninle aynı gündeyiz. benim de mevcut pantolonlarıma düğmeye açmadan sığamadığım bi göbüşüm var. kasılmaların kasıkta mı karnında mı? benim arada kasıklarımda arada karnımda küçük kramplar oluyo. dr uma söylayorum kasıklarım ağrıyo diye geçer geçer ,3.ay sonu sonu dedi ama 14 e girdik:s bazen de kasıklarım baloncuklar halinde şişyo gibi bi his oluyor. ilk gebelik olduğu için açıkçası kramp kasılma ayrımına çok varamıyorum:)

Banada doktor detaylı ultrasona 16 hafta bitince randevu verdi bnm doktrmda riskli doğum uzmnı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende sezeryan olup erkenden kavusasım var bebişimee

saka maka valla sende haftaya 4 aylık olcan nerdeyse yarısına gelmiş olcan hamileliğin darısı benim basıma inş yaa hemen şubatt olsunnnnnnnnnnnnnnnnn

işyerinde bi kadın var dün soru 4 aylığım dedim bugün diyoki 4,5 aylık olmuşsundur

Merhaba,
Çok uzun zamandır yazamadım. Bulantılarım dayanılmaz hale geldiği için hayat kalitem düştü diyebilirim.
Bu arada ikili testimi yaptırdım.
Kombine test sonucumda düşük risk çıkmış olmasına karşın, serbest bhcg değerim sınırın üzerinde çıktığı için biyokimyasal risk tespit edildi.
Doktorum şeker ve tansiyon yüksekliğimden dolayı bu sonucu aldığımızı ve bir risk olmadığını söylüyor ama, yine de harmony test yaptırdım dün.
Bilemiyorum harmony hk.bilgisi olan var mı. Amniyosentezden önceki son durak harmony. Kan numunelerim amerikaya gitti, Ağustos 18-21 arasında sonucum gelecek kısmetse. Bu testin sonucu da %100 değil ama %99,5 muş.
Hayırlısı diyorum, bu aralar yerde miyim göktemiyim bilemiyorum....
İnşallah herkesin durumu iyidir.

KIZLAR
doktor progestan ve folik asidi kesti yerine vitamin ve balık yağı verdi bir de ben kan sulandırıcı coraspin kullanıyorum fakat dün ilaçları içtim yattım geçe bi kalktım ki dudaklarım şiş ( survivorda tolga karelin dudağı gibi olmuş) bi anlam veremedim ilaçlar yaparmı bilen varmı yoksa su toplanması gibi bişey mi ? bilen lütfen sölesin hala hafif şiş :2::44::44:

Kan sulandırıcının yapacağını sanmam. Yediğin birşey yada balık yağı dokunmuş olabilir. Vitamin elevit mi verdi?

burda birinin daha şişmişti dudağı sanki .

Ben yaptırdım harmony ikili falan yaptırmadan direk yaptırdım 3 hafta sonra gelecek sonuçlar inşAllah hayırlı haberler alırız 🙏🙏 ben bursada yaptırdım 2300 tl tuttu sen nerde yaptırdın ve ne kadar tuttu tatlım? Birde bence korkma doktorlar riskli durum söz konusu olduğunda söylüyorlar zaten ama en axından harmony den sonra için rahatlar hayırlı haberlerimiz olsun

Ben iki üç gündür perişanım ne keyfim var ne halim.
Ne yesem midem rahatsız oluyor. bulantı değil de oturup kalıyor sanki oraya.
Yemeden de durmuyorum. sadece çorba içmem gerekiyor rahatsız olmasın diye ama mümkün değil.
Sıkıntıdan zevk için yiyenlerdenim. Hep sigarayı bırakmanın yüzünden .

Amin canım ya. Hayırlı haberler alırız inşallah. Ben dün kan verdim. İstanbulda,Ataşehirde.
Gelab'ın Ataşehir kan alma şubesine gittim. 1950 TL ödedim.
Aslında ben başka bir yerde yaptıracaktım, Sonomed diye. İkiliyi de orda yaptırmıştım. Doktorum dedi ki, zaten diğer firmalar da numuneleri bu Gelab'a yolluyor. Gelab aracılığıyla gidiyor Amerikaya. Bir Amerikada bir Almanyada yapılıyor bu test.
Sanırım fiyat farkı arada aracı olmasından kaynaklanıyordur canım...
Bana da 21 Ağustos dediler. Ama 2-3 gün erken de çıkabilirmiş.

işyerinde bi kadın var dün soru 4 aylığım dedim bugün diyoki 4,5 aylık olmuşsundur

4. ay bittikten sonra sonra artık bucuk olmuşsun cnm benim babamın mantıgı 26 yaşındayım diorum yok 26 bucuk dio:) bazı insanlarda var bu banada ne hissediosun kızmı erkekmı dedi biri ofisten kız dedim ikinciside erkek olur üzülme dedi ne alaka yaa dedim ben kız istiorum bide eşine sor dio.. erkek doğurmayınca doğurmamışmı oluyoruz acaba ??

gebze uzak bize malesef. başiskelede oturuyoruz gölcüğe yakın. devlet semt polikliniği var ona mı gitsem die düşünüyorum valla
Canim benim doktorum bana uzakta oturuyo simdiye kadarki testlerimi sisli etfalde yaptirdim test ayni test..
Orada da guvendigim bi doktorum var simdiye kadar ona gittim
Yazliktan donuste cinsiyet ve dogum konusmak icin kendi doktoruma gidicem

Canim sahsen ben bu testlerin buyuk arastirma hasahanelerinde yapilmasi taraftariyim. Ne bileyim doktoruma guvenim tam ama ozel hastahane labaratuarlarina guvenmiyorum. İkili uclu testi sisli etfalden baska yere yaptirmam

hakkaten bu ay hesaplaması nasıl ya bilen yazsın :)))) ablam diyoki 4 hafta 1 ay olmuyo o ne demek ya tabi önce sağlık sıhhat ama içinden ne geçiyo dersen ben kız istiyorum tatlımı tatlı :))) ama içime erkek doğuyor hep ya senin ?

İkili tes riskli mi cikti ki?
İhtiyac olursa neyse vericz artik bi oh demek icin ne yapcz..
Benim ilk dogumumu yaptgm drdan baskasna gidemem herhalde mesela neyse dogum ucreti vericez korkmamak guvenmek icin.. Minikler iyi olsun icimize sinain de..

Ben kız istiorum belkide ondan içime kız doguyor bilmiorum gerci saglıklı olsun da diorum ama kızda ayrı datlı oluo yaa ablamın kızı var ölüyorum onaa bıcır bıcır konusuo o kıyafetleri tokaları falan oy oy oyyy :)
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
Böyle hesaplanıomuş cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…