2015 Şubat Anneleri

yarın 2 li tarama testi sonucunu alicam.randevum var.nolur benim için dua edin kızlar çok gergin ve heyecanliyim

Hayirlisiyla iyi olur hersey canim kendini de bebegini de germe

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ben yaptırmadım ikili ama özele gidiyorsan ikili test için ne kadar istediler hastaneler?

Valla SSK için yazıyorum kolAn Şişli 300 + 67 muayene ... Hizmet hastanesi 200 civarı idi çoğuda telefonda cevap vermedi not aldım ama iş yerinde kaldı motlarım

Hoşgeldin canım güzel paylaşımlar dilerim:)

Kızlar bu arada benim yarın 13.haftam doluyor ve toplamda 3 kilo aldım sizde durumlar nasıl

Bende 14+2deyim ama aynı kilomdayım, 2.ayda bualntı kusma başladığı için pek bişe yiyemiyordum,şu ara biraz daha iiyim ama hala bulantı kusma devam 7.haftadan beri mutfağa adım atamıyorum, mutfak kokuyor ne zaman hamileliğin keyfini çıkarcam dört gözle bekliyorum

Cnm sağol ben onun yerine harmony yaptırdım 2300 tl tuttu ama ikili 300 se üçlü falan yapılsa gene bi o kadar üstüne Allah muhafaza başka testlerde eklenince artıyor fiyat yani en azından daha yüksek ihtimalle sonuç öğreniriz diyorum ya işte herşey Allahtan tabi biliyoruz ama tedbiri bırakmak istemiyoruz 😗

Çok fazlaymış senin aldığın fiyatlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm kizlar size bisey sorucam inanilmaz gaz var bende midemde karnimda sanki kazi calismasi var gibi bide sislik oluyo catlicam yakinda korkuyorum onerileriniz varmi acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çay bardağına az su koy yarım limon sık iç :))

merhaba kızlar ; garip ama galiba ben de anne olacagım bakalım nasıl olacak. 12+3 üm.Mide bulantısı ,halsizlik,uyku hali yorgunluk hiç olmadı.Rahat bir 3 ay geçirdim anlamadım bile süreci. Sohbetinizi keyifle okuyorum. Bence hoşgeldim

Bencede hoşgeldin:)

Hanımlar ben bugün nereye gittim bu halimle bilin:) Vialan tema park:) nelere de bindim. Çok zevkli geçti. Kızımıda götürdük çok eğlendi. Su kayağı, korku tüneli daha neler neler.

Hanımlar ben bugün nereye gittim bu halimle bilin:) Vialan tema park:) nelere de bindim. Çok zevkli geçti. Kızımıda götürdük çok eğlendi. Su kayağı, korku tüneli daha neler neler.

Günaydın kizlar... artik dun aksam dayanamdim hocayi aradim çünkü tekrar boğazım sismeye basladi suan fena oda yarin gel kulak burun bogaza gosterelim bi dedi ilac da vercekse kullancam artik cunku oluyom yaa geceleri hele bi öksürük nobetiyle uyaniom kac saat ayaktayim. bukadar oksurmeye napio bu cocuk içerde acaba

Hosgeldiin
Benim 1 numara oyleydi
Iki numara ruha cevirdi ilk uc ay
Simdi iyiyim ama cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…