Kaç haftalık ki telden görünmüyor. Benim 13,5 haftalık düştü ama genelde 12 haftadan sonra pek düşük olmuyormuş.benimki başka nedenlerden düştü.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugün 14+3 olduk teyzesi
yarın 2 li tarama testi sonucunu alicam.randevum var.nolur benim için dua edin kızlar çok gergin ve heyecanliyim
Canım ben yaptırmadım ikili ama özele gidiyorsan ikili test için ne kadar istediler hastaneler?
Hoşgeldin canım güzel paylaşımlar dilerim:)
Kızlar bu arada benim yarın 13.haftam doluyor ve toplamda 3 kilo aldım sizde durumlar nasıl
Valla SSK için yazıyorum kolAn Şişli 300 + 67 muayene ... Hizmet hastanesi 200 civarı idi çoğuda telefonda cevap vermedi not aldım ama iş yerinde kaldı motlarım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla SSK için yazıyorum kolAn Şişli 300 + 67 muayene ... Hizmet hastanesi 200 civarı idi çoğuda telefonda cevap vermedi not aldım ama iş yerinde kaldı motlarım
bugün 14+3 olduk teyzesi
Senin büyükmüş maşallah. Hemşeri sayılırız senle.
Demekki bağırsak hareketi felan değil benimki yuppiiBen resmen hissediyorum
Abisi kilikli bi durmuyo ki
Slm kizlar size bisey sorucam inanilmaz gaz var bende midemde karnimda sanki kazi calismasi var gibi bide sislik oluyo catlicam yakinda korkuyorum onerileriniz varmi acaba
Çay bardağına az su koy yarım limon sık iç :))
merhaba kızlar ; garip ama galiba ben de anne olacagımbakalım nasıl olacak. 12+3 üm.Mide bulantısı ,halsizlik,uyku hali yorgunluk hiç olmadı.Rahat bir 3 ay geçirdim anlamadım bile süreci. Sohbetinizi keyifle okuyorum. Bence hoşgeldim
ablam 12. haftada hafif hissetmeye başlamıştı banada hissedersin diyor ama ben hissedemiyorum
ne güel demekki 1 hafta sonra bende hissedebileceğim
Demekki bağırsak hareketi felan değil benimki yuppii
merhaba kızlar ; garip ama galiba ben de anne olacagımbakalım nasıl olacak. 12+3 üm.Mide bulantısı ,halsizlik,uyku hali yorgunluk hiç olmadı.Rahat bir 3 ay geçirdim anlamadım bile süreci. Sohbetinizi keyifle okuyorum. Bence hoşgeldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?