Valla SSK için yazıyorum kolAn Şişli 300 + 67 muayene ... Hizmet hastanesi 200 civarı idi çoğuda telefonda cevap vermedi not aldım ama iş yerinde kaldı motlarım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende 14+2deyim ama aynı kilomdayım, 2.ayda bualntı kusma başladığı için pek bişe yiyemiyordum,şu ara biraz daha iiyim ama hala bulantı kusma devam 7.haftadan beri mutfağa adım atamıyorum, mutfak kokuyor ne zaman hamileliğin keyfini çıkarcam dört gözle bekliyorum
Valla SSK için yazıyorum kolAn Şişli 300 + 67 muayene ... Hizmet hastanesi 200 civarı idi çoğuda telefonda cevap vermedi not aldım ama iş yerinde kaldı motlarım
Cnm sağol ben onun yerine harmony yaptırdım 2300 tl tuttu ama ikili 300 se üçlü falan yapılsa gene bi o kadar üstüne Allah muhafaza başka testlerde eklenince artıyor fiyat yani en azından daha yüksek ihtimalle sonuç öğreniriz diyorum ya işte herşey Allahtan tabi biliyoruz ama tedbiri bırakmak istemiyoruz 😗
Slm kizlar size bisey sorucam inanilmaz gaz var bende midemde karnimda sanki kazi calismasi var gibi bide sislik oluyo catlicam yakinda korkuyorum onerileriniz varmi acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm kizlar size bisey sorucam inanilmaz gaz var bende midemde karnimda sanki kazi calismasi var gibi bide sislik oluyo catlicam yakinda korkuyorum onerileriniz varmi acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kızlar ; garip ama galiba ben de anne olacagım bakalım nasıl olacak. 12+3 üm.Mide bulantısı ,halsizlik,uyku hali yorgunluk hiç olmadı.Rahat bir 3 ay geçirdim anlamadım bile süreci. Sohbetinizi keyifle okuyorum. Bence hoşgeldim
merhaba kızlar ; garip ama galiba ben de anne olacagım bakalım nasıl olacak. 12+3 üm.Mide bulantısı ,halsizlik,uyku hali yorgunluk hiç olmadı.Rahat bir 3 ay geçirdim anlamadım bile süreci. Sohbetinizi keyifle okuyorum. Bence hoşgeldim
Hanımlar ben bugün nereye gittim bu halimle bilin:) Vialan tema park:) nelere de bindim. Çok zevkli geçti. Kızımıda götürdük çok eğlendi. Su kayağı, korku tüneli daha neler neler.
Hanımlar ben bugün nereye gittim bu halimle bilin:) Vialan tema park:) nelere de bindim. Çok zevkli geçti. Kızımıda götürdük çok eğlendi. Su kayağı, korku tüneli daha neler neler.
Günaydın kizlar... artik dun aksam dayanamdim hocayi aradim çünkü tekrar boğazım sismeye basladi suan fena oda yarin gel kulak burun bogaza gosterelim bi dedi ilac da vercekse kullancam artik cunku oluyom yaa geceleri hele bi öksürük nobetiyle uyaniom kac saat ayaktayim. bukadar oksurmeye napio bu cocuk içerde acaba