bebek hareketlerinden bahsetmişsiniz ben bu 2 3 gündür kasık tarafımdan 2 santim yukarıda pıt diye bir hareketler hissettim bebekmi değilmi emin değilim ama hiç gaz şikayetine benzemeyen bir hareketti. etrafımdakiler hissedebilirsin dediler ama daha tam değil. belkide hareketti belkide değildi ama güzel birşey :)
bu arada daha öncede sordum ama kimse cevap vermedi. bana doktor 18 haftalık olduğumda detaylı ultrason günü verdi. radyoloji den aldım randevuyu ağustos 19unda randevum var. kağıtta anomali taraması yazıyor. erken değil mi 18 haftalık iken .ama internetten okuduğumda 18. ile 23. hafta olarak geçiyor. zaten yollayan doktorda perinatoloji doktoru idi. yani biliyodur ne yaptığını herhaldeherhalde benden başkada detaylıya randevu alan yok.
İnşAllah canım Allah iki yavrunuds sana bağışlasın ve bizimkileri de bize bağışlasın 🙏🙏 biraz kafanın rahat olması ve umursamaz olmak lazım da yspamıyoruz 😊
benimde dr'um birinde risk çıksa diğerinde çıkmasa moralin yine bozulacak hangine inanacaksın dedi.
Selam bayanlar:))
canım ben 11+4 de -2 yim. başta 3 kilo kadar verdim. dün baktım bir kilo almışım. ilk çocuktan kalan ufak bir göbek zaten vardı bende maalesef onun üzerine az bişey koydum şimdilik. bence önemli olan çok aşırı kilolara çıkmamak yoksa hayatımızda kilo almaya en çok hakkımız olan dönemdeyiz
yinede makul bir hedef belirleyip kontrollü gitmek gerek diye düşünüyorum.
Canim seni forum okumustum hamileligin nasil gidiyor.
Kontrollere nereye gidiyorsun.
Kadin ne var ne yok iyi misin diyo, iste ben de mutlu mutlu "hamileyim" diyorum. O da " olsun " diyokomikler
ama buda bizim doğrularımıza ters gelio :) 4 deil cnm 4 bucuko zaman ben 4 aylığım oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Rahim agzina neden bakiyor ki anlamadim
Yok cnm ben hiç ikili yaptırmadan yaptırdım bunu yaptırınca diğerlerini yaptırmıyormuşsun amniyosentezin bile yerine geçiyormuş ne bileyim işte doktor tavsiye edince emin olmak için yaptırdık inşAllah iyi ve güzel haberler alalım 🙏🙏
işte onun için sadece ikili yap eğer normal çıkarsa ki inş normal çıkar üçlü dörtlü yapma benden sadece tavsiye canım
Ben 174 boy 75 ile hamile kaldim gecen hafta 76 idim simdi bilmiyorum :)
Ben de ilk gebelikte 32 kg aldim sonra verene kadar canim cikti
Bi de normal kilo gibi olmuyo dogum kilosu o gobegi toplamak falan zor is yani
Simdi dikkat etmeye calisiyorum ama nasip yani.. Bebegim saglikli olsun da..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende 14+2deyim ama aynı kilomdayım, 2.ayda bualntı kusma başladığı için pek bişe yiyemiyordum,şu ara biraz daha iiyim ama hala bulantı kusma devam7.haftadan beri mutfağa adım atamıyorum, mutfak kokuyor ne zaman hamileliğin keyfini çıkarcam dört gözle bekliyorum
merhaba kızlar ; garip ama galiba ben de anne olacagımbakalım nasıl olacak. 12+3 üm.Mide bulantısı ,halsizlik,uyku hali yorgunluk hiç olmadı.Rahat bir 3 ay geçirdim anlamadım bile süreci. Sohbetinizi keyifle okuyorum. Bence hoşgeldim
İlk hamişlikse keyfine bak canım hızla vereceksin ikincide biraz daha dikkat bencebende 12+3üm canım 4 kilo aldım nolcak bizim halimiz
Kızlar merhaba 13+3 üz bugün itibariyle şimdiden 3,5 kilo aldım biraz kafayı takıyorum bu duruma sanki bu aylarda bu kadar almamak gerekiyormuş gibi geliyor hızlı mı gidiyorum ne ?Sizlerde durumlar ne? Pantolonlarımda olmuyor artık göbekte çıktı biraz hamile pantolonuna geçeniniz var mı?
İnsallah guzel olur hersey..Benim de ikili testim düşük risk çıktı aslında.
Ama kan değerlerimden biri riskli sınırda.Bu değer risk sınırında olmasına rağmen ense kalınlığı, burun kemiği ölçümü ve diğer kan değerleri devreye girdiğinde riski düşürmüş, düşük risk yapmış.
Bu kan değeri için ileri tetkike gittim.
İkili testin üzerine çıkacak bir tek harmony test var, üçlü ve dörtlünün ikiliye katacağı birşey yok.
Canim sahsen ben bu testlerin buyuk arastirma hasahanelerinde yapilmasi taraftariyim. Ne bileyim doktoruma guvenim tam ama ozel hastahane labaratuarlarina guvenmiyorum. İkili uclu testi sisli etfalden baska yere yaptirmam
Canım senin boyun baya uzunmuş maşallah senin kilolu durduğunu sanmıyorum ben olsun yine veiririz Allah izin verirse ben bu sefer daha dikkatli davranıyorum bir listem var ona uymaya çalışıyorum ama tabi bazen dayanamıyorum birşeyler atıştırğım oluyor.....Bir haftadır dikkat ediyorum 500 gram şişliğim gitmiş abur cubur kiloyu yapan ben ilkinde anormal tatlı yedim bu sefer meyve yemeye çalışıyorum....
Canım benim hiç kusmam olmadı 2.hamilelğim bu ben hergün birde iki çeşit yemek yapıyorum eşimle birlikte sağolsunMecburum yapmaya evde bir çocuk var hali hazırda bir çeşit sebze bir çeşit et hergün beraber yapıyoruz ne yapalım yapacak kimse yok
Hoşgeldin canım keyifli paylaşımlar dilerim:)
İlk hamişlikse keyfine bak canım hızla vereceksin ikincide biraz daha dikkat bence
Canım bende ilk hamileliğimde 26 kilo aldım hızla keyifle ne istersem yedim tabi ki doğru değil ama fazlasıyla verdim takma kafana vereceksin emin ol herkes verecek emzircez bol bol su içicez uykusuz geceler hopppp hepsi gidecek
Demek ki donuyo dolasiyo doktoruna guvene geliyo mevzuarkadaşıma da üni hastanesinde yapılmıştı. bazı doktorlar isim yapma çabasında oluyo ben buldum havası ile davranmak için canını sıkıyo hastanın
ahaha :) olsun cnm gecerr sen gönlünü ferah tutdeli bu insanlar yaa :) eskiden kadınlar hamile oldugu anlaşılmaması için evden dısrı cıkmazlarmış
ama buda bizim doğrularımıza ters gelio :) 4 deil cnm 4 bucuk
Demek ki donuyo dolasiyo doktoruna guvene geliyo mevzu
Bem sislide de guvendgm ilk cocugumda da ultrasonlarimi yaptirdgm dra gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?