Hanımlar ben bugün nereye gittim bu halimle bilin:) Vialan tema park:) nelere de bindim. Çok zevkli geçti. Kızımıda götürdük çok eğlendi. Su kayağı, korku tüneli daha neler neler.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim benim doktorum gebze medical parkda ill dogum yaptigim doktorum gebze belediyesinin orda eger ters degilse gidebilirsin memnun kalirsin muayene ucreti 65 tl bana cok ters oldugu icin gidemedim ben onceden umut hastanesindeydi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bu arada benim yarın 13.haftam doluyor ve toplamda 3 kilo aldım sizde durumlar nasıl
Hoşgeldin tatlim. Rahat gecesi çok güzel saglikli bir hamilelik diliyorum.merhaba kızlar ; garip ama galiba ben de anne olacagımbakalım nasıl olacak. 12+3 üm.Mide bulantısı ,halsizlik,uyku hali yorgunluk hiç olmadı.Rahat bir 3 ay geçirdim anlamadım bile süreci. Sohbetinizi keyifle okuyorum. Bence hoşgeldim
Hanımlar ben bugün nereye gittim bu halimle bilin:) Vialan tema park:) nelere de bindim. Çok zevkli geçti. Kızımıda götürdük çok eğlendi. Su kayağı, korku tüneli daha neler neler.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kizlar... artik dun aksam dayanamdim hocayi aradim çünkü tekrar boğazım sismeye basladi suan fena oda yarin gel kulak burun bogaza gosterelim bi dedi ilac da vercekse kullancam artik cunku oluyom yaa geceleri hele bi öksürük nobetiyle uyaniom kac saat ayaktayim. bukadar oksurmeye napio bu cocuk içerde acaba
Hii anladım canım Allah bebişini sana bağışlasın inş saglıgıyla kucagına alırsın :) sen en dogru olanı yapmıssın o zaman bol bol dinlenirsin hiç bişi bebişlerimizden kıymetli olamaz :)
Uyku sikintisi bende de var. Oglumda yastik görünce uyurdum. Esim inan yastiklari saklardi iki kelam edelim biraz uyuma diye. Oğlum doğdu ve hep duyurdu emer duyurdu ayni benim gibi. Bu sefer de tam tersi gece ikide uyuyorum anca bi WC te uyaniyorum bi saat yine uyku yok. 8:30 da uyaniyorum yine uyku yok. Bu sefer oglumdaki rahatligi arayacagim galiba :)Gündüz katılamadım pek şimdi açığı kapatmam gerek. Hoş kafanız iki dakika dinlenmiştir ben yokken. Eşim şehir dışında gece bile kalkıp okuyorum yazan var mı diye. Pek uyuduğum da söylenemez.
yarın 2 li tarama testi sonucunu alicam.randevum var.nolur benim için dua edin kızlar çok gergin ve heyecanliyim
Kızlar Bebeğinizin hareketlerini hhissediyor musunuz ben hissediyorum sanki bişeyler :13::13:
mrb arkadaslar uzun süredir takıp edıyorum sızı.aranıza katılmak ıstıyorum :)
ilk hamileler için çok erken diye biliyorum. okuduğum kitapta 20. haftalarda hissedilir diyor. bu aylarda genelde gaz hareketleri oluyormuş.
günaydın kızlarr. 13+3 teyiz ben hareket falan hissetmedim henüz. ben mi duyarsızım acaba biraz:)
Hayirli haberlerle gel tatlim.Kizlarrr gunaydin :)) doktora gidiyoruz ense kalinligina filan bakılacak bebisimin bir de bakalim büyümüş mu :)
merhaba kızlar umarım bebişler ve annişler iyisinizdir.ben aloştım artık bu halime.49 kiloya düştüm.hiçbişe yiyemiiyorum ya.hla aynı şikayetlerim.bulantıları azaln yada biten var mı ya.11+2 oldum.dayanacak gücüm kalmadı.kanamam da kahverengi devam ediyorbugün doktora gideceğim.bakalım ne diyecek.
Kozlar daha geç hissediliyor erkekler daha cabuk hissediliyor. Bir de iç karniniz varsa daha geç hissedersiniz yoksa daha erken.
ilk hamileler için çok erken diye biliyorum. okuduğum kitapta 20. haftalarda hissedilir diyor. bu aylarda genelde gaz hareketleri oluyormuş.
ay evet ya sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahzaten bi kaç günümüz kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?