- 15 Şubat 2008
- 915
- 379
- 158
benımde hiç göbekten bakılmadı
idrarım olmadı hiç görünmedi
bi dahakine 5kilo su içip gitcem :)
Kızlaaar nabersiniz?
Biz kontrolden geldiiikk 2 li test olduk
Ölçümleri gayet iyi ve normal şükürler olsun. Kan verdim yarın alıcam sonucunu doktorum arayıp söylicek.
Kıpır kıpırdı minnağım açmış koca göbişimi oohhh keyif yapıyordu bozduk keyfini kıyamam.
12+1 olmamız lazımdı bir aydır iki gün önden gidiyordu şimdi 3 gün önden gidiyor 12+4 görünüyor :) iri bebiş olcak dedi doktor babası çünkü 1.90 babaya çekmiş dedi :)
Umarım kan sonucumuzda iyi çıkar. Cinsiyet söylemiyo dr ancak 1 ay sonra dedi nası bekliceksem fotodan nubu da seçemiyorum :/
Minik limonum teyzelerine merhaba diyoor :)
Eki Görüntüle 1210640
Eki Görüntüle 1210643
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
birazda cihaz kalitesi denebilir
annende neden deniyo yaallah allah ya çok belirgin kara leke olsaydı
yahu cancan sakatat dedin mi akan sular duruyor kızımda annem sağolsun çok pişirirdi şimdi kızımda çok seviyor eğer allerjin yoksa ye kuzum hiç bişeycik olmaz ama kaynat önce sonra kızart valla ben hastasıyım işkembenin bile yapan olsada yesem nerdee :)))
merak işte. ona da sölemişler zamanında. o da madem öle bi bakalım demiş. hafif ciğere dokunup kendi göbeğine dokunmuş görünen yer olmasın die
bi de kkda okumustum ayva yiyenin gamzeli çocuğu mu oluomuş öle bişe. ayva yicem kışın
Masallah :) canim benin icimden erkek gecti :) aslinda hislerim kuvvetlidir attim mi tutuyor :) mevlam hayirlisiyla kucaginada aldirsin :) ay bizim yok boyle tam foto yarim kafadan var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay işkembe deme bana 😁 bayılırım ama yemiyorum işte şu an dışarda et yemeyi bile bıraktım pişirmiyorlar tam çünkü ki ben sakatat türlerini çok severim eşim tüksinir ben yerim ne biçim kızsın sen derdi bana 😝
Kime inanacağımızı şaşırdık hakkaten cahillik mutluluk gsliba valla yayla çorbası yaptım içine de yumurta koyuluyor ya acaba pişmiş midir diye 2 saaattir kaynatıyorum walla pirinç dibine yapıştı ama içime sinmedi pimpiriklendim içsem mi diye 😁😁😁😁😁
Evet öyle derler :) bende ayva istiyor canım nerden bulacaksın :))
canım ankara başkente devam ediyorum güzel gidiyor herşey ama nedense herşeyi en üst düzeyde yaşıyorum kasık ağrısıda çekiyorum baş dönmeside((
:)) Valla bu kadar olur, simdi onume aldim sicak sicak iciyorum acayip hosuma gitti. Oglana yaptimda :) piser canim canim yumurtanin caninda ne var ki :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlaaar nabersiniz?
Biz kontrolden geldiiikk 2 li test olduk
Ölçümleri gayet iyi ve normal şükürler olsun. Kan verdim yarın alıcam sonucunu doktorum arayıp söylicek.
Kıpır kıpırdı minnağım açmış koca göbişimi oohhh keyif yapıyordu bozduk keyfini kıyamam.
12+1 olmamız lazımdı bir aydır iki gün önden gidiyordu şimdi 3 gün önden gidiyor 12+4 görünüyor :) iri bebiş olcak dedi doktor babası çünkü 1.90 babaya çekmiş dedi :)
Umarım kan sonucumuzda iyi çıkar. Cinsiyet söylemiyo dr ancak 1 ay sonra dedi nası bekliceksem fotodan nubu da seçemiyorum :/
Minik limonum teyzelerine merhaba diyoor :)
Eki Görüntüle 1210640
Eki Görüntüle 1210643
Hadi hayırlısı bakalım bir arkadaş da kız dedi bakalım hanginizinki tutacak :))
Nie tam foto vermio doktorun söyle versin cıngar çıkar gerekirse :)))
merak işte. ona da sölemişler zamanında. o da madem öle bi bakalım demiş. hafif ciğere dokunup kendi göbeğine dokunmuş görünen yer olmasın die
bi de kkda okumustum ayva yiyenin gamzeli çocuğu mu oluomuş öle bişe. ayva yicem kışın
Kızlar daha önce çok söylendi burda yiyecek ismi sölenmesin diye bilginiz olsun çok uyarı aldılar
Kızlar daha önce çok söylendi burda yiyecek ismi sölenmesin diye bilginiz olsun çok uyarı aldılar
Sana ve yavrucuğuna da afiyet olsun cnm bugün iyiyim bulantılar bitti gibi o yüzden yemeye sardım bişiler yemek istedi canım yapılması kolay ve evde yapılıyor diye direk ismini yazmaktan çekinmedim yoksaki bu konuda çok hassasım ☺️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?