2015 Şubat Anneleri

Masallah :) canim benin icimden erkek gecti :) aslinda hislerim kuvvetlidir attim mi tutuyor :) mevlam hayirlisiyla kucaginada aldirsin :) ay bizim yok boyle tam foto yarim kafadan var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

annende neden deniyo ya allah allah ya çok belirgin kara leke olsaydı

merak işte. ona da sölemişler zamanında. o da madem öle bi bakalım demiş. hafif ciğere dokunup kendi göbeğine dokunmuş görünen yer olmasın die
bi de kkda okumustum ayva yiyenin gamzeli çocuğu mu oluomuş öle bişe. ayva yicem kışın

Ay işkembe deme bana 😁 bayılırım ama yemiyorum işte şu an dışarda et yemeyi bile bıraktım pişirmiyorlar tam çünkü ki ben sakatat türlerini çok severim eşim tüksinir ben yerim ne biçim kızsın sen derdi bana 😝

Evet öyle derler :) bende ayva istiyor canım nerden bulacaksın :))

Hadi hayırlısı bakalım bir arkadaş da kız dedi bakalım hanginizinki tutacak :))
Nie tam foto vermio doktorun söyle versin cıngar çıkar gerekirse :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayyy gerçekten mi benim eşimde nefret eder hiiçç yemez hamileyken evde yemek lazım kuzum dışardaki yemeklerden zehirlenebiliyosun heleki yazın ben pişiriyordum canım sirkeyle yıkıyordum sonra çorbasını vs yapıyordum süper oluyor gerçekten ama şimdi hamilelik tembelliği yapmak istemiyorum :)

Merhaba... Ben de hayirlisiyla subat 2015 annesi olacagim... Su an 10+4 'uz... Benim 8. Haftadan beri bulantilarla basim dertte. Bu hafta da iyice artti. Ilacsiz gunum gecmedi.. Pzt gunu ultrasound randevum var ve de ikili testim. 1 aydir gormedim bebisii sabirsizlaniyorum... Hepinise harika bir hamilelik ve saglikli bebisler diliyorum...

:)) Valla bu kadar olur, simdi onume aldim sicak sicak iciyorum acayip hosuma gitti. Oglana yaptimda :) piser canim canim yumurtanin caninda ne var ki :)

Kızlar daha önce çok söylendi burda yiyecek ismi sölenmesin diye bilginiz olsun çok uyarı aldılar

Evet öyle derler :) bende ayva istiyor canım nerden bulacaksın :))

ben ayvayı sevmem ama işte gamzeli insanları severim.
dışardan yemiyorum ben de az yemeye çalışıyorum dielim. çalıştığım için öğlenleri mecbur.
paket ürün tüketmemeye calısıyorum. yogurdumu kendim yapıyorum falan.

canım ankara başkente devam ediyorum güzel gidiyor herşey ama nedense herşeyi en üst düzeyde yaşıyorum kasık ağrısıda çekiyorum baş dönmeside ((

Annelik iste bu.
Benim 1 kizim var kendiliginden ama 2. Ugrastiracak herhalde .
Sen dogunca rahatliyacagini sanma ama dunyanin en guzel gunlerini geciriyorsun sana ve bebegine bi sey olmasin.

:)) Valla bu kadar olur, simdi onume aldim sicak sicak iciyorum acayip hosuma gitti. Oglana yaptimda :) piser canim canim yumurtanin caninda ne var ki :)

Sana ve yavrucuğuna da afiyet olsun cnm bugün iyiyim bulantılar bitti gibi o yüzden yemeye sardım bişiler yemek istedi canım yapılması kolay ve evde yapılıyor diye direk ismini yazmaktan çekinmedim yoksaki bu konuda çok hassasım ☺️

gözün aydın canım bebiş kız gibi duruyor :)

Ayrintili usg ya ondan kafa ayri govde ayri biliyorsunuz.iste :)

anacım sülalende gamzeli yoksa genetık yapında yoksa ayva tarlasını yesen zor be

Kızlar daha önce çok söylendi burda yiyecek ismi sölenmesin diye bilginiz olsun çok uyarı aldılar

Valla arkadas yazmis diye yazdim :) yoksa yaz gunu ayvayi nerde bulacaz

Cnm o arkadaşların yazdığı şeyler kallafi şeylerdi normal zamanda bile zor yapacağın ama herkes evde kolaylıkla çorba yaptığı için paylaştık yoksaki daha önce yazılanlar yüzünden kocam şehri altüst etti halada bulamadık yapacak kimsem de yok

Biliyorum.canim biliyorum cok tsk ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…