Kime inanacağımızı şaşırdık hakkaten cahillik mutluluk gsliba valla yayla çorbası yaptım içine de yumurta koyuluyor ya acaba pişmiş midir diye 2 saaattir kaynatıyorum walla pirinç dibine yapıştı ama içime sinmedi pimpiriklendim içsem mi diye 😁😁😁😁😁
Valla arkadas yazmis diye yazdim :) yoksa yaz gunu ayvayi nerde bulacaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar daha önce çok söylendi burda yiyecek ismi sölenmesin diye bilginiz olsun çok uyarı aldılar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kolay şeylerdir canım bişey demiyorum zaten ama daha önce çok konuşuldu burda tartışdık biliyorsun o yüZden söliyim dedim bi daha bak kendin diyosun eşim alt üst etti bulamadım diye bişey yazılmış çorba değil o sebeple hatırlatmak istedim genel olarak kişisel değil yani üstüne alınmaCnm o arkadaşların yazdığı şeyler kallafi şeylerdi normal zamanda bile zor yapacağın ama herkes evde kolaylıkla çorba yaptığı için paylaştık yoksaki daha önce yazılanlar yüzünden kocam şehri altüst etti halada bulamadık yapacak kimsem de yok
Merhaba... Ben de hayirlisiyla subat 2015 annesi olacagim... Su an 10+4 'uz... Benim 8. Haftadan beri bulantilarla basim dertte. Bu hafta da iyice artti. Ilacsiz gunum gecmedi.. Pzt gunu ultrasound randevum var ve de ikili testim. 1 aydir gormedim bebisii sabirsizlaniyorum... Hepinise harika bir hamilelik ve saglikli bebisler diliyorum...
canım haklısın aslında ama konu direk yemek konusu değildi kuzum soru sormak birbirimizi bilgilendirmek açısında konu açıldı :)
gözün aydın canım bebiş kız gibi duruyor :)
anacım sülalende gamzeli yoksa genetık yapında yoksa ayva tarlasını yesen zor be
canım haklısın aslında ama konu direk yemek konusu değildi kuzum soru sormak birbirimizi bilgilendirmek açısında konu açıldı :)
Ayrintili usg ya ondan kafa ayri govde ayri biliyorsunuz.iste :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
burcu kokulu olsada yeseydık
Merhaba canım hoşgeldin aramıza sanada sağlıklı hamilelikler dilerim
Ihale bana kaldı hatırlattım sadece :) sorulara dediğim bişi yok mevsimde olmayan şeyler yazılmasın :)
Hosgeldiin
Benim 1 numara oyleydi
Iki numara ruha cevirdi ilk uc ay
Simdi iyiyim ama cok sukur
Ayy canım kız tahminleri 2 oldu :) nub mu gördün :)
yok kızz niye sana kalsın ayoll :))) sen sınıf başkanısın bizi uyarırsın akıllanmazsak ismimizi tahtaya yaz gitsin :)))
Blacberry söylemişti neyse ben bili demedim kimsede duymadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?