- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
zaten ben yaptırıp yaptırmamaya karar verene kadar biraz baktı göbekten ölçemiyorum alttan bakıcam dedi o sırada birazda tırsmanın etkisiyle 4'lü test yaptırıcam dedim ama 3 hafta sonra yine alttan bakılmaktan kurtulamadık mecbur kabul ettik.
hiçbirşeyi yasaklamadı drum. abartmamak kaydıyla yiyebilirsin dedi. hatta ben de demir eksikliği olduğundan ben demir hapı kullanmak istemiyorum dedim. o da tmm ama o zaman et ya da koyu sebze yemeye dikkat etmelisin dedi. mümkün olduğu kdr az ilaç kullanmaya çalışıyorum. folikasit de pek kullanmadım. onun yerine hergün yumurta yedim. hala da yiyorum. açıkcası ilaçlara güvenmiyorum.
Ah canım ya 80 le bitse var ya valla zekeriya sofrası kurarım evde:))İmkansız gibi 8 kilo daha alcam bitecek:))Sen neden folik asit kullanmıyorsun canım dokunuyor mu?Bende yiyorum zaten 3 kilo aldım bile ne güzel hiç kilo almadan 3 ayı atlatanlar var....
Ay sende bendensin desene kaçla hamile kaldın canım ve şimdi kaçsın?
Boyum 1.65 gibi canım uzun değilim yani diyetisyen yardımı ile verdim ben çoğu kilomu..İdeal kilom 59.7 ama ben bu kiloya indiğim halde yemeye devam edip 69 a kadar çıktım ve bu kilo ile hamile kaldım..Şimdi 72 yim malesef
Sende durumlar nasıl ?
Et demiş ama ciğer de dedi mi? Çünkü genellikle yenmesini istemiyorlar
Et demiş ama ciğer de dedi mi? Çünkü genellikle yenmesini istemiyorlar
Mikrobik bir riski de vardi sanirim erken dönemde düşüge neden olabilecek temkinli olmakta yarar var normalde severim ama su an iykkk dedim okurken bile. Bir de batil ama gebelikte yiyince bebekte benzer leke oluyor diye uydurmus zamaninda buyukler hayal gücü işte
Aynen canım öyle çok yerdimki tatlı şimdi İlk tatlıdan tiksindim kavun karpuz bile yiyemiyorum tadı var diye nezaman yemeğe başlıcamki 3. Ayıda geçtim ama 😊
Annemlerin burda bi dra gtmistim 14 bitince gel dedi bakalim.kendi doktorumun erken görüp soyleyecegini sanmiyorum zaten ondan umidim yok diye istdayken ogrenir miyim umudundayim ya. Gerci ben kızımi da 20.hafta bitince ogrenmistim sans iste
hakkında hayırlısı olsun genelde üstten ölçerler çok ilginçmiş diyorum yaa her dr farklı
Mikrobik bir riski de vardi sanirim erken dönemde düşüge neden olabilecek temkinli olmakta yarar var normalde severim ama su an iykkk dedim okurken bile. Bir de batil ama gebelikte yiyince bebekte benzer leke oluyor diye uydurmus zamaninda buyukler hayal gücü işte
hakkında hayırlısı olsun genelde üstten ölçerler çok ilginçmiş diyorum yaa her dr farklı
merhaba arkadaşlar.
bu sabah sağlık ocağına gıttık kan verdım.. bıraz fenalık hıssı gelıyor. halsizlik falan ..demır -kan bı bakılsın ıstedım
yalnız kan verdıkten sonra kolum şişt,i ve ağrıyor... damarın ustunda bir misket buyuklüğü oldu... beze gibi.... neden olmuş olabilir..
ş,imdiye kadar hiç böyle bir şey yaşamadım ... kan bile verdım bı tup onda bıle olmadı..şimdi hamıle olunca endişelendım acıkçası
canım benim 2 dr da ciğer ye demişlerdi bana özellikle 3. ayda lakin ciğere allerjisi olan insanlar var kimisi farkında değil dikkat etmek lazım
benımde hiç göbekten bakılmadı
idrarım olmadı hiç görünmedi
bi dahakine 5kilo su içip gitcem :)
ciğer lekesi meselesi de yiyince değil. ciğere dokunup kendine dokunursan olur. annem ben de denemiş çok silik göbeğimde leke var. o yüzden eşime yaptırıyorum ben ellemiyorum.
canım valla kendimi örnek vereyim dr a gittiğimde öyle çok su içmedim ne yalan söyliyeyim adam şıp diye görüyordu biraz tecrübe mi desek :)
Kime inanacağımızı şaşırdık hakkaten cahillik mutluluk gsliba valla yayla çorbası yaptım içine de yumurta koyuluyor ya acaba pişmiş midir diye 2 saaattir kaynatıyorum walla pirinç dibine yapıştı ama içime sinmedi pimpiriklendim içsem mi diye 😁😁😁😁😁
Kime inanacağımızı şaşırdık hakkaten cahillik mutluluk gsliba valla yayla çorbası yaptım içine de yumurta koyuluyor ya acaba pişmiş midir diye 2 saaattir kaynatıyorum walla pirinç dibine yapıştı ama içime sinmedi pimpiriklendim içsem mi diye 😁😁😁😁😁
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?