senin su kaynini allah bildigi gibi yapsin islah etsin. nasil bi adam bi de piskinlik yapiyo okuz.av birine sordum Tr de , bu tur gorevdeki kiisler vatandasa bilgi verdiginde suç sayiliyormus , neden suç onuda anlamadim ama
o arkadas eltime haklarini soyledigi için isinden olabilirmis yani
hiç bisey anlamadim valla
gecmis olsun canim ne demek. bende burda. ogrendim. ogreniyoruz deniyoruz yanilarak dogru yaparak bi sekilde buyutucez..Sicak su etki etti gibi cok nadirdir iki saatten fazla uyudugu gunduz sagolun kizlar
e$imi anlamiyorumki bensenin su kaynini allah bildigi gibi yapsin islah etsin. nasil bi adam bi de piskinlik yapiyo okuz.
esin de ona uymasin ya abisi tamam ama hic mi gormuyo yaptiklarini?
evet anim hatta hastayken demir verilmez , demir vucutdaki mikropu yada virusu besliyor hastalik agir syreder verilirseSagol canim hic bilmiyodum demirin hastayken az ciktigini. Tikaniklik ve oksuruk var. Gecen hafta gittik vermedi ant. Hatta aile hekimi vermisti o kullanma dedi. O konuda memnunum.
Dis sancisi o icli icli aglamalar..ben anlayamamistim da agri kesici vermedim..zaten disler cikana kadar oluyor o sanci,pirincler gorundu mu bebek de rahatliyor bayagi..benimki geceleri cok agladi...cok mesgul ettim burayi da daldan dala atlamis gibi oluyorum bi de.
bizimki iki aksamdir yine icli icli agliyo. dun gecenin yarisinda dort bes kez aglayarak uyandi emzik verdim sustu. bugun keyfi yerindeydi ama aksam olunca basladi. on dakikadir o kadar agladi ki kulaklarini tuttu surekli. bizi isirmaya calisip calisip agladi. dislerinden mi zoru var baska bisey gelmedi aklima ama agrisi oldugu belli parol verdim bi cay kasigi dayanamadim agri cekmesine. uyutuyorum simdi sakinlesti.
acaba disleri mi patlicak ya? yeri belli alttan iki tane kabarmis ama bi patlayamadilar..
ne cekti bu bebeler de ya :/Dis sancisi o icli icli aglamalar..ben anlayamamistim da agri kesici vermedim..zaten disler cikana kadar oluyor o sanci,pirincler gorundu mu bebek de rahatliyor bayagi..benimki geceleri cok agladi...
bencede bosver sen esinin ailesine hic yorum bile yapma. insallah hersey yoluna girer birakirlar su kadinin yakasini..e$imi anlamiyorumki ben
kimseyi hakli bulmiyorum taraf tutmuyorum diyor ama baristirmaya çalisiyor
ben taraf tutuyorum ama eltimin yanindayimda bunu esimden abskasina diyemiyorum kabak benim basima patlar yoksa,kayinim maral doldurdu karim gitti bile der hersey ebklenir o adamdan
Bunu öğrenmemiz iyi oldu. Bir de kızamık aşısı orada dokuzuncu ay vuruluyor mu?evet anim hatta hastayken demir verilmez , demir vucutdaki mikropu yada virusu besliyor hastalik agir syreder verilirse
poset poset ilaçla geri gelmeuceksen git tabi için rahat eder
Alerji olabilir habire otri bebeyle çekince de kuruyor sanki. Eczacı xclear diye bişey önerdi bize Dr da verdi. Dr una sor istersen burnu temizledikten sonra bir iki damla damlatınca acık kalıyor.bencede bosver sen esinin ailesine hic yorum bile yapma. insallah hersey yoluna girer birakirlar su kadinin yakasini..
maralim yav bizim kizin habire sumukleri akiyo burnu tikali. koyu kivam sumuk. ama oksuruk hapsuruk herhangi bi hastalik belirtisi yok. burnu tikali sadece. dediklerini hep yapiyorum ama tikali bi haftadir akiyo. neden sadece burun akar?
Tatli mi tatli seker mi seker annelerim ufak bir sorum var doktora gitsemmi bilemedim ben hala adet olmadim ocakta dogum yaptim normal mi bilemedim simdi
Kızlar bebeklerinize kitap aldınız mı resimlerine falan bakıyor Muş'unuz beraber?
Kızamık aşısı hangısı bılmıuorumkı bskıym bı saglık karnesıneBunu öğrenmemiz iyi oldu. Bir de kızamık aşısı orada dokuzuncu ay vuruluyor mu?
turkiyede dokuzuncu aya eklenmesi suroyelilerin getirdigi salgin yuzunden. marallarin orda yoktur.Bunu öğrenmemiz iyi oldu. Bir de kızamık aşısı orada dokuzuncu ay vuruluyor mu?
doktora gidicez bu hafta kontrolu var sorucam bakalimAlerji olabilir habire otri bebeyle çekince de kuruyor sanki. Eczacı xclear diye bişey önerdi bize Dr da verdi. Dr una sor istersen burnu temizledikten sonra bir iki damla damlatınca acık kalıyor.
Hafıf bı nezle gecırıyor herhalde.ne guzel sevın ışte agır geçırmıuır hastalıhıbencede bosver sen esinin ailesine hic yorum bile yapma. insallah hersey yoluna girer birakirlar su kadinin yakasini..
maralim yav bizim kizin habire sumukleri akiyo burnu tikali. koyu kivam sumuk. ama oksuruk hapsuruk herhangi bi hastalik belirtisi yok. burnu tikali sadece. dediklerini hep yapiyorum ama tikali bi haftadir akiyo. neden sadece burun akar?
Gecmis olsun Begum kuzuya da. Kiyamiyorum hic bebislere. Iyi bari kontrol zamani da gelmis. Ayda bir cagiriyor mu canim doktor? Benimki artik iki ayda bir cagiriyo.gecmis olsun canim ne demek. bende burda. ogrendim. ogreniyoruz deniyoruz yanilarak dogru yaparak bi sekilde buyutucez..
benim kizin da sumukler fena. su gibiydi katilasti simdi burnu tikali ne kadar temizlesem de. oksuruk hapsuruk yok sadece sumuk. doktor kontrolu zamani geldi goturucektim zaten. nolcak bakalim. allah saglik versin kuzulara hepsi hasta su aralar :/
Neler ogreniyoruz burda. Zaten carsamba gidecektik kontrole yarina aldim randevu bakalim ne diyecekevet anim hatta hastayken demir verilmez , demir vucutdaki mikropu yada virusu besliyor hastalik agir syreder verilirse
poset poset ilaçla geri gelmeuceksen git tabi için rahat eder
Kızımın kıne bakdım 1 yasında vurulmuş kızamıgıBunu öğrenmemiz iyi oldu. Bir de kızamık aşısı orada dokuzuncu ay vuruluyor mu?
sukurler olsun tabiiki su ana kadar cok ciddi vi hastalik gecirmedi gribi de agir olmadi. ya da bebekler cok dayanikli bilemedim :))Hafıf bı nezle gecırıyor herhalde.ne guzel sevın ışte agır geçırmıuır hastalıhı
sagol canim. bende oyle vallahi anne olduktan sonra cocuklara karsi cok degisti duygularim. bebekleri hep cok sevmisimdir ama 3-7 yas arasi cocuklardan hep uzak dururdum :) simdi hepsini bagrima basasim geliyo. farkli bakiyorum cocuklara. hepimiz oyle olmusuzdur.Gecmis olsun Begum kuzuya da. Kiyamiyorum hic bebislere. Iyi bari kontrol zamani da gelmis. Ayda bir cagiriyor mu canim doktor? Benimki artik iki ayda bir cagiriyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?