2015 Şubat Anneleri

av birine sordum Tr de , bu tur gorevdeki kiisler vatandasa bilgi verdiginde suç sayiliyormus , neden suç onuda anlamadim ama

o arkadas eltime haklarini soyledigi için isinden olabilirmis yani
hiç bisey anlamadim valla
senin su kaynini allah bildigi gibi yapsin islah etsin. nasil bi adam bi de piskinlik yapiyo okuz.
esin de ona uymasin ya abisi tamam ama hic mi gormuyo yaptiklarini?

Sicak su etki etti gibi cok nadirdir iki saatten fazla uyudugu gunduz sagolun kizlar
gecmis olsun canim ne demek. bende burda. ogrendim. ogreniyoruz deniyoruz yanilarak dogru yaparak bi sekilde buyutucez..

benim kizin da sumukler fena. su gibiydi katilasti simdi burnu tikali ne kadar temizlesem de. oksuruk hapsuruk yok sadece sumuk. doktor kontrolu zamani geldi goturucektim zaten. nolcak bakalim. allah saglik versin kuzulara hepsi hasta su aralar :/

senin su kaynini allah bildigi gibi yapsin islah etsin. nasil bi adam bi de piskinlik yapiyo okuz.
esin de ona uymasin ya abisi tamam ama hic mi gormuyo yaptiklarini?
e$imi anlamiyorumki ben
kimseyi hakli bulmiyorum taraf tutmuyorum diyor ama baristirmaya çalisiyor
ben taraf tutuyorum ama eltimin yanindayimda bunu esimden abskasina diyemiyorum kabak benim basima patlar yoksa,kayinim maral doldurdu karim gitti bile der hersey ebklenir o adamdan

Sagol canim hic bilmiyodum demirin hastayken az ciktigini. Tikaniklik ve oksuruk var. Gecen hafta gittik vermedi ant. Hatta aile hekimi vermisti o kullanma dedi. O konuda memnunum.
evet anim hatta hastayken demir verilmez , demir vucutdaki mikropu yada virusu besliyor hastalik agir syreder verilirse
poset poset ilaçla geri gelmeuceksen git tabi için rahat eder

Dis sancisi o icli icli aglamalar..ben anlayamamistim da agri kesici vermedim..zaten disler cikana kadar oluyor o sanci,pirincler gorundu mu bebek de rahatliyor bayagi..benimki geceleri cok agladi...

bencede bosver sen esinin ailesine hic yorum bile yapma. insallah hersey yoluna girer birakirlar su kadinin yakasini..

maralim yav bizim kizin habire sumukleri akiyo burnu tikali. koyu kivam sumuk. ama oksuruk hapsuruk herhangi bi hastalik belirtisi yok. burnu tikali sadece. dediklerini hep yapiyorum ama tikali bi haftadir akiyo. neden sadece burun akar?

evet anim hatta hastayken demir verilmez , demir vucutdaki mikropu yada virusu besliyor hastalik agir syreder verilirse
Bunu öğrenmemiz iyi oldu. Bir de kızamık aşısı orada dokuzuncu ay vuruluyor mu?

Alerji olabilir habire otri bebeyle çekince de kuruyor sanki. Eczacı xclear diye bişey önerdi bize Dr da verdi. Dr una sor istersen burnu temizledikten sonra bir iki damla damlatınca acık kalıyor.

Tatli mi tatli seker mi seker annelerim ufak bir sorum var doktora gitsemmi bilemedim ben hala adet olmadim ocakta dogum yaptim normal mi bilemedim simdi

Ben de olmadim daha emzirmem baya azaldi olurum yakinda herhalde..

Kızlar bebeklerinize kitap aldınız mı resimlerine falan bakıyor Muş'unuz beraber?

Muzikli kitabi var vurunca calisio ses cikario falan ona bakio beraber dokunuyoruz vuruyoruz agzimiza da sokuyrouz tabi arada.

Alerji olabilir habire otri bebeyle çekince de kuruyor sanki. Eczacı xclear diye bişey önerdi bize Dr da verdi. Dr una sor istersen burnu temizledikten sonra bir iki damla damlatınca acık kalıyor.
doktora gidicez bu hafta kontrolu var sorucam bakalim

Hafıf bı nezle gecırıyor herhalde.ne guzel sevın ışte agır geçırmıuır hastalıhı

Gecmis olsun Begum kuzuya da. Kiyamiyorum hic bebislere. Iyi bari kontrol zamani da gelmis. Ayda bir cagiriyor mu canim doktor? Benimki artik iki ayda bir cagiriyo.

Neler ogreniyoruz burda. Zaten carsamba gidecektik kontrole yarina aldim randevu bakalim ne diyecek

Hafıf bı nezle gecırıyor herhalde.ne guzel sevın ışte agır geçırmıuır hastalıhı
sukurler olsun tabiiki su ana kadar cok ciddi vi hastalik gecirmedi gribi de agir olmadi. ya da bebekler cok dayanikli bilemedim :))

Gecmis olsun Begum kuzuya da. Kiyamiyorum hic bebislere. Iyi bari kontrol zamani da gelmis. Ayda bir cagiriyor mu canim doktor? Benimki artik iki ayda bir cagiriyo.
sagol canim. bende oyle vallahi anne olduktan sonra cocuklara karsi cok degisti duygularim. bebekleri hep cok sevmisimdir ama 3-7 yas arasi cocuklardan hep uzak dururdum :) simdi hepsini bagrima basasim geliyo. farkli bakiyorum cocuklara. hepimiz oyle olmusuzdur.

bizi kucukken ayda bi cagiriyodu. en son 6ayinin dolmasina az kala gitmistim 7bucuk aylikken gel dedi. gecen hafta falan gitmem lazimdi da daha yeni geldik malum. bundan sonra iki ayda bi cagirir muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…