e$im yengesine abim duzeldi evine dön diye baski ettikçe ben fittirdim valla oyle mantiksiz seyler soyluyorki susmak elde deil kaç kere birbirimize bagirdik eltimin yaninda ben eltimi savundugum içinbazi ailelerde bosanma cok anormal biseymis gibi gorulur oyle davranmalari normal bence.
onlara gore kadin olum korkusuyla da olsa o adamla yasamali yuvasini bozmamalidir. evlilik asla bitemez ne olursa olsun. oyle bi dunya yok.. biraz zaman gecince sakinlesince otur adam gibi anlat kadini oldurecek senin abin eger birlesselerdi de. insan nasil anlamak istemez bunu anlamiyorum.
sende bu olaydan cok etkilendin sanirim.. bu etkiyle esini yargilama ama hata edersin. dedigim gibi zaman gecsin sular durulsun su mevzu unutulsun o zaman bak hayatina şoyle detaylica..
Mesela salatalık verdim biraz eline kopardı bi parça onu nasıl çiğneyip yutacak aklım almıyor.Benımkıne pure yapmıyorum kı ben
Yapsram aklımda olsun
birak yuvarlasin agzinda bakdin çeviremiyor mideis bulanoyor at parmagini agzinaMesela salatalık verdim biraz eline kopardı bi parça onu nasıl çiğneyip yutacak aklım almıyor.
Öyle oyle mi alışıyor yanibirak yuvarlasin agzinda bakdin çeviremiyor mideis bulanoyor at parmagini agzina
zaten kendi çiakrip diliyle di$ari atar çok buyukse
evet cnm ali$ir gider oyleÖyle oyle mi alışıyor yani
cok sagol canim.
hurmalari denemelik yaptim uc tane. cok cabuk haslaniyorlar ve kolay eziliyorlar. suzgecten gecirdim pure oldu. yogurdu a koydum sevdi.
kurabiyesi icin de guzel tatlandirici olcak ayrica saglikli da.
o fotograflar kayninin aleyhine. yok etmeye cabalamasi lazim aslinda. ne isler ceviriyolar cidden?KIZLAR simdi eltimin yabanci burosunda çalisan arkadasi tercumanlik yapmi$ti( esim ve abisi onun i$leri kari$tirdigini dunsuyior el ayak olup )
bugun o arkadasi bana eltimin yuzu $i$ mor resmini gonderdi yani 3 hafta onceki resim o çekmi$ telefonuyla..
esim bana o resim kaybolmasin sakla faln dedi, hatta kimden geldigide gorunebilirse iyi olur numarayi kaybetme fln dedi, TR dekilere gondericem resmi dedi
neyse aksam kayinim aradi o resimleri sakin silme bana gonder bi dedi, kimden geldigide belli olsun fln dedi
sonra e$im yengeme soyleme dedi resimleri abime gonderdigimizi
simdiiiiiii bunlar ne i$ler çeviriyor olbailir du$unuyorum du$uyorum bulamiyorumm
x ki$isinden bu resimlerin gelmesi neden bu kadr onemli olabilir,bo$anma surecine yada o kadinin i$iyle ilgili bi SIKINTI fln yaratirmiki
aklima hiç bisey gelmiyorrr
e$im eve gelince anlaticam dedi ama bi hinlik yapacaklarsa yarim yanlis diyebilir bana
canim cok gecmis olsun. allerjik bunyeleri varsa mevsim gecislerinde olabiliyormus. bizim kizin oksuruk vs hic biseyi yok ama hala burnu akiyor. dun resmen aspratorun bi ucu doldu o kadar cok sumuk vardi. cektim sonra yine ayni.Gunaydin arkadaslar. Kizim hasta yine bir haftadir burun tikali oksuruk de artti doktora gitmemize ragmen. Ne yapsam bilemiyorum su burun tikanikligina. Serum fizyolojik de kullandim hep kavga dovus. Hicbisey acmiyo. Yazik dogru duzgun bi uyku uyuyamiyo yavrumDoktor carsamba tekrar gel demisti demir olcumu icin ama bugun bulabilirsem bugun gitcem. Alerjik bir durum olmasindan korkuyorum cunku babasi da oyle dayisi da. Insallah cikmaz. Burun tikanikligi icin baska ne yapabilirim?
inek sutu mu?irmiği sütle pişirip hurma katıp muhallebi gibi yedirebilirsin akşam öğünü için tok tutuyor
afiyetbal şeker olsun kuzuna
inek sutu mu?
daha vermiyorum ben ama suyla yapabilirim ancak ya da keci sutu mu alsam. kendim muhallebi yapmak istiyorum cunku. kasik mamasi veriyorum arada simdilik.
Sagol canim sadece sicak su buhari denemedim bugun de onu deneyeyim.canim cok gecmis olsun. allerjik bunyeleri varsa mevsim gecislerinde olabiliyormus. bizim kizin oksuruk vs hic biseyi yok ama hala burnu akiyor. dun resmen aspratorun bi ucu doldu o kadar cok sumuk vardi. cektim sonra yine ayni.
surekli temizliceksin. sicak su buharina tutabilirsin. coldmix damlatiyorum yakasina gece o da etkili.
geçmi$ olsun canimGunaydin arkadaslar. Kizim hasta yine bir haftadir burun tikali oksuruk de artti doktora gitmemize ragmen. Ne yapsam bilemiyorum su burun tikanikligina. Serum fizyolojik de kullandim hep kavga dovus. Hicbisey acmiyo. Yazik dogru duzgun bi uyku uyuyamiyo yavrumDoktor carsamba tekrar gel demisti demir olcumu icin ama bugun bulabilirsem bugun gitcem. Alerjik bir durum olmasindan korkuyorum cunku babasi da oyle dayisi da. Insallah cikmaz. Burun tikanikligi icin baska ne yapabilirim?
sicak suyu mutlaka dene tabii birebor iyi gelirSagol canim sadece sicak su buhari denemedim bugun de onu deneyeyim.
av birine sordum Tr de , bu tur gorevdeki kiisler vatandasa bilgi verdiginde suç sayiliyormus , neden suç onuda anlamadim amao fotograflar kayninin aleyhine. yok etmeye cabalamasi lazim aslinda. ne isler ceviriyolar cidden?
ay dua ediyorum insallah kurtulur su okuzden eltin. esin de aklini basina alir da gorur gercekleri insallah.
Sagol canim hic bilmiyodum demirin hastayken az ciktigini. Tikaniklik ve oksuruk var. Gecen hafta gittik vermedi ant. Hatta aile hekimi vermisti o kullanma dedi. O konuda memnunum.sicak suyu mutlaka dene tabii birebor iyi gelir
bence burun tikanikligi için dr a gitme, bu doktorlarin i$i belli olmaz onun için bile ant verirler
Kitapları kemiriyor benim ki.kartonda olsa eme eme kopariyor.bez kitapları da bi iki kere hasirt husurt oynuyor.sonra bırakıyor.anlatmayı denemedim ama benim kine erken gibi.Benimki şuan emekleme hazırlığı icinde.ona odaklanıyor.Kızlar bebeklerinize kitap aldınız mı resimlerine falan bakıyor Muş'unuz beraber?
evet bende elimden geldigince evde yapmaya calisiyorum ama tamamen de sakinmiyorum. disari ciktigimda zorda kaldigimda veririm. ona da alissin.keçi sütü canım yada su hangisi olursa
kaşık maması bir kere verdim dahada versem yer ama ne kadar doğal o kadar iyi
bir bardaktan bir parmak eksik süt yada su ya iki tatlı kaşığı yulf unu bir tatlı kaşığı irmik yada sadece 3 tatlı k irmik
tadlandırmak için hurma püresi koyabilirsin içine bir ceviz içide rendele
hurma püresi yerine elma rendlyip muzda ezip koyabilirsin içine ceviz rendesi tadsız olur yemzse bir tatlı kaşığı pekmez koyabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?