2015 Şubat Anneleri

e$im yengesine abim duzeldi evine dön diye baski ettikçe ben fittirdim valla oyle mantiksiz seyler soyluyorki susmak elde deil kaç kere birbirimize bagirdik eltimin yaninda ben eltimi savundugum için

aslinda kp ede demek istiyorum aynilarinida o kaadr cesaretim yok,oglun kadini olduruyomus az kaldi ,bi daha olmayack bana soz verdi diyor
kayinim en durustleri soz veremem bi daha olmayacagina elimden geleni yapicam çabalayacam diyor

e$ime bu sabah kalhvaltida ALlah rizasi için bi sus herkes yemegini yesin rahatça dedim artik
yatiyoz ayni kalkoyoz ayni seyler , esim teyp gibi ayni seyleri tekrar edip duruyor, kayinim bu kadar dil dokup sozler verseydi eltim donerdi evine vallaa

ama yok ben akillandim, abisine ve çocuklarina bu kadar uzulen kendi çocuklari soz konusu olunca neler ypar
adam edicem benimkini
bana elinden geleni ardina koyma demesini gostericem onaa

KIZLAR simdi eltimin yabanci burosunda çalisan arkadasi tercumanlik yapmi$ti( esim ve abisi onun i$leri kari$tirdigini dunsuyior el ayak olup )

bugun o arkadasi bana eltimin yuzu $i$ mor resmini gonderdi yani 3 hafta onceki resim o çekmi$ telefonuyla..
esim bana o resim kaybolmasin sakla faln dedi, hatta kimden geldigide gorunebilirse iyi olur numarayi kaybetme fln dedi, TR dekilere gondericem resmi dedi

neyse aksam kayinim aradi o resimleri sakin silme bana gonder bi dedi, kimden geldigide belli olsun fln dedi

sonra e$im yengeme soyleme dedi resimleri abime gonderdigimizi

simdiiiiiii bunlar ne i$ler çeviriyor olbailir du$unuyorum du$uyorum bulamiyorumm
x ki$isinden bu resimlerin gelmesi neden bu kadr onemli olabilir,bo$anma surecine yada o kadinin i$iyle ilgili bi SIKINTI fln yaratirmiki
aklima hiç bisey gelmiyorrr

e$im eve gelince anlaticam dedi ama bi hinlik yapacaklarsa yarim yanlis diyebilir bana

Mesela salatalık verdim biraz eline kopardı bi parça onu nasıl çiğneyip yutacak aklım almıyor.
birak yuvarlasin agzinda bakdin çeviremiyor mideis bulanoyor at parmagini agzina
zaten kendi çiakrip diliyle di$ari atar çok buyukse

Gunaydin arkadaslar. Kizim hasta yine bir haftadir burun tikali oksuruk de artti doktora gitmemize ragmen. Ne yapsam bilemiyorum su burun tikanikligina. Serum fizyolojik de kullandim hep kavga dovus. Hicbisey acmiyo. Yazik dogru duzgun bi uyku uyuyamiyo yavrum Doktor carsamba tekrar gel demisti demir olcumu icin ama bugun bulabilirsem bugun gitcem. Alerjik bir durum olmasindan korkuyorum cunku babasi da oyle dayisi da. Insallah cikmaz. Burun tikanikligi icin baska ne yapabilirim?

cok sagol canim.

hurmalari denemelik yaptim uc tane. cok cabuk haslaniyorlar ve kolay eziliyorlar. suzgecten gecirdim pure oldu. yogurdu a koydum sevdi.

kurabiyesi icin de guzel tatlandirici olcak ayrica saglikli da.

irmiği sütle pişirip hurma katıp muhallebi gibi yedirebilirsin akşam öğünü için tok tutuyor

afiyetbal şeker olsun kuzuna

o fotograflar kayninin aleyhine. yok etmeye cabalamasi lazim aslinda. ne isler ceviriyolar cidden?

ay dua ediyorum insallah kurtulur su okuzden eltin. esin de aklini basina alir da gorur gercekleri insallah.

canim cok gecmis olsun. allerjik bunyeleri varsa mevsim gecislerinde olabiliyormus. bizim kizin oksuruk vs hic biseyi yok ama hala burnu akiyor. dun resmen aspratorun bi ucu doldu o kadar cok sumuk vardi. cektim sonra yine ayni.

surekli temizliceksin. sicak su buharina tutabilirsin. coldmix damlatiyorum yakasina gece o da etkili.

irmiği sütle pişirip hurma katıp muhallebi gibi yedirebilirsin akşam öğünü için tok tutuyor

afiyetbal şeker olsun kuzuna
inek sutu mu?
daha vermiyorum ben ama suyla yapabilirim ancak ya da keci sutu mu alsam. kendim muhallebi yapmak istiyorum cunku. kasik mamasi veriyorum arada simdilik.

inek sutu mu?
daha vermiyorum ben ama suyla yapabilirim ancak ya da keci sutu mu alsam. kendim muhallebi yapmak istiyorum cunku. kasik mamasi veriyorum arada simdilik.

keçi sütü canım yada su hangisi olursa
kaşık maması bir kere verdim dahada versem yer ama ne kadar doğal o kadar iyi
bir bardaktan bir parmak eksik süt yada su ya iki tatlı kaşığı yulf unu bir tatlı kaşığı irmik yada sadece 3 tatlı k irmik
tadlandırmak için hurma püresi koyabilirsin içine bir ceviz içide rendele
hurma püresi yerine elma rendlyip muzda ezip koyabilirsin içine ceviz rendesi tadsız olur yemzse bir tatlı kaşığı pekmez koyabilirsin

Sagol canim sadece sicak su buhari denemedim bugun de onu deneyeyim.

geçmi$ olsun canim
hastayken yapilan demir testi yanli$ sonuç verir diye biliyorum,dusuk çikacakdir hastalik esnasinda
cold_mix denedinmi burnu için? hani yakasina dallatilan varya vicks gibi kokuyir, vicks olur cold mix in yoksa

o fotograflar kayninin aleyhine. yok etmeye cabalamasi lazim aslinda. ne isler ceviriyolar cidden?

ay dua ediyorum insallah kurtulur su okuzden eltin. esin de aklini basina alir da gorur gercekleri insallah.
av birine sordum Tr de , bu tur gorevdeki kiisler vatandasa bilgi verdiginde suç sayiliyormus , neden suç onuda anlamadim ama

o arkadas eltime haklarini soyledigi için isinden olabilirmis yani
hiç bisey anlamadim valla

sicak suyu mutlaka dene tabii birebor iyi gelir
bence burun tikanikligi için dr a gitme, bu doktorlarin i$i belli olmaz onun için bile ant verirler
Sagol canim hic bilmiyodum demirin hastayken az ciktigini. Tikaniklik ve oksuruk var. Gecen hafta gittik vermedi ant. Hatta aile hekimi vermisti o kullanma dedi. O konuda memnunum.

Kızlar bebeklerinize kitap aldınız mı resimlerine falan bakıyor Muş'unuz beraber?
Kitapları kemiriyor benim ki.kartonda olsa eme eme kopariyor.bez kitapları da bi iki kere hasirt husurt oynuyor.sonra bırakıyor.anlatmayı denemedim ama benim kine erken gibi.Benimki şuan emekleme hazırlığı icinde.ona odaklanıyor.

Sicak su etki etti gibi cok nadirdir iki saatten fazla uyudugu gunduz sagolun kizlar

evet bende elimden geldigince evde yapmaya calisiyorum ama tamamen de sakinmiyorum. disari ciktigimda zorda kaldigimda veririm. ona da alissin.

sagolcanim tarif icin deniycem bu aksam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…