2015 Şubat Anneleri

bizim yemeklerimize kattığımız gibi yapıyorum yiyor dişi ile ilgisi yoktur çünkü Sılanında hala dişi çıkmadı

Yalanların sonu yatağı yapıldı bu gece ilk kez yatağında yatacak uzun zamandan sonra alışmıştık koynumda uyumasina :/ ya kızlar herkes puturlu yiyor mu ben korkuyorum açıkçası . Bu arada almanlar genelde purelerine portakal suyu sıkıyor. Bende dün patates ve taze rezene puresi yaptım portakal sıktım gayet güzel yedi bilginize

Benımkıne pure yapmıyorum kı ben
Yapsram aklımda olsun

Can'ım kıymayı köfte yapıp dene bakalım sadece katı Azra da çorba da yemiyor ama katı verince yiyiyor karışık sevmiyor belki de

cok sagol canim.

hurmalari denemelik yaptim uc tane. cok cabuk haslaniyorlar ve kolay eziliyorlar. suzgecten gecirdim pure oldu. yogurdu a koydum sevdi.

kurabiyesi icin de guzel tatlandirici olcak ayrica saglikli da.

ya sizinkiler ne guzel yiyomus.benim kiz niye yemiyo kiymayi anlamadim sevmedi herhalde.

fyz35 kofteyi bize yapar gibi mi yapcam. kizartma yani? agir olmaz mi?

cok mesgul ettim burayi da daldan dala atlamis gibi oluyorum bi de.

bizimki iki aksamdir yine icli icli agliyo. dun gecenin yarisinda dort bes kez aglayarak uyandi emzik verdim sustu. bugun keyfi yerindeydi ama aksam olunca basladi. on dakikadir o kadar agladi ki kulaklarini tuttu surekli. bizi isirmaya calisip calisip agladi. dislerinden mi zoru var baska bisey gelmedi aklima ama agrisi oldugu belli parol verdim bi cay kasigi dayanamadim agri cekmesine. uyutuyorum simdi sakinlesti.

acaba disleri mi patlicak ya? yeri belli alttan iki tane kabarmis ama bi patlayamadilar..

Gotyurdum cnm saglikli dediler hatta eeg cektirdik beyin dalgalarini olctuler normal cikti. Hiperaktif buldular sadece.

ll

Benimki bebekler icin yapinca yemio bisein icinde falan. Ama bizim gibi yapinca yiyo. Cok yag koymadan teflon tavada kisikta pisiriom bayila bayila yiyo. Disi olmadfan da yiyo simdi iki tane var. Kesio artik.

kizlar hepde buraya yaziyom ama kusura bakmayin artik idare edin beni
kayinim bosaniyorum bitti demi$ eltimden için ayri eve çikarsa biter demisti ve simdi de bitti diyor
esim babasiyla konustu adam orda aglamis benimkide agliyor hungur hungurrr

esim abisine çokkk deger verir saygi duyar severmi bilmiyorum ama severde ehrghalde conçta abisi, yegenlerini çok sever, yengesi yillarca bakm$ onu ayri sever yani bu aile onun için çok onemluiydi anlayabiliyorum ama koca adam aglarmi ya
yemin ederim kayinim bi kere aglamamistir gidin bakin adam dedigim dedik çaldigim duduk

aglasin gecer diycemde tansiyonu var ben uç aydir ugarsiyorum ne pisiriym ne yedirym tansionun duzelmesi için diye
yuva yikilmasa iyiydi ama olmu$ i$te kocasi oalcak okuz yapmasayd bu pismigi kadin attigi tokatlari bile saymiyor , çekmi$ çekmi$ sabri bitmi$ artik i$te .. dunyada ilk bo$anan onlar deilki
babam agliyor diye aglamasini gorseniz birisi ölmü$ dersinizz tovbe tovbeeee

Babası yaşlandığı için cocuk gibi düşündüğünden ağlamıştır. Eşin çok düşkün demek ki. Erkekler çabuk atlatır bir süre babasıyla görüşmeyince düzelir. Sen de başka şeyler konuşup onu o konuyu düşünmeyecek hale getirebilirsin. Geçmiş olsun.

İnşallah Can'ım alır kilo korkma bizimki biraz iri zaten hep öyleydi ben mahfoldum dişten emzirmeye korkar oldum her seferinde kanatıyor ısırıyor
Dis yok ama cok sert beni ziplatiyo disi olsa ne etcez bilemedim gari:) kilo almiyoz yapcek vardir elbet ama ben biraktim kilo yu anasi gibi zayif olacak demek dedim

Tatli mi tatli seker mi seker annelerim ufak bir sorum var doktora gitsemmi bilemedim ben hala adet olmadim ocakta dogum yaptim normal mi bilemedim simdi

maral ağlamakla birşey olmaz abisi eltini öldürse daha çok ağlar inanki

Kızlar bebeklerinize kitap aldınız mı resimlerine falan bakıyor Muş'unuz beraber?

aman biseyi olmasin da.. insallah gecer bir yasindan sonra falan..

kofteyi bende deneyeyim oyle bi yanmaz tavada bakalim.

bazi ailelerde bosanma cok anormal biseymis gibi gorulur oyle davranmalari normal bence.

onlara gore kadin olum korkusuyla da olsa o adamla yasamali yuvasini bozmamalidir. evlilik asla bitemez ne olursa olsun. oyle bi dunya yok.. biraz zaman gecince sakinlesince otur adam gibi anlat kadini oldurecek senin abin eger birlesselerdi de. insan nasil anlamak istemez bunu anlamiyorum.

sende bu olaydan cok etkilendin sanirim.. bu etkiyle esini yargilama ama hata edersin. dedigim gibi zaman gecsin sular durulsun su mevzu unutulsun o zaman bak hayatina şoyle detaylica..

Tatli mi tatli seker mi seker annelerim ufak bir sorum var doktora gitsemmi bilemedim ben hala adet olmadim ocakta dogum yaptim normal mi bilemedim simdi
bende olmadim. olabilirmis normalmis.
ama bende bi gidicem kontrole.

hergun ne corbasi yapicam diye dusunmekten oldum ya. bize ne yemek diye dusunuodum zaten yeterince.

bugun oyle kafama gore yaptim basit bisey ama sevdi
yazayim size de fikir olsun

annemin yaz domateslerinden yaptigi domates sos ile sogani, yarim havucu da rendeleyip kavurdum biraz. pirinc ve iri bulgur ekledim. etli kemikler varya onun suyuyla da pisirdim. z.yag ve tuz da ekledim azcik. sonra ezdim biraz. gayet guzel yedi. tadina baktim bende gayet iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…