bi de bisey sorucam kizlar. kiymayi nasil yediriyosunuz?
ben kurban etinden kiza ozel iki kez cektirdim kiyma yaptim corbalarina katiyorum bi tuelu yemiyor. blenderdan gecirsem de kiymalar yok olmuyor minnacik kaliyor ama yine de kiymayi tukuruyor yutmuyor. baska seyleri hep puturlu veriyorum cok buyuk parcalar olmadikca yiyor. ama kiymayi yediremiyorum nasil yapsamki?
disleri cikaydi belki bi ise yarardi.
Benımkıne pure yapmıyorum kı benYalanların sonu yatağı yapıldı bu gece ilk kez yatağında yatacak uzun zamandan sonra alışmıştık koynumda uyumasina :/ ya kızlar herkes puturlu yiyor mu ben korkuyorum açıkçası . Bu arada almanlar genelde purelerine portakal suyu sıkıyor. Bende dün patates ve taze rezene puresi yaptım portakal sıktım gayet güzel yedi bilginize
Can'ım kıymayı köfte yapıp dene bakalım sadece katı Azra da çorba da yemiyor ama katı verince yiyiyor karışık sevmiyor belki debi de bisey sorucam kizlar. kiymayi nasil yediriyosunuz?
ben kurban etinden kiza ozel iki kez cektirdim kiyma yaptim corbalarina katiyorum bi tuelu yemiyor. blenderdan gecirsem de kiymalar yok olmuyor minnacik kaliyor ama yine de kiymayi tukuruyor yutmuyor. baska seyleri hep puturlu veriyorum cok buyuk parcalar olmadikca yiyor. ama kiymayi yediremiyorum nasil yapsamki?
cok sagol canim.hurmayı poşetlere koy ağzını sıkıca bağla buzdolabında muhafaza et
dondurucuya da koyabilirsin
püre buzdolabında bir süre sonra bozulabilir ama kolaylık olsun püre yapayım dersen dondurucuya koy
ben balkabağını o şekilde yapıyorum tazeliğini koruyor
canım kurabiyeleri pişince parçalayıcından geçir un haline gelsin
hurma suda haşlanınca süzgeçten kolayca eziliyor
çekirdeğini çıkar doğra pişmesi kolay olur
kurabiyelri kontrol et çok sert olmasın dk sına hiç dikkat etmdim ama kontrollü olarak pişirdim
çok kalın yapma içi pişmiyor ilk yaptıgımda kalın yapmışım içi ymuşak kalmıştı ikiye bölüp tekrar pişirmiştim
birkaçtanede ayır kuzucuğun eline verirsin dişini kaşır hemde sağlıklı bir atıştırma olur
ya seni korkutmak istemem ama bi derdi olabilir mi?
baska baska doktorlara gitsen anlatsan boyle boyle diye. illa fiziksel degil baska bi nedeno vardir belki bizim bilmedigimiz bisey olabilir ne bileyim her yolu deniyorsun ve hala boyle. bazi cocuk da boyle olur deyip gecemiyorum ne bileyim bi denemekte fayda vardir bence..
llbi de bisey sorucam kizlar. kiymayi nasil yediriyosunuz?
Babası yaşlandığı için cocuk gibi düşündüğünden ağlamıştır. Eşin çok düşkün demek ki. Erkekler çabuk atlatır bir süre babasıyla görüşmeyince düzelir. Sen de başka şeyler konuşup onu o konuyu düşünmeyecek hale getirebilirsin. Geçmiş olsun.kizlar hepde buraya yaziyom ama kusura bakmayin artik idare edin beni
kayinim bosaniyorum bitti demi$ eltimden için ayri eve çikarsa biter demisti ve simdi de bitti diyor
esim babasiyla konustu adam orda aglamis benimkide agliyor hungur hungurrr
esim abisine çokkk deger verir saygi duyar severmi bilmiyorum ama severde ehrghalde conçta abisi, yegenlerini çok sever, yengesi yillarca bakm$ onu ayri sever yani bu aile onun için çok onemluiydi anlayabiliyorum ama koca adam aglarmi ya
yemin ederim kayinim bi kere aglamamistir gidin bakin adam dedigim dedik çaldigim duduk
aglasin gecer diycemde tansiyonu var ben uç aydir ugarsiyorum ne pisiriym ne yedirym tansionun duzelmesi için diye
yuva yikilmasa iyiydi ama olmu$ i$te kocasi oalcak okuz yapmasayd bu pismigi kadin attigi tokatlari bile saymiyor , çekmi$ çekmi$ sabri bitmi$ artik i$te .. dunyada ilk bo$anan onlar deilki
babam agliyor diye aglamasini gorseniz birisi ölmü$ dersinizz tovbe tovbeeee
Dis yok ama cok sert beni ziplatiyo disi olsa ne etcez bilemedim gari:) kilo almiyoz yapcek vardir elbet ama ben biraktim kilo yu anasi gibi zayif olacak demek dedimİnşallah Can'ım alır kilo korkma bizimki biraz iri zaten hep öyleydi ben mahfoldum dişten emzirmeye korkar oldum her seferinde kanatıyor ısırıyor
kizlar hepde buraya yaziyom ama kusura bakmayin artik idare edin beni
kayinim bosaniyorum bitti demi$ eltimden için ayri eve çikarsa biter demisti ve simdi de bitti diyor
esim abisine çokkk deger verir saygi duyar severmi bilmiyorum ama severde ehrghalde conçta abisi, yegenlerini çok sever, yengesi yillarca bakm$ onu ayri sever yani bu aile onun için çok onemluiydi anlayabiliyorum ama koca adam aglarmi ya
yemin ederim kayinim bi kere aglamamistir gidin bakin adam dedigim dedik çaldigim duduk
aglasin gecer diycemde tansiyonu var ben uç aydir ugarsiyorum ne pisiriym ne yedirym tansionun duzelmesi için diye
yuva yikilmasa iyiydi ama olmu$ i$te kocasi oalcak okuz yapmasayd bu pismigi kadin attigi tokatlari bile saymiyor , çekmi$ çekmi$ sabri bitmi$ artik i$te .. dunyada ilk bo$anan onlar deilki
aman biseyi olmasin da.. insallah gecer bir yasindan sonra falan..Gotyurdum cnm saglikli dediler hatta eeg cektirdik beyin dalgalarini olctuler normal cikti. Hiperaktif buldular sadece.
ll
Benimki bebekler icin yapinca yemio bisein icinde falan. Ama bizim gibi yapinca yiyo. Cok yag koymadan teflon tavada kisikta pisiriom bayila bayila yiyo. Disi olmadfan da yiyo simdi iki tane var. Kesio artik.
bazi ailelerde bosanma cok anormal biseymis gibi gorulur oyle davranmalari normal bence.kizlar hepde buraya yaziyom ama kusura bakmayin artik idare edin beni
bende olmadim. olabilirmis normalmis.Tatli mi tatli seker mi seker annelerim ufak bir sorum var doktora gitsemmi bilemedim ben hala adet olmadim ocakta dogum yaptim normal mi bilemedim simdi
biz daha oyuncaklari kemirmekle mesguluz kitap alsak onu da yer. bugun yerdeyken bas parmagimi yediKızlar bebeklerinize kitap aldınız mı resimlerine falan bakıyor Muş'unuz beraber?
yaa uf hemde kayinimin umrunda deil ama benimki salya sumuk sinir oluyorum vallaamaral ağlamakla birşey olmaz abisi eltini öldürse daha çok ağlar inanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?