2015 Şubat Anneleri

sen tedbirini al canim. ic bi sey olmaz. onu surekli kullanmak sakincali sadece. acil durumlar icin. adi ustunde zaten :))

içtim canım karnım fena oldu ama ağrı gibi bi dolgunluk hissi var yan etkilerinde yazıyor sabaha kalmaz geçer inş. bu da ders olsun bana
eşim diyor o kadar parayı bir hap için mi verdin ee nolcakti kaç hap var sanıyordun üç beş tane olur günlük içersin sanıyordum tek içimlik dedim böyle bi hapın varlığından da dün haber oldu saf kocamın
bi an düşündüm de ikinciyi bakmak tabiki zor ama daha yeni doğum yapmış sayılırım hamilelik dogurmak zor işler biraz zmaan geçsin istiyorum

Benım oglan 150 ml sut ıctı
Kuzum bnm karnı doyunca yatıp uyyo sesını cıkarmıyo hıç. Gece uyammaları cogaldı ama sabahta bezı cok dolu oluyor sutum gece var hunduz yok sankı
Maral bebişlerdde kabızlık neden olur? Özellikle çok katı dışkılama. Ek gıda derken çeşidi artırdık ondan mı? Önlemek için me yapmalı?

Maral bebişlerdde kabızlık neden olur? Özellikle çok katı dışkılama. Ek gıda derken çeşidi artırdık ondan mı? Önlemek için me yapmalı?
bunyesel oldduguda oluyodur ama genelde beslenme bozuklugundan oluyor canim
onlemek için bol yagli ve sekerli beslemek gerekiyor , ama bu yasta ne sekeri verecez onu bilmiyorum meyva sekeri oluyomudurki,aklimdaki tek seker kabizlik için duphalac surup içerigi glukoz sadece
kabizlik bi basladimi maalesef kisir donguye çevirir kisa suurede
mesela çocuk az yersede ( o az yedigide yagli deilse )hafif kabiz olabilir , kabiz olunca i$tahsizlikda gelisir
bu sefer istahsiz oldugu için bisey yemedigi için kabizlik çogalir vs diye boyle devam eder gider
bilmiyorum sut veriyirmusun veriyorsan tam yagli vermelisin , kirmizi kapakli lardan yani
kiymaysi bol yagli olsa iyi olur
klasik diyet uygulanmali kabizlik oldugunda patates pirinç muz elma falan vermiycez

bi kerre normal yapti diye bitti diye dusunmemek lazim duzelmesi biraz zaaman aliyor

gecen hafta eltim bendeydi çocuklariyla
3 yasindaki kizi kabiz olmu$ ev yemegi olmayinca bslenme duzeni bozulunca
çocuk geldikleri gun çok zor yapti gittim lavman aldim eczaneden ben gelene kadar sicak suda yapmis ama çok agladi yavrum

mesela ben geldikelrine tavuk çorbasi yapmistim o gun onu içti hatta sevdi iki kase içmisti , ertesi gun sorunsuz yapti , o çorba yaglydi ilaç gibi geldi, daha baslangiciymi$ kabizligin uzun surede biraz daha zaman aliyor duzelmesi

geçmis olasun canim
Allah gonlune gore versin ne zaman hazir olursan o zaman gelsin bebi$in

Benimki de gece iki ya da uc kere 130 cc icio aslinda alti aydan sonrasi aliskanlik diolar ama emmeui birakasina ragmen yine de iceden dalmio tekrar
yok emsin 10 kerede uyansa pes etmiycem ben, zaten fazla surmez maximum 1 sene oda en fazla
emziryim doyasiya

ben gunduz içtigi sut çogalinca uzuldum (

yok artikkkkkkk
oglan aksam 5 buçukda uyumusti saat 7 oldu hala uyyor gece uykusuna geçtuiyse sabah 4 de kalakr napicam ben simdi
gerçi 7 de geçse o saatde uyanip otuuryor kii
offf

kapiyi açayim bi belki uyanir

Benım oglan 150 ml sut ıctı
Kuzum bnm karnı doyunca yatıp uyyo sesını cıkarmıyo hıç. Gece uyammaları cogaldı ama sabahta bezı cok dolu oluyor sutum gece var hunduz yok sankı
Uff benimki bütün gun çok sinirli sürekli vit vit yaptığım yemeği yemedi yogurtta yapamadım sabah biraz bisiler yedi yarım da armut yedi o kadar umarım aç değildir bebeğim ama çok sık enzirdim

Uff benimki bütün gun çok sinirli sürekli vit vit yaptığım yemeği yemedi yogurtta yapamadım sabah biraz bisiler yedi yarım da armut yedi o kadar umarım aç değildir bebeğim ama çok sık enzirdim
Ben suphelendıgımde sut teklıf edıyon cnm.açsa içiyor 50 yle100arası bazende fazlasını ıcıyor.aslında benım sutum vsrda emnek ıstemıyor cocuk.zorlıuyırum cogu zamaan

Ben suphelendıgımde sut teklıf edıyon cnm.açsa içiyor 50 yle100arası bazende fazlasını ıcıyor.aslında benım sutum vsrda emnek ıstemıyor cocuk.zorlıuyırum cogu zamaan
Benimde hep yara gogsum emiyor oynuyor cicmcikliyo allaHtan isirmiyo yoksa kesin kopar. Bildiğimiz inek şutu veriyorsun dimi öyle bisey olsa yani sutum bitse ben ne veri cem ya :/ bunu düşünmem lazim

Benimde hep yara gogsum emiyor oynuyor cicmcikliyo allaHtan isirmiyo yoksa kesin kopar. Bildiğimiz inek şutu veriyorsun dimi öyle bisey olsa yani sutum bitse ben ne veri cem ya :/ bunu düşünmem lazim
Evet uht sut verym.aslında tam yahlı alsam daha ıyıde aldıgım markanın tam yaglısı yok.valla alıstırmayınca zor oluuor versen senınkı almsyabılur bıberonu ve sutu.bı dene ıstrsen

gelincikgibi nerelerdesin kader arkadasim?
Ayy çok uzun zamandır giremiyorum geçmişin de hepsini okuyamadım Canımm tam da senin bahsettiğin o gece uyanmaları yüzünden tüm gün kendime gelemiyorum.. İşe git bi ton yol, gel çocuk tependen inmesin çok yoruluyorum her yerim ağrıyor her gün bitmek bilmeyen bir baş ağrısı.. Bazen diyorum niye Almanya'da kalmadık acaba ne güzel iki yıl hem maaşımı alırdım hem de çocuğuma bakardım..

Ben bir çare bulamıyorum çünkü geceleri deneyecek halim bile olmuyor, inan memem açık uyuyorum, bazen hiç bir şey hatırlamıyorum uykusuzluktan.. Aslında bunun çaresi su da değil, meme vermemek lazım kucağında sakinleştirip uyutmam lazım ama buna ne sabrım var ne de gücüm o anda memeyi vermek daha kolay.. Duru da biberon almıyor demi? Zaten almaması da daha iyi bence.. Sen henüz çalışmıyorsun bence hala şansın var.. Ben herşeyi onbeş tatile erteledim o güne kadar mecbur devam böyle..yanımda yatmasına rağmen dediğin gibi 45-60da bir uyanıyor..

Yok artıkk ateş bıze bulaştı sankı burdan

Eklentiler

• IMG_20151029_214146.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Burnu tıkalı benımkının.şerefsız grıp ogluşumu buldu bula bulaaa

Şu an oynuyor benımkı elındekıyle.bı sıkıntısı yok.bakalım ne kdr gudecek.ıkı gun anca surrer tahmınım ama gorecez artık

Ben yanından ayrılınca etını koparmış gıbı aglıyor.yanundayken sorun yok.şu an dönüşümlü calpol ve dolven etkısı gorduruyorum resmen:))))

Canim ya ne olacak halimiz bilmem iki gecedir daha da sık uyaniyo yerine koyuyorum gelip yatiyorum agliyo. Napcagimi sasirdim. Bizle de rahat edemiyo babayla ikisi hareketli yatiyolar. Biberon aliyo da emzik almiyo Duru. Bi deneyecegim bakalim uyku egitimini. Bu gece de surekli uyandigindan kucakta sakinlestirmeye calisiyorum. O uyanacak diye beklemekten ben hic uyuyamiyorum. Dogru soyluyorsun. Burda cok sınırlı haklarimiz var. Emzirme izinleri bile yetersiz ve kullanissiz bence

Evet uht sut verym.aslında tam yahlı alsam daha ıyıde aldıgım markanın tam yaglısı yok.valla alıstırmayınca zor oluuor versen senınkı almsyabılur bıberonu ve sutu.bı dene ıstrsen
Hiç biberon almamış bi bebek olarak alistirsam iyi bişey mi bide diyelim ki inek sutune alerjisi yok diyorlar ya 1yasinabkadar vermeyin alerji olabilme ihtimaline karşı dimi yoksa gönül rahatlığıyla verilebilir mi

Hiç biberon almamış bi bebek olarak alistirsam iyi bişey mi bide diyelim ki inek sutune alerjisi yok diyorlar ya 1yasinabkadar vermeyin alerji olabilme ihtimaline karşı dimi yoksa gönül rahatlığıyla verilebilir mi
Sımdıue kdt sut urunu verdıysen bıseu olmadıysa alerjısı yokdur.bıberon ıyı tabı yerı geldımu kurtarıcı oluyor.
Ama o kdr kolay deıl ku,bu saatden sınra bıberon alması zor bence.dene bakalım

fyz35 nasıl oldu azra.bızım ateş sabaha kdr ındı cıkdı.dokunmatık yok ama
olcemıyorum dıjıtalle uyyanmasın dıe
Aslında kaç olmasının onemı yok .ılac vermıycem kaç olursa olsun merak bemımkı
Ha nıe buraya yazıyom dersenuz gelıp gıdıp.
sıze tavsıye ettıklerımı kendımde yapoyorum gostermek için:).laf olsun dıye yazmıyorum gercektrn

Sabah oldu nerdeyse
Gunduz ateşın hafif seyretmesı vıral oldugunun ısaretı.sabah ola hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…