2015 Şubat Anneleri

Masallah canim seninki gece uykusunu aliyo bence o yuzden gunduz uyumuyo fazla. Bosver gece uyuyunca en azindan sen de dinleniyorsun. En iyisi gece uykusu. Ben de onu saglamaya calisiyorum

Gunaydınnn ıyı pazarlar hanımlar
Teyzelerı bizz duzeldıkkkkk
Geceden berı yok ateşimizzzzzz
Herkese bendem çayyyyy dıye bagırmak grlıyo içimdennnnnnn

Bu ılk uzun ve yuksek atesımızdı sınavı gectıkk.bu hafta burun tıkanıklıgıda bıter ınş

Gözünüz aydın.Gecmis olsun.ne coşkulu bi gunaydin temennisi bu.her sabahınız böyle sağlıklı coşkulu olsun maralim

Defıne aramalarına kaldıgımuz yerden devamm....
Ya çok tatlı :))tulumu sevsinler çok güzelmiş bende dün biraz alışveriş yaptım uykum tulumu aldım bu arkadan acilanlari gördüm ama uğraştırir diye almadım kullanislimi

Ç&a mağazası varmı fransada acayip indirim var salı bitiyor ama mesela kendime bi sal aldım 2 euro oğlana çok güzel fermuarli üst aldım 4 euro MaRaL_ Güzel bi sırt çantası mesela 7,5 euro

Aferin Hakancik'a. Masallah

Ya çok tatlı :))tulumu sevsinler çok güzelmiş bende dün biraz alışveriş yaptım uykum tulumu aldım bu arkadan acilanlari gördüm ama uğraştırir diye almadım kullanislimi
Ben hep boyle kullanıyom cnm.onden açılanda varda sevmıyom pek onları bunları cok ercuh edıyom.evde ust baş cok gıydurmem bem 1 yaşa kdr tulumla duryrlar evde:))c&α var burfafa ındurımler pek aynı olmaz orayla

Maşallah ya ... Benim bu kızda derin uykuya bi dalsaydı derin uykuyu bırak çıt sese uyanıyor ...

Ben yerlerde geziyor diye esofman altı külotlu çorap giydiriyorum ama senin yaptığın daha güzel tulum en rahatı tek parça mis.bazen ışte o mağazada birkaç gun indirim oluyor %50uzerinden bidaha %50yapiyolar yakalarsan süper tabi türkler talan ediyor her zaman olduğu gibi:)

Benim bebenin geceleri Bi derdi oluyo heralde ya aniden ağlayarak uyanıyo ve meme dışında hiç susmuyor. Dün inat ettim emzirmiyorum dedim. 1 saat ağladı. Kucağıma alıyorum sakinleşsin diye yok. Yerine bırakıyorum yok. Ninni söylüyorum yok. Yeri göğü inletti yine en son aldım memeye ölçen uykusuzluktan . Dün 5ten sonra babasına vermiştim. Beyefendi biraz uykusuz kalmış. Akşam yatmadan tembihliyo sakın sabah bana elleşme diye yazık değil mi bana ya. Niye böyle bu bebe ;( napsam bilemedim.

Masallah canim seninki gece uykusunu aliyo bence o yuzden gunduz uyumuyo fazla. Bosver gece uyuyunca en azindan sen de dinleniyorsun. En iyisi gece uykusu. Ben de onu saglamaya calisiyorum
evet canim gece uykusu daha onemli. bazi donemler bi derdi mi oluyosa ne gecenin dordunde kalkiyodu saatlerce uyumuyodu cok cok zor. gunduz uyumasin onemli degil. insallah senin kuzu da duzen oturtur gece uykusunda

hadi gecmis olsun canimm :)

kizlar bugun secim var vatanimiza milletimize hayirli ugurlu olsun sonuc insallah.. babamiz gelsin hep beraber gidicez oy kullanmaya.

kizlar bu arada bu sumuk olayi beni şok etmeye devam ediyor. ben hayatimda boyle sumuk gormedim

otribebenin tek kullanimlik uclari var ya bi burun deligi bi tanesini dolduruyo

normal mi ya hic anlamadim nerden cikiyo bu kadar sumuk :/ napcam ben MaRaL_
sorumu sorcaktin kadir beye sordunmu kizzz

Canim bana doktor dedi ki emip uyudugu icin reflu oluyo bogazi kuruyo sonra da bogazi kurudugu icin yine agliyo meme istiyo. Tam bir kisir dongu yani. Dedi bikac gece zorlanacaksin ama sonra alisacak memesiz uyumaya

Valla erkeklere hep yazik da bize yazik olmuyor canim cocuklari kendimiz yapiyoruz cunku. Ona bakmak da bizim gorevimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…