Canim bana doktor dedi ki emip uyudugu icin reflu oluyo bogazi kuruyo sonra da bogazi kurudugu icin yine agliyo meme istiyo. Tam bir kisir dongu yani. Dedi bikac gece zorlanacaksin ama sonra alisacak memesiz uyumaya
Valla erkeklere hep yazik da bize yazik olmuyor canim cocuklari kendimiz yapiyoruz cunku. Ona bakmak da bizim gorevimiz
Erkekler hep oyle yetistirildiginden canim. Senin de erkekti dimi sen boyle yetistirme :) yeni annelerden umutluyum. Insallah tum bebisler kendi uyusun artik kocaman oldularDoktorun haklı.. Bugün de alcam salona beşiği deniycem yine. Hayırlısıyla öğrenir kendi kendine uyumayı inşallah...
Bak şimdi yine yattı uyuyo. Şoklardayım. Gece sanki o uyumamış...
off okurken ben gerildim :)Benimki de arabasına koydum.aglamayacak gibiydi.tam o sırada bi komşu çıktı laf attı buna.bastı yaygaracı.tam susacak gibi oluyor yolda biri niye agliyon sen diye laf atiyo tekrar başlıyor.eşim de görevli.söylene söylene gittim geldim 3 çocukla.Baska aksilikleri saymiyom bile.eşim bi de diyor geze geze gider gelirseniz .Buna da şükür.gecen seçimde anahtarı evde unutmuştuk.kapıda kalmıştık.ayy o daha kötüydü.
Resım yuklesene goturme cocuk artık hasta deılkı:).kaşıyomu.karnında yoksa su cıcegı deıldur.6. Hastalık olabilir ama olsa da önemli değil bu saatten sonra yapacak bir şey yok geçmiş olsunMaRaL_ dediğin oldu galiba azranın vücudu isilik olur ya bazı yerleri özellikle sırtı öle bide bazı yerleri suratı falan pütür pütür yarın götürsem mi ki doktora Ateş yok
Kışın gününe isilik olduğunu sanmıyorum Tabii ki çocuğu sobanın dibine koymadıysan:)MaRaL_ dediğin oldu galiba azranın vücudu isilik olur ya bazı yerleri özellikle sırtı öle bide bazı yerleri suratı falan pütür pütür yarın götürsem mi ki doktora Ateş yok
Isilik degil de 6.hastalik olabilir canim. Atesin ardindan dokuntu de geliyo. Benim kiz da gecirdi yaMaRaL_ dediğin oldu galiba azranın vücudu isilik olur ya bazı yerleri özellikle sırtı öle bide bazı yerleri suratı falan pütür pütür yarın götürsem mi ki doktora Ateş yok
Kahvaltı konusu bende de sıkıntı oluyor az veriyorum galiba ben öyle düşünüyorum haftada 3kere falan yumurta sarısı hasliyorum veriyorum veya omlet yapıyorum. Haşlanmış olsun omlet olsun kendi yaptığım lor peynirini katiuorum ve biraz tereyag bir kaşık pekmez yiyor ayrıca. Bugün bi tane zeytin verdim ve biraz keçi sütünden peynir denettim. Dün ilk kez balık yedi çok sevdi. Bizden böyle ve emzirme devamMerhabalar uzun zamandır bakamıyorum geçmişide oku oku bitmiyor uyuyup kalıyorum sonra.bir. sorum olacak sizlere bebeklerinize nasıl kahvaltı hazırlıyorsunuz bu aralar, ben hep katışık yapıyordum.mama sandalyesi aldık birkaç gündür ayrı ayrı veriyorum.mesela beyaz peynir salatalık kaşar ekmek gibi patates varsa önüne bırakıyorum kendi canının istediği gibi yiyor. Maksat tatsın.ardından uyku öncesi sütünü yine veriyorum.omlet yaptım bir kere kaşarlı bölüp bölüp verdim güzel yedi.böyle devamı edeyim yoksa karışık kahvaltıya ve meyve püreli kahvaltıya devam mı edeyim bilemedim.meyve yumuşak olursa dilimleyip veriyorum.inek sütünü 1 yaşından önce sulandırıp versek olmaz mı.devam sütüne devam mı yoksa.siz neler yapıyorsunuz bu aralar ben her şeyden eline vermeye çalışıyorum ilerde yemek seçmemesi için o da zaten elinde yemeye meraklı hergün birkaç kıyafet değişiyoruz en sonunda kollu önlük aldım kocaman:) ilerde de kullanırız boya beslenme vs durumlarda
Bence yiyebiliyorsa kendinin yemesi en güzeli, bence böyle devam et. Soymadığını düşünüyorsanarada sende ver.Merhabalar uzun zamandır bakamıyorum geçmişide oku oku bitmiyor uyuyup kalıyorum sonra.bir. sorum olacak sizlere bebeklerinize nasıl kahvaltı hazırlıyorsunuz bu aralar, ben hep katışık yapıyordum.mama sandalyesi aldık birkaç gündür ayrı ayrı veriyorum.mesela beyaz peynir salatalık kaşar ekmek gibi patates varsa önüne bırakıyorum kendi canının istediği gibi yiyor. Maksat tatsın.ardından uyku öncesi sütünü yine veriyorum.omlet yaptım bir kere kaşarlı bölüp bölüp verdim güzel yedi.böyle devamı edeyim yoksa karışık kahvaltıya ve meyve püreli kahvaltıya devam mı edeyim bilemedim.meyve yumuşak olursa dilimleyip veriyorum.inek sütünü 1 yaşından önce sulandırıp versek olmaz mı.devam sütüne devam mı yoksa.siz neler yapıyorsunuz bu aralar ben her şeyden eline vermeye çalışıyorum ilerde yemek seçmemesi için o da zaten elinde yemeye meraklı hergün birkaç kıyafet değişiyoruz en sonunda kollu önlük aldım kocaman:) ilerde de kullanırız boya beslenme vs durumlarda
Kulagu agrıyor olabılır cmm.son haftada grıp halu varmıydı.kulagı agruyınca synı tarıf ettıgın gıbı aglar.burnuna ılacu var onu uc gun damlatıyorsun uc gun bıyunca.eger kulaksa yıne aglıycakdır aynı sekıldeYakşamlar kızları. Tuna bugün ilk kez ağlama krizine girdi. Çok şaşırdım ve korktum. Çocuk kucağımda hala tırmanıyor üstüme, bi yeri mi yandı kesildi mi diye açtım baktım heryerine, tırnağı mı kırıldı, bezine böcek mi girdi diye bile düşündüm. Ayy çok kötüydü ya.. En sonunda bende dayanamadım bi çığlık attım ona daha çok ağladı tabi. En sonunda sustu, bişeyler yedireyim dedim güç bela ki Tuna iştahlı bir bebek, yemedi doğru düzgün. Hep gaz yapıyor alttan pırt pırt hiç durmuyor. Her zaman yedirdiklerinden yerdiriyorum. Anlamadım valla.. Ya bide eli hep kulağında. Sizde de el
Kulağında olan var mı? Önce dedim keşfediyor oynuyor diye ama bi sorun var galibageceleri çok huzursuZ hiç uyumadık dün, nereye kadar böyle devam edecek bu uyku bilmiyorum. Kendi kendine uyusa da uyanıyor ve direk ayağa kalkıyor gözü kapalı. Emsede aynı kucağımda da aynı hep uyanıyor ve kendi kendine asla dalmıyor. Bitsin artık bu çile..
canim Tuna dis cikardi mi?Yakşamlar kızları. Tuna bugün ilk kez ağlama krizine girdi. Çok şaşırdım ve korktum. Çocuk kucağımda hala tırmanıyor üstüme, bi yeri mi yandı kesildi mi diye açtım baktım heryerine, tırnağı mı kırıldı, bezine böcek mi girdi diye bile düşündüm. Ayy çok kötüydü ya.. En sonunda bende dayanamadım bi çığlık attım ona daha çok ağladı tabi. En sonunda sustu, bişeyler yedireyim dedim güç bela ki Tuna iştahlı bir bebek, yemedi doğru düzgün. Hep gaz yapıyor alttan pırt pırt hiç durmuyor. Her zaman yedirdiklerinden yerdiriyorum. Anlamadım valla.. Ya bide eli hep kulağında. Sizde de el
Kulağında olan var mı? Önce dedim keşfediyor oynuyor diye ama bi sorun var galibageceleri çok huzursuZ hiç uyumadık dün, nereye kadar böyle devam edecek bu uyku bilmiyorum. Kendi kendine uyusa da uyanıyor ve direk ayağa kalkıyor gözü kapalı. Emsede aynı kucağımda da aynı hep uyanıyor ve kendi kendine asla dalmıyor. Bitsin artık bu çile..
Benimki de hic durmaz uyurken bile oynatir. Hic ole bisi duymadim.
Dvite basliorum ben tekrar korktum simdi. Baslarda cok duzenli veriodum bi ara hasta oldu orda unuttum o unutyus gitti ole.
MaRaL_ alt kaburga kemiklerinin cikik olmasindan mi ole dusundun. Benimkinin de ole. Bi sikinti oldugunu sanmiorum.
Burnu tıkalı ya bir haftadır herhalde o baskı yapıyor. Burnuna sıktığım serum fizyolojisi kulağında mı damlasıyım? Tam anlamadım canımKulagu agrıyor olabılır cmm.son haftada grıp halu varmıydı.kulagı agruyınca synı tarıf ettıgın gıbı aglar.burnuna ılacu var onu uc gun damlatıyorsun uc gun bıyunca.eger kulaksa yıne aglıycakdır aynı sekılde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?