2015 Şubat Anneleri

sanmiyorumki bisey olsun ya herkes bilincli degildiki onceden. kullanmayan herkes oyle oldu mu.
onceden daha çok gunes goruluyodur be canim
çocuklar tarlada gunesin anninda biralilip çalisiliyuormu$, o gunesi goren çocuk senden benden saglamdir :)

ben onlemimi alayimda geriis Allahtan artik ..

onceden daha çok gunes goruluyodur be canim
çocuklar tarlada gunesin anninda biralilip çalisiliyuormu$, o gunesi goren çocuk senden benden saglamdir :)

ben onlemimi alayimda geriis Allahtan artik ..
tabiikii orasi oyle tatlim.
d vit e bende onem veriyorum bazi gunler unutsamda.
gunumuzdeki anneler icin dedim ben. hoc kuzenlerimde hatirlamiyorum oyle ustune dustuklerini ama demek onemli biseymis sandigimdan.

unutmamak icin ben her gun gece uatmadan once altini degistirme faslinda veriyprum. rutin oluyor oyle unutmuyorsun.

bende bayadir sabahki alt degisme esnasinda veriyorum, unuttuugm nadir oluyor ama ilk aylar pek onemsemedim yada unuttum i$te ne bilem

ay masallahhh darisi bizim basimiza.
kendimde o gucu bulamiyorum bi turluuuu
Canim ben en yorgun en uykusuz oldugum gun basladim bi cesaret. Ben de guc bulamiyordum. Darisi herkesin basina insallah. Insallah beninki de boyle basladi boyle gider.

bende bayadir sabahki alt degisme esnasinda veriyorum, unuttuugm nadir oluyor ama ilk aylar pek onemsemedim yada unuttum i$te ne bilem
canim sikma canini unutmayla olsa hepimizde olabilirdi bende istanbuldayken surekli unutmustum

Canim ben en yorgun en uykusuz oldugum gun basladim bi cesaret. Ben de guc bulamiyordum. Darisi herkesin basina insallah. Insallah beninki de boyle basladi boyle gider.
heheh kiz zaten hep oyle oluyor
insan canindan beziyor artik gozunu karartiyor :))))

Bacakları çok uzun ya devrilme olayı olur mu ki dİye .. Teşekkürler ..

bazen olmayacagi tutar belki ama pes etme sakin. bende bi cesaret basliycam insallah.
allahtan eskisi gibi zorlamiyo uykuya dalarken. yoksa baslardim coktan.

bazen olmayacagi tutar belki ama pes etme sakin. bende bi cesaret basliycam insallah.
allahtan eskisi gibi zorlamiyo uykuya dalarken. yoksa baslardim coktan.
Yasemin kızını ayağında sallıyorsun demi uyuyunca yerine koyarken uyanmıyor mu ? Nasıl yapıyorsun uyanırsa tekrar ayak tekrar yatak mı ? Bunları yazarken aklıma geldi seninki uyuyunca derin dalıyordu :)))))

Yasemin kızını ayağında sallıyorsun demi uyuyunca yerine koyarken uyanmıyor mu ? Nasıl yapıyorsun uyanırsa tekrar ayak tekrar yatak mı ? Bunları yazarken aklıma geldi seninki uyuyunca derin dalıyordu :)))))
evet canim ayagimda salliyorum.
yatakodamda salliyorum. gunduz odasina goturmuyorum cunku gunduz kus kadar uykusu var zaten hemen uyaniyo. benim yatagimda yatiyo gunduz. duser diye korkumdan kale yapiyorum resmen yatagin kenarlarini :))

ama gece salliyorum uyuyo birakiyorum bi on bes dk uyanmiyosa dalmis demektir. gece uykusuna gecti mi uyanmiyo masallahi var. kucagimda goturuken opup kokluyorum bile :)

oyle uyanirsa da emzigini veriyorum tekrar daliyo. gece emmeye kalksa da ki artik kalkmiyo. emdikten sonra koyunca uyuyo. gunduz sikinti bizde. ama sukurler olsun gece uykusu hep guzeldi. burda okuduklarimdan sonra cok sukrettim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…