Unutmuyorum bazı bebişleri :) ben bi tasa kaynayan su koydum içine attım viksi bütün oda viks kokuyor buram buram :)benimki sicak suya tutunca agliyor((
baayadir hakan demiyorum kiz unutmmaissin :)
Multi tabsAdı ne canım
size de gecmis olsun.Tekrar grip olmuştır. Aynı mikrop ateş yapmıyor sadece yeşil sümük yspıyor şu an öyleyiz
sanmiyorumki bisey olsun ya herkes bilincli degildiki onceden. kullanmayan herkes oyle oldu mu.Evwt cnm o kaburgalar yan çıkıntı olıyır .dr a sordum ne dıycek bakalım
ay masallahhh darisi bizim basimiza.Dun 45dk'da uyudu bugun 30 cok sukur. Masallah nazarim degmesin
onceden daha çok gunes goruluyodur be canimsanmiyorumki bisey olsun ya herkes bilincli degildiki onceden. kullanmayan herkes oyle oldu mu.
tabiikii orasi oyle tatlim.onceden daha çok gunes goruluyodur be canim
çocuklar tarlada gunesin anninda biralilip çalisiliyuormu$, o gunesi goren çocuk senden benden saglamdir :)
ben onlemimi alayimda geriis Allahtan artik ..
vallahi ben tum kuzularin isimlerini biliyorum annelerinkini bilmesemde :)) kendi yavrularim gibi oldular gormesemdebenimki sicak suya tutunca agliyor((
baayadir hakan demiyorum kiz unutmmaissin :)
bende bayadir sabahki alt degisme esnasinda veriyorum, unuttuugm nadir oluyor ama ilk aylar pek onemsemedim yada unuttum i$te ne bilemtabiikii orasi oyle tatlim.
d vit e bende onem veriyorum bazi gunler unutsamda.
gunumuzdeki anneler icin dedim ben. hoc kuzenlerimde hatirlamiyorum oyle ustune dustuklerini ama demek onemli biseymis sandigimdan.
unutmamak icin ben her gun gece uatmadan once altini degistirme faslinda veriyprum. rutin oluyor oyle unutmuyorsun.
bana da dogum.yaptigim hastanenin doktoru onu yazmisti receteye. hatta bende diyodum herkes dvit yazani kullaniyo benimki neden farkli diye. demek bu daha iyiymis hmmmMulti tabs
burda SIK soylenince bende biliyorumda soylenmese unutur giderim :))vallahi ben tum kuzularin isimlerini biliyorum annelerinkini bilmesemde :)) kendi yavrularim gibi oldular gormesemde
Canim ben en yorgun en uykusuz oldugum gun basladim bi cesaret. Ben de guc bulamiyordum. Darisi herkesin basina insallah. Insallah beninki de boyle basladi boyle gider.ay masallahhh darisi bizim basimiza.
kendimde o gucu bulamiyorum bi turluuuu
canim sikma canini unutmayla olsa hepimizde olabilirdi bende istanbuldayken surekli unutmustumbende bayadir sabahki alt degisme esnasinda veriyorum, unuttuugm nadir oluyor ama ilk aylar pek onemsemedim yada unuttum i$te ne bilem
heheh kiz zaten hep oyle oluyorCanim ben en yorgun en uykusuz oldugum gun basladim bi cesaret. Ben de guc bulamiyordum. Darisi herkesin basina insallah. Insallah beninki de boyle basladi boyle gider.
Bacakları çok uzun ya devrilme olayı olur mu ki dİye .. Teşekkürler ..Ben ortanca kızda kulandim bu seneye kadar hem de.minyon olunca hala sigyor 4 yasında.şimdi küçük kız kullanıyor.benim kiler sarkmadı dusmedi.Ben severek kullandım kullanıyorum.Mama tablasını çıkarınca baya yemek masamizla bir ,yüksek sandalye de oturuyormuş gibi oluyor ileri zamanlarda.nesi güvenilir gelmedi mesela.
bazen olmayacagi tutar belki ama pes etme sakin. bende bi cesaret basliycam insallah.Canim ben en yorgun en uykusuz oldugum gun basladim bi cesaret. Ben de guc bulamiyordum. Darisi herkesin basina insallah. Insallah beninki de boyle basladi boyle gider.
Yasemin kızını ayağında sallıyorsun demi uyuyunca yerine koyarken uyanmıyor mu ? Nasıl yapıyorsun uyanırsa tekrar ayak tekrar yatak mı ? Bunları yazarken aklıma geldi seninki uyuyunca derin dalıyordu :)))))bazen olmayacagi tutar belki ama pes etme sakin. bende bi cesaret basliycam insallah.
allahtan eskisi gibi zorlamiyo uykuya dalarken. yoksa baslardim coktan.
evet canim ayagimda salliyorum.Yasemin kızını ayağında sallıyorsun demi uyuyunca yerine koyarken uyanmıyor mu ? Nasıl yapıyorsun uyanırsa tekrar ayak tekrar yatak mı ? Bunları yazarken aklıma geldi seninki uyuyunca derin dalıyordu :)))))
Benimkinin adı ne:)vallahi ben tum kuzularin isimlerini biliyorum annelerinkini bilmesemde :)) kendi yavrularim gibi oldular gormesemde
sen soyleidnmiki :)Benimkinin adı ne:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?