2015 Şubat Anneleri

Bizim ateş yıne aldı yerını ,yerlestı 38.8 akşam olunca.vıruslerle olan çetın savaşımız tam gaz devam edıyor ,pabuç bırakmıycaz bu vıruslere ogluşumla.48saat tır 38 ın altına bı ıkı saatlıgıne dustu sadece.ınadımız inat

Çıktın mi doktora.daha tam okuyamadim.geçmiş olsun o zaman.İlac adı için de sağol.koydeydim.net yoktu.şimdi gördüm.
Internetdeku dr a sordum.reel ede goturcem pazartesı ararım onuda artık tatıle gıtmıstı gelmıştur ınş

Onemlu deıl ılac ıcın ustıkrarlı olacaksın.ard arda uc dort kuru vermen gerekenılır yanı bı kaç ay surer.ıse yaramadı dıye hmn bırAkma.brnde nuyuk ogluma kullancam 6 . Yaşını brklıyom

Canım dr bana hafif var demiş Raşitizm Harrison oluguı diyor beş damla vitamin D önermiş seninki de öyleyse çıkıntısı Doktora sor istersen

Simdi actm baktim tekrar seninki kdr olmasa da belirgin telaslandim bak. İlaca da basladim hemen unutmam daha.

Simdi actm baktim tekrar seninki kdr olmasa da belirgin telaslandim bak. İlaca da basladim hemen unutmam daha.
Yapacak busey yok canım.bundan sınra unutmuycz zamanla duzelıcek ınş.sor yıne dr una kontrole gudınce.bızımkı yenı galıba daha oncr dr umuz bılurdı her ay goturuyordum ben

Aynı benim ki.bi de ben gelene kadar babası da dahil kimse teselli edip susturamiyor.Ama laf aramizda bayılıyorum o sarılıp opmelere.bi de o arada başını babasına çevirip nispet yapar gibi bakmaz mi
Ha evet bide nispet yaparlar babasi o zaman diyoki senden kustum bidaha oynamicam senle nedense benim kucagimdayken babasının kıymetini biliyor o zaman tatlı geliyor bakıyor gülüyor falan ama benim kucağında olacak en güvendiği kalesinde annesinin kucusunda :))

bebimki aksam uykusuna zor geçti endense
uykusu avr karni tok emziriyorum emmiyor sut evriyorum içmiuyor
burnunu temzieliyorum aama yinede fo$urduiyor

burnundan yatamaiyor galiba

Viral olunca mı Ateş oluyordu Maral, bizimkinde Ateş yok sadece burnu tıkanık ve geniz akıntısı var, doktora götürdüm bizim kasabadaki, doktor tam senlik ilaç sevmeyenden, öksürünce bal ye diyor neyse o işte ciğerlerini dinledi iyi dedi balgam gibi bişey var herhalde öksürüyor dedim geniz akıntısı var dedi. Peditus diye bi şurup var akıntıyı durdurmak için onu kullanabilirsin istersen, bide burnunu sık temizle orta kulak iltihabı olmasın dedi. Napıyım kullanıyım mı

yok kiz viraldede olur ates bakteiryelde hatta baakteriyelin atesi daha okkali olur
pedutus kullanma
burnunu iyi temizle
peditus veren dr la benim i$im olmaz kizz
balli limon veerebiilirsin
sicak buhar iyi geliyor, benimkide ayni durumda fazladan bonus olarak atesimiz var sadec :)
burnumuz tikali odem olmu$ baya elimden geleni yaoiyorum a$mak için çok absarili oldugum soylenmez
cold mix damaltabilrisin yakaisna, bulamazsan wicks koy bi tulbente findik kadar , onuda gogsune koy ..

bugun gunduz iyiydik aslinda, atesi yokdu evin içinde pesimde emekledi durdu pek ariza çikarmadi
dun kucagimdan hiç inmemistin sadece uyumasi için yataga birakmi$tim
yarina nolcak bakalim, eltimin yanina gidecez kaloriferi bozukmus gitmesem olmuyor gitsem olmuyor
offf

İlk yatağa koyduğunda napti bide 1saat sonra uyandı diyelim o zaman napiyisun
Canim ilk yataga koydugumda oyuncak da veriyorum yanina oyalaniyo iyice uykusu geliyo onceden durmazdi simdi duruyo sasirdim. 1 saat sonra pek uyanmaz ama uyanirsa emzirmicem bi sekilde kucagimda veya omzumda uyutmaya caliscam. 11-12 civari emziririm.

Yapıyorum hepsini sümük fış fış burun tıkalı, sıcak suya viks koydum buhar açıp rahatlatıyor, düzelir inşallah Hakan'da. sümük çekmeye devam :)

Yapıyorum hepsini sümük fış fış burun tıkalı, sıcak suya viks koydum buhar açıp rahatlatıyor, düzelir inşallah Hakan'da. sümük çekmeye devam :)
benimki sicak suya tutunca agliyor ((
baayadir hakan demiyorum kiz unutmmaissin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…