Internetdeku dr a sordum.reel ede goturcem pazartesı ararım onuda artık tatıle gıtmıstı gelmıştur ınşÇıktın mi doktora.daha tam okuyamadim.geçmiş olsun o zaman.İlac adı için de sağol.koydeydim.net yoktu.şimdi gördüm.
Canım dr bana hafif var demiş Raşitizm Harrison oluguı diyor beş damla vitamin D önermiş seninki de öyleyse çıkıntısı Doktora sor istersen
Yapacak busey yok canım.bundan sınra unutmuycz zamanla duzelıcek ınş.sor yıne dr una kontrole gudınce.bızımkı yenı galıba daha oncr dr umuz bılurdı her ay goturuyordum benSimdi actm baktim tekrar seninki kdr olmasa da belirgin telaslandim bak. İlaca da basladim hemen unutmam daha.
Ben dogdugundan beri d vit. Hep veriyorum hiç aksatmadan doktor da aksatma dedi her gittiğimde soruyor bence önemliBu arada d vitaminini verio muyduk ben kac aydir vermiorm
Ha evet bide nispet yaparlar babasi o zaman diyoki senden kustum bidaha oynamicam senle nedense benim kucagimdayken babasının kıymetini biliyor o zaman tatlı geliyor bakıyor gülüyor falan ama benim kucağında olacak en güvendiği kalesinde annesinin kucusunda :))Aynı benim ki.bi de ben gelene kadar babası da dahil kimse teselli edip susturamiyor.Ama laf aramizda bayılıyorum o sarılıp opmelere.bi de o arada başını babasına çevirip nispet yapar gibi bakmaz mi
Adı ne canımBen ac d e karisik olanlardan kullaniyorum. Damlasini bilmiyorum 1 ml günlük. Karisik olani onermisti doktor.
maa$alalh canimDun 45dk'da uyudu bugun 30 cok sukur. Masallah nazarim degmesin
İlk yatağa koyduğunda napti bide 1saat sonra uyandı diyelim o zaman napiyisunDun 45dk'da uyudu bugun 30 cok sukur. Masallah nazarim degmesin
Viral olunca mı Ateş oluyordu Maral, bizimkinde Ateş yok sadece burnu tıkanık ve geniz akıntısı var, doktora götürdüm bizim kasabadaki, doktor tam senlik ilaç sevmeyenden, öksürünce bal ye diyorBizim ateş yıne aldı yerını ,yerlestı 38.8 akşam olunca.vıruslerle olan çetın savaşımız tam gaz devam edıyor ,pabuç bırakmıycaz bu vıruslere ogluşumla.48saat tır 38 ın altına bı ıkı saatlıgıne dustu sadece.ınadımız inat
yok kiz viraldede olur ates bakteiryelde hatta baakteriyelin atesi daha okkali olurViral olunca mı Ateş oluyordu Maral, bizimkinde Ateş yok sadece burnu tıkanık ve geniz akıntısı var, doktora götürdüm bizim kasabadaki, doktor tam senlik ilaç sevmeyenden, öksürünce bal ye diyorneyse o işte ciğerlerini dinledi iyi dedi balgam gibi bişey var herhalde öksürüyor dedim geniz akıntısı var dedi. Peditus diye bi şurup var akıntıyı durdurmak için onu kullanabilirsin istersen, bide burnunu sık temizle orta kulak iltihabı olmasın dedi. Napıyım kullanıyım mı
kendi kendine uyuduysa bi saat sonra uyanmaz , uç bes saat sonra uyanir :)İlk yatağa koyduğunda napti bide 1saat sonra uyandı diyelim o zaman napiyisun
Canim ilk yataga koydugumda oyuncak da veriyorum yanina oyalaniyo iyice uykusu geliyo onceden durmazdi simdi duruyo sasirdim. 1 saat sonra pek uyanmaz ama uyanirsa emzirmicem bi sekilde kucagimda veya omzumda uyutmaya caliscam. 11-12 civari emziririm.İlk yatağa koyduğunda napti bide 1saat sonra uyandı diyelim o zaman napiyisun
Yapıyorum hepsini sümük fış fış burun tıkalı, sıcak suya viks koydum buhar açıp rahatlatıyor, düzelir inşallah Hakan'da. sümük çekmeye devam :)yok kiz viraldede olur ates bakteiryelde hatta baakteriyelin atesi daha okkali olur
pedutus kullanma
burnunu iyi temizle
peditus veren dr la benim i$im olmaz kizz
balli limon veerebiilirsin
sicak buhar iyi geliyor, benimkide ayni durumda fazladan bonus olarak atesimiz var sadec :)
burnumuz tikali odem olmu$ baya elimden geleni yaoiyorum a$mak için çok absarili oldugum soylenmez
cold mix damaltabilrisin yakaisna, bulamazsan wicks koy bi tulbente findik kadar , onuda gogsune koy ..
benimki sicak suya tutunca agliyorYapıyorum hepsini sümük fış fış burun tıkalı, sıcak suya viks koydum buhar açıp rahatlatıyor, düzelir inşallah Hakan'da. sümük çekmeye devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?