2015 Şubat Anneleri

ahahah kiz ben diyorum ama simdi mattika gelip kizacak bana anacim 3 çocuk da toplam 53 di$
hiçbirinin ne zaman çikdiigni anlamadim bendemi bi sorun varr yaaaa
ben o sinyali kendime gonderdim

çocuk aglayinca aklima di$ ba$ka hersey egliyor
ne bileyim açlik ,tokluk gazi carti curtu , geceden uykusz olabilir,, bi gun onceden uykusuz olabilir
ne bileyim buyuklerin sesine uyanmi$ uykusunu alamami$ olabilir
her zmaan oldugu gibi kakasini yaptigi için kus uykusu kadar uyyup uyanmi$ olabilir kiii o gun beni lahbediyor uykuusnu alamadigi için

yani ne bilim daha bulurum size neden ama di$ aklima gelmez i$te bende boyle deluyummm

Bende bıktım daha şimdiden :)) sizin orda niye satılmıyor? Bi yan etkisi kötü bişeysi olmasın? Türkiye ye güven olmaz da..
yok ondan deil be,ayni isimde ilaç yok,baska adi varsada ben bilmiyorum
galiba herhnagi bi burun damlasida oluyordu ama iliadni getirmek kolayima geliyor benim :)

ne çok uykudan bahetmisim benim kinin tek derdi uyku zaten, onu bi guzel uyusa hiç giki çikmaz
ama uyyamadiysa her hangi bi sekilde anamdan emdigini burnumdan getirirrrr

inanmazsiniz bugun arbada gelirken kendimden sut sagdim
kucagimda uyyordu koltuguna koyunca uyandi
yolda aglamaya basladi
biberon var sut yok, meyva puresi var kasik yok çantada :)))
çocuk zirluyoir arkamdaa
aklima kendi sutum geldi , valla sagdim gittigimiz yerde :
50 ml kdr çikdi zar zor içti derdi sut de deil sadece beni bniye uyandirdin ben daha uyycam aglamasaydiii

oyyy ben yine bi ev buldum tasinmak için,hemde bu mahallede
m² si kuuçuk ama olsun alsitim ben :)

sabah ola ahyrola ilk is ariycammm anonsdaki numarayi
yarin okullarda açiliyor
dr u arayip randevuda almam lazim

çok isim var sabah ola hayrolaa

Benim tarif mi acaba canim? Yumurta sarisi bi tatli kasigi tepeleme labne bi cay kasigi yulaf unu bi cay kasigi bugday unu bi cay kasigi ruseym cirpilip yapismayan isitilmis tavaya dokuyorum. Iki tarafi da pisince bi tarafina tereyag diger tarafina pekmez suruyorum.

Kışın gününe isilik olduğunu sanmıyorum Tabii ki çocuğu sobanın dibine koymadıysan:)
Can'ım karnında yok sırtında kulaklarının yanlarında suratının bir bölümünde var değil sobanın yanına koymak daha hiç ısıtıcı açmadık İzmir sıcak çünkü bide bazı yerler pul pul olur ya hani öyle olmuş sabah yüklerim foto

Isl

Isilik degil de 6.hastalik olabilir canim. Atesin ardindan dokuntu de geliyo. Benim kiz da gecirdi ya
Sonuç Nasıl oluyo Can'ım götürmeme gerek var mı ki ? Bana bi yazabilir misin bide döküntü Nasıl olmalı ki anlamıyorum sanki tarif edebilir misin

Sonuç Nasıl oluyo Can'ım götürmeme gerek var mı ki ? Bana bi yazabilir misin bide döküntü Nasıl olmalı ki anlamıyorum sanki tarif edebilir misin
Canim dokuntuler su cicegine benziyor bi de agizda da yaralar cikiyor emerken ya da bisey yerken agliyor mu? Agliyorsa kesin odur. Hastaligin bi seyri var geciyor. Doktorun verdigi ilaclar genelde acisini kasintisini bastirici oluyor.

Suratinda agza yakin kisimda mi bi de sirtindakiler omuza yakin kisim mi?

Merhabalar uzun zamandır bakamıyorum geçmişide oku oku bitmiyor uyuyup kalıyorum sonra.bir. sorum olacak sizlere bebeklerinize nasıl kahvaltı hazırlıyorsunuz bu aralar ben hep katışık yapıyordum.mama sandalyesi aldık birkaç gündür ayrı ayrı veriyorum.mesela beyaz peynir salatalık kaşar ekmek gibi patates varsa önüne bırakıyorum kendi canının istediği gibi yiyor. Maksat yatsın.ardından uyku öncesi sütünü yine veriyorum.omlet yaptım bir kere kaşarlı bölüp bölüp verdim güzel yedi.böyle devamı edeyim yoksa karışık kahvaltıya ve meyve püreli kahvaltıya devam mı edeyim bilemedim.meyve yumuşak olursa dilimleyip veriyorum.inek sütünü 1 yaşından önce sulandırıp versek olmaz mı.devam sütüne devam mı yoksa.siz neler yapıyorsunuz bu aralar ben her şeyden eline vermeye çalışıyorum ilerde yemek seçmemesi için o da zaten elinde yemeye meraklı hergün birkaç kıyafet değişiyoruz en sonunda boya önlüğü aldım kocaman:)
Balık sevmesi çok güzel.ben bikeresinde vermiştim yiyor sandım meğersem boynunun altında biriktiriyormuş.nasılda sevinmiştim.köfte sevdi bizimkide ekmek içi ile yapılan köfteyi fırına vermiştim patatesle falan parmak şeklinde ilk denememde yememişti .aklınızda bulunsun.pekmezi bende karışık kahvaltısında vetiyordum bazende suyla karıştırıp biberonla veriyorum.birde organik kayısı kurusundan hoşaf yapıp içiriyorum.bu ara ne buldum veriyorum hazır ağzını vurmuşken.bir ara ek gıdayı reddetmişti.

Senin tarifte çok besleyici.ayrı ayrı verince tam doymuyor evet biraz oyun oynuyor ama alışıyor zamanla sofraya sizle oturursa alışır bizimki daha iyi gibi alışsın istiyorum artık iki dişimiz var kesiyo sanırım iyi kötü yiyor dilimli şeyleri.omleti kaşarla ve tereyağıyla yapıyorum tereyağını yakmadan.güzel oluyor.bende organik bebe bisküvisi alıyorum arada eline veriyorum biraz sert iyi geliyor dişlerinide kaşımış oluyor.biz biraz büyüğüz ocak sonu doğdu.şubat takip ettim ama ben.ıhlamur nasıl yapıyorsun her daim hazırmı bulunduruyorsun her gün demliyor musun.evde var doğal kullanayım bende.

Bence yiyebiliyorsa kendinin yemesi en güzeli, bence böyle devam et. Soymadığını düşünüyorsanarada sende ver.
Evet ya hazır başlamışken devam edeyim döke saça yiyor zamanla alışacak.en büyük korkum ilerde yemek seçmesi.babamız seçiyor çok zor..ben hiç seçmem.yarında karnıbahar haşlayıp bırakıcam önüne.sizlere sorayım dedim.devam edeyim o zaman emin adımlarla.

Süper tarif pekmez olunca da tatlı severek yerler denicem bu kadarda tarif hemen aldım.teşekkürler

Pc ye geçınce bulurum ben dana 6 hastalık fotosu.

Canım alnında yüzünde olur ilk. Ertesi gün karnına geçer. Sonraki gün de kollar bacaklara. İsilik gibi görünür. Hafif huzursuzlugu devam edebilir ama hastalıhı atlattı şu an. Ateşli kısım zordu döküntü kendiliğinden geçip gidecek. Dr a gitmene gerek yok. Ağızda yara olmuyor 6.hastalıkta

Eklentiler

• 6. hastalikkk.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 74
fezyazcim 6. hastalik resmi bak bu
ates dustu hastalik geçti artik bu saatden dr a gitsen aa 6. hastaklikmi$ deyip gonderec k:)
dokuntuler oldukdan sonra babamda bilir :)))

Suratinda agza yakin kisimda mi bi de sirtindakiler omuza yakin kisim mi?
Can'ım senin tarif ettiğin gibi değiller ki isilik olur ya küçük küçük öle sırtının heryerinde var suratındakiler kafaya yakın kulaklara yakın ağızda yok emerken yerken ağlamıyo üstleri pütür pütür bazılarının

fezyazcim 6. hastalik resmi bak bu
ates dustu hastalik geçti artik bu saatden dr a gitsen aa 6. hastaklikmi$ deyip gonderec k:)
dokuntuler oldukdan sonra babamda bilir :)))
Yok Can'ım bu ne böle bişey değil azranın ki yok desem yeridir yani :) belli bile değil benimkinin sanki böle egzama olur ya üstü kabuk kabuk olur bi kaç yeri öle olmuş başka da yok yanı bu çok fazla sadece huysuz bide başka bişey yok ne kadar sürüyormuş bu huysuzluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…