ahahah kiz ben diyorum ama simdi mattika gelip kizacak bana anacim 3 çocuk da toplam 53 di$Aynen yaa bezin içen bile baktım çocuğu bişey mi ısırıyor diye.. Burnunun tıkanıklığı tam olarak açılmıyor Mine kadar serum fizyolojik yaparsam yapayım. Babası bi kere böyle hasta oldu önemsemedi tıkalı tıkalı gezdi en sonunda bi kuşağı duymaz oldu meğer iltihaptan tıkanmış. Burnun tıkanıklığı kuşağa vurmuş. Ona benzetiyorum ben de Tuna'nın durumunu şu an. Ama sanırım diş de baskıyapıyor. Bence dil çocuğu rahatsız eder ya. Ama maşallah Hakan hiç gık demeden çıkardı. Sen çocuğa psikolojik sinyal mi gönderdin Maral, ağrımıyoooorrr dişin ağrımıyoooor diye
yok ondan deil be,ayni isimde ilaç yok,baska adi varsada ben bilmiyorumBende bıktım daha şimdiden :)) sizin orda niye satılmıyor? Bi yan etkisi kötü bişeysi olmasın? Türkiye ye güven olmaz da..
ne çok uykudan bahetmisim benim kinin tek derdi uyku zaten, onu bi guzel uyusa hiç giki çikmazahahah kiz ben diyorum ama simdi mattika gelip kizacak bana anacim 3 çocuk da toplam 53 di$
hiçbirinin ne zaman çikdiigni anlamadim bendemi bi sorun varr yaaaa
ben o sinyali kendime gonderdim
çocuk aglayinca aklima di$ ba$ka hersey egliyor
ne bileyim açlik ,tokluk gazi carti curtu , geceden uykusz olabilir,, bi gun onceden uykusuz olabilir
ne bileyim buyuklerin sesine uyanmi$ uykusunu alamami$ olabilir
her zmaan oldugu gibi kakasini yaptigi için kus uykusu kadar uyyup uyanmi$ olabilir kiii o gun beni lahbediyor uykuusnu alamadigi için
yani ne bilim daha bulurum size neden ama di$ aklima gelmez i$te bende boyle deluyummm
Benim tarif mi acaba canim? Yumurta sarisi bi tatli kasigi tepeleme labne bi cay kasigi yulaf unu bi cay kasigi bugday unu bi cay kasigi ruseym cirpilip yapismayan isitilmis tavaya dokuyorum. Iki tarafi da pisince bi tarafina tereyag diger tarafina pekmez suruyorum.bende kahvaltida hala karisim yapiyorum ya. sanirim onune koyup denemem lazim o sekilde.
ama doymazki zaten cok istahli degil. icime sinmeyecek oyle sonra yedircem yine :)
ama deneyeyim en azindan tatma bilinci olussun..
ben genelde gun asiri yumurta sarisi, labne peynir, bebek ekmegi, bugday ruseymi ve pekmez katip ihlamurla islatiyorum. he bi de yulaf karisimindan kendim yaptigim hurmali bebe biskuvisinden de koyuyorum. bi tas bitiyo genelde. bunlari ayri ayri yiyemeyecegine gore boyle devam ederim :) ama tabiiki tattirma olayini da yapicam.
bi de biri omlet tarifi vermisti labne peynirle falan onu denemek istiyorum nasildi ya..
bizim kizin disleri cikmadigindan midir nedor hic sevmiyo puturlu seyler napicam bilmiyorum
Can'ım karnında yok sırtında kulaklarının yanlarında suratının bir bölümünde var değil sobanın yanına koymak daha hiç ısıtıcı açmadık İzmir sıcak çünkü bide bazı yerler pul pul olur ya hani öyle olmuş sabah yüklerim fotoKışın gününe isilik olduğunu sanmıyorum Tabii ki çocuğu sobanın dibine koymadıysan:)
Sonuç Nasıl oluyo Can'ım götürmeme gerek var mı ki ? Bana bi yazabilir misin bide döküntü Nasıl olmalı ki anlamıyorum sanki tarif edebilir misinIsl
Isilik degil de 6.hastalik olabilir canim. Atesin ardindan dokuntu de geliyo. Benim kiz da gecirdi ya
Canim dokuntuler su cicegine benziyor bi de agizda da yaralar cikiyor emerken ya da bisey yerken agliyor mu? Agliyorsa kesin odur. Hastaligin bi seyri var geciyor. Doktorun verdigi ilaclar genelde acisini kasintisini bastirici oluyor.Sonuç Nasıl oluyo Can'ım götürmeme gerek var mı ki ? Bana bi yazabilir misin bide döküntü Nasıl olmalı ki anlamıyorum sanki tarif edebilir misin
Suratinda agza yakin kisimda mi bi de sirtindakiler omuza yakin kisim mi?Can'ım karnında yok sırtında kulaklarının yanlarında suratının bir bölümünde var değil sobanın yanına koymak daha hiç ısıtıcı açmadık İzmir sıcak çünkü bide bazı yerler pul pul olur ya hani öyle olmuş sabah yüklerim foto
Balık sevmesi çok güzel.ben bikeresinde vermiştim yiyor sandım meğersem boynunun altında biriktiriyormuş.nasılda sevinmiştim.köfte sevdi bizimkide ekmek içi ile yapılan köfteyi fırına vermiştim patatesle falan parmak şeklinde ilk denememde yememişti .aklınızda bulunsun.pekmezi bende karışık kahvaltısında vetiyordum bazende suyla karıştırıp biberonla veriyorum.birde organik kayısı kurusundan hoşaf yapıp içiriyorum.bu ara ne buldum veriyorum hazır ağzını vurmuşken.bir ara ek gıdayı reddetmişti.Kahvaltı konusu bende de sıkıntı oluyor az veriyorum galiba ben öyle düşünüyorum haftada 3kere falan yumurta sarısı hasliyorum veriyorum veya omlet yapıyorum. Haşlanmış olsun omlet olsun kendi yaptığım lor peynirini katiuorum ve biraz tereyag bir kaşık pekmez yiyor ayrıca. Bugün bi tane zeytin verdim ve biraz keçi sütünden peynir denettim. Dün ilk kez balık yedi çok sevdi. Bizden böyle ve emzirme devam
Senin tarifte çok besleyici.ayrı ayrı verince tam doymuyor evet biraz oyun oynuyor ama alışıyor zamanla sofraya sizle oturursa alışır bizimki daha iyi gibi alışsın istiyorum artık iki dişimiz var kesiyo sanırım iyi kötü yiyor dilimli şeyleri.omleti kaşarla ve tereyağıyla yapıyorum tereyağını yakmadan.güzel oluyor.bende organik bebe bisküvisi alıyorum arada eline veriyorum biraz sert iyi geliyor dişlerinide kaşımış oluyor.biz biraz büyüğüz ocak sonu doğdu.şubat takip ettim ama ben.ıhlamur nasıl yapıyorsun her daim hazırmı bulunduruyorsun her gün demliyor musun.evde var doğal kullanayım bende.bende kahvaltida hala karisim yapiyorum ya. sanirim onune koyup denemem lazim o sekilde.
ama doymazki zaten cok istahli degil. icime sinmeyecek oyle sonra yedircem yine :)
ama deneyeyim en azindan tatma bilinci olussun..
ben genelde gun asiri yumurta sarisi, labne peynir, bebek ekmegi, bugday ruseymi ve pekmez katip ihlamurla islatiyorum. he bi de yulaf karisimindan kendim yaptigim hurmali bebe biskuvisinden de koyuyorum. bi tas bitiyo genelde. bunlari ayri ayri yiyemeyecegine gore boyle devam ederim :) ama tabiiki tattirma olayini da yapicam.
bi de biri omlet tarifi vermisti labne peynirle falan onu denemek istiyorum nasildi ya..
bizim kizin disleri cikmadigindan midir nedor hic sevmiyo puturlu seyler napicam bilmiyorum
Evet ya hazır başlamışken devam edeyim döke saça yiyor zamanla alışacak.en büyük korkum ilerde yemek seçmesi.babamız seçiyor çok zor..ben hiç seçmem.yarında karnıbahar haşlayıp bırakıcam önüne.sizlere sorayım dedim.devam edeyim o zaman emin adımlarla.Bence yiyebiliyorsa kendinin yemesi en güzeli, bence böyle devam et. Soymadığını düşünüyorsanarada sende ver.
Süper tarif pekmez olunca da tatlı severek yerler denicem bu kadarda tarif hemen aldım.teşekkürlerBenim tarif mi acaba canim? Yumurta sarisi bi tatli kasigi tepeleme labne bi cay kasigi yulaf unu bi cay kasigi bugday unu bi cay kasigi ruseym cirpilip yapismayan isitilmis tavaya dokuyorum. Iki tarafi da pisince bi tarafina tereyag diger tarafina pekmez suruyorum.
Pc ye geçınce bulurum ben dana 6 hastalık fotosu.Can'ım karnında yok sırtında kulaklarının yanlarında suratının bir bölümünde var değil sobanın yanına koymak daha hiç ısıtıcı açmadık İzmir sıcak çünkü bide bazı yerler pul pul olur ya hani öyle olmuş sabah yüklerim foto
Afiyet olsun kuzucugaSüper tarif pekmez olunca da tatlı severek yerler denicem bu kadarda tarif hemen aldım.teşekkürler
Canım alnında yüzünde olur ilk. Ertesi gün karnına geçer. Sonraki gün de kollar bacaklara. İsilik gibi görünür. Hafif huzursuzlugu devam edebilir ama hastalıhı atlattı şu an. Ateşli kısım zordu döküntü kendiliğinden geçip gidecek. Dr a gitmene gerek yok. Ağızda yara olmuyor 6.hastalıktaCan'ım karnında yok sırtında kulaklarının yanlarında suratının bir bölümünde var değil sobanın yanına koymak daha hiç ısıtıcı açmadık İzmir sıcak çünkü bide bazı yerler pul pul olur ya hani öyle olmuş sabah yüklerim foto
Can'ım karnında yok sırtında kulaklarının yanlarında suratının bir bölümünde var değil sobanın yanına koymak daha hiç ısıtıcı açmadık İzmir sıcak çünkü bide bazı yerler pul pul olur ya hani öyle olmuş sabah yüklerim foto
Can'ım senin tarif ettiğin gibi değiller ki isilik olur ya küçük küçük öle sırtının heryerinde var suratındakiler kafaya yakın kulaklara yakın ağızda yok emerken yerken ağlamıyo üstleri pütür pütür bazılarınınSuratinda agza yakin kisimda mi bi de sirtindakiler omuza yakin kisim mi?
Yok Can'ım bu ne böle bişey değil azranın ki yok desem yeridir yani :) belli bile değil benimkinin sanki böle egzama olur ya üstü kabuk kabuk olur bi kaç yeri öle olmuş başka da yok yanı bu çok fazla sadece huysuz bide başka bişey yok ne kadar sürüyormuş bu huysuzlukfezyazcim 6. hastalik resmi bak bu
ates dustu hastalik geçti artik bu saatden dr a gitsen aa 6. hastaklikmi$ deyip gonderec k:)
dokuntuler oldukdan sonra babamda bilir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?