Canim bizimki de isilik gibi basladi da sonra artti ama baska bisey de olabilir tabi. Hemen iyilesir insallahCan'ım senin tarif ettiğin gibi değiller ki isilik olur ya küçük küçük öle sırtının heryerinde var suratındakiler kafaya yakın kulaklara yakın ağızda yok emerken yerken ağlamıyo üstleri pütür pütür bazılarının
Yok Can'ım bu ne böle bişey değil azranın ki yok desem yeridir yani :) belli bile değil benimkinin sanki böle egzama olur ya üstü kabuk kabuk olur bi kaç yeri öle olmuş başka da yok yanı bu çok fazla sadece huysuz bide başka bişey yok ne kadar sürüyormuş bu huysuzluk
Bizde de çözemediğim bir haller var daha çok uyanmaya başladı ve yatağından çok yanımızda yatıyor her uyandığında meme ile uyuyor gündüzleri de hep ilgi istiyor onun dışında hep söyleniyor isyanda bağırıyor mizmiz vit vit ne bilim anlamadım kulağını kurcalamiyor amaYakşamlar kızları. Tuna bugün ilk kez ağlama krizine girdi. Çok şaşırdım ve korktum. Çocuk kucağımda hala tırmanıyor üstüme, bi yeri mi yandı kesildi mi diye açtım baktım heryerine, tırnağı mı kırıldı, bezine böcek mi girdi diye bile düşündüm. Ayy çok kötüydü ya.. En sonunda bende dayanamadım bi çığlık attım ona daha çok ağladı tabi. En sonunda sustu, bişeyler yedireyim dedim güç bela ki Tuna iştahlı bir bebek, yemedi doğru düzgün. Hep gaz yapıyor alttan pırt pırt hiç durmuyor. Her zaman yedirdiklerinden yerdiriyorum. Anlamadım valla.. Ya bide eli hep kulağında. Sizde de el
Kulağında olan var mı? Önce dedim keşfediyor oynuyor diye ama bi sorun var galibageceleri çok huzursuZ hiç uyumadık dün, nereye kadar böyle devam edecek bu uyku bilmiyorum. Kendi kendine uyusa da uyanıyor ve direk ayağa kalkıyor gözü kapalı. Emsede aynı kucağımda da aynı hep uyanıyor ve kendi kendine asla dalmıyor. Bitsin artık bu çile..
Bu ara Tuna da hep isyanlarda. Herşeye itiraz, kafayı sallıyor eeee öööö bağırıyor komik komik :) neyse ki dün gece uyudu yaa Allah'a bin şükür üç kez uyandı azıcık emdi uyudu. Gece uykusunu iyi almış olacak ki sabah altı buçukta gözler cin gibiydi :) Can'ım Salih (bebiişinin adı Salihti dimi, ben ismiyle söylemeyi seviyorum bebekleri sorarken) artık sadece emmeyle doymuyor olabilir mi? Bide muhtemelen yanınızda yatmak ve emmek alışkanlığa dönüşmüş. Çünkü Tuna da aynı öyleydi bi ara.Bizde de çözemediğim bir haller var daha çok uyanmaya başladı ve yatağından çok yanımızda yatıyor her uyandığında meme ile uyuyor gündüzleri de hep ilgi istiyor onun dışında hep söyleniyor isyanda bağırıyor mizmiz vit vit ne bilim anlamadım kulağını kurcalamiyor ama
valla resimde çok belli olmuyor canim
o damlayi hatirliyorum eczaci kortizonlu demisti yanilmiyosam.yok yokk kulaga hiçbisey damlatma kesinlikle
iliadin diye bi burun damlasi var ama bu ilaç serum fizyolojik gibi deil yani
sabah /aksam 2 damla yapacaksin burun deligine
benimkinin burnunu az once açamadim en sonunda onu damlattim burun odeminide açiyor
ama kadir bey çok zorda kalmazsaniz kullanmauin diyor odem için
kulak agriis için veriyor sadece
bide 3 gunden fazla kullanmiyoruz damlayi
bisey merak ediyorum nasil bu kadar eminsin dislerin bisey yapmadigindan? :))di$ler bisey yapmaz
tikaniklik derken ?
simdi deidigm ilaci temin edemezsin demi ?
gece aglamaz insallah kulak agrisi gece çok ortaya çikar genelde sebebini bilmiyorum neden
ekmek veriyorum yiyor canim. salatalik havuc ekmek vs veriyorum inanir misin havuctan bile kopardi ufak parca. ekmegi cok kopariyor cok korkuyorum bogazina kacmasindan en korktugum sey.Diş olup da ne ki Can'ım önden iki pirinç tanesi kadar :) bişeyi öğütmüyor ki onlar. Tuna diş Eti'yle çiğniyor az çok, yuvarlayıp gönderiyor mideye :) ekmek versene eline sever belki kemirir yumuşak yumuşak.
nasil bi duzen oturtabildin mi kim bakiyor cocuklaraBurnu da tıkalı demiş bence genel ağrı var başında. O da eli kulaga götürüyor. Kulakta bişey yoktur. Hastalıgı olmasa diş dd olabilir dişten geceleri çok ağlardı oğlum. Kız da gündüzleri huzursuz oluyor.
Burdayım bakıyorum arada okul ev iki çocık delirmece
cabim cok huzursuzsa agri kesicinin bi zarari olmaz diye dusunuyorum. ben vermistim cok agladigi gecelerde rahatlamisti. tamam ilac cok iyi bisey degil ama öcü de degil yani yine bizler icin var. eziyet cekmesin yavru bosa.Ağrı kesici veriyim mi? Yarın doktora sorup mu versem? İştahsız gibi de zaten. En sevdiği muzu bile yemek istemedi
evet evet buydu favorilere ekleyeyim sagol canim :)Benim tarif mi acaba canim? Yumurta sarisi bi tatli kasigi tepeleme labne bi cay kasigi yulaf unu bi cay kasigi bugday unu bi cay kasigi ruseym cirpilip yapismayan isitilmis tavaya dokuyorum. Iki tarafi da pisince bi tarafina tereyag diger tarafina pekmez suruyorum.
Valla canim ben eminim disler bisey yapiyo. Kizim tam duzenli uyumaya baslamisti ne zaman dis donemi geldi uyku duzeni de bozuldu o gun bu gundur duzeltmeye calisiyorumbisey merak ediyorum nasil bu kadar eminsin dislerin bisey yapmadigindan? :))
cunku bizler bile dis cikarirken ne hallere giriyoruz bebekler eminimki aci cekiyodur. yani tabiiki hepsi cekmez bazisi ne oldugunu anlamadan cikar ama bence zorlu bir surec.
evde sabahlari tek ben varim onu yedirip bende yaninda kahvalti ediyorum genelde. bi dahakine omlet deniycem. bi de koyucam onune karisik seyler bakalim ne yapacak.Senin tarifte çok besleyici.ayrı ayrı verince tam doymuyor evet biraz oyun oynuyor ama alışıyor zamanla sofraya sizle oturursa alışır bizimki daha iyi gibi alışsın istiyorum artık iki dişimiz var kesiyo sanırım iyi kötü yiyor dilimli şeyleri.omleti kaşarla ve tereyağıyla yapıyorum tereyağını yakmadan.güzel oluyor.bende organik bebe bisküvisi alıyorum arada eline veriyorum biraz sert iyi geliyor dişlerinide kaşımış oluyor.biz biraz büyüğüz ocak sonu doğdu.şubat takip ettim ama ben.ıhlamur nasıl yapıyorsun her daim hazırmı bulunduruyorsun her gün demliyor musun.evde var doğal kullanayım bende.
Bizim boyun ve omuzlarda baslamisti canim once boyle isilik gibi.
daha cok egzamaya benziyo. Begüm'de de ayni yerlerde ayni sekilde var ara ara cikiyo geciyo. insallah 6.hastalik degildir de oyle atlatir gider canim.
tabii ya biz bile yirmilikler cikarken ne hallere giriyoruz kolay bisey degil bence. bi an once atlatsalar ya su dis mevzularini kuzucuklar. onlar da rahatlasa bizde..Valla canim ben eminim disler bisey yapiyo. Kizim tam duzenli uyumaya baslamisti ne zaman dis donemi geldi uyku duzeni de bozuldu o gun bu gundur duzeltmeye calisiyorum
Yani %60-70anne sutuyle gidiyor evet adnan salih :)) aynen alışkanlığa dönüştü yakındır uyku eğitimini vermemim zamanı az kaldı kilosu 10 kilonun üstünde rahat yemesi iyi maaşallah sana şey dicektim muz verdim azcik sen ne kadar muz veriyorsun kabı olmaması için özellikle muzdan sonra bişey. VeriyormusunBu ara Tuna da hep isyanlarda. Herşeye itiraz, kafayı sallıyor eeee öööö bağırıyor komik komik :) neyse ki dün gece uyudu yaa Allah'a bin şükür üç kez uyandı azıcık emdi uyudu. Gece uykusunu iyi almış olacak ki sabah altı buçukta gözler cin gibiydi :) Can'ım Salih (bebiişinin adı Salihti dimi, ben ismiyle söylemeyi seviyorum bebekleri sorarken) artık sadece emmeyle doymuyor olabilir mi? Bide muhtemelen yanınızda yatmak ve emmek alışkanlığa dönüşmüş. Çünkü Tuna da aynı öyleydi bi ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?