2015 Şubat Anneleri

Kesinlikle katılıyorum eğer reçel koyacaksam yoğurt ekliyorum suya gerek kalmıyor pekmez ilave edeceksemde 2 kaşık su katıyordum ıhlamur yaparım artık hem ben içerim hem o.benim karısık kahvaltı şöyle: ceviz tereyağı labne peynir pekmez yumurta sarısı ekmek içi veya bisküvi.reçelle yaparsam birde yoğurt.zeytin hiç vermedim kesin sevmez tuzlu ekşi filan.çorbalara zyağı katıyorum arada.haftalık kahvaltı listesi yaptım uygulamaya çalışıyorum.çorbalardanda mercimek ve tarhanayı sevdi tanelilere alışamadı henüz.aceleye gerek yok zamanı gelince hepsi oluyor yeterki tattıralım geç kalmadan.ayrı ayrı koyunca tabiatları gereği ağızlarına götürüyorlar zaten birazda mıncıklaayıp sıkıyorlar ama pes etme sonra onun yemek olduğunu anlayıp çok güzel yiyorlar Allah bağışlasın hepsini.hastalara şifalar dilerim bebeklerin hastalıkları çok zor.

Son düzenleme:
Bizimle de paylasirmisin kahvaltı listeni ben genelde ayrı ayrı veriyorum kahvaltiyi bi yumurta hasladimmi içine tereyağ ve peynir katiyorum en karisigi bu oluyor. Pekmez peynir ayrıca veriyorum labneyi kaşıkla yiyor seviyor öyle zeytine çok bayilmadi biraz eksi tuzlu geldi sanirim

dr oyle diyor ona inaiyorum canim, yoksa hatirlamioyorum di$ çikardigim zmaani :)

ekmek veriyorum yiyor canim. salatalik havuc ekmek vs veriyorum inanir misin havuctan bile kopardi ufak parca. ekmegi cok kopariyor cok korkuyorum bogazina kacmasindan en korktugum sey.

ama yemekteki ufacik kiymayi yemiyor hep geri atiyor anlamadim.
Demekki kıymayı sevmedi Begüm hanım. Vejeteryan bir çıtır olacak Belkide :)

cabim cok huzursuzsa agri kesicinin bi zarari olmaz diye dusunuyorum. ben vermistim cok agladigi gecelerde rahatlamisti. tamam ilac cok iyi bisey degil ama öcü de degil yani yine bizler icin var. eziyet cekmesin yavru bosa.
aynen katılıyorum. Biz başımız ağrıdığında koşa koşa ilaçla gidiyoruz mesela. Neyseki dün gece iyi uyudu şükür. Bu gece Nasıl olacak bakalım. Doktora gösterdim kulakta bişey yokmuş. Herhalde genel bi Ağrı'sı vardı yada diş meselesi dürttü :)

Kuşağını ellemiyorsa bişey yoktur bence bi huzursuzluğu da yok sanırım. Sizin bünye alerjik demek ki. İlacın yaz etkisi var mı internetten falan bi araştır istersen. Hep kullanmazsınız herhalde ilacı, belki geçici bi durumdur.

Ben orta boy bi muzun hepsini veriyorum canım. Kabız olmaması için de gün içinde ekstra bişey vermiyorum, yalnız iki gün üst üste yedirmiyorum muzu. Mesela ertesi gün armut yada erik yediriyorum yada öğle yemeğinde kabak pırasa ıspanak gibi bol lifli şeyler veriyorum. Nutellasından da yiyor hergün. Sanırım o yardımcı oluyor kabız olmamasına.

Feyza altıncı hastalık bence o. Başka yerde yok mu sadexe orda mı

sagolasin tum bebisler iyi olsun hep.
dedigin gibi tane tane mutlaka yerler ama doymazlar belki diye icimize sinmiyor.
z.yag her corbasina koyuyorum ben pistikten sonra cok yararli. tereyag yedirmedim daha hic koyden saf gelsin oyle vericem.
elimizden geldigince dogal beslemeye calisiyoruz ama yetmeyebiliriz bi yerde. mumkun degil hersey dogal olsun. o yuzden ben cok takilmamaya calisiyorum.

Demekki kıymayı sevmedi Begüm hanım. Vejeteryan bir çıtır olacak Belkide :)
belkide canim :)) Tuna gibi istahli degil bizim kiz ama allahtan kilo alimi iyi. azicik zorluyo olabilirim yedirirken yalan yok ama azicik :))
eti yedirmenin baska yolunu bulucam bakalim kofte deniycem bi ara.

iyi bari kulakta biisey yoksa.
simdi nasil iyi mi?
dedigin gibi bi anlik biseydi muhtemelen.

kulagina goturmuyo elini. daha da yeni gittik doktora kulagina bakti, sirtini dinledi bogazi a bakti hic biseyi yok.
allerjik durumlar bizim ailenin belasi zaten. ay yine oyle demiyim allahin gucune gider baska dert vermesin.
bu aksam verdim ilaci bakalim bi degisiklik olacak mi merak ettim.

Aynı bakıcıya devam ikisine de bakıyorlar. Koşturmaca ya. Tatil de bitti
iyi bari bakici konusu da sikinti yasamadin. komsundu zaten yanlis hatirlamiyorsam? o yonden sanslisin.

bazen diyorum calismak daha iyi.
evet cok yoruluyorsundur. kendine vaktin kalmiyodur belki. kosturmaca vs.
ama evde olanlara sor bi de burda.
sahsen ben aabah kalkiyorum ve gece 11de zor oturuyorum.
calissam belki bi iki insan gorsem, degisik ortam vs.
bi de calismak iyi gelir insana ya. en azindan bana iyi geliyor.
bak simdi calisasim geldi :))
neyse en azindan 1 bucuk yasina kadar kensime izin vermistim biraz daha dursun bakalim :)

belkide canim :)) Tuna gibi istahli degil bizim kiz ama allahtan kilo alimi iyi. azicik zorluyo olabilirim yedirirken yalan yok ama azicik :))
eti yedirmenin baska yolunu bulucam bakalim kofte deniycem bi ara.
Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil Can'ım. Bende bu ara azıcık zorluyorum, ama azıcık :) iki yaş sendromuna mı girdi erkenden nedir her şeye itiraz, hem aç hem kafayı çeviriyor :))

iyi bari kulakta biisey yoksa.
simdi nasil iyi mi?
dedigin gibi bi anlik biseydi muhtemelen.
Bugün ağlamadı şükür şimdi iyi, burnu bugün daha açıktı. Kaç tüp serum kullandım iki haftadır bilmem. İnşallah zarar vermiyordur. Gerçi tuzlu su bişey olmaz da yine de dengesini bozmayalım burnunun :)

Kesinlikle. Hafta sonları hafta içinden daha çok yoruluyorum ve okul açılsa da az dinlensem diyorum. Evde olunca işin sonu gelmiyor dışardaysan mecbur yapmıyorsun.

Kızlar bugün kan vermeye gittik hastaneye 9 aylıkken alınan varya onlar yarın sonuç çıkacak döküntülere baktı önemli bişey değilmiş sadece yıkarken kese yapma dedi
Ayda 500 gr 1 kilo arası alan çocuk 200 gr almış az dedi Dr ek gıdayı artır dedi zaten çok veriyorum anlamadım valla neyse diğer şeyler iyi şükür
Acil doktoru antibiyotik yazmıştı vermedim bende bizim Dr karşı zaten iyi yapmışın verme dedi
Sonuç olarak bişey olmamasına sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…