Gittim Can'ım bugün doktora şükür değilmiş ateşden olmuşdaha cok egzamaya benziyo. Begüm'de de ayni yerlerde ayni sekilde var ara ara cikiyo geciyo. insallah 6.hastalik degildir de oyle atlatir gider canim.
bisey daha buldummm :)kiz kadir beyin inanmadigin biseyi var mi cidden bak merakimdan soruyorum
9 aylikken kan mi veriliyorKızlar bugün kan vermeye gittik hastaneye 9 aylıkken alınan varya onlar yarın sonuç çıkacak döküntülere baktı önemli bişey değilmiş sadece yıkarken kese yapma dedi
Ayda 500 gr 1 kilo arası alan çocuk 200 gr almış az dedi Dr ek gıdayı artır dedi zaten çok veriyorum anlamadım valla neyse diğer şeyler iyi şükür
Acil doktoru antibiyotik yazmıştı vermedim bende bizim Dr karşı zaten iyi yapmışın verme dedi
Sonuç olarak bişey olmamasına sevindim
Can'ım yazdığını görmedim gittim bugün doktora değilmiş elleyince sönüyor dedi ateşten kaynaklanmış sadece kese yapma geçer dedi bide tuzlu su önerdiFeyza altıncı hastalık bence o. Başka yerde yok mu sadexe orda mı
onemli bisey olmamasina sevindim canimGittim Can'ım bugün doktora şükür değilmiş ateşden olmuş
Can'ım ben hiç kan ilacı vermedim azraya doktor da bana şimdi kan alırsam sonuç boş çıkar 9 aylık olunca alalım netleşir ona göre ilaçla değil ama kırmızı et yiyerek kan artırımı yaptırırız demişti9 aylikken kan mi veriliyor
1 yas deilmiydi kiz o
Geçen hafta acilde ateşi olunca mikrobik bişey mi diye bakmışlardı bu detaylı testonemli bisey olmamasina sevindim canim
kiz sen gecen hafta kan vermistin yaa bugun neye bakuyolar
iyi bari ezbere demir vermesinden iyidirCan'ım ben hiç kan ilacı vermedim azraya doktor da bana şimdi kan alırsam sonuç boş çıkar 9 aylık olunca alalım netleşir ona göre ilaçla değil ama kırmızı et yiyerek kan artırımı yaptırırız demişti
Doktor biraz doğal şeylere yönelten bi kadın ilaca karşı yani o sebeple herşeye bakmak istedi 12 tane test varmış yaptırdığımız yarın belli olacak bakalım kansızlık vitamin Demir falan bakıyormuş
Valla onu bilmiyorum Can'ımiyi bari ezbere demir vermesinden iyidir
in$allah sorun çikmaz canim testlerde
*TR de 1 yasinda çekap giibi bisey yapiyolarda bebege onun gibi herhalde buda
subat bebelerinden beklenir sasirmam :))Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil Can'ım. Bende bu ara azıcık zorluyorum, ama azıcık :) iki yaş sendromuna mı girdi erkenden nedir her şeye itiraz, hem aç hem kafayı çeviriyor :))
aynen oyle.Kesinlikle. Hafta sonları hafta içinden daha çok yoruluyorum ve okul açılsa da az dinlensem diyorum. Evde olunca işin sonu gelmiyor dışardaysan mecbur yapmıyorsun.
hadi gecmis olsun ciddi bisey deilmis sukur.Gittim Can'ım bugün doktora şükür değilmiş ateşden olmuş
neden ilacin yan etkisi mi var?bisey daha buldummm :)
altini islatan çocuklara 4 yaisndan sonra bi ilaç oneriyor ( ayni ilaci buradaki dr da veriyor ama 6 ya$indan sonra diyor reel dr)
oglum 5.5 yasinda gece islatma sorunu var ama ben daha kullanmadim ilaci kokruyorum kullanmaya
hep eerteliyorum
son kararim 6. dogum gununde basliycam in$allah o zamana kadar kendiligiinden birakir
9 aylikken kan mi veriliyor
1 yas deilmiydi kiz o
Ayni canim Duru da. O kadar istahla basladi ek gidalara simdi bisey yediremiyorum. Yalniz degilmisimSağlıklı olsun da gerisi önemli değil Can'ım. Bende bu ara azıcık zorluyorum, ama azıcık :) iki yaş sendromuna mı girdi erkenden nedir her şeye itiraz, hem aç hem kafayı çeviriyor :))
İlacın yan etkısi nı dr dan duymadıö.hurafeler var işteneden ilacin yan etkisi mi var?
gece cise kaldiriyor musun? kaldirsan belki yapmaz. insallah gecer canim sikma canini
Yok dur cnm inş kansızlıkfyz35 gibi bana da doktorum 9.ayda kanina bakcam dedi. demir ilacini kullandirtmamisti cunku. ilerde bakicaz ihtiyaci varsa kullancaz demisti. insallah yoktur
ben et yediremiyorum ya kiymayi tukuruyor. mecbur et suyu veriyorum hic yoktan iyidir
Bende onu sorcskyim sana tüh iyice ne uykusu gelmiamiydiBenim uyutma olayi iki gundur yalan oldu. Aynen yatiriyorum ama bu kez aglamaya basliyo yalandan. Sabrediyorum almiyorum agla agla sonunda gercek aglamaya donusuyo. Asla sakinlesmiyo. Ne guzel uyumustu iki gun hic sesi cikmadan. Nerde yanlis yapiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?