2015 Şubat Anneleri

kiz kadir beyin inanmadigin biseyi var mi cidden bak merakimdan soruyorum
bisey daha buldummm :)

altini islatan çocuklara 4 yaisndan sonra bi ilaç oneriyor ( ayni ilaci buradaki dr da veriyor ama 6 ya$indan sonra diyor reel dr)
oglum 5.5 yasinda gece islatma sorunu var ama ben daha kullanmadim ilaci kokruyorum kullanmaya
hep eerteliyorum
son kararim 6. dogum gununde basliycam in$allah o zamana kadar kendiligiinden birakir

9 aylikken kan mi veriliyor
1 yas deilmiydi kiz o

1 yas deilmiydi kiz o
Can'ım ben hiç kan ilacı vermedim azraya doktor da bana şimdi kan alırsam sonuç boş çıkar 9 aylık olunca alalım netleşir ona göre ilaçla değil ama kırmızı et yiyerek kan artırımı yaptırırız demişti
Doktor biraz doğal şeylere yönelten bi kadın ilaca karşı yani o sebeple herşeye bakmak istedi 12 tane test varmış yaptırdığımız yarın belli olacak bakalım kansızlık vitamin Demir falan bakıyormuş

iyi bari ezbere demir vermesinden iyidir
in$allah sorun çikmaz canim testlerde
*TR de 1 yasinda çekap giibi bisey yapiyolarda bebege onun gibi herhalde buda

iyi bari ezbere demir vermesinden iyidir
in$allah sorun çikmaz canim testlerde
*TR de 1 yasinda çekap giibi bisey yapiyolarda bebege onun gibi herhalde buda
Valla onu bilmiyorum Can'ım
İnşallah çıkmaz her şeyi yiyiyor ama bakalım az kilo almış biraz ona takıldı söyledim biberonla bişey veremiyorum gece de emiyor sadece kaşık tutmaz diyorum normal öğünü artır diyo bakalım bi ay sonra tekrar baktığında ne diyecek devam sütü içmiyor Azra sabah kahvaltı çok zorlamaya başladı yumurta yiyen çocuk yememeye başladı Nasıl daha çok gıdaya alıştırcam bilmiyorum tek severek hatta bayılarak yediği şey yoğurt ne Zaman uzatsam hayır demiyor bende çareyi yemeklere yoğurt karıştırmakta buldum ama sabah bişey bulmam lazım bakalım ne yapcam

Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil Can'ım. Bende bu ara azıcık zorluyorum, ama azıcık :) iki yaş sendromuna mı girdi erkenden nedir her şeye itiraz, hem aç hem kafayı çeviriyor :))
subat bebelerinden beklenir sasirmam :))
tuzlu su bisey yapmaz bu arada korkma ac burnunu hep tikali kalmasin.

Kesinlikle. Hafta sonları hafta içinden daha çok yoruluyorum ve okul açılsa da az dinlensem diyorum. Evde olunca işin sonu gelmiyor dışardaysan mecbur yapmıyorsun.
aynen oyle.
kuzenim iki cocukla calisirdi uzulurdum haline. uzulme.ben is yerinde anca dinleniyorum derdi :)

neden ilacin yan etkisi mi var?
gece cise kaldiriyor musun? kaldirsan belki yapmaz. insallah gecer canim sikma canini

1 yas deilmiydi kiz o
fyz35 gibi bana da doktorum 9.ayda kanina bakcam dedi. demir ilacini kullandirtmamisti cunku. ilerde bakicaz ihtiyaci varsa kullancaz demisti. insallah yoktur

ben et yediremiyorum ya kiymayi tukuruyor. mecbur et suyu veriyorum hic yoktan iyidir

Bu saatte hala uyandığım. Tuna uyanmadı. manyağım ben, şimdi yatarım uyanır, sensörü var çünkü..hadi iyi geceler herkese :)

Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil Can'ım. Bende bu ara azıcık zorluyorum, ama azıcık :) iki yaş sendromuna mı girdi erkenden nedir her şeye itiraz, hem aç hem kafayı çeviriyor :))
Ayni canim Duru da. O kadar istahla basladi ek gidalara simdi bisey yediremiyorum. Yalniz degilmisim

Benim uyutma olayi iki gundur yalan oldu. Aynen yatiriyorum ama bu kez aglamaya basliyo yalandan. Sabrediyorum almiyorum agla agla sonunda gercek aglamaya donusuyo. Asla sakinlesmiyo. Ne guzel uyumustu iki gun hic sesi cikmadan. Nerde yanlis yapiyorum?

neden ilacin yan etkisi mi var?
gece cise kaldiriyor musun? kaldirsan belki yapmaz. insallah gecer canim sikma canini
İlacın yan etkısi nı dr dan duymadıö.hurafeler var işte
Bazen kaldırym baxen kaldurmıyorım.hafts nın uç gunu fln cok az yapıyor gecen yıl full yapardı yedı gun,ılerleme var yanı.bahara cıkalım bakalım hyırlısı

Yok dur cnm inş kansızlık

Bende onu sorcskyim sana tüh iyice ne uykusu gelmiamiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…