2015 Şubat Anneleri

Can'ım bi yerde çocuğun burnu açılsın diye yatağının baş ucuna soğan kesip koyuyorum diye okumuştum, ben yapmadım işe yarar mı bilmiyorum ama denemek istersin belki. Çok geçmiş olsun
sağol canım deneyeyim. ama burnu tıkalı değil boğazı tıkalı gbi

Valla bizim Seyfettin bakkalda orman meyveli sos olduğunu hiç zannetmiyorum elimde çilekli jöle bolca mandalina ve iki üç limon var
hahahaha allah iyiligini versin gece gece kahkaha attim
jole yap o zaman canimm.
bu arada aynen bi borek bi tuzlu kurabiye iki tatli yeter bencede.

pek bi hamaratsın sen maşallah..

Çok ilginç ya acayip şaşırdık yüzünü yıkadım uyanmadı bile :)

pek bi hamaratsın sen maşallah..
simdi sana yazicaktim bende cok gecmis olsun canim. cok fazla hirilti okursa nefes alamayacak gibi olursa dikkat et demiati doktor cigerlere iner demisti takipte ol sen insallah atlaticak..

bu arada hamarat degilim aslinda goruldugu kadar. yemek yapmayi herkes kadar bilirim. sadece hamurisi pasta vs cok ilgim vardir. yapmayi ugrasmayi severim tatli ozellikle..

Bilmem ki bende anlamadım

hahahaha allah iyiligini versin gece gece kahkaha attim
jole yap o zaman canimm.
bu arada aynen bi borek bi tuzlu kurabiye iki tatli yeter bencede.
Öyle valla napıyım :) hatta Eti'nin ürünleri yok Burçak yerine başka bişey almam lazım ülker saklıköy vardır ama. Aslında avm gibi Ada'm maşşalah. Geçen tığ var mı diye sordum beş kutu indirdi kaç numara olsun hocam diyo yarın bi şansımı deniyim belki orman meyvesi de bulurum :)

çok teşekkür ederim. ne kadar daha ilerleyince doktroa gitmeliyim sence ? inşaAllah iyileşir kuzum ya sesi soluğu değişti boğazındaki döküntüden

Suyu çok seviyor canım bebekliğinden beri.Sorun 1 dakika sakin durmaması.Kendi küvetinde ayağa kalkıyor düşmesin diye tutarken ayağı kayıyor küvete tırmanıp dışarı çıkmaya çalışıyor.Kamera olsa da görseniz keşke.Kucağımızda bile banyo yaptırırken banyoda ne var ne yok yerlerde.Şampuanlarımız,duş başlığı,oyuncaklar.Babası çok sabırlıdır o bile başedemiyor deliriyor baZen.Ben zaten sıyırdım sıyıracam az kaldı.

kizalr benimki banyoyu sevmz ama yuzunu yikamami çok sveiyor
hakir hakir guluyor yuzune su degincee
adama demzlermi bu ne oerhiz bu ne lahana tursuusu diyeeeeee

lahaana dedimdeee kiz yeb4 gel heleee
bugun bi halt etttim uç buyuk lahana aldim az soldurup buzluga aticam, sonra çikarip, sariuyorum yaza kadar

en kolay nasil çozebilirim bu lahanayin, tencerem o kdr buyuk deilji içine atsam
gecen sende yapmistim aama unuttum nasil yaptigimi

Oyun sanıyordur belki yüzünün yıkanmasını :))
Bir de doğduğundan beri hergün yıkıyoruz biz.Ama şimdi havalar iyice soğumaya başladı hasta olur diye korkuyorum.Siz ne yapıyorsunuz? Banyoya ısıtıcı mı alsam acaba?

Tabi misafirliklerde bozuluyor dimi aliskanliklari. Bu arada gecmis olsun canim zor oluyo burun tikanikligi bizim de gecen hafta oyle gecti. Surekli acik tutmaya calismali

koy kasaba bakkallari genelde oyle okur ama istedigini bulamazsin ama bi bakmissin alakasiz biseyi depo etmis :)) senin tig olayi gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…