2015 Şubat Anneleri

Suyu kaynat leğene koy sonra lahanayı koy ben öle açıyorum :)

Kızlar bişey danışıcam size şimdi eşim ve bana bir fırsat doğdu diyebilirim ikinizde memur değiliz ama eşimin iş yeri taşeron çalıştırdığı için tüm taşeronları devlet kadrosuna alacaklar eylül ayında eşim bende iş yerine sokup 6 ay çalıştırıp memurluğa geçirtmek istiyor müdürleri söylemişler bu durumda şubat gibi başlamam lazım işe ama kv ve annem bebeğe bakmak istemiyor bakıcı işini Nasıl hakederim bilmiyorum 0-2 yaş kreş var oda ne kadar güvenilir bilmiyorum sizce be yapmalıyım şubatta yaşına girecek ailemizin böle bi fırsat varken destek olmak istememesi garip ya zaten hangisini yapmalıyım ? Kreş mi bakıcı mı zaten 9 da gidip 5 te gelcem cumartesi pazar yok

İçirdim. Aç yada tok uyumuyor.. belki gazı vardır olabilir. Hayırlısı artık bilmiyorum. .

Bence bakıcı. Şubata daha çok var araştırır iyi birini bulursun bence. Hayılı olsun şimdiden.

Ben de o konuyu cok dusundfum ama kres icin kucukler. Hem orda illenemezler biz bile bitanesine zor bakiyoruz hem de cok cocuk oluncs hastalik cok oluo. Bakici en iyisi. Tabiki hicbir bakici senin gibi bakamaz ama kotu dranmasin yeter die dusunuorum. Daha once calistin mi bilmiorum ben de memurum. Calisma hayastini uzun sureli dusunceksen basvur derim yoksa ne kendini ne de yavrucagi perisan etme bence.

Anane babannelere guvenmemek lazim ztn. Bizim de kv ben bakcam sen dogur dedi kafamin etini yedi. Simdi gormeye bile gelmio. İyi ki de gelmio gerci o ayri konu.

çok kuçuk canim bebek bakici derim ben
bakici onlarinyaninda baksin onu teklif ettinizmi

Allah dermansiz dert vermesin tum Shasta bebeklere sofa verain rabbim grip falan basit seyler neler duyuyoruz alllah yavrumuzla sinamasin insallah. Bende kucukken çok ağır zatürre orta kulak iltihabı geçirdim ve çok fazla antibiyotik kullandım türkiyede çok rahat antibiyotik veriyorlar zaten burda kaç defa kulağım iltihap oldu doktor vermedi başka türlü iyileştirmeye çalıştı sık sık çağırdı muayne etti ama vermedi. Doğum yaptığımda da mikrop kaptigim için antibiyotik verdiler tesir etmedi başka verdiler . Geçmiş olsun Sanada ballı zencefil öneririm boğazın için

evet vucut ailaca tepki vermiyor bis ure sonra
bana o ant leri igne olarak veren d ru Allaha havale ediyorum
her hasta olup çekdigimde aklima geliyor artik ehr kimsee o dr , benden aldi ah la ne halde bilemiyorum

ne mutlu bana o zaman afiyet olsun :)
besamelli tavuk cidden super bi yemek misafirlerime yapiyorum bende iyiki denemisim sizlerle paylasmisim. bi dahakine suyunu az koy bende ilk cok koymustum. deneye deneye alisiyoruz :)
benzer tarifler paylasirim yine deneyince tabiiki

esin seni mi sucluyo? yoksa sinirleriniz gerildigi icin mi huzursuzluk oluyor?
oyle dusunme bak bebekler en az 1 yasina kadar zaten bi duzen oturtamazlarmis. inan su an ben vazgectim. salliyorum ayagimda napayim. biraz buyusun biseyleri daha iyi anlar. anlattiginda seni anlayabilur ya da kendiliginden bi duzeni olur.

Tuna geceleri cok uyaniyor evet o konuda cok zorlaniyorsundur. insallah ama ben inaniyorum gececek bu gunler de sen her anne gibi sabirli olmaya devam et..

bu cok guzel bi firsat.
boyle bi firsatiniz varken ailelerin de destek olmamasina inan ben bile sinir oldum uzuldum su an..
ben olsam kesinlikle bakici tutardim oyle bi durumda. kreste baska bi ortamda baska coxuklarla vakit gecirmesi icin daha cok kucuk sanki.

kizlar demekki bazi bebisler ekstra duskun oluyo anneye. ben dogdugundan beri hic yatagima almadim gece. yanimdaki besikte yatti. 6aylikken ayirdim hic sorun cikarmadi.

anneme gittigimizde yine yanimda besikte yatti eve geldik yine odasinda yatti ama garipsemedi. bizim kiz da aksine tam bir özgür ruh. bana yapisik degil fazla. kucak sevmez arada yerde sikilirsa al kucagina diye mizmizlanir. onunla oyna yeterki ilgilen.

hepsi bebek ama karakterleri nasil da farkli. demekki sizinkiler biraz daha duskun anne tenine kokusuna. oyle dusunun koyverin gitsin yatsin yaninizda istedigi gibi uyusun. yeterki uyanmasin da.. eninde sonunda bi duzene girecekler cunku

Ben çok sinirli oluyorum. Bir iki günlük bi yorgunluk değil ayların verdiği yük bu. İnşallah düzelir, Can'ım sağol.

mery60 seni en ii ben anlarim sanirim bu forumda. Berat iki gun gece uyuyunca hasta mi die dusunuorum. Uyuyo dedigim yine bes on kez kalkio da cok aglamadan dalio. İki ay falan ortalama yarim saatte bi uyaniodu tekra dalamiodu al tekrar salla falan inhari dusundum o derece. Uykusuzluk yorgunluk ve ustune soru!mluluklar eklenince kafa gidio. Ne desem bos gelir. Akisina birak. Belli ki bi sikintisi var.
yeb4 cnm sen sanslilardansin. Berat cok duskun bana mesela. Meme emmio ama yine de kucagima gelcek bana sarilcak kafasini sokcak gece de eliyle yoklicak burnumu tutcak nefesimi hissetcek. Eger yoksam eyvah yani. Ben de basindan beri almadim yanima alismasin vs die baktim o bikmadi aglamaktan ben beZdim kendimden. Aldim yanima napiim gittigi yere kdr.

Ben çok sinirli oluyorum. Bir iki günlük bi yorgunluk değil ayların verdiği yük bu. İnşallah düzelir, Can'ım sağol.
insallah bu gunleri ona gulumseyerek anlattigin zamanlari da gorursun ve ani olarak kalir.. cok zor tahmin edebiliyorum bazi donemler uc bes gun bizde de bu durumlar oluyor dayanamiyorum ki senon genelde oyle tahmin edebiliyorum ne kadar yorgun oldugunu.. allah kolaylik versin allah saglik versin kuzulara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…