Suyu kaynat leğene koy sonra lahanayı koy ben öle açıyorum :)kizalr benimki banyoyu sevmz ama yuzunu yikamami çok sveiyor
hakir hakir guluyor yuzune su degincee
adama demzlermi bu ne oerhiz bu ne lahana tursuusu diyeeeeee
lahaana dedimdeee kizyeb4 gel heleee
bugun bi halt etttim uç buyuk lahana aldim az soldurup buzluga aticam, sonra çikarip, sariuyorum yaza kadar
en kolay nasil çozebilirim bu lahanayin, tencerem o kdr buyuk deilji içine atsam
gecen sende yapmistim aama unuttum nasil yaptigimi
İçirdim. Aç yada tok uyumuyor.. belki gazı vardır olabilir. Hayırlısı artık bilmiyorum. .Emzirme ustune sut verdin mi ? Emzirdigimde benim de surekli uyaniodu. Belki gecici bi donemdir bazen berat da yapio. agrisi vs de olabilir gecernlerde agladi gece baya yazmistin yanlis okumadiysam. Dun gece bert da mizmizlandi sabah baya gaz cikardi mesela sanirim banyo ettirken sogukta kaldi biraz. Bazi bebekler daha hassas oliuyor iste
Bence bakıcı. Şubata daha çok var araştırır iyi birini bulursun bence. Hayılı olsun şimdiden.Kızlar bişey danışıcam size şimdi eşim ve bana bir fırsat doğdu diyebilirim ikinizde memur değiliz ama eşimin iş yeri taşeron çalıştırdığı için tüm taşeronları devlet kadrosuna alacaklar eylül ayında eşim bende iş yerine sokup 6 ay çalıştırıp memurluğa geçirtmek istiyor müdürleri söylemişler bu durumda şubat gibi başlamam lazım işe ama kv ve annem bebeğe bakmak istemiyor bakıcı işini Nasıl hakederim bilmiyorum 0-2 yaş kreş var oda ne kadar güvenilir bilmiyorum sizce be yapmalıyım şubatta yaşına girecek ailemizin böle bi fırsat varken destek olmak istememesi garip ya zaten hangisini yapmalıyım ? Kreş mi bakıcı mı zaten 9 da gidip 5 te gelcem cumartesi pazar yok
Kızlar bişey danışıcam size şimdi eşim ve bana bir fırsat doğdu diyebilirim ikinizde memur değiliz ama eşimin iş yeri taşeron çalıştırdığı için tüm taşeronları devlet kadrosuna alacaklar eylül ayında eşim bende iş yerine sokup 6 ay çalıştırıp memurluğa geçirtmek istiyor müdürleri söylemişler bu durumda şubat gibi başlamam lazım işe ama kv ve annem bebeğe bakmak istemiyor bakıcı işini Nasıl hakederim bilmiyorum 0-2 yaş kreş var oda ne kadar güvenilir bilmiyorum sizce be yapmalıyım şubatta yaşına girecek ailemizin böle bi fırsat varken destek olmak istememesi garip ya zaten hangisini yapmalıyım ? Kreş mi bakıcı mı zaten 9 da gidip 5 te gelcem cumartesi pazar yok
çok kuçuk canim bebek bakici derim benKızlar bişey danışıcam size şimdi eşim ve bana bir fırsat doğdu diyebilirim ikinizde memur değiliz ama eşimin iş yeri taşeron çalıştırdığı için tüm taşeronları devlet kadrosuna alacaklar eylül ayında eşim bende iş yerine sokup 6 ay çalıştırıp memurluğa geçirtmek istiyor müdürleri söylemişler bu durumda şubat gibi başlamam lazım işe ama kv ve annem bebeğe bakmak istemiyor bakıcı işini Nasıl hakederim bilmiyorum 0-2 yaş kreş var oda ne kadar güvenilir bilmiyorum sizce be yapmalıyım şubatta yaşına girecek ailemizin böle bi fırsat varken destek olmak istememesi garip ya zaten hangisini yapmalıyım ? Kreş mi bakıcı mı zaten 9 da gidip 5 te gelcem cumartesi pazar yok
iyi fikirmi$ yapam ben bunuSuyu kaynat leğene koy sonra lahanayı koy ben öle açıyorum :)
Ya kendi annem kadın tansiyon hastası hemde evi bana uzak kv aram 5 dk ama oda gezmekten evde durmuyorçok kuçuk canim bebek bakici derim ben
bakici onlarinyaninda baksin onu teklif ettinizmi
Allah dermansiz dert vermesin tum Shasta bebeklere sofa verain rabbim grip falan basit seyler neler duyuyoruz alllah yavrumuzla sinamasin insallah. Bende kucukken çok ağır zatürre orta kulak iltihabı geçirdim ve çok fazla antibiyotik kullandım türkiyede çok rahat antibiyotik veriyorlar zaten burda kaç defa kulağım iltihap oldu doktor vermedi başka türlü iyileştirmeye çalıştı sık sık çağırdı muayne etti ama vermedi. Doğum yaptığımda da mikrop kaptigim için antibiyotik verdiler tesir etmedi başka verdiler . Geçmiş olsun Sanada ballı zencefil öneririm boğazın içinHahaha merak etme:)))))
Okula gıdunce ıllakı hasta olucak.asıl işimiz o zaman başloyor ışte .hastalıkda yanlış tedavı uygulamazsak bagışıklk guçlu olur.bana bronşıtım dıye dayamışlar penısılını ennnn kuvvetlı ılaçları.kendıö bıldıö bılelı hep hastalıklarım agır gecer.şimdi bogazım agrıyor yutkunamıyırum ALlah bılır ne zamn ıyileşırım.
10 seneden fazla oldu kolay kollay ilaç kyllanmam ama çocukken olamayan bahısıklıgı kazanamıyorum
Çocuklsrım çok sukur kaya gıbı saglamlar.uc gunden fazla surmez hıç bı grıp hafıf atlatıyolar
evet vucut ailaca tepki vermiyor bis ure sonraAllah dermansiz dert vermesin tum Shasta bebeklere sofa verain rabbim grip falan basit seyler neler duyuyoruz alllah yavrumuzla sinamasin insallah. Bende kucukken çok ağır zatürre orta kulak iltihabı geçirdim ve çok fazla antibiyotik kullandım türkiyede çok rahat antibiyotik veriyorlar zaten burda kaç defa kulağım iltihap oldu doktor vermedi başka türlü iyileştirmeye çalıştı sık sık çağırdı muayne etti ama vermedi. Doğum yaptığımda da mikrop kaptigim için antibiyotik verdiler tesir etmedi başka verdiler . Geçmiş olsun Sanada ballı zencefil öneririm boğazın için
beyaz lahana biz hic yapmayiz canim inan bilmiyorum.Beyaz lahana
Cıddımıı du bı deneuım soguk suyu
ne mutlu bana o zaman afiyet olsun :)Günaydın.evet ıslak kek tarifini beğenerek tüketiyordu.tavuklu besameli Dr beğendik ama ben suyunu fazla kacirmisim.az sulu oldu ama güzeldi.benzer tariflerini varsa beklerim.annem gelir bu aylarda.OO tencere yemekleri pek sevmez.bildiklerimi de yaptım.değişik şeyler yapım.
esin seni mi sucluyo? yoksa sinirleriniz gerildigi icin mi huzursuzluk oluyor?Ben de yaptım uyku eğitimi zamanında. Yatağında uyuttum. Pış pışladım poposuna vurdım saçlarını okşadım emzikle emziksiz uyku arkadaşı tişörtüm... her yolu denedim. Başta oldu. Uyudu. En fazla bi hafta sürdü düzeni. Sonra Her gece bin kere uyandı. Sabırla devam ettim geceleri de gündüz uykularında da aynı tempoyla gittim olmadı olmuyor. Kendi kendine uyusa bile yine uyanıyor. Emzirdim olmadı su verdim olmadı. Dandik bi şekilde uyuttuğumda bazen uyanmadı uyudu.. ben uyku danışmanına başvuracağım sanırım artık. Çünkü böyle giderse evliliğim bitecek. .
bu cok guzel bi firsat.Kızlar bişey danışıcam size şimdi eşim ve bana bir fırsat doğdu diyebilirim ikinizde memur değiliz ama eşimin iş yeri taşeron çalıştırdığı için tüm taşeronları devlet kadrosuna alacaklar eylül ayında eşim bende iş yerine sokup 6 ay çalıştırıp memurluğa geçirtmek istiyor müdürleri söylemişler bu durumda şubat gibi başlamam lazım işe ama kv ve annem bebeğe bakmak istemiyor bakıcı işini Nasıl hakederim bilmiyorum 0-2 yaş kreş var oda ne kadar güvenilir bilmiyorum sizce be yapmalıyım şubatta yaşına girecek ailemizin böle bi fırsat varken destek olmak istememesi garip ya zaten hangisini yapmalıyım ? Kreş mi bakıcı mı zaten 9 da gidip 5 te gelcem cumartesi pazar yok
Ben çok sinirli oluyorum. Bir iki günlük bi yorgunluk değil ayların verdiği yük bu. İnşallah düzelir, Can'ım sağol.esin seni mi sucluyo? yoksa sinirleriniz gerildigi icin mi huzursuzluk oluyor?
oyle dusunme bak bebekler en az 1 yasina kadar zaten bi duzen oturtamazlarmis. inan su an ben vazgectim. salliyorum ayagimda napayim. biraz buyusun biseyleri daha iyi anlar. anlattiginda seni anlayabilur ya da kendiliginden bi duzeni olur.
Tuna geceleri cok uyaniyor evet o konuda cok zorlaniyorsundur. insallah ama ben inaniyorum gececek bu gunler de sen her anne gibi sabirli olmaya devam et..
insallah bu gunleri ona gulumseyerek anlattigin zamanlari da gorursun ve ani olarak kalir.. cok zor tahmin edebiliyorum bazi donemler uc bes gun bizde de bu durumlar oluyor dayanamiyorum ki senon genelde oyle tahmin edebiliyorum ne kadar yorgun oldugunu.. allah kolaylik versin allah saglik versin kuzulara..Ben çok sinirli oluyorum. Bir iki günlük bi yorgunluk değil ayların verdiği yük bu. İnşallah düzelir, Can'ım sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?