tam yerine geldin anacim dur ben sana simdi tarif vereyim :))Yarın misafir geliyor akşamdan beri mutfağın halısını siliyoz. Dolap tezgah cam perde herşeyi temizledim. Misafir sayesinde ev de bir temizlik yüzü gördügelelim ikrama.. Dr. Oetker in ahır cheesecake i var daha önce yapan var mı güzel oluyor mu? Bide hazır çilekli jöle var üstüne sos onu mu kullansam yoksa limonlu sos mu yapsam tarifi olan var mı? Börek var buzlukta, brownie kurabiye tarifi görmüştüm internette bi onu bide tuzlu kurabiye yapıyım diyorum. Güzel pratik kesin sonuç veren tuzlu kurabiye tarifinİZ var mı??
hahahahahaha forum tarifcisi oldum:))yeb4 de kesin vardir tarif :)
yogurt dışında birşeyle denemedim canım ya mutfak bilgimde pek iyi değildirÇok sağol canım. Yoğurt yerine labneyle koysam olur mu sence yoğurtum yeni yoğurt mayalayacak kadar var
Yarın misafir geliyor akşamdan beri mutfağın halısını siliyoz. Dolap tezgah cam perde herşeyi temizledim. Misafir sayesinde ev de bir temizlik yüzü gördügelelim ikrama.. Dr. Oetker in ahır cheesecake i var daha önce yapan var mı güzel oluyor mu? Bide hazır çilekli jöle var üstüne sos onu mu kullansam yoksa limonlu sos mu yapsam tarifi olan var mı? Börek var buzlukta, brownie kurabiye tarifi görmüştüm internette bi onu bide tuzlu kurabiye yapıyım diyorum. Güzel pratik kesin sonuç veren tuzlu kurabiye tarifinİZ var mı??
bende de durum aynı @hebelee artık geceleri Sıla'nın odasında yerdeki döşekte yatar olduk bel ağrısı mahvetti beniAynısı ben de var
Ayy hadi bakalım :) sende asortik havalı tarifler vardır. Onlardan da ver ama çoook aşırı pratik olsun :))tam yerine geldin anacim dur ben sana simdi tarif vereyim :))
Bir de kızlar bebelerini tek başına yıkayanları tebrik ediyorum.Çok nadir ben de yıkıyorum ama ne halde.Benimki normal değil anladım.Siz küvette falan diyorsunuz ya biz küvette yıkamayalı aylar oldu.Geçen gün heveslendik küvetini doldurduk oyuncak koyduk bi sürü.Ama ne fayda iki kişi başedemedik el kadar bebeyle.Yatmak bi yana oturmuyor bile.Hep ayakta.Saç baş kalmadı valla.ne yapıcam bu oğlanla ben bilmiyorum.
Gözümde canlanan manzara buydu valla :) sirke kıtır kıtır yapıyormuş. Bu olabilir sağol Can'ımbunu mutlaka denemelisin bende misafirlerime yaptım hepsi tarifini aldı bayıldılar
hazırlardan daha lezzetli
http://www.nefisyemektarifleri.com/video/tuzlu-kurabiye-agizda-dagilan/
rica ederim...Gözümde canlanan manzara buydu valla :) sirke kıtır kıtır yapıyormuş. Bu olabilir sağol Can'ım
evet benim verdigim tarif de buydu :)Gözümde canlanan manzara buydu valla :) sirke kıtır kıtır yapıyormuş. Bu olabilir sağol Can'ım
ahaha asortik hee :))Ayy hadi bakalım :) sende asortik havalı tarifler vardır. Onlardan da ver ama çoook aşırı pratik olsun :))
aynen oyle basliyo istee bizimki nerdeyse 20 gundur akiyo.kızlar akşamüstü kızımın burnu akıyordu şimdi şakır şakır akıyo napayım yardımmmmmmm
sağolaynen oyle basliyo istee bizimki nerdeyse 20 gundur akiyo.
yapacak seyler belli.
surekli burnunu temizlicen. serum fizyolojik yapip aspratorle cek.
gece yakasina cold mix damlatabilirsin.
sicak su buharina tut.
ihlamur ver.
bol su icir vs bunlar rahatlatiyor en azindan grip oluyorsa..
cheesecake i hic hazir yapmadim canim kendim yaptim ama uzerine dr.oetker in orman meyveli sosunu oneririm cok cok yakisiyor. kendin yapmakla ugrasma yani hazir meyve soslari guzel oluyor.Yarın misafir geliyor akşamdan beri mutfağın halısını siliyoz. Dolap tezgah cam perde herşeyi temizledim. Misafir sayesinde ev de bir temizlik yüzü gördügelelim ikrama.. Dr. Oetker in ahır cheesecake i var daha önce yapan var mı güzel oluyor mu? Bide hazır çilekli jöle var üstüne sos onu mu kullansam yoksa limonlu sos mu yapsam tarifi olan var mı? Börek var buzlukta, brownie kurabiye tarifi görmüştüm internette bi onu bide tuzlu kurabiye yapıyım diyorum. Güzel pratik kesin sonuç veren tuzlu kurabiye tarifinİZ var mı??
ben ki$ mevsimini hiç sevmem hatta bi kaç sene once nefret ederdim :) çocuklar hep hasta geçirdigi için, yatip kalkip dua ederdim yza geslin diye çocuk gibi :))aynıyız dönemsel birşeydir belki maral birde bugün burnu akmaya başladı napsam acaba
ilk ay aşısında çok zorlanmıştım dikişlerim acımıştı ama alıştım artık mecbur. her gün çıkıyorum bide artık yaklaşık 3 aydır.bizim otobus duragi biraz uzak canim dolmusa binmem lazim. bizim dolmuslara da mumkun degil sigmaz. kanguruda da o.kadar uzun sure durmaz bende tasiyamam zaten.
sen hepsini tasiyabiliyosan helal olsun vallahi cok zor.
bak sana anlatayım yazıyorum ama unutmuş olabilirsin. cuma cumartesi hafifateş vardı cumartesi ishaldi pazar hafif öksürük vardı dün biraz arttı bugün çok kötü nefes zor alıyo hırlıyo bak 7-8 gibi uyudu 4 defa uyandı nefes alamadığı için. bal - limon verdim bi kaşık. eşim calpol ver bari ağrısı olmasın diyo. napmalıyım bilmiyorumki.burnunu iyi temizle canim , onceden griip hali varmiydi birden driek cigerlerine inmezki
normal çocuk d runa gotur o zaman yada senin aile dr unda iyidi, acillik bisey yokki
öksürük yok burnuda su gibi akıyor sabah otribebe ile temizlemiştim şimdi serum fizyolojık kullanayım cold mix yarın alıcam ... sağolben ki$ mevsimini hiç sevmem hatta bi kaç sene once nefret ederdim :) çocuklar hep hasta geçirdigi için, yatip kalkip dua ederdim yza geslin diye çocuk gibi :))
ki$ olunca illaki hasta olucakalrcnm, burnunu sil dermisim akinca :)
$aka $aka
insallah ilerlemez takip et bakalim , serum fizyokik kulllanirsin tikanirsa
oksuiursede kullniyoruz serum fizyolji, genedle burun daki geniz akintiisndan oksuururler onuda serum fiz çozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?